Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
نه بابا... ربطی به پس زمینه نداره! اگر اینجوری من تمام پس زمینه هام از دم سبز بوده!

گل آتیشی گرفتم(دور و برش آتیش نبود) خو پس زمینه چمنه... آبی میده
سیب افتاده رو زمین ، چمنه ، زرد میده
گوشت افتاده رو زمین ، قرمز میده

و ...

باور کن رندومه :D

باور کن نیست ،،، مثلا من رنگ قهوه ایش رو از سیب هایی گرفتم که تو یه ارابه بغل مشروب سازی دیلوک بودن ،،، رنگ ابی رو وقتی گرفتم که پشتشون اسمون رنگ غالب بود ،، زرد رو وقتی گرفتم که یه بوته زرد رنگ اومد جلوی تصور ،،، حالا شاید کاملا تصادفی بوده باشه ولی رنگ هایی که گرفتم با رنگ غالب عکس هماهنگ بود

• Like
Reactions: ce7en44
واندرر تروپ خوب دارم ولی برای گانیو میخواستم بزارم چون اون ۸۰ درصد المنت مستریش به درد geo نمیخوره و برست نین هم خیلی مهمه برام. و طرز حمله کردنم هم اتک، اتک، شارژ اتک، اسکیل، عبور از پرده و برست هست :D

این geo% واقعا مطمئن نیستم جواب بده.

آره از بویلده هم ست های خوب دارم و هر وقت تونستم سلاح نوئله بسازم میرم توی کارش.
اره به اینم فکر کردم که برای گانیو ببندم ،،فعلا باید ارتیفکت های بیشتری بگیرم تا یه بیلد مطلوب بسازم برای گانیو ،،، اینکه مثل دیلوک یا لیزا سر سری هر چی رسید رو اپ کنم و ببندم و بعد بخوره تو ذوقم و اون چیزی که میخوام نشه اخرش ۔۔۔۔ برعکس نینگ که با حوصله و کلی شانس یه بیلد خوب ساختم ،، هر چی نینگ تو co-op دیدم با اختلاف زیر بودن از مال من به جز یکی که اونم c6 بود

اون بونز های ارتیفکت هیدرو اگه برای cryo هم بود ،، به راحتی گانیو و تمام cryo یوزر ها رو میشد هیولا کرد ،، حیف ، الان دارم فکر میکنم بی خیال 15 درصد cryo bonus بشم ،،ارتیفکت هیدرو ببندم رو گانیو ،، خلاصه احتمالات و گزینه ها زیاده ۔۔۔
فقط نکته جالب اینکه این دامین جدید چه دراپی های عالی داره ،،، با هفت هشت دور تموم کردنش چیزایی داده که با صد دور تموم کردن دامین کریمزون ویچ نداده بهم

• Like
@XMohsen
ای بابا جم هات رو نگه میداشتی من باهاشون میرفتم هو تائو میگرفتم :))

منم تو فکرش هستم نین فری رو بگیرم، بقیه بعدا بازم میان ولی نین فعلا بیشتر لازم دارم.

اینم شانس توئه.:D

باس جدید اصلا برای geo ساختن :D

موبایل کلا وضعش از ps۴ هم بدتره، مخصوصا برای کنترل کردن شخصیت ها. حالا کریستال کور گرفتن مکافاته، اصلا گزینه گرفتنشون خیلی با تاخیر میاد.

@vaan 2

آره اصلا آرتیفکت خیلی تاثیر داره، حتی یه ذره هم درصدش زیاد و کم بشه توی دمیج نشون میده.

همش rng هست. برای گانیو هم ست چهار تایی بلیزارد خیلی تاثیر داره ولی دامینش فقط هایدرو میده. من همون واندرر میبستم و برای جام یه کریو گلادیاتور خوب داشتم ولی فعلا که همش پرید:D

• Sad
  • Like
Reactions: XMohsen and vaan 2
@XMohsen

منم تو فکرش هستم نین فری رو بگیرم، بقیه بعدا بازم میان ولی نین فعلا بیشتر لازم دارم.

موبایل کلا وضعش از ps۴ هم بدتره، مخصوصا برای کنترل کردن شخصیت ها. حالا کریستال کور گرفتن مکافاته، اصلا گزینه گرفتنشون خیلی با تاخیر میاد.

@vaan 2

آره اصلا آرتیفکت خیلی تاثیر داره، حتی یه ذره هم درصدش زیاد و کم بشه توی دمیج نشون میده.

همش rng هست. برای گانیو هم ست چهار تایی بلیزارد خیلی تاثیر داره ولی دامینش فقط هایدرو میده. من همون واندرر میبستم و برای جام یه کریو گلادیاتور خوب داشتم ولی فعلا که همش پرید:D
چند تا کشیدی ؟ تا اونجا که یادمه بهت مونا داد !

یه چیز رو دقت کردم ،، اگه به کلیشه های انیمه ها پایبند بودن ،، پرسونالیتی و ویس اکت مونا خیلی بیشتر به ظاهر گانیو میخوره ،،، پرسونالیتی گانیو و ویس اکتش به مونا ،،

یعنی از گانیو وقتی معرفی شد خودم یه همچین تصوری داشتم ، یه میلف لوس سر به هوای دست و پا جلفتی و خنگ و نق نقو ، بر عکس یه شخصیت کول ، شخت کوش و پر کار و مسئولیت پذیر ، با یه شخصیت پردازی عمیق ، خیلی سوپرایز بود۔۔۔۔

دیالوگ مردنش انقدر خوبه و دردناکه ،،بعضی مواقع از بلندی میپرم پایین تا این رو بشنوم

۔۔۔۔۔۔۔۔

193895
ای بابا اینم که فاتویی شد که ،، الان دیلوک و نینگ هم فاتویی هستن ،، به خاطر متریالش و المنتش فکر نکنم اپش کنم ،،، من فکر مقکردم این الکترو باشه
193896

جمع کنید ، این دیگه مطمئنه ،
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

193897

این الان منم ۔۔۔۔۔:x^:)^

• Love
چند تا کشیدی ؟ تا اونجا که یادمه بهت مونا داد !

یه چیز رو دقت کردم ،، اگه به کلیشه های انیمه ها پایبند بودن ،، پرسونالیتی و ویس اکت مونا خیلی بیشتر به ظاهر گانیو میخوره ،،، پرسونالیتی گانیو و ویس اکتش به مونا ،،

یعنی از گانیو وقتی معرفی شد خودم یه همچین تصوری داشتم ، یه میلف لوس سر به هوای دست و پا جلفتی و خنگ و نق نقو ، بر عکس یه شخصیت کول ، شخت کوش و پر کار و مسئولیت پذیر ، با یه شخصیت پردازی عمیق ، خیلی سوپرایز بود۔۔۔۔

دیالوگ مردنش انقدر خوبه و دردناکه ،،بعضی مواقع از بلندی میپرم پایین تا این رو بشنوم

۔۔۔۔۔۔۔۔

View attachment 193895
ای بابا اینم که فاتویی شد که ،، الان دیلوک و نینگ هم فاتویی هستن ،، به خاطر متریالش و المنتش فکر نکنم اپش کنم ،،، من فکر مقکردم این الکترو باشه
View attachment 193896

جمع کنید ، این دیگه مطمئنه ،
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

View attachment 193897

این الان منم ۔۔۔۔۔:x^:)^
ویش یا دامین؟ الان هنوز ویش نکشیدم، برای گانیو خالی خالی شدم.
دامین هم ۲۰ بار رفتم ولی فقط یه بار کریو داد، هر چند چیزی خوبی هم داد:D

فکر کنم به خاطر تجربه کمشون توی انیمه ساختن بوده :))

اون تصور اولت رو من برای بیدو دارم. گانیو هم من فکر میکردم لوس باشه ولی بعد که رفت مالیات جمع کنه نظرم عوض شد:))

وویس ژاپنی میری؟ این و فیشل خیلی خوب میمیرن :))

فاتویی بودن به کنار، از اون گل ها هیچی ندارم. تازه فاتویی که از اون موب های معمولی دراپشون بهتره.

• Smile
Reactions: vaan 2
IMG_20210204_082151_276.jpg

IMG_20210204_081603_348.jpg

بیا همین دیروز میگفتم باید جایزه باز کردن اون در یه سلاح ۵ ستاره میداد ،،، مثل اینکه برنامه دارن ساخت سلاح ۵ ستاره رو تو یه اونت به فورج اضافه کنن

ویش یا دامین؟ الان هنوز ویش نکشیدم، برای گانیو خالی خالی شدم.
دامین هم ۲۰ بار رفتم ولی فقط یه بار کریو داد، هر چند چیزی خوبی هم داد:D

فکر کنم به خاطر تجربه کمشون توی انیمه ساختن بوده :))

اون تصور اولت رو من برای بیدو دارم. گانیو هم من فکر میکردم لوس باشه ولی بعد که رفت مالیات جمع کنه نظرم عوض شد:))

وویس ژاپنی میری؟ این و فیشل خیلی خوب میمیرن :))

فاتویی بودن به کنار، از اون گل ها هیچی ندارم. تازه فاتویی که از اون موب های معمولی دراپشون بهتره.
ویش رو گفتم ،، چی شد که نتونستی گانیو بگیری ؟

من الان نگران ایاکام موندم از الان میتونم ۱۵۰-۶۰ تا فیت جمع کنم یا نه ! چون پیتی اولم ۵۰-۵۰ ست

از این گله من ۱۰۰۰ تا دارم ،، برای لیزا و نوئل یه ۵۰۰ تا جمع کردم ،، دیگه عادت شد یه مدت

دراپش بیشتره ،،ولی کشتنشون ده ها بار سخت تره ، تازه کم پیدا ترم هستن ،، تازه به لطف دراگون اسپین میشه یه مقدار راحت تر فارم کرد

آخرین ویرایش:
  • Like
View attachment 193899

View attachment 193900

بیا همین دیروز میگفتم باید جایزه باز کردن اون در یه سلاح ۵ ستاره میداد ،،، مثل اینکه برنامه دارن ساخت سلاح ۵ ستاره رو تو یه اونت به فورج اضافه کنن

ویش رو گفتم ،، چی شد که نتونستی گانیو بگیری ؟

من الان نگران ایاکام موندم از الان میتونم ۱۵۰-۶۰ تا فیت جمع کنم یا نه ! چون پیتی اولم ۵۰-۵۰ ست

از این گله من ۱۰۰۰ تا دارم ،، برای لیزا و نوئل یه ۵۰۰ تا جمع کردم ،، دیگه عادت شد یه مدت

دراپش بیشتره ،،ولی کشتنشون ده ها بار سخت تره ، تازه کم پیدا ترم هستن ،، تازه به لطف دراگون اسپین میشه یه مقدار راحت تر فارم کرد
چه فایده وقتی پروتوتایپ نداریم؟ :D ولی بازم پیشرفت خوبیه.

هیچی، پیتی ۵۰ درصد مونا گرفتم، بعدش هم هر چی ویش زدم ژینکیو گرفتم.

از الان اگه ویش نزنی دیگه باید بتونی جمع کنی.

هزار تا ؟!

نه بابا میری یکی میکشی و ازشون دور میشی تا شیلد از بین بره و دوباره میری یکی دیگه میکشی :D

plunge attack ژیائو رفتم، این واقعا قویه ولی ۷۰ تا انرژی نیاز داره و تا روی روین گارد و فاتویی امتحان نشه نمیشه گفت چقدر تاثیر داره.

یه دستگاه جدید گرفتم که متریال ها رو به یه چیز دیگه تبدیل میکنه. حالا فقط باید بفهمم چطور کار میکنه. و هفته ای یه بار هم بیشتر نمیشه ازش استفاده کرد.

• Like
Reactions: farzad_angel
چه فایده وقتی پروتوتایپ نداریم؟ :D ولی بازم پیشرفت خوبیه.

هیچی، پیتی ۵۰ درصد مونا گرفتم، بعدش هم هر چی ویش زدم ژینکیو گرفتم.

از الان اگه ویش نزنی دیگه باید بتونی جمع کنی.

هزار تا ؟!

نه بابا میری یکی میکشی و ازشون دور میشی تا شیلد از بین بره و دوباره میری یکی دیگه میکشی :D

plunge attack ژیائو رفتم، این واقعا قویه ولی ۷۰ تا انرژی نیاز داره و تا روی روین گارد و فاتویی امتحان نشه نمیشه گفت چقدر تاثیر داره.
چرا فاتویی ،، روی باس ها ،، این همین جوری به خودش دمیج میده ،،، کلوز رنج هم هست ،، با اولین ضربه میفرستنش نیمکت ذخیره ،، ،، باز ژانگلی جدا از پرستیژ و استیل و بک استوری خفنش ،،ابیلیتی های خیلی شاخی داره خصوصا برستش که بدجور شاخش میکنه برای ساب dps و ساپورت ، ولی ژیائو یا dps یا هیچی ، یعنی حتی دیلوک هم انقدر بالانس هست که ساب dps باشه ،، ولی این تنها کاراییش dps .... فکر کنم اینم به زودی مثل ژانگلی قراره کلی باف بشه

خلاصه از نظرم اورریتد ترین کارکتر بازیه برای همین یه هیت عجیبی بهش پیدا کردم ، خصوصا که یه لشکری رو میبینم که به خاطر این گانیو رو ایگنور کردن
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

پروتوتایپش رو تو اونت میده دیگه ۔۔۔۔۔۔

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

خوب روزاریا هم تایید شد ۱.۴ ،، و میشه گفت تا ۱.۵ قطعا خبری از ایاکا نمیشه ،،، داستان ایاکا برای کسایی که برای کانیو و ژیائو ویش زدن ،، مثل این مثال شده که دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه

• Like
@XMohsen

حالا اون حرص خالی کردن بی تاثیر هم نبود :-" ولی نیزه لازم هم بودم تقریبا از بقیه نوع سلاح ها حداقل 2-3 تا بدردبخور دارم ولی نیزه خوب هیچی نداشتم باید میزدم.

بنر بعدی نین میاد ولی جای اینکه جم بدم 30-40 تا ویش بکشم که آخر بگیرم یا نه، راحت اینجا خودم انتخاب میکنم از جم و کشیدن و ... هم راحت میشم

بزار امشب یه سر بزنم بهش :دی (اگر نتونستم پیام بدم بیای کمک ؟ :دی)

آره خیلی بد هست، قبلا حتی از کامپیوتر هم راحت تر بود الان خیلی سخت شده برداشتن !

زیپ رو خالی کردم زدم دوباره گفت آپدیت میخواد :| چندبار کارهای مختلف رو امتحان کردم آخر به این رسید که 18 گیگ دانلود کنه حالا در صورتی بود که 24 گیگ حجم فولدر بازی هست !! فقط یکی گفته بود واسه pre install آنتی ویروس رو غیرفعال کنید البته نمیدونم منظورش زمان دانلود بود یا نصب ؟ من خاموش کردم زدم ایندفعه سریع 18 گیگ رو شناخت. منم کلا لانچر و بازی و همه چی رو پاک کردم :دی دوباره از سایتش گرفتم اونم 18 گیگ میخواد دانلود کنه. احتمالا این لانچرشون یه باگی یا کمبودی چیزی داره که با خوندن فایل ها مشکل داره حالا بگیر نگیر داره.
بچه هایی که از کامپیوتر استفاده میکنن یه موقع مشکلی پیش اومد آنتی ویروس رو خاموش کنید شاید درست شد.

• Like
@vaan 2
اگه چند تا ساپورت خوب داشته باشه که براش شیلد و هیلینگ و انرژی فراهم کنن بازم میتونه دوام بیاره ولی قبول دارم که عملا تمام وقت مبارزه رو خودش میگیره و بدیش اینه که وقتی برست رو میزنی فقط باید حمله کنی و دیگه جاخالی و اینا رو بی خیال بشی چون زمانت محدوده. توی دامین های کوآپ هم که هر کس بیاردش بدبخته (مخصوصا دامین هایدرو و کریو) چون خیلی کم پیش میاد یکی هیلر بیاره و دشمن ها هم ضربات سنگینی میزنن. یادمه قبلا پایرو ها و الکتروها رو به خاطر اینکه روی چمن و داخل آب نمیتونستن بجنگن مسخره میکردن ولی الان دیگه یکی پیدا شده که همیشه باید یه هیلر جفتش باشه ( هو تائو هم همینطوریه البته:D) اگه مثل فیشل بعد از هر برست ۲۰ درصد از جونش هیل میشد تبدیل به یه هیولا میشد ولی ااان نه خیلی:D

چه خبره؟ هنوز نیومده کی درخواست باف داده؟:))

اگه بده که خوبه:D

به سلامتی. چهار ستاره اس دیگه؟ من همیشه طرفدار دیر رسیدن هستم:D

@XMohsen
آره منم نمیدونم چرا دراپ نیزه ها برام اینقدر کمه. فقط سه تا چهار ستاره دارم که دو تاش رو کرفت کردم.

منم تصمیم گرفتم نین رو بردارم، هیچ تضمینی نیست که از بنر نین بگیرم:D

اوکی، پیام بده. یا خواستی خودت بیا چون احتمالا با کاوایی هستم و سه تایی بزنیم (و راستش رو یگم گانیو از تمام کاراکترهای من بیشتر دمیج میده :D)

برای موبایل ساپورت دسته هم اضافه شده، تصویرش میتونی بندازی روی تلویزیون و با دسته بازی کنی.

ماجراهایی داشتی:D شاید واسه همینه که من مشکل ندارم چون اصلا آنتی ویروس جداگونه نصب نکردم و مال همون ویندوزه.

• Like
Reactions: XMohsen
@vaan 2
اگه چند تا ساپورت خوب داشته باشه که براش شیلد و هیلینگ و انرژی فراهم کنن بازم میتونه دوام بیاره ولی قبول دارم که عملا تمام وقت مبارزه رو خودش میگیره و بدیش اینه که وقتی برست رو میزنی فقط باید حمله کنی و دیگه جاخالی و اینا رو بی خیال بشی چون زمانت محدوده. توی دامین های کوآپ هم که هر کس بیاردش بدبخته (مخصوصا دامین هایدرو و کریو) چون خیلی کم پیش میاد یکی هیلر بیاره و دشمن ها هم ضربات سنگینی میزنن. یادمه قبلا پایرو ها و الکتروها رو به خاطر اینکه روی چمن و داخل آب نمیتونستن بجنگن مسخره میکردن ولی الان دیگه یکی پیدا شده که همیشه باید یه هیلر جفتش باشه ( هو تائو هم همینطوریه البته:D) اگه مثل فیشل بعد از هر برست ۲۰ درصد از جونش هیل میشد تبدیل به یه هیولا میشد ولی ااان نه خیلی:D

چه خبره؟ هنوز نیومده کی درخواست باف داده؟:))

اگه بده که خوبه:D

به سلامتی. چهار ستاره اس دیگه؟ من همیشه طرفدار دیر رسیدن هستم:D

@XMohsen
آره منم نمیدونم چرا دراپ نیزه ها برام اینقدر کمه. فقط سه تا چهار ستاره دارم که دو تاش رو کرفت کردم.

منم تصمیم گرفتم نین رو بردارم، هیچ تضمینی نیست که از بنر نین بگیرم:D

اوکی، پیام بده. یا خواستی خودت بیا چون احتمالا با کاوایی هستم و سه تایی بزنیم (و راستش رو یگم گانیو از تمام کاراکترهای من بیشتر دمیج میده :D)

برای موبایل ساپورت دسته هم اضافه شده، تصویرش میتونی بندازی روی تلویزیون و با دسته بازی کنی.

ماجراهایی داشتی:D شاید واسه همینه که من مشکل ندارم چون اصلا آنتی ویروس جداگونه نصب نکردم و مال همون ویندوزه.

ملت هنوز داغن و با کارکتر هم زیاد اشنا نیستن و مشکلی هم باشه می اندازن گردن اینکه هنوز خوب بیلد نشده ،،، به زودی میفهمن چی رفته تو پاچشون :-":D همین امروز دو سه نفر تو گروه تلگرامی داشتن میگفتن ،، بدون هیلر خوب ژیائو به مشکل میخوره

مطمئنی میخوای برای هوتائو بکشی ؟؟؟ بگیریش ایاکا رو قطعا از دست میدیا !!!! مگر اینکه الهه بخت و اقبال یاریت کنه

هوتائو گیم پلی ازش اومده ببینم ؟؟ ظاهر و پرسونالیتیش که اصلا از اون تیپ هایی نیست که من دوست داشته باشم

۔۔۔۔۔۔۔۔۔

خوب لیزا رو تو تست ران بازی کردم و بالاخره خودم مفتخر شدم ، تقریبا تو نرمال اتک ، شارژ اتک ، المنتال اسکیل خصوصا و برست سه برابر بیشتر دمیج میدم ،، مثلا تو تست ران المنتال اسکیلش ۵-۷ هزار تا بود ،، من ۱۵ تا ۱۶ هزار تا دمیج میدم ، شارژ اتکم ۹ هزارتاست ، اینجا ۱۷۰۰ تا ۳۰۰۰ تا

تازه تو تست ران لیزا تلنتاش ۸ بود مال من ۶ ، تمام تردید و دلزدگیم بابتش رفع شد ،،، یعنی قعطعا این اختلاف شدید ترم میشه

این جند روز نیمکت نشین شده بود جای گانیو ،،ولی خوب تا ساخت یه بیلد خوب برای گانیو برگشت به ترکیب ۔۔۔

۔۔۔۔۔۔۔
امروز لول ۸۰ دوالین رو زدم دو تا متریال مناسب برای دیلوک داد ،،زدم رو نرمال اتکش،،، بیشتر از ۱۰۰۰ تا اومد روی دمیجش

هنوز گلدن هاوس رو باز نکردم :D:-"

• Like
هوتائو هم از ایناست که HP رو قدرتش تاثیر داره، یادمه میگفتن هرچی HPش کمتر باشه، اتکش بیشتر میشه...
یه مقدار بازی کردن باهاش سخته، ولی احتمالا 30~40ویشی که میتونم رو براش میکشم:-"

---

باس جدید رو حرکتی که باید براش حتما بزنند، اینه که یکم اون اورب شیلدها رو کنار تر بندازه! خو میندازه زیر دست و پاش مگه میشه برداشت:|
از اونطرفم اگر تو حرکات قبلش بزنی، یهو شیلدت دقیقا زمانی که انتظار داری ازش استفاده کنی نابود میشه! و خدا بیامرزتت:-"

و دوستان گرامی، Share کردن تصاویر یادتون نره روزانه:-" به داد دوستانی که فکر میکنید فلان رنگ نگرفتن برسید:-" (همین الانم میتونید به دادم برسید:D البته 6تا عکس دیگه باید بگیرم امروز:D )

همچنان اعتقاد دارم رندومه:|
فردا بیاید لیست بدیم از چیا گرفتیم، و چه رنگی بهمون داد، شاید کشفش کردیم:D
خوب...تموم شد! امروز خدایی هیچ عکسی بهم فریم قهوه ای نداد...ولی نمیدونم چرا تو لیستم هست! مطمئنم ارسال هم نشده برام:-"

آخرین ویرایش:
  • Like
هوتائو هم از ایناست که HP رو قدرتش تاثیر داره، یادمه میگفتن هرچی HPش کمتر باشه، اتکش بیشتر میشه...
یه مقدار بازی کردن باهاش سخته، ولی احتمالا 30~40ویشی که میتونم رو براش میکشم:-"

---

باس جدید رو حرکتی که باید براش حتما بزنند، اینه که یکم اون اورب شیلدها رو کنار تر بندازه! خو میندازه زیر دست و پاش مگه میشه برداشت:|
از اونطرفم اگر تو حرکات قبلش بزنی، یهو شیلدت دقیقا زمانی که انتظار داری ازش استفاده کنی نابود میشه! و خدا بیامرزتت:-"

و دوستان گرامی، Share کردن تصاویر یادتون نره روزانه:-" به داد دوستانی که فکر میکنید فلان رنگ نگرفتن برسید:-" (همین الانم میتونید به دادم برسید:D البته 6تا عکس دیگه باید بگیرم امروز:D )

همچنان اعتقاد دارم رندومه:|
فردا بیاید لیست بدیم از چیا گرفتیم، و چه رنگی بهمون داد، شاید کشفش کردیم:D
خوب...تموم شد! امروز خدایی هیچ عکسی بهم فریم قهوه ای نداد...ولی نمیدونم چرا تو لیستم هست! مطمئنم ارسال هم نشده برام:-"

یه چند عکس این سری گرفتم ،،، حالا ندارم اپ کنم ،،، ولی یه بخش داره چیزایی که زیاد دارید رو میتونید دونات کنید ،، یا اگه چیزی بهتون بخشیدن بگیرید

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or