Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
بهانه نیار :D
جفتشون رو میزاریم تو تیم و زورکی هم شده جواب میگیریم:p:))

---
بالاخره 12 اومدم خونه و مستقیم کارت کشیدم! :-" نه تست رانی نه چیزی:D سه تا مولتی + 4~5تا تکی تا بالاخره داد...فکر کنم رو پیتی 76 اینا گرفتم:(

الان 4140تا جم دارم... میشه 25کارت...
چیزای لاگین اینا کجان؟ یادمه تو لیست روز اولش با جم شروع میشد که:(

دوتا از این گیتاریه+ بک بیدو + یک تیرکمون 4* هم گرفتم

هممم... الان هیستوری نگاه کردم... دقیقا رو 80:(:| ( و 37کارت کشیدم :( )

---

باس چقدر سخت بود! سرویس شدم:)) خدا بیامرزتم تا مکس کردن Xiao :))
فردا Keqing رو برگردونم به بازی شاید حرف حساب حالیشون شد:|

دبل دراپ لی لاین پس کو؟ :|

دوربینم خیلی بیخوده:-" توضیحش بد بود یعنی:)):-"

فعلا همینا... برم بکپم که فردا بیدار نمیشم:|

امیر وولف و این باس جدیده ،، هیچ dps روشون کارگر نیست ،، الی nigg و نوئل، (فیشل رو نمیدونم چقدر اتکش به عنوان dps قویه)

بزار اینطوری بگم ،، اگه این دوتا برای بقیه dps ها هیولاهای جهنمین ، برای ningg حکم حیوون خونگی رو دارن ۔۔۔۔?

تا خودتون تست نکنید نمیتونم تفاوتش رو بهتون توضیح بدم ،،، تست کنید قشنگ تفاوت رو متوجه میشید که باس هایی که انقدر قوی به نظر میرسیدن ،،چقدر راحت حلوا شدن
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

الان رفتم اونت های ۱.۳ رو دیدم ،، خیلی خوبه از نظر اونت

night sky grace سه تا فیت میده
may furtune find you ده تا فیت میده
lantern rite سلام به c2 نینگوانگ

حالا به جز اونا که پریمو جم میده

آخرین ویرایش:
امیر وولف و این باس جدیده ،، هیچ dps روشون کارگر نیست ،، الی nigg و نوئل، (فیشل رو نمیدونم چقدر اتکش به عنوان dps قویه)

بزار اینطوری بگم ،، اگه این دوتا برای بقیه dps ها هیولاهای جهنمین ، برای ningg حکم حیوون خونگی رو دارن ۔۔۔۔?

تا خودتون تست نکنید نمیتونم تفاوتش رو بهتون توضیح بدم ،،، تست کنید قشنگ تفاوت رو متوجه میشید که باس هایی که انقدر قوی به نظر میرسیدن ،،چقدر راحت حلوا شدن
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

الان رفتم اونت های ۱.۳ رو دیدم ،، خیلی خوبه از نظر اونت

night sky grace سه تا فیت میده
may furtune find you ده تا فیت میده
lantern rite سلام به c2 نینگوانگ

حالا به جز اونا که پریمو جم میده
اتفاقا نین تو تیمم بود، ولی جون سخته خو!!!! یا نکته خاصی داره زدنش؟
باز با keqing هم اتک خودش بالاتره، هم سریعتره و هم با ژیانگ لینگ(رسید lvl10 :-" ) المنتال ری اکشن خوب میده:دی
حالا باید امتحان کنم...شاید جواب نداد و همون نین گزینه بهتری بود برام!

دوستان بیلد ساز، لیست بیارید برای Xiao ببینیم دنیا دست کیه:دی

@XMohsen
چرا فایلش بیرونه؟ معمولا فایلش داخل پوشه بازیه.

بانک یا دانشگاه هم میتونی بری :D

دز مورد اون دوربین هم اصلا حال نداشتم بخونم چی نوشته، دمت گرم :D

آره یه چیزهای مبهمی یادمه. اشتباه کردم، اول یاید خودم تست میکردم بعد برای بچه ها میزاشتم. اون فایلی که از خودم بود مال خود بازی بود ولی مال اون سایت فکر کنم خودش پوشه نای بازی رو فشرده کرده بود. البته بعد رفتم آدرس رو پاک کردم ولی چند نفر مثل خودت قربانی شدن:D

ژیائو برای موبایل دارا ساختن اتفاقا چون با گانیو نمیتونستن درست بازی کنن :D

@farzad_angel
والا اون اوایل بهش میگفتن امبر:D گرفتنش از پنج ستاره ها هم سختره:-"

@Akiba
مگه شیمیه ؟:))

مبارکه:D

جایزه های لاگین برای گانیو از هفته دوم شروع شد، اینم حتما همون بعد تز ایونت عکاسی میاد.

باسش به شیلد geo که ضربه میزنه خودش آسیب میبینه، باقی شیلدها رو نمیدونم:D

دراپ لی لاین هم از ۲۶ فوریه هست:D

@vaan 2
آره باید صبر کنیم و ببینیم اونایی که هر دو رو گرفتن نظرشون چیه:-" حالا از فردا ملت یا ژیائوهای لول ۴۰ میان دامین های آرتیفکت :))

نین رو شانسمون گفت میهویو خریت کرد، البته c۱ تازه قدرت اصلیش آشکار میشه واسه همینم پنج ستاره ممکن بود به اندازه الان طرفدار نداشته باشه.

آرتیفکت چی روی نین بستی؟ اکثرا من فیلم هایی که دیدم ست چهار تایی پترا بود ولی اونایی که ست دو تایی پترا و دو تایی نوبلس یا نوبلس و گلادیاتور بسته بودن دمیج بیشتری میدادن.

من دیدم نوشته یه چیز قرمز مستقیم رفتم سراغ heart of dragonspine :))

فیشل قبلا که با الکترو دفاع ولف رو کم میکرد و میشد راحتر زدش ولی الان خیلی دفاعش بیشتر شده و عملا هیچی روش کارساز نیست.

بزار نین و البدو رو به ۸۰ برسونم، برای تمام باس دارم>:)

خب تازه فهمیدم که این عکاسی چطور کار میکنه، هر چیزی که ازش عکس بگیرین یه رنگ مخصوص به خودش رو داره و بعد اگه از همه رنگ ها حداقل یکی داشته باشین میتونین برین با جوایز تعویض کنین. هشت بار میشه جایزه گرفت ولی فقط 6 روز دیگه وقت داریم و روزی ده تا عکس هم بیشتر نمیشه گرفت (نمیدونم برای روزهای بعدی هم حساب میشن یا نه) در نتیجه بهترین کار اینه که اگه عکس اضافه از یه رنگ دارین با یکی که عکس اضافه از رنگ هایی که ندارین داره تعویض کنین که بتونین بیشتر جایزه بگیرین:D
و نه... OZ آبی نیست:D

پ.ن: الکی الکی یه روزش از دستم رفت :-"

اتفاقا نین تو تیمم بود، ولی جون سخته خو!!!! یا نکته خاصی داره زدنش؟
باز با keqing هم اتک خودش بالاتره، هم سریعتره و هم با ژیانگ لینگ(رسید lvl10 :-" ) المنتال ری اکشن خوب میده:D
حالا باید امتحان کنم...شاید جواب نداد و همون نین گزینه بهتری بود برام!

دوستان بیلد ساز، لیست بیارید برای Xiao ببینیم دنیا دست کیه:D
نگاه این جدیده و وولف حملاتشون خیلی محدوده ،، کاملا کلوز رنج هستن ،،، برد ضربات ningg دوبرابر رنج ضربات این دو تاست ،،، حالا این جدید که دامنه تحرک بیشتری داره ،، فقط کافیه نوئل بیاری شیلد بزنی سوییچ کنی روی نینگ ، تا بدون دمیج خوردن حتی این دو تا رو بزنی ،،

یادتونه که بهم گفتین چرا این باس های هفتگی رو نمیزنی ،گفتم خیلی سختن ،،، ولی الان راحت و بی دردسر میزنمشون ،، هی فاصله میگیرم هی شارژ اتک میزنم ،،

جنگیدن با هیروهای کلوز رنج کلایمور و اسورد مثل دیلوک ، کچینگ ، جین و و و مثل سپردن گوشت دست گربه است

خب تازه فهمیدم که این عکاسی چطور کار میکنه، هر چیزی که ازش عکس بگیرین یه رنگ مخصوص به خودش رو داره و بعد اگه از همه رنگ ها حداقل یکی داشته باشین میتونین برین با جوایز تعویض کنین. هشت بار میشه جایزه گرفت ولی فقط 6 روز دیگه وقت داریم و روزی ده تا عکس هم بیشتر نمیشه گرفت (نمیدونم برای روزهای بعدی هم حساب میشن یا نه) در نتیجه بهترین کار اینه که اگه عکس اضافه از یه رنگ دارین با یکی که عکس اضافه از رنگ هایی که ندارین داره تعویض کنین که بتونین بیشتر جایزه بگیرین:D
و نه... OZ آبی نیست:D

پ.ن: الکی الکی یه روزش از دستم رفت :-"
سختیش پیدا کردن و ست کردن رنگ پس زمینه است
۔۔۔۔۔۔۔۔۔

فکر میکردم بنر استاندارد ۱۰-۱۲ تا ویش بیشتر نزدم ،، امروز رفتم هیستوری ها رو چک کردم دیدم ۴۴ تا زدم بدون خرج کردن پریمو جم،، حال کردم ، ۷ هم دارم ،، میمیونه باقیش

، بنر کارکتر هم ۹ تا که کاش دستم میشکست نمیزدم ، میزاشتم برای بنر نینگوانگ ۔۔۔۔ فکر کنم فقط بیست تا ویش برای بنر بعدی بکشم، نه بیشتر

آخرین ویرایش:
@ce7en44

من 4ساعت درگیر بودم فکر میکردم محیط قرمز میخواد
از همون ساختمون پشتی میخواستم عکس بگیرم نمیشد! رفتم جلوتر ساختمون بعدی...جلوتر...کالسکه...دیدم نمیشه! گفتم خوب قرمز... رفتم با گُل قرمز!
هرکاری کردم عوس نگرفت و یکی از کاراکترهام نزدیک بود با تیرهاش شهید بشه:))

دیگه رفتم نت، دیدم نوشته از گل و گیاه عکس بگیر، رندوم میده... همون کنار یه گل آتیشی بود گرفتم آبی داد...
بعد نمیفهمیدم حتما آیتممون باید تمش قرمز باشه! فکر میکردم رندومه، و از هرچیزی میشه گرفت، ولی باید Crimson بده(درگیر بودم خو جرا یه جا نوشته Red و یه جا Crimson !)
بعد شعورم رسید، آهاااا! آیتم هایی که قرمز باید عکس بگیریم، ولی رنگ عکس رندوم میده:))

دیگه از هرچی به ذهنم میرسید عکس گرفتم ک ده تا رو خرجیدم:-"

خوب به سلامتی سلاحی ندارم اصلا براش:))
ساپورت ها دیگه بدتر:)) یه باربارا هست فقط:))

احتمالا Xiao یا میره فقط برای Domain فعلا(تا کارم با نین و جین تموم بشه) یا همون که گفتم، میندازیم تو تیم بالاخره یه چیزی میشه>:)

@XMohsen
چرا فایلش بیرونه؟ معمولا فایلش داخل پوشه بازیه.

بانک یا دانشگاه هم میتونی بری :D

دز مورد اون دوربین هم اصلا حال نداشتم بخونم چی نوشته، دمت گرم :D

آره یه چیزهای مبهمی یادمه. اشتباه کردم، اول یاید خودم تست میکردم بعد برای بچه ها میزاشتم. اون فایلی که از خودم بود مال خود بازی بود ولی مال اون سایت فکر کنم خودش پوشه نای بازی رو فشرده کرده بود. البته بعد رفتم آدرس رو پاک کردم ولی چند نفر مثل خودت قربانی شدن:D

ژیائو برای موبایل دارا ساختن اتفاقا چون با گانیو نمیتونستن درست بازی کنن :D

@farzad_angel
والا اون اوایل بهش میگفتن امبر:D گرفتنش از پنج ستاره ها هم سختره:-"

@Akiba
مگه شیمیه ؟:))

مبارکه:D

جایزه های لاگین برای گانیو از هفته دوم شروع شد، اینم حتما همون بعد تز ایونت عکاسی میاد.

باسش به شیلد geo که ضربه میزنه خودش آسیب میبینه، باقی شیلدها رو نمیدونم:D

دراپ لی لاین هم از ۲۶ فوریه هست:D

@vaan 2
آره باید صبر کنیم و ببینیم اونایی که هر دو رو گرفتن نظرشون چیه:-" حالا از فردا ملت یا ژیائوهای لول ۴۰ میان دامین های آرتیفکت :))

نین رو شانسمون گفت میهویو خریت کرد، البته c۱ تازه قدرت اصلیش آشکار میشه واسه همینم پنج ستاره ممکن بود به اندازه الان طرفدار نداشته باشه.

آرتیفکت چی روی نین بستی؟ اکثرا من فیلم هایی که دیدم ست چهار تایی پترا بود ولی اونایی که ست دو تایی پترا و دو تایی نوبلس یا نوبلس و گلادیاتور بسته بودن دمیج بیشتری میدادن.

من دیدم نوشته یه چیز قرمز مستقیم رفتم سراغ heart of dragonspine :))

فیشل قبلا که با الکترو دفاع ولف رو کم میکرد و میشد راحتر زدش ولی الان خیلی دفاعش بیشتر شده و عملا هیچی روش کارساز نیست.

بزار نین و البدو رو به ۸۰ برسونم، برای تمام باس دارم>:)
نمیدونم چی ببنیدم ،،، فقط اینکه خیلی خرن این ارتیفکت هایی که اپ کردم ،،
تو این فکرم که بی خیال ۱۵ درصد geo bonus بشم یه ست چهار تایی wandrer's troupe ببندم ، بابت ۳۵ درصد افزایش شارژ اتکش ،،، یعنی من فقط با شارژ اتک بازی میکنم ،، ریتریسینگ بولدی هم فقط وقتی بونز میده که شیلد داشته باشی، راست کار نوئله نه نینگ

مشکل اینجاست که ارتیفکت مثل اینا که بستم که هیچ حتی نزدیک بهشونم ندارم

قبلا عکساشون رو گذاشتم ،،، حالا نکته اینه که لول ۱۶ بودن ،، لول ۲۰ شون که کردم بازم crit gmg شون اپ شد
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔
حالا ملت میگن دو تا پترا ببیند ، دو تا نوبلس اوبلیگ ،، به نظرم نوبلس به درد ساب dps و ساپورت میخوره تا مین dps

@ce7en44

از همون ساختمون پشتی میخواستم عکس بگیرم نمیشد! رفتم جلوتر ساختمون بعدی...جلوتر...کالسکه...دیدم نمیشه! گفتم خوب قرمز... رفتم با گُل قرمز!

دیگه رفتم نت، دیدم نوشته از گل و گیاه عکس بگیر، رندوم میده... همون کنار یه گل آتیشی بود گرفتم آبی داد...
بعد نمیفهمیدم حتما آیتممون باید تمش قرمز باشه! فکر میکردم رندومه، و از هرچیزی میشه گرفت، ولی باید Crimson بده(درگیر بودم خو جرا یه جا نوشته Red و یه جا Crimson !)
بعد شعورم رسید، آهاااا! آیتم هایی که قرمز باید عکس بگیریم، ولی رنگ عکس رندوم میده:))

احتمالا Xiao یا میره فقط برای Domain فعلا(تا کارم با نین و جین تموم بشه) یا همون که گفتم، میندازیم تو تیم بالاخره یه چیزی میشه
>:)
اصلا این اشتباه رو نکن که رندوم نیده ،، رنگ ها رو کاملا بر اساس پس زمینه عکست میده ،،،

آخرین ویرایش:
View attachment 193865

بیلد شخصیت های دیگه رو هم خواستین اینجاست:
miHoYo - Official Community

من که هیچکدوم از نیزه ها و آرتیفکت بادی که میخواد ندارم، باس باد هم که هیچوقت فارم نکردم :D
نگاه این جدیده و وولف حملاتشون خیلی محدوده ،، کاملا کلوز رنج هستن ،،، برد ضربات ningg دوبرابر رنج ضربات این دو تاست ،،، حالا این جدید که دامنه تحرک بیشتری داره ،، فقط کافیه نوئل بیاری شیلد بزنی سوییچ کنی روی نینگ ، تا بدون دمیج خوردن حتی این دو تا رو بزنی ،،

یادتونه که بهم گفتین چرا این باس های هفتگی رو نمیزنی ،گفتم خیلی سختن ،،، ولی الان راحت و بی دردسر میزنمشون ،، هی فاصله میگیرم هی شارژ اتک میزنم ،،

جنگیدن با هیروهای کلوز رنج کلایمور و اسورد مثل دیلوک ، کچینگ ، جین و و و مثل سپردن گوشت دست گربه است

سختیش پیدا کردن و ست کردن رنگ پس زمینه است
۔۔۔۔۔۔۔۔۔

فکر میکردم بنر استاندارد ۱۰-۱۲ تا ویش بیشتر نزدم ،، امروز رفتم هیستوری ها رو چک کردم دیدم ۴۴ تا زدم بدون خرج کردن پریمو جم،، حال کردم ، ۷ هم دارم ،، میمیونه باقیش

، بنر کارکتر هم ۹ تا که کاش دستم میشکست نمیزدم ، میزاشتم برای بنر نینگوانگ ۔۔۔۔ فکر کنم فقط بیست تا ویش برای بنر بعدی بکشم، نه بیشتر
دقیقا. مخصوصا توی فاز اول ضرباتش دمیج بیشتری میدن و هر چی نزدیکش نباشی بهتره.

آره، در حالت ایده آل میتونی با ده تا عکس ولی رنگی که میده مشکل سازه. رنگ پس زمینه فکر نکنم تاثیر داشته باشه بلکه نوع موجودی که میگیری مهمه.

@ce7en44

احتمالا Xiao یا میره فقط برای Domain فعلا(تا کارم با نین و جین تموم بشه) یا همون که گفتم، میندازیم تو تیم بالاخره یه چیزی میشه>:)
من امروز نیم ساعت داشتم گل های آبی رو پیدا میکردم بعد خوندم و دیدم جانور:D بعد حالا هیچ جانور آبی رنگی سادم نمیومد:))

همون کایا و ژیانگلینگ و باربارا خوبن دیگه :D

_____«««««««_________

راستی دیروز یادم رفت plunge attack ژیائو رو امتحان کنم، یعنی selling point -ش هم بود:))

• Like
Reactions: cloud _ strife
تو این فکرم که بی خیال ۱۵ درصد geo bonus بشم یه ست چهار تایی wandrer's troupe ببندم ، بابت ۳۵ درصد افزایش شارژ اتکش ،،، یعنی من فقط با شارژ اتک بازی میکنم ،، ریتریسینگ بولدی هم فقط وقتی بونز میده که شیلد داشته باشی، راست کار نوئله نه نینگ

قبلا عکساشون رو گذاشتم ،،، حالا نکته اینه که لول ۱۶ بودن ،، لول ۲۰ شون که کردم بازم crit gmg شون اپ شد
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔
حالا ملت میگن دو تا پترا ببیند ، دو تا نوبلس اوبلیگ ،، به نظرم نوبلس به درد ساب dps و ساپورت میخوره تا مین dps

اصلا این اشتباه رو نکن که رندوم نیده ،، رنگ ها رو کاملا بر اساس پس زمینه عکست میده ،،،
نه بابا... ربطی به پس زمینه نداره! اگر اینجوری من تمام پس زمینه هام از دم سبز بوده!

گل آتیشی گرفتم(دور و برش آتیش نبود) خو پس زمینه چمنه... آبی میده
سیب افتاده رو زمین ، چمنه ، زرد میده
گوشت افتاده رو زمین ، قرمز میده

و ...

باور کن رندومه :دی

من که هیچکدوم از نیزه ها و آرتیفکت بادی که میخواد ندارم، باس باد هم که هیچوقت فارم نکردم :D

دقیقا. مخصوصا توی فاز اول ضرباتش دمیج بیشتری میدن و هر چی نزدیکش نباشی بهتره.

آره، در حالت ایده آل میتونی با ده تا عکس ولی رنگی که میده مشکل سازه. رنگ پس زمینه فکر نکنم تاثیر داشته باشه بلکه نوع موجودی که میگیری مهمه.

من امروز نیم ساعت داشتم گل های آبی رو پیدا میکردم بعد خوندم و دیدم جانور:D بعد حالا هیچ جانور آبی رنگی سادم نمیومد:))

همون کایا و ژیانگلینگ و باربارا خوبن دیگه :D

_____«««««««_________

راستی دیروز یادم رفت plunge attack ژیائو رو امتحان کنم، یعنی selling point -ش هم بود:))
نه نوع موجود و نه پس زمینه مهم نیست! رندوم رندومه :-"
شما از سیب آویزون و یا سیب افتاده رو زمین میتونی عکس بگیری، متفاوت میده!

از یک خوشه فلفل (متریال ایوالو کردن پسر آبیه) ، از هر سه تاش میتونید عکس بگیرید، و چند رنگ متفاوت تحویل بگیرید! حالا احتمالا یه روز گیاه زرد خواهیم داشت، روی بری ها امتحان کنید تا باور کنید:D

کیا و ژیانگ لینگ lvl 10 شدن دیگه! خدا یارشون!(خدایی جایگزین ژیانگ لینگ ندارم:| از تیم نمیره بیرون)
باربارا خوبه، باید با جین عوض کنم...ولی اینم 8ه فکر کنم، یاد دووم نمیاره تو تیم:))

درد اینه کاراکترهایی که دوست دارم با هم مچ نمیشن الان!(برعکس دوران Keqing که خیلی از ترکیب راضی بودم:-" )
و همچنان...کاراکتر > گیم پلی:-"

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

واندرر تروپ خوب دارم ولی برای گانیو میخواستم بزارم چون اون ۸۰ درصد المنت مستریش به درد geo نمیخوره و برست نین هم خیلی مهمه برام. و طرز حمله کردنم هم اتک، اتک، شارژ اتک، اسکیل، عبور از پرده و برست هست :D

این geo% واقعا مطمئن نیستم جواب بده.

آره از بویلده هم ست های خوب دارم و هر وقت تونستم سلاح نوئله بسازم میرم توی کارش.

• Like
Reactions: cloud _ strife
نه نوع موجود و نه پس زمینه مهم نیست! رندوم رندومه :-"
شما از سیب آویزون و یا سیب افتاده رو زمین میتونی عکس بگیری، متفاوت میده!

از یک خوشه فلفل (متریال ایوالو کردن پسر آبیه) ، از هر سه تاش میتونید عکس بگیرید، و چند رنگ متفاوت تحویل بگیرید! حالا احتمالا یه روز گیاه زرد خواهیم داشت، روی بری ها امتحان کنید تا باور کنید:D

کیا و ژیانگ لینگ lvl 10 شدن دیگه! خدا یارشون!(خدایی جایگزین ژیانگ لینگ ندارم:| از تیم نمیره بیرون)
باربارا خوبه، باید با جین عوض کنم...ولی اینم 8ه فکر کنم، یاد دووم نمیاره تو تیم:))

درد اینه کاراکترهایی که دوست دارم با هم مچ نمیشن الان!(برعکس دوران Keqing که خیلی از ترکیب راضی بودم:-" )
و همچنان...کاراکتر > گیم پلی:-"
شتید درجه خطرناکی عکس هست، مثلا من از ولف گرفتم آبی داد، از اوسین گرفتم قرمز داد، از کریستال کور گرفتم بنفش داد :D

و وقتی عکس تکراری نمیشه گرفت چطوری امتحان کنیم؟

-----------+---+-+++++++++++
فکر کنم فاتویی های من یا منقرض شدن یا برگشتن کشورشون چون این چند روز داشتم فارمشون میکردم و الان دیدم نیستن :))

• Like
  • Smile
Reactions: vaan 2 and XMohsen
=))
سر 30 تا ویش Xiao داد :)):))
یه xiao دوتا diona دوتا beidou یکی هم دختر گیتاریه. 5-6 هزار تا جم رو هم برای نیزه اش خرج کردم که نداد بهم در واقع بیشتر کشیدم از شر جم ها خلاص بشم (مشخص هست حرصم سر جریان آپدیت دراومده ؟ :دی) تو بنر اسلحه هم یه xianling هم داد :|
فعلا باز همونطوری بمونه تا ببینم نظرم عوض میشه اگر نیزه اش رو میگرفتم حتی اگر لازم بود از اول دانلود میکردم :-"
درست نشه صبر میکنم تا اون free choice characters نین رو بگیرم c6 کنم بعد ببوسم بزارم کنار :)) چون رو گوشی بود خیلی متوجه نشدم ولی فکر میکنم geo خیلی قوی شده چون با نین یکی در میون 12k اینا دمیج میزد

------------------------
@ce7en44

فایل زیپ رو میگی ؟ احتمالا لانچر باید اونو بخونه خالی کنه تو فولدر بازی ولی اینکار رو نمیکنه. کلا هیچ اتفاقی برای لپ تاب و ویندوز نیوفتاده هرچی بوده و هست مال خود بازی و لانچر هست.
ایده خوبیه :))

البته فکر کنم مشکل بیشتر مال لانچر بود تا فایل بازی چون اون اوایل سرعت فوق العاده داغونی هم داشت کلا بدتر از الان بود.
چه بهتر منم رو گوشی ام :|:D

برای آپگریدش 150 تا اینا از اون گل ها دارم میتونم تا فاز 1 ببرم ولی بقیه اش از اون متریال جدید ها میخواد که نمیدونم باس جدید چطور هست ؟ اگر geo نباشه و خیلی تکون نخوره با نین احتمالا بتونم سریع بزنم ولی اگر نه باید بیخیال بشم :دی چون با موبایل سخته دیشب سر ماموریت روزانه ها 2-3 بار نزدیک بود بمیرم چه برسه به این باس.

• Like
Reactions: ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or