Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
:-bd:-bd

بازی میخواد 8 گیگ دانلود کنه :-bd

1.2 چون pre install رو گرفتم و روز لانچ مشکلی نداشت فکر کردم لانچر مسخرشون درست شده ولی نه هنوز درست نشده :)

تا دیشب که هم تو بازی میرفتم و هم تیک done دانلود pre-install رو داشتم.

از فولدر بازی هم وارد شدم ولی باز پیام اپدیت داد. verify هم کردم

:-bd:-bd

بازی میخواد 8 گیگ دانلود کنه :-bd

1.2 چون pre install رو گرفتم و روز لانچ مشکلی نداشت فکر کردم لانچر مسخرشون درست شده ولی نه هنوز درست نشده :)

تا دیشب که هم تو بازی میرفتم و هم تیک done دانلود pre-install رو داشتم.

از فولدر بازی هم وارد شدم ولی باز پیام اپدیت داد. verify هم کردم
جدی؟:| من که عملا دوبار بازی رو دانلود کردم چون نتم قطعی زیاد داشتو هی از اول میرفت:|
موبایل هم صبح نوشته بود ۹.۳ گیگ دانلود داره ولی از ۹ گیگ شروع به دانلود کرد. حالا برم ببینم واقعا دانلود اضافه داره.

جدی؟:| من که عملا دوبار بازی رو دانلود کردم چون نتم قطعی زیاد داشتو هی از اول میرفت:|
موبایل هم صبح نوشته بود ۹.۳ گیگ دانلود داره ولی از ۹ گیگ شروع به دانلود کرد. حالا برم ببینم واقعا دانلود اضافه داره.

آره هر روشی بلد بودم تست کردم نشد :(
الان حجم فولدر بازی برای شما چقدر هست ؟ فکر کنم مال من اپدیت 1.3 تو فولدرش باشه. این نمیشناسه.
واقعا مسخره هست بخوام دانلود کنم. مشکل اینه همین دفعه نیست فقط ! 2 سال دیگه باید 50 گیگ بازی دانلود کنم از اول

آره هر روشی بلد بودم تست کردم نشد :(
الان حجم فولدر بازی برای شما چقدر هست ؟ فکر کنم مال من اپدیت 1.3 تو فولدرش باشه. این نمیشناسه.
واقعا مسخره هست بخوام دانلود کنم. مشکل اینه همین دفعه نیست فقط ! 2 سال دیگه باید 50 گیگ بازی دانلود کنم از اول
من الان چک کردم درست بود. اولش توی لانچر میگه که ۴.۶ آپدیت میخواد ولی چیزی دانلود نمیکنه و فقط نصب و تایید میکنه. توی بازی هم ۸۰ مگ بیشتر دانلود نکرد.

آقا حس میکنم بازی روی ps4 رو 20 fps داره اجرا میشه :D درست حس میکنم یا مشکل منه ؟
نه من هیچوقت افت فریم نداشتم ، احتمالا لگ نته ،
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

دوستان این دوربینه رو من هر کاری کردم عکس نمیگیره چه کار باید بکنم

7000 تا پریمو جم رو هدر دادم بقیش رو نگه میدارم واسه ژانگلی
من با گوشی بازی میکنم ولی وقتی میرم داخل بازی اینترنت از 4.5G تبدیل میشه به H و E رسما غیر قابل بازی میشه پینگ هم میره رو 999 ، گوشیم هم داغ میکنه... گوشیم نمیکشه دیگه
به جز فرشاد (مبارکش باشه) کسی دیگه ای هم اینجا شیآء گرفت؟
چی بهت داد مگه

من الان چک کردم درست بود. اولش توی لانچر میگه که ۴.۶ آپدیت میخواد ولی چیزی دانلود نمیکنه و فقط نصب و تایید میکنه. توی بازی هم ۸۰ مگ بیشتر دانلود نکرد.

نه مال من انگار کلا خراب شده !!!!!!!
4 گیگ میخواد آپدیت کنه، نصب میکنه بعد verify که میکنه میگه 36 گیگ دانلود دارم :-bd
امشب که نمیرسم چندبار دیگه تست میکنم شد شد نشد بمونه واسه خودش
این دفعه چندم هست اینطوریه، هر دفعه همین آش و همین کاسه
نمیشه اینطوری .. هر آپدیت از اول بگیرم ...

حیف 9-10 هزارتا جمی که موند توش تازه فکر کنم نزدیک 60-70 تا ویش بودم :((

نه من هیچوقت افت فریم نداشتم ، احتمالا لگ نته ،
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

دوستان این دوربینه رو من هر کاری کردم عکس نمیگیره چه کار باید بکنم

این دوربین رو اگه کسی میدونه به منم بگه.
نه مال من انگار کلا خراب شده !!!!!!!
4 گیگ میخواد آپدیت کنه، نصب میکنه بعد verify که میکنه میگه 36 گیگ دانلود دارم :-bd
امشب که نمیرسم چندبار دیگه تست میکنم شد شد نشد بمونه واسه خودش
این دفعه چندم هست اینطوریه، هر دفعه همین آش و همین کاسه
نمیشه اینطوری .. هر آپدیت از اول بگیرم ...

حیف 9-10 هزارتا جمی که موند توش تازه فکر کنم نزدیک 60-70 تا ویش بودم :((
اگه ۳۶ گیگ آپدیت میخواد خود بازی رو دانلود کنی که بهتره. فایل دانلود قدیمیت رو نداری؟ برو توی فروم خودش بنویس شاید کسی بدونه راه حلش چیه.

نه نرووووو :(( یه اینترنت مفت پیدا کن و بازی رو از اول بگیر. قبلی هم کلا از بیخ پاک کن

این باس جدید رو برای کسانی ساختن که نوئله یا ژانگلی آپدیت دارن. عملا تمام dps های قبلی پیشش کم میارن، فقط گانیو با شارژ اتک راحت میزندش.

شما هم احساس کردین که ولف قویتر شده؟ یا ما نرف شدیم؟

@vaan 2
تست ران ژیائو هم رفتم، چقدر بارباراش خوب هیل میکرد:D
خوب بود و دمیجش هم بد نبود ولی توی حالت برست مدام جونش کم میشه و باید حواسمون باشه که یه وقت خودشو نکشه یا ضربه نخوره. در کل تنوع داره ولی همون هیلر و ساپورت که گفتم نیاز داره.

یه سه چهار تا باس geo دیگه که بکشم نین میرسونم به لول ۸۰. حالا نمیدونم آرتیفکت دو تا نوبلس و دو تا گلادیاتور و جام geo بزارم خوبه تا وقتی که دو تا پترا خوب گیرم بیاد؟ اصلا جام المنت تاثیری داره؟ من که چیزی احساس نکردم.

@XMohsen
میگم تو اولین بار بازی رو از کجا نصب کردی؟ از سایت خود بازی یا از سایت های دیگه؟

این دوربین رو اگه کسی میدونه به منم بگه.

اگه ۳۶ گیگ آپدیت میخواد خود بازی رو دانلود کنی که بهتره. فایل دانلود قدیمیت رو نداری؟ برو توی فروم خودش بنویس شاید کسی بدونه راه حلش چیه.

نه نرووووو :(( یه اینترنت مفت پیدا کن و بازی رو از اول بگیر. قبلی هم کلا از بیخ پاک کن

کدوم دوربین ؟ دوربین گجت بازی ؟ اگر اونو میگی باید گجت رو equip کنی بعد Z رو بزنی عکس میگیره.
ویرایش : فهمیدم چی رو میگی :-" دوربینی که میده رو انتخاب کن بعد اون بالا بود مراسم ختم برگزار شد :D برو اونجا چندتا گل lily قرمز هست دوربین رو انتخاب کن بعد گل رو تو کادر بیار خود دوربین 2 تا انتخاب میکنه و بهت یه رنگ میده. من 5 تا قرمز گرفتم بنفش هم 2 تا بقیه رنگ ها هم یکی. فکر میکنم رو آیتم ها میشه فقط زوم کرد نه محیط و ..

نه ندارم، معمولا از همه بازی ها بک اپ میگیرم ولی چون میدونستم این نمیشناسه زحمت ندادم به خودم.
نگاه حتی زیپ دانلودش هم هست :)):|
1111.jpg

به نظرت زیپ رو خالی کنم تو همین فولدر ؟ این که نمیشناسه اینم روش :D
فروم .. امشب وقت نمیکنم فردا این زیپ رو خالی میکنم ببینم درست میشه یا نه نشد میرم فروم

مفت ؟ برم فرودگاه ؟ :D فعلا زدم رو موبایل دانلود بشه 2 گیگ هست کمتره باز :D

بازی رو هم اولین بار فکر کنم خودت بودی یه جا رو معرفی کردی گرفتم ریختم نشناخت مجبور شدم با لانچر دانلود کنم لانچر هم از سایت گرفتم (اون اوایل چقدر ذوق و شوق داشتیم :D).

ویرایش 2 : Xiao چقدر خوب هست :D تازه با موبایل این بود :D قوی که هست گیمپلی خوبی هم داره
اگر مشکل بازی حل شد فقط 30 تا ویش میزنم داد داد نداد هیچی :> ولی احتمال زیاد برای نیزه بکشم چون rosaria هم نیزه ای هست :-?

آخرین ویرایش:
7000 تا پریمو جم رو هدر دادم بقیش رو نگه میدارم واسه ژانگلی
من با گوشی بازی میکنم ولی وقتی میرم داخل بازی اینترنت از 4.5G تبدیل میشه به H و E رسما غیر قابل بازی میشه پینگ هم میره رو 999 ، گوشیم هم داغ میکنه... گوشیم نمیکشه دیگه
به جز فرشاد (مبارکش باشه) کسی دیگه ای هم اینجا شیآء گرفت؟
منم گرفتم البته 70 یا 80 تا به بالا ویش زده بودم با یک ده تایی اول گرفتم دیگه هم نزدم یک ده تایی هم استاندارد زدم تیرانداز قرمزه را بهم داد (اسمش یادم نیست)

آخه دو تا dps هستن و اصلا ساپورت خوبی به حساب نمیان و خصوصیتشون اینه که بیشتر زمان مبارزه باید توی زمین باشن. حالا مثلا دیلاک رو میگیم میاد تو و یه اسکیل یا برست میزنه و میره بیرون (که من خودم جابجا با فیشل همین کار رو میکنم) ولی ژیائو که دیگه نمیتونه برستش بزنه و بره بیرون که. حتما نیاز به ساپورتی داره که اسکیلش بعد از خودش توی زمین بمونه :D اگه آیاکا یا گانیو یا البدو بودن میشد به عنوان ساپورت ازشون استفاده کرد ولی ژیائو اصلا توی این وادی ها روش حساب نکن و برای المنت ریکشن هم حتما به ساپورت نیاز داره چون فقط یه enabler هست و قدرت المنت های دیگه رو باف میکنه (کلا تمام آمنو ها همینطور هستن) :D
جین و ژیائو با همدیگه استامینای بیشتری به تیم میده ها، دقیق یادم نیست ولی فکر کنم ژیائو استامینا بخواد. به علاوه یه هیلر و یه کسی که انرژی ریشارژش کنه چون المنت ریکشن قوی نداره که زود به زود انرژیش پر بشه. :D

منم دیلاک و فیشل و باربارا رو لول ۱۰ کردم و ژیانگلینگ هم آخرای ۹ هست. بعدش دیگه اینا بازنشست میشن و وسایلشون رو تحویل میدن و تیم جدید میاد روی کار:D

ps4 رو نمیدونم ولی روی کامپیوتر و موبایل اول باید یه لانچر جدید دانلود کنی و بعد آپدیت کنی.
بهانه نیار :D
جفتشون رو میزاریم تو تیم و زورکی هم شده جواب میگیریم:p:))

---
بالاخره 12 اومدم خونه و مستقیم کارت کشیدم! :-" نه تست رانی نه چیزی:D سه تا مولتی + 4~5تا تکی تا بالاخره داد...فکر کنم رو پیتی 76 اینا گرفتم:(

الان 4140تا جم دارم... میشه 25کارت...
چیزای لاگین اینا کجان؟ یادمه تو لیست روز اولش با جم شروع میشد که:(

دوتا از این گیتاریه+ بک بیدو + یک تیرکمون 4* هم گرفتم

هممم... الان هیستوری نگاه کردم... دقیقا رو 80:(:| ( و 37کارت کشیدم :( )

---

باس چقدر سخت بود! سرویس شدم:)) خدا بیامرزتم تا مکس کردن Xiao :))
فردا Keqing رو برگردونم به بازی شاید حرف حساب حالیشون شد:|

دبل دراپ لی لاین پس کو؟ :|

دوربینم خیلی بیخوده:-" توضیحش بد بود یعنی:)):-"

فعلا همینا... برم بکپم که فردا بیدار نمیشم:|

آخرین ویرایش:
این باس جدید رو برای کسانی ساختن که نوئله یا ژانگلی آپدیت دارن. عملا تمام dps های قبلی پیشش کم میارن، فقط گانیو با شارژ اتک راحت میزندش.

شما هم احساس کردین که ولف قویتر شده؟ یا ما نرف شدیم؟

@vaan 2
تست ران ژیائو هم رفتم، چقدر بارباراش خوب هیل میکرد:D
خوب بود و دمیجش هم بد نبود ولی توی حالت برست مدام جونش کم میشه و باید حواسمون باشه که یه وقت خودشو نکشه یا ضربه نخوره. در کل تنوع داره ولی همون هیلر و ساپورت که گفتم نیاز داره.

یه سه چهار تا باس geo دیگه که بکشم نین میرسونم به لول ۸۰. حالا نمیدونم آرتیفکت دو تا نوبلس و دو تا گلادیاتور و جام geo بزارم خوبه تا وقتی که دو تا پترا خوب گیرم بیاد؟ اصلا جام المنت تاثیری داره؟ من که چیزی احساس نکردم.

@XMohsen
میگم تو اولین بار بازی رو از کجا نصب کردی؟ از سایت خود بازی یا از سایت های دیگه؟
تازه دقت کردم برستش ازش جون کم میکنه، اینو ندیده بودم ،،، خودت دیلوک داری دیگه،، بهتر میدونی برست دیلوک دو مرحله ایه ،، که کل برست ژیائو ،، فقط مرحله ۲ برست دیلوکه ،،، حالا شاید کمی بیشتر دمیج بده ،،، و تا با شرایط مشابه چک نکنیم و دیلوک تو تست ران نیاد نمیشه گفت بیشتر دمیج میده ۔۔۔۔ :D

کلا با ۴ ستاره بودن ningg و ۵ ستاره بودن این و تمام نوچه های ningg تمام منطق تعیین سطح میهیو میره زیر سوال ،، البته من که راضیم ningg چهار ستاره است و راحت تر میشه c6 کرد ^:)^
۔۔۔۔۔۔۔۔۔

من یه مشکل دیگه ای که دارم تو نت برای همه کارکترا یه سری دمیج تخیلی میبینی ،،، ولی برای ningg که سرچ میکنم ،، هر ویدئو ای که میبینم حتی یارو c6 ولی باز کمتر از من دمیج میده ۔۔۔۔

@ce7en44

در مورد عکاسی روز اول باید بری از گلها و میوه های قرمز عکش بگیری ، روز دوم هم از مانستر های ابی ، یعنی دوربین رو بزاری روش خودش عکس میگیره ،، دیشب که چک کردم و نشده بود به خاطر اینکه گلاش رو چیده بودم ،،، سعی داشتم از بوتش عکس بگیرم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or