Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
@ce7en44
البته این متریاله توی بتا هم بودا و کنار همون عکسی که گذاشتی و گفته بودم ورژن اسلایمش رو دیده بودم هم بود!
فکر کنم اینی که گذاشتی برای lvl20 به 40 هست، که اونجا متریال باس رو نمیخواد!
ولی در اصل خیر، متریال همون باس قدیمی رو هم لازم داریم، جین هم lvl up نمیشه:p

اشتباه میکنم آیا؟ :-" شما که پای بازیید و مخصوصا @ahtkol باید بتونید بهتر بگید:دی

حالا هرچی که هست، برای هوتائو هم این متریال رو میخواد، اگر اون تو برنامه تون هست فارم کنید:دی

من تا شب نمیتونج بازی کنم:(( نهایت این وسطا بتونم بیام فقط ویش بکشم و برم:))

انصافا دیلوک دارید برای ژیائو ویش نزنید ،، یعنی نصف دیلوک هم نیست !!!!
فکر کن المنتال برستش اینه که فقط ameno به ضرباتش اضافه میشه ،،، برست دیلوک جدا از قویترین حرکتش که ققنوس باشه ،، المنت پیرو هم به ضرباتش اضافه میکنه ،،، تنها خاصیتش اینه که رنج دمیج هاش از بقیه spear دار ها بالاتره ،،، دقیقا حکمش فقط تنوعه ،

@ce7en44

تست رانش رو امتحان کردی ؟؟؟

فکر کن المنتال برستش اینه که فقط ameno به ضرباتش اضافه میشه ،،، برست دیلوک جدا از قویترین حرکتش که ققنوس باشه ،، المنت پیرو هم به ضرباتش اضافه میکنه ،،، تنها خاصیتش اینه که رنج دمیج هاش از بقیه spear دار ها بالاتره ،،، دقیقا حکمش فقط تنوعه ،

@ce7en44

نداریم :( درد همینه نه:(
+این بازی ها همه چی گیم پلی نیست:D از اون مهم تر کاراکتره:p (مثلا تو بازی وان پیس لجند زورو که میدن من قشنگ All Out میکنم! بگو 4روز بعدش سالگرد عرضخ ی بازی باشه که همیشه اتفاقات خفنی میفته! مهم نیست اصلا :-" بعد لجند دوم زورو رو من فول مکس کردم تو OPTC ، همه چیش رو... یکبارم بنده خدا به چشم ندید یک مرحله سخت باهاش رد کنم:| )

ولی میشه در یک حرکت رویایی دیلاک و ژیائو رو با هم بهم بده؟ :(

---
دیروز داشتم داستان کیا رو میخوندم ، بالاخره یکی دیدیم نخواست ویژنش رو به F بده:))
و تو یک صحنه خفن و احساسی هم گرفتش>:)
قشنگ از اون حرکات Main Characterی بوده! :)) یا نهایت نفر دوم انیمه ها:-" :))
توصیفات خفنی هم از اون لحظه میکرد! عالی بود>:) در میان آتش فلان جور و یخ فلان رنگ و ... لحظه ی برخورد و ...، یهو بادی تشکیل میشه و ویژن کیا پدیدار میشه و ...! :دی

@ce7en44
البته این متریاله توی بتا هم بودا و کنار همون عکسی که گذاشتی و گفته بودم ورژن اسلایمش رو دیده بودم هم بود!
فکر کنم اینی که گذاشتی برای lvl20 به 40 هست، که اونجا متریال باس رو نمیخواد!
ولی در اصل خیر، متریال همون باس قدیمی رو هم لازم داریم، جین هم lvl up نمیشه:p

اشتباه میکنم آیا؟ :-" شما که پای بازیید و مخصوصا @ahtkol باید بتونید بهتر بگید:D

حالا هرچی که هست، برای هوتائو هم این متریال رو میخواد، اگر اون تو برنامه تون هست فارم کنید:D

من تا شب نمیتونج بازی کنم:(( نهایت این وسطا بتونم بیام فقط ویش بکشم و برم:))

من که ندارمش ولی سایت هایی که متریالش گذاشتن که چیز دیگه ای میگن :D

Xiao - Skills & Best Build | Genshin Impact - GameWith

@ce7en44

چرا هر شخصیتی جدیدی میاد اول با دیلاک مقایسه میشه؟ :)) برست دیلاک جدا خیلی خوبه (به غیر از پرت کردن دشمن ها که باعث میشه برای جمع کردن متریالشون مجبور شم چند دقیقه بگردم) هم المنتش قویترین المنت بازی هست، هم فضای زیادی رو پوشش میده، هم سریع پر میشه و کول داون کمی داره (با انرژی ریشارژ ۱۰۰ هیچوقت کمبود نداشتم) و هم اینکه تا چند ثانیه سلاحت با پایرو باف میشه. تنها برستی که شاید در آینده بتونه همین خصوصیات رو داشته باشه فقط مال آیاکاست.

نه من فقط رفتم ۶۰۰ تا جم گرفتم و یه کانسید ساختم :D

• Like
Reactions: cloud _ strife
نداریم :( درد همینه نه:(
+این بازی ها همه چی گیم پلی نیست:D از اون مهم تر کاراکتره:p (مثلا تو بازی وان پیس لجند زورو که میدن من قشنگ All Out میکنم! بگو 4روز بعدش سالگرد عرضخ ی بازی باشه که همیشه اتفاقات خفنی میفته! مهم نیست اصلا :-" بعد لجند دوم زورو رو من فول مکس کردم تو OPTC ، همه چیش رو... یکبارم بنده خدا به چشم ندید یک مرحله سخت باهاش رد کنم:| )

ولی میشه در یک حرکت رویایی دیلاک و ژیائو رو با هم بهم بده؟ :(

---
دیروز داشتم داستان کیا رو میخوندم ، بالاخره یکی دیدیم نخواست ویژنش رو به F بده:))
و تو یک صحنه خفن و احساسی هم گرفتش>:)
قشنگ از اون حرکات Main Characterی بوده! :)) یا نهایت نفر دوم انیمه ها:-":))
توصیفات خفنی هم از اون لحظه میکرد! عالی بود>:) در میان آتش فلان جور و یخ فلان رنگ و ... لحظه ی برخورد و ...، یهو بادی تشکیل میشه و ویژن کیا پدیدار میشه و ...! :D
تو بزن، شاید اون حرکت رویایی هم اتفاق افتاد ولی اونوقت از بین این دو تا dps جدید کدوم رو آپدیت میکنی؟ دو تا رو هم که نمیتونی با هم توی تیم بزاری:-"

• Like
تو بزن، شاید اون حرکت رویایی هم اتفاق افتاد ولی اونوقت از بین این دو تا dps جدید کدوم رو آپدیت میکنی؟ دو تا رو هم که نمیتونی با هم توی تیم بزاری:-"
نت خوب ندارم==> صفحه برام باز نمیشه:)) ولی : :((

امیدوارم دوتا بده! ولی نمیده خو:(

اما اگر داد...چرا انتخاب؟ جفتشون میان تو تیم! به نظرت خیلی برام مهمه حالا 1200تا اتک بزنند یا 1450تا؟ :-"
بنداز تو تیم بره ها:D حالا بیست ثانیه هم مبارزه بیشتر طول بکشه:D

کارمم با ژیانگ لینگ تقریبا تمومه! آخرای 9 هست و امروز یا فردا فرندشیپش مکس میشه، فقط جایگزین ندارم:-"

اینکه تو گیم پلی از کدوم استفاده میکنم؟ جفتشون:D دیگه باید ببینم کدوم سریعتر میتونم براش آرتیفکت ببندم، کدوم با گیم پلیش بیشتر حال میکنم و ... :D

نتونستن هم که بی معنیه:دی حالا میگفتی جین و ژیائو رو چطور با هم جا میدی آره! (احتمالا باربارا برگرده به تیم:-" ) ولی دو عنصر مختلف، مهم نیست:-"

ما خودمون هم هنوز بعد از این همه خیلی چیزها رو تازه کشف میکنیم:D داستان رو جلو ببری کم کم قسمت های مختلف بازی باز میشه و توضیحات میده.

هیچوقت عوض نشده بود، روزاریا همیشه در برنامه بود :D

امیدواریم چهار ستاره باشه و پیش بینی میکنیم در ۱.۴ بیاد. البته قبلا هم چهار ستاره ها تبدیل به پنج ستاره شدن (هو تائو و گانیو) ولی این چون قدرتش رو کمتر کردن احتمالا همون چهار ستاره باشه.

من یه چیزهایی دیدم ولی نمیگم که سورپرایز بشی :D

دقیقا گیم پلی گانیو یه نفس تازه بود برای بازی. من ویدئوهایی دیدم که از فاصله دور مثل اسنایپر کمپ ها رو خالی میکنن یا حتی بدون نزدیک شدن به باس ها خیلی راحت از راه دور میزنن و این تازه به غیر از استفاده از المنت ریکشن هست. اونم برای قابلیتی که نقطه ضعف باقی کماندارهاست.

دقیقا برای همینه که برای آیاکا متریال جمع نمیکنم چون میهویو حسابی داره کامیونتی رو چک میکنه و در لحظه آخر تغییرات میده:D

دقیقا کاری که خودم میکنم ،، میرم از دور می ایستم ، شروع میکنم کمپ هاشون رو بمبارون کردن ،، هی بمب خوشه ای میریزه رو سرشون ،،، خصوصا روزای بارونی که دیگه تبدیل به جنایت جنگی میشه :Smoke1::Gunner:

آقا من الان با PS4 اومدم برم تو بازی وصل نشد به سرور
بعد از اون ور 7 گیگ آپدیت حواله کرد واسم :دی

به ISP ام مربوطه؟ یا کلا اگه آپدیت نباشه به سرور وصل نمیشه (غیر منطقیه این خدایی... احتمالا همون ISP یا مشکل چیز دیگه ای باشه)
شماها چجوری وصل میشید؟ :دی

آقا من الان با PS4 اومدم برم تو بازی وصل نشد به سرور
بعد از اون ور 7 گیگ آپدیت حواله کرد واسم :D

به ISP ام مربوطه؟ یا کلا اگه آپدیت نباشه به سرور وصل نمیشه (غیر منطقیه این خدایی... احتمالا همون ISP یا مشکل چیز دیگه ای باشه)
شماها چجوری وصل میشید؟ :D
خو باید آپدیت کنی دیگه...همه بازی های آنلاین این شکلین:دی
چه PS و چه موبایل:دی ، آپدیت نکنی به بخش آنلاین دسترسی نداری،اینم که هیشه آنلاینه!
آپریتم امروز صبح اومده:p

خو باید آپدیت کنی دیگه...همه بازی های آنلاین این شکلین:D
چه PS و چه موبایل:D ، آپدیت نکنی به بخش آنلاین دسترسی نداری،اینم که هیشه آنلاینه!
آپریتم امروز صبح اومده:p

نه خب، این موقع ها میگه باید آپدیت کنی :دی بازی موبایل نکرده که نیستم :دی
به من خوشگل فقط می گفت "نمیتونیم به سرور وصل شیم" :|

نه خب، این موقع ها میگه باید آپدیت کنی :D بازی موبایل نکرده که نیستم :D
چون آپدیت نیستی نمیتونه:p
وارد بازی میشی(اونم اون پست اتوماتیک میزنه بره دانلود) ولی خوب تا آپدیت نکنی وصل نمیشه:دی

چون آپدیت نیستی نمیتونه:p
وارد بازی میشی(اونم اون پست اتوماتیک میزنه بره دانلود) ولی خوب تا آپدیت نکنی وصل نمیشه:D

اوکی پس، میذارم رو دانلود امشب...
پسر چه ظلمیه این آپدیت های چند گیگی ها :((

نت خوب ندارم==> صفحه برام باز نمیشه:)) ولی : :((

امیدوارم دوتا بده! ولی نمیده خو:(

اما اگر داد...چرا انتخاب؟ جفتشون میان تو تیم! به نظرت خیلی برام مهمه حالا 1200تا اتک بزنند یا 1450تا؟ :-"
بنداز تو تیم بره ها:D حالا بیست ثانیه هم مبارزه بیشتر طول بکشه:D

کارمم با ژیانگ لینگ تقریبا تمومه! آخرای 9 هست و امروز یا فردا فرندشیپش مکس میشه، فقط جایگزین ندارم:-"

اینکه تو گیم پلی از کدوم استفاده میکنم؟ جفتشون:D دیگه باید ببینم کدوم سریعتر میتونم براش آرتیفکت ببندم، کدوم با گیم پلیش بیشتر حال میکنم و ... :D

نتونستن هم که بی معنیه:D حالا میگفتی جین و ژیائو رو چطور با هم جا میدی آره! (احتمالا باربارا برگرده به تیم:-" ) ولی دو عنصر مختلف، مهم نیست:-"
آخه دو تا dps هستن و اصلا ساپورت خوبی به حساب نمیان و خصوصیتشون اینه که بیشتر زمان مبارزه باید توی زمین باشن. حالا مثلا دیلاک رو میگیم میاد تو و یه اسکیل یا برست میزنه و میره بیرون (که من خودم جابجا با فیشل همین کار رو میکنم) ولی ژیائو که دیگه نمیتونه برستش بزنه و بره بیرون که. حتما نیاز به ساپورتی داره که اسکیلش بعد از خودش توی زمین بمونه :D اگه آیاکا یا گانیو یا البدو بودن میشد به عنوان ساپورت ازشون استفاده کرد ولی ژیائو اصلا توی این وادی ها روش حساب نکن و برای المنت ریکشن هم حتما به ساپورت نیاز داره چون فقط یه enabler هست و قدرت المنت های دیگه رو باف میکنه (کلا تمام آمنو ها همینطور هستن) :D
جین و ژیائو با همدیگه استامینای بیشتری به تیم میده ها، دقیق یادم نیست ولی فکر کنم ژیائو استامینا بخواد. به علاوه یه هیلر و یه کسی که انرژی ریشارژش کنه چون المنت ریکشن قوی نداره که زود به زود انرژیش پر بشه. :D

منم دیلاک و فیشل و باربارا رو لول ۱۰ کردم و ژیانگلینگ هم آخرای ۹ هست. بعدش دیگه اینا بازنشست میشن و وسایلشون رو تحویل میدن و تیم جدید میاد روی کار:D
نه خب، این موقع ها میگه باید آپدیت کنی :D بازی موبایل نکرده که نیستم :D
ps4 رو نمیدونم ولی روی کامپیوتر و موبایل اول باید یه لانچر جدید دانلود کنی و بعد آپدیت کنی.

آخرین ویرایش:
  • Like
باورم نمیشه که مشکلات موبایل رو هنوز حل نکردن. استورم ترور حتی توی آرشیو هم باگ داره و هنوز سیستم چت موبایل درست نشده. یعنی کسی نیست که با موبایل بازی کنه و اینا رو بهشون بگه؟ :|

این آرشیو دشمن ها رو چک کردم و واقعاً من اینقدر کم کشتم؟:D مطمئنم که بیشتر بوده ها، حداقل از روی متریالی که تا الان مصرف کردم که میتونم بگم بیشتر بوده:D

میدونستین ریزور بدترین دشمن کوآپ توی دامین سیسیلیا هست؟:)) داشتیم میج ها رو میزدیم که یهو ریزور برستش رو زد و چون همه مون تحت تاثیر هایدرو بودیم در جا الکترو شارژ شدیم و مردیم :)) =)) سری بعد هم باز یکی دیگه همین کار رو کرد و بازم مردیم:))

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or