Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
یه چند عکس این سری گرفتم ،،، حالا ندارم اپ کنم ،،، ولی یه بخش داره چیزایی که زیاد دارید رو میتونید دونات کنید ،، یا اگه چیزی بهتون بخشیدن بگیرید
آره، همون رو میگم، اگر چیزی اضافه دارید قبول میکنیم>:) :))
من یه عالمه آبی و قرمز دارم، ولی بقیه یکی:-" که اونم الان باید برم بدم فروشنده:دی

• Like
Reactions: ce7en44
@vaan 2
who xiao? :D
حالا شاید اعتراض کنن و بعدا باف بشه:D یکی نوشته بود ژانگلی به عنوان geo archon سیاست به خرج داد و با ضعیف نشون دادن خودش باعث شد که همه شخصیت های جئو باف بشن :)) ولی ونتی از این کارا بلد نیست :)) ولی هنوزم زوده برای نظر دادن. گفتی بیلد واقعا چقدر این یوتیوبر ها خرج میکنن؟ طرف تازه دیروز اومده و متریال جدید میخواد ولی خودش و اسلحه اش به همین زودی لول ۹۰ کردن. تا آخر بمر ککینگ صبر میکنم اگه بنر بعدی هو تائو بود و به اندازه کافی ویش داشتم میرم برای هو تائو وگرنه ککینگ میگیرم. امیدوارم هوتائو و روزاریا با هم باشن :D
آیاکا رو هر جور شده میگیرم حتی اگه شده حساب بانکیم رو خالی کنم (البته امیدوارم کار به اونجا نکشه :)) )

گیم پلی نیومده ولی مشخصاتش رو از اینجا میتونی بخونی.
Hu Tao | Honey Impact - Genshin Impact DB and Tools

آرتیفکت هاش توی تست ران چی بود؟ خو اگه قرار باشه لیزا بیشتر دمیج بده که ملت دیگه ویش نمیزنن :D

تلنت های ۶ به بالا خیلی تاثیر دارن با اینکه چند درصد هم بیشتر نیستن. من که برای دیلاک فقط تا ۷ متریال تلنت بهم داد ولی برای نین میخوام اسکیل و برستش ۱۱ کنم و اتکش ۸.

@Akiba
نه اون مال نیزه هما بود، نه خود هو تائو :)) هو تائو اسکیلش یه مقدار از hp رو کم میکنه و به اندازه ماکزیمم hp دمیج میده. ولی در عوض برستش هم به نسبت ماکزیمم hp دمیج میده و یه درصدی از hp رو با هر ضربه برمیگردونه تا ۵ بار یعنی روی لول ۸ تا ۴۵ درصد جونش بازیابی میشه و ۶۰ تا انرژی میخواد و هر ۱۵ ثانیه هم کول دان میشه. از طرف دیگه چون قدرتش با hp هست هم آرتیفکت گرفتن براش راحتره و هم اینکه خودش تانک میشه. فقط اگه جونش زیر ۵۰ درصد باشه پایرو دمیج و برستش بیشتر میشه و در عوض hp بیشتری هم بازیابی میکنه (لول ۸ هر ضربه ۱۲ درصد) . یعنی اینکه با یکم استراتژی اصلا نیازی به هیلر نداره:D ژیائو پیشش اصلا به حساب نمیاد :D اگه c۶ رو میشد گرفت که هیولا میشد >:)

دقیقا مشکل من با باس جدید بود، البدو بردم که شیلد بسازه، کریستال ها افتادن زیر پاش:|

من امروز میخواستم share کنم ولی دیدم همه قرمز و آبی دارن:D

و رفتم خوندم و رندومه و بیشتر هم قرمز و آبی میده (اینجا هم rng :| )

----------------------
این دستگاه جدید رو تست کردم، ۱۵۰ تا متریال بهش دادم و یه مشت آشغال در عوض بهم داد:| همون نگه دارم به صرفه تره.

و ادونچر بوک جای همه دشمن ها رو نشون نمیده، حالا نمیدونم میخواد منقرضشون نکنیم یا چیز دیگه ای ولی نمیدونست که من جای همه فاتویی ها رو از حفظم >:)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2
حالا اون حرص خالی کردن بی تاثیر هم نبود :-" ولی نیزه لازم هم بودم تقریبا از بقیه نوع سلاح ها حداقل 2-3 تا بدردبخور دارم ولی نیزه خوب هیچی نداشتم باید میزدم.

بنر بعدی نین میاد ولی جای اینکه جم بدم 30-40 تا ویش بکشم که آخر بگیرم یا نه، راحت اینجا خودم انتخاب میکنم از جم و کشیدن و ... هم راحت میشم

بزار امشب یه سر بزنم بهش :D (اگر نتونستم پیام بدم بیای کمک ؟ :D)

آره خیلی بد هست، قبلا حتی از کامپیوتر هم راحت تر بود الان خیلی سخت شده برداشتن !

زیپ رو خالی کردم زدم دوباره گفت آپدیت میخواد :| چندبار کارهای مختلف رو امتحان کردم آخر به این رسید که 18 گیگ دانلود کنه حالا در صورتی بود که 24 گیگ حجم فولدر بازی هست !! فقط یکی گفته بود واسه pre install آنتی ویروس رو غیرفعال کنید البته نمیدونم منظورش زمان دانلود بود یا نصب ؟ من خاموش کردم زدم ایندفعه سریع 18 گیگ رو شناخت. منم کلا لانچر و بازی و همه چی رو پاک کردم :D دوباره از سایتش گرفتم اونم 18 گیگ میخواد دانلود کنه. احتمالا این لانچرشون یه باگی یا کمبودی چیزی داره که با خوندن فایل ها مشکل داره حالا بگیر نگیر داره.
بچه هایی که از کامپیوتر استفاده میکنن یه موقع مشکلی پیش اومد آنتی ویروس رو خاموش کنید شاید درست شد.
من بعضی موقع ها وصل نمیشه یکبار مودم را ریست میکنم یا یکی دوبار لانچر را باز میکنم میبندم درست میشه

• Like
Reactions: XMohsen and ce7en44
PS_App_20210205_120415.jpeg

بالایی عجب حالی بهم داد ،، اینا رو ادم میبینه میگه هنوز انسانیت نمرده تو این دنیا :D:-"
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

دیروز داشتم راجع به این دامین هیدور و کرایو میگفتم که چه دراپی های خوبی داره
فقط تو حدود ۸ دور ببینید چیا بهم داده

PS_App_20210205_120431.jpeg

PS_App_20210205_120518.jpeg

PS_App_20210205_120526.jpeg

PS_App_20210205_120536.jpeg

PS_App_20210205_120543.jpeg

PS_App_20210205_120550.jpeg

باورتون میشه بعد از نزدیک صد بار امتحان کردن تاندرینگ فیوری هنوز یه ساعت که اتک داشته باشه بهم نداده

یا کریمزون ویچ یه crit dmg !!!

خب 10 تا عکس امروز هم گرفتم و الان دیگه با اطمینان میتونم بگم که اصلا ربطی به رنگ پس زمینه نداره. شاید نوع دشمن ها سطح بندی داشته باشه مثلا حیوانات با دشمن ها و باس ها و ... فرق داشته باشن. عکس های روز قبل هم توی حافظه اش مونده پس به نظرم فعلا بهتره جابجایی انجام ندیم تا روز آخر که تمام فیلم ها رو تموم کردیم و اونوقت هر کی هر چی اضافه داشت عوض کنه.
نامردا توی دامین هم نمیزارن عکس بگیریم:D

خب 10 تا عکس امروز هم گرفتم و الان دیگه با اطمینان میتونم بگم که اصلا ربطی به رنگ پس زمینه نداره. شاید نوع دشمن ها سطح بندی داشته باشه مثلا حیوانات با دشمن ها و باس ها و ... فرق داشته باشن. عکس های روز قبل هم توی حافظه اش مونده پس به نظرم فعلا بهتره جابجایی انجام ندیم تا روز آخر که تمام فیلم ها رو تموم کردیم و اونوقت هر کی هر چی اضافه داشت عوض کنه.
نامردا توی دامین هم نمیزارن عکس بگیریم:D
روز آخر که دیگه مهم نیست جا به جایی عکس:-"
الان لازمه که ممکنه کسی نتونه رنگ مورد نظرش رو گیر بیاره:D

آها گفتید (و میگه!) از یک آیتم یکسان نمیشه چندتا عکش گرفت، ولی همون روز اول که از 3 فلفل یک خوشه عکس گرفتم و متفاوت داد
امروزم دوتا دشمن گُلی هست که دم در غار باس گلی هستن، از جفت اونا عکس گرفتم و رنگ متفاوت داد!

حالا شاید یه نوع دشمن مثلا رندوم بین 3تا رنگ بده، ولی خوب ... رندومه:D

---
آقا! Xiao خیلی خوبه...
درسته lvl70م و فعلا چندان زورم به کسی نمیرسه:-" (و آرتیفکت خاصی نبستم) اما کلا کومبوهاش، سرعتش، همشون جذابین دارن:D:x

کلا نیزه ای ها آدمای خفنین:دی
و کلا نوع کومبو زنی این بشر هم یه 10lvl بالاتر از ژیانگ لینگه:دی (البته اون که بنده خدا تو عمرش ده دقیقه هم نجنگید خودش برام:)) یا Guba میجنگید، یا اون فرفره دورش:-" )

• Like
روز آخر که دیگه مهم نیست جا به جایی عکس:-"
الان لازمه که ممکنه کسی نتونه رنگ مورد نظرش رو گیر بیاره:D

آها گفتید (و میگه!) از یک آیتم یکسان نمیشه چندتا عکش گرفت، ولی همون روز اول که از 3 فلفل یک خوشه عکس گرفتم و متفاوت داد
امروزم دوتا دشمن گُلی هست که دم در غار باس گلی هستن، از جفت اونا عکس گرفتم و رنگ متفاوت داد!

حالا شاید یه نوع دشمن مثلا رندوم بین 3تا رنگ بده، ولی خوب ... رندومه:D

---
آقا! Xiao خیلی خوبه...
درسته lvl70م و فعلا چندان زورم به کسی نمیرسه:-" (و آرتیفکت خاصی نبستم) اما کلا کومبوهاش، سرعتش، همشون جذابین دارن:D:x

کلا نیزه ای ها آدمای خفنین:D
و کلا نوع کومبو زنی این بشر هم یه 10lvl بالاتر از ژیانگ لینگه:D (البته اون که بنده خدا تو عمرش ده دقیقه هم نجنگید خودش برام:)) یا Guba میجنگید، یا اون فرفره دورش:-" )
نه اتفاقا روز آخر و بعد از تموم شدن فیلم ها (قبل از اینکه مهلت ایونت تموم بشه) میتونیم عکس هایی که گرفتیم رو روی همدیگه بزاریم و هر چی کم داریم رو با همدیگه تعویض کنیم. الان توی مثلا یه زرد اضافه داری، میدیش به یکی دیگه. فرداش اصلا زرد نمیگیری، اونوقت میخوای چیکار کنی؟:D ولی اونو موقع مثلا من 7 تا آبی دارم و 5 تا قرمز و باقی صفر و در عوض تو چهار تا زرد داری و آبی و قرمز صفر و باقی 4-5 تا رنگ و دو بار دیگه هم بیشتر نمیتونیم جایزه بگیریم (در کل 8 بار میشه فقط)، اون موقع است که میتونیم یکی دو تا عکس از هر رنگ با همدیگه تعویض کنیم و هر دو سود میکنیم :>

آره منم تکراری گرفتم و عکس های متفاوت داد و واقعاً هم رندومه:D

ژیانگلینگ Pierce میکنه، این slash میزنه، کلاً فرق دارن با همدیگه :D

خب، منم امروز نین خودم رو تکمیل کردم و مفلس مفلس شدم :D (تاجش فعلا مال دیلاکه تا دوباره پول و آرتیفکت بتونم جمع کنم :-")

Screenshot_۲۰۲۱۰۲۰۵-۱۶۴۴۵۶.png

Screenshot_۲۰۲۱۰۲۰۵-۱۶۴۴۰۵.png

geo dmg هم ۳۳ درصده.
تلنت هاش هم ۶-۶-۸ کردم و دیگه فعلا تلنت بوک هم ندارم:D

• Like
Reactions: vaan 2 and Houosen
13dz1wrmhlf61.png

میبینم که بالاخره برای بازی گزینه تغییر دکمه رو گذاشتن ،، چقد من روز اول سختی کشیدم و میخواستم اتک رو بزارم رو مربع و پرش رو روی دایره و انتخاب ایتم رو روی ضربدر ۔۔۔ تقریبا یک ماه طول کشید تا عادت کردم و چقدر طول میکشه یه بازی دیگه عادت کنم دایره نزنم

حالا این به کنار بازی گزینه outo aim داره ،،، ؟؟؟؟؟ گشتم پیدا نکردم ،، یه یوتیوبر میگفت این گزینه رو خاموش کنید ،، سرعت شارژ اتکتون با کمان خیلی سریع تر میشه ۔۔۔۔

• Like
میبینم که بالاخره برای بازی گزینه تغییر دکمه رو گذاشتن ،، چقد من روز اول سختی کشیدم و میخواستم اتک رو بزارم رو مربع و پرش رو روی دایره و انتخاب ایتم رو روی ضربدر ۔۔۔ تقریبا یک ماه طول کشید تا عادت کردم و چقدر طول میکشه یه بازی دیگه عادت کنم دایره نزنم

حالا این به کنار بازی گزینه outo aim داره ،،، ؟؟؟؟؟ گشتم پیدا نکردم ،، یه یوتیوبر میگفت این گزینه رو خاموش کنید ،، سرعت شارژ اتکتون با کمان خیلی سریع تر میشه ۔۔۔۔
منو بگو select و start دسته ام خراب بودن و تا یه مدت نه میتونستم توی منوها برم و نه چت کنم:)) بازی هم نه همزمان کیبوردش فعال بود و نه دکمه ها رو میشد تغییر داد و نرم افزارهای جانبی هم باهاش کار نمیکردن. تا اینکه دسته ام خودش بالاخره درست شد:D

من که روی پی سی ندیدم ولی شاید برای ps4 داشته باشه.

-----------------------------------
خوب به این نتیجه رسیدم که با اینکه البدو با نین ترکیب خوبی میشن ولی برای اینکه تمام شیلدهای بازی رو بشکنم به هر سه عنصر نیاز دارم و در نتیجه فعلا کایا رو جایگزین کردم، البته این و بنت آرتیفکت درست و حسابی لول آپ شده ندارن و فقط قرای شکستن شیلدها هستن. همون مونا هم فقط سه تا آرتیفکت داره.

بنت هم باید انرژی ریشارژش رو زیادتر کنم تا به عنوان یه هیلر خوب به کار بیاد.

• Like
Reactions: vaan 2
این دو روز گند زدم به این فریجایل رزین هام ۲۰ تاشون رو مصرف کردم ،،، هیچ وقت نمیزاشتن زیر ۳۵ بیان ،، الان ۱۹

بدبختی نصفشونم سر دامین ارتیفکت نوبلس اوبلیگ حروم کردم

یه مقدار پول زیادی هم سر سرگرمی روی ارتیفکت گذاشتن برای کارکتری که نیاز چندانی فعلا بهش نداشتم ، بعدا میشد این کار رو بکنم، حروم کردم ،، مجبور شدم چهار تا رزین برای پول جمع کردن بسوزونم

• Like
بخش داستانی همش همین بود؟ حالا تا سال نو چینی ها باید صبر کنیم؟ ولی خب اون تریلری که قبلا داده بودن رو از زاویه دید لومینه هم دیدم.
گفتم لومینه، رسوندمش به فاز ۶ و تمام دیالوگ‌هاش باز شد. چقدر اون دیالوگ کابوسش هم غم انگیز بود.

دیگه عملا هیچ کاری برای انجام دادن ندارم، فقط میرم یکم پول و xp جمع میکنم و ماموریت های روزانه رو انجام میدم. موندست هم ۹۲ درصد شده و لیو ۸۸ درصد. نین رسوندم ۸۰ و انگیزه ام از دست دادم. شاید البدو هم بردم تا ۸۰.

از شخصیت های چهار ستاره فقط بیدو و دیانا و ژین یان و پسر یخیه ندارم. نمیدونم بگیرمشون یا نه. میترسم داستان به اینوزوما که برسه اینا دیگه توی بنرها نیان.

و نه تا پنج ستاره هم ندارم که خب طبیعی هم هست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or