من دارم تنهایی می رمدیشب با بچه ها (حسین و نوید و فرشید) رفتیم CO-OP چهار نفره بازی رو روی درجه Insain رفتیم..واقعا بازی روی این درجه خیلی سخت شده از ساعت 11 تا 2.5 شب فقط تونستیم Act 1 رو تموم کنیم..
نیم ثانیه از تو کاور میایی بیرون فوری میمیری و دیگه خبری از دون شدن و کمک از طرف هم تیمهات نیست مستقیم به دیار باقی میشتافی..
فکر کنم بازی رو اگر بخوای روی INsain تموم کنیم یک 20 ساعتی زمان میخوایم..
...خب تو هم بیا دیگهمن دارم تنهایی می رم...
چند دفعه بهت گفتم،اصلا محل گذاشتی
دیشب جای همه دوستان خالی.کلی خندیدیم و لذت بردیم.واقعا این مد 4 نفره حرف نداره.زمانش که وقت گل نی هستآقا سلام. آخرش معلوم نشد این بازی کپی میشه ی نه؟ اگه آره پس کی؟ به خدا مردیم

چه جوری سه بعدی میشه ؟دوستان عجیبه اینجا هیچکی 3D بازی رو تست نکرده؟ هیچ حرفی از این قسمت ندیدم زده شده باشه
من تستش کردم و خوب بودش اما به نظرم سطحش کمی پایین تر از 3Dهای واقعی مثل بازی هایی که اسمشون رو نمیخوام بیارم بود که فکر کنم بیشتر به خاطر اینکه نحوه سه بعدی شدنش با stereoscopic بوده که مثل اینکه یک نرم افزاری هست که تصاویر دو بعدی رو به کمک کابل های HDMI 1.3 , 1.4 به سه بعدی تبدیل میکنه. اما بازم خوب بود و به من که چسبید!

چه جوری نداره دوست عزیز. مثل همه بازی ها باید tv 3d داشته باشید و با کابل HDMI وصلش کنید و با قابلیت stereoscopic 3d که سازنده ها روی بازیشون قرار دادند تصاویر دو بعدی به سه بعدی تبدیل میشه اما نه مثل سه بعدی واقعی که تو بازی های معروفی که اوایل امسال اومدن و شاهدش بودیم.چه جوری سه بعدی میشه ؟