Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

در مورد هوش مصنوعی هم یک چیز بگم شاخ در بیارین تو قسمت مولتی پلیر برین تو پرایوت و یک مود رو روی Insain قرار بدین حالا برین تو بازی و سعی کنید یک نفر رو یا با اسنایپ هد شات کنید با تورک بزنید.. متوجه خواهید شد که وقتی میخواین روشون زوم کنید سری موقعیت خودشون رو عوض میکنن که نتونی هدشاتش کنی..عملا من همچین هوش مصنوعی رو تو هیچ بازی ندیدم..
خُب این قضیه تو هیلو هست:دی تو تا بخوای یه الیت رو هدشات کنی سریع جاش رو تغییر میده.

خُب این قضیه تو هیلو هست:دی تو تا بخوای یه الیت رو هدشات کنی سریع جاش رو تغییر میده.
دوستان من هر دو رو دوست دارم اونایی که میشناسنم میدونن.اما واقعا هیچ بازی هوش مصنوعی هیلو رو نداره.من هنوز هیچ بازی رو ندیدم حرکات الیت ها رو انجا بدن.واقعا از نظر AI هیلو تکه.مخصوصا روی لجندری کارایی میکنن که کف میکنین.

آقا بیخیال من بحث vs ننداختم:دی امین گفت تو هیچ بازی این کارو نمیکنن، فقط خواستم اطلاع رسانی کرده باشم که هیلو از همون شماره اولش (10 سال پیش) این حرکات توش عادی بود:دی بسه دیگه:دی

از اینهای که میگی یک دونه تو بازی هست رسما دهن آدم رو صاف میکنه..
من اول کلی زدمش دیدم نمیمیره بعد رفتم دنبال دری چیزی گشتم که مثل Gears 1 بکوبمش به در ولی دیدم فاید نداره و به هزار بدبختی اخرش کشتمش..

GearsBerserker.jpg
اینو تو تریلرش دیدم بودم از همون جا معلوم بود کشتنش راحت نیست فکر کردم با سلاحی چیزی میشه کشتش :d
با این تعریف از الان برای نابودیش برنامه ریزی میکنم تو قسمت اولش با او سلاحا هم جون آدم به لب میرسید به بکشمیش چه برسه بدون سلاح :|
آقا بیخیال من بحث vs ننداختم:دی امین گفت تو هیچ بازی این کارو نمیکنن، فقط خواستم اطلاع رسانی کرده باشم که هیلو از همون شماره اولش (10 سال پیش) این حرکات توش عادی بود:دی بسه دیگه:دی
بابک مگه VS کردی 2تا بازیا؟:-/ فقط گفتی الایت ها را عمرا نمیشه هدشات کرد شاید هم بشه ولی من تا عمر داشتم نکردم :|
اطلاع رسانی که VS نیست :d به قول بابک بسه :d

دوستان ارجینال باز:دی:| بازی چنتا غول داره؟:دی
تو بازی کدوم شخصیت ها میوفته دستمون؟:دی سامانتا و آنیا نمیوفتن؟:دی:(
فک کنم چهار ، پنج تا داشت ، نه فقط کول و مارکوس.
مطمئنی؟:-/ اخه من تو یه تریلر دیدم که برید هم بود ها:دی!
خوب احتمالاً Co-Op بازی میکردن :d

آخرین ویرایش:
آخه اختلاف خاصی بین خود بازی با Cutscene وجود نداره بنظرم ...
DF نگفته بود بهترینه ، تو خودت اینو ازش برداشت کردی ... IGN هم باید 9.5 میداد ... به نظر خود من تا الان بهترینه چون هم طراحی بصریش زیباست ( نسبت به 2 تای قبلی خیلی از این لحاظ پیشرفت کرده ) هم تکنیکی عالیه .

DF کلمه بهترین نگفته بود ولی گفته بود چنین چیزی روی 360 تا حالا سابقه نداشته ! خب این یعنی بهترین گرافیکه 360 دیگه :دی یعنی از کزایسیس 2 روی 360 بهتره .

DF کلمه بهترین نگفته بود ولی گفته بود چنین چیزی روی 360 تا حالا سابقه نداشته ! خب این یعنی بهترین گرافیکه 360 دیگه :دی یعنی از کزایسیس 2 روی 360 بهتره .

کلی نگفته بود ... یه سری چیزا رو گفته بود . حالا به هر حال فرقی نمیکنه ....

کلی نگفته بود ... یه سری چیزا رو گفته بود . حالا به هر حال فرقی نمیکنه ....
نه دیگه DF گفته این بازی یک دستاورد تاریخی برای 360 بوده خب یعنی تاحالا سابق نداشته دیگه :دی
this feature we'll be showcasing the technical make-up of the new Gears, using screenshots and video to demonstrate why we think this is a landmark achievement for the Xbox 360 platform In the run-up to the game's launch, Microsoft issued a range of eminently sensible guidelines on what we can and can't show, mostly related to story elements
حالا خب قبولم نکردی دیگه ادامه نمدیم خیالت راحت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or