Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

عزیزم الکی نگو می پره LT می پره میره چون اولش 1 اپدیت می ده اوکی نکنی بازی نمی یاد اوکی بشه می پره
والا من تو این مسائل زیاد وارد نیستم ولی ، بعد آپدیت تمام بازی هام اجرا شد!! مگه میشه کپی خور بودن دستگاه بپره بعد بازی های کپی رو اجرا کنه؟؟ :d

دیشب رفتیم یکم Horde بازی کردم..
این قسمت واقعا تغییر های جالبی کرده شما هر سلاح یا تیری رو که بخواید بردارید باید بابتش پول پرداخت کنید و پول شما هم از کشتن دشمن ها بدست میاد البته میشه سلاح های دشمن رو مجانی برداشت..

به بازی یک سری سیستم های دفاعی اضافه شده که با اونها میتونید جلوی دشمن رو تا حدودی بگیرید که اون ها هم پولی هست..

بازی 50 Wave داره Wave آخر 3 تا از موجوداتی که صفحه قبل در موردش بحث کردیم هم زمان میان سراغت البته به همراه یک لشکر لوکاست..

از اینهای که میگی یک دونه تو بازی هست رسما دهن آدم رو صاف میکنه..
من اول کلی زدمش دیدم نمیمیره بعد رفتم دنبال دری چیزی گشتم که مثل Gears 1 بکوبمش به در ولی دیدم فاید نداره و به هزار بدبختی اخرش کشتمش..

GearsBerserker.jpg
از اینا کجای بازی بود؟:دی
من ندیدم!!!!
===
مولتی چرا هیچ گیمی رو پیدا نمیکنه؟
بعد تعداد کسانی که تو ریجن زده مثلاً واسه TDM تو ریجن من 250 خورده ای نفر هستن...خیلی کمه که...منظور از این ریجن ریجن بازیه دیگه؟(PAL)
و اینکه ADD کنید بازی کنیم:
RezaRazeR

آخرین ویرایش:
از اینا کجای بازی بود؟:biggrin1:
من ندیدم!!!!
===
مولتی چرا هیچ گیمی رو پیدا نمیکنه؟
بعد تعداد کسانی که تو ریجن زده مثلاً واسه TDM تو ریجن من 250 خورده ای نفر هستن...خیلی کمه که...منظور از این ریجن ریجن بازیه دیگه؟(PAL)
و اینکه ADD کنید بازی کنیم:
RezaRazeR

اینها یکم تغییر کرده بودن به لمپاد تبدیل شدن و وقتی میگذاشتن دنبالت یک رد طلایی رنگ ازشون بر جای میموند..

بازی برای پیدا کردن پینگت رو چک میکنه و به نسبت میزان پینگ تو رو به بازی های که پینگشون مثل تو هست میفرسته ولی چون تمام دنیا معمولا پینگشون از ما پایین تر هست پس هیچ کس رو برای ما پیدا نمیکنه..ولی ما به شیوع ای این قضیه رو دور میزنیم..
شما اول برو رنک مچ سرچ کن هر وقتی یک عدد از 0 -7 به بالاتر داد سری کنسل کن برو QM سرچ کن که به احتمال برات پیدا میکنه..

اون 250 نفر ربطی به رجین بازی نداره و منطقه ISP شما رو شامل میشه که مال ما فکر کنم با ترکیه یکیه..اون عدد زیری کسانی هست که تو بازی هستن..

• Like
Reactions: RezaRazeR
برای ما هم تموم شد الآن ...
اسپول داستانی :
خیلی خوب بود پایان بازی بنظرم ، این که داام خودش رو فدا کرد ، خیلی دراماتیک شده بود سکانسش ... کلا از هر لحاظ از دو شماره قبل بهتر بود ، اما یه برف مث شماره دوم کم داشتیم :دی ! اون هم ایرادی نداره ، اون آخرش هم که مارکوس سربندش رو برداشت خیلی مشتی بود :دی ! خوشمان آمود ... گرافیکش هم بنظرم از کرایسیس 2 سنگین تر بود ولی کرایسیس زیبا تر بود ؛ حالا مقایسه نکنیم ، جفتشون بی نظیرن تو کنسول :دی ! فقط بازی بنظرم آسون بود ، از هر دو شماره قبلی آسون تر شده بود ... امتیاز : 9.5 از 10 ... :دی

برای ما هم تموم شد الآن ...
اسپول داستانی :
خیلی خوب بود پایان بازی بنظرم ، این که داام خودش رو فدا کرد ، خیلی دراماتیک شده بود سکانسش ... کلا از هر لحاظ از دو شماره قبل بهتر بود ، اما یه برف مث شماره دوم کم داشتیم :دی ! اون هم ایرادی نداره ، اون آخرش هم که مارکوس سربندش رو برداشت خیلی مشتی بود :دی ! خوشمان آمود ... گرافیکش هم بنظرم از کرایسیس 2 سنگین تر بود ولی کرایسیس زیبا تر بود ؛ حالا مقایسه نکنیم ، جفتشون بی نظیرن تو کنسول :دی ! فقط بازی بنظرم آسون بود ، از هر دو شماره قبلی آسون تر شده بود ... امتیاز : 9.5 از 10 ... :دی
خوب به سلامتی :d
اسپول داستانی :
به نظر منم سکانس مرگ دام بهترین سکانس کلِ بازی بود ، خیلی تاثیر گذار کار شده بود ، فقط کاش یکی دو نفر دیگه هم میمردن:d

خوب به سلامتی :d
اسپول داستانی :
به نظر منم سکانس مرگ دام بهترین سکانس کلِ بازی بود ، خیلی تاثیر گذار کار شده بود ، فقط کاش یکی دو نفر دیگه هم میمردن:d
اسپویل داستانی :
بابائه هم مرد دیگه :دی ! بیشتر تلفات میدادن جواط میشد :دی

به نظر منم سکانس مرگ دام بهترین سکانس کلِ بازی بود ، خیلی تاثیر گذار کار شده بود ، فقط کاش یکی دو نفر دیگه هم میمردن
yahoo_4.gif
آدام بیچاره شد پودر پس پشم بود..!؟ تازه من کلی برای کارماین دلم سوخت که خوشبختانه مفت درفت..تازه یارو کی بود MA.MA اون هم که شد زامبی..

آدام بیچاره شد پودر پس پشم بود..!؟ تازه من کلی برای کارماین دلم سوخت که خوشبختانه مفت درفت..تازه یارو کی بود MA.MA اون هم که شد زامبی..
باو منظورم کارکتر های اصلی ـه خود دلتا بود، مثل کول یا بیرد یا خود دام که تو سه شماره حضور داشتن و باهاشون انس گرفته بودیم :d من که بود همه رو میکشتم :d مثل mass effect 2

من که بود همه رو میکشتم :d مثل mass effect 2
داستان :
البته تو مس افکت یه اچیومنت خوشگل گرفتیم به اسم No Left Behind :دی ! همه زنده موندن که :دی !
کلا مرگ و میر اگه از یه حدی بگذره بنظرم میشه ایرانی بازی :دی ! در همین حد یکی و نصفی خوبه :دی! یکی از بکس دلتا ، یکی هم از بستگان :دی!
پ.ن : آقا من میگم دام نمرد :دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or