kayne
کاربر سایت
نه واسه چی بپره ؟؟ :dدوستان من اگه بازیو ارجینال بخرم کپی خور دستگاه میپره
نه واسه چی بپره ؟؟ :dدوستان من اگه بازیو ارجینال بخرم کپی خور دستگاه میپره
والا من تو این مسائل زیاد وارد نیستم ولی ، بعد آپدیت تمام بازی هام اجرا شد!! مگه میشه کپی خور بودن دستگاه بپره بعد بازی های کپی رو اجرا کنه؟؟ :dعزیزم الکی نگو می پره LT می پره میره چون اولش 1 اپدیت می ده اوکی نکنی بازی نمی یاد اوکی بشه می پره
از اینا کجای بازی بود؟از اینهای که میگی یک دونه تو بازی هست رسما دهن آدم رو صاف میکنه..
من اول کلی زدمش دیدم نمیمیره بعد رفتم دنبال دری چیزی گشتم که مثل Gears 1 بکوبمش به در ولی دیدم فاید نداره و به هزار بدبختی اخرش کشتمش..
![]()
از اینا کجای بازی بود؟:biggrin1:
من ندیدم!!!!
===
مولتی چرا هیچ گیمی رو پیدا نمیکنه؟
بعد تعداد کسانی که تو ریجن زده مثلاً واسه TDM تو ریجن من 250 خورده ای نفر هستن...خیلی کمه که...منظور از این ریجن ریجن بازیه دیگه؟(PAL)
و اینکه ADD کنید بازی کنیم:
RezaRazeR
خوب به سلامتی :dبرای ما هم تموم شد الآن ...
اسپول داستانی :
خیلی خوب بود پایان بازی بنظرم ، این که داام خودش رو فدا کرد ، خیلی دراماتیک شده بود سکانسش ... کلا از هر لحاظ از دو شماره قبل بهتر بود ، اما یه برف مث شماره دوم کم داشتیم! اون هم ایرادی نداره ، اون آخرش هم که مارکوس سربندش رو برداشت خیلی مشتی بود
! خوشمان آمود ... گرافیکش هم بنظرم از کرایسیس 2 سنگین تر بود ولی کرایسیس زیبا تر بود ؛ حالا مقایسه نکنیم ، جفتشون بی نظیرن تو کنسول
! فقط بازی بنظرم آسون بود ، از هر دو شماره قبلی آسون تر شده بود ... امتیاز : 9.5 از 10 ...
اسپویل داستانی :خوب به سلامتی :d
اسپول داستانی :
به نظر منم سکانس مرگ دام بهترین سکانس کلِ بازی بود ، خیلی تاثیر گذار کار شده بود ، فقط کاش یکی دو نفر دیگه هم میمردن:d
آدام بیچاره شد پودر پس پشم بود..!؟ تازه من کلی برای کارماین دلم سوخت که خوشبختانه مفت درفت..تازه یارو کی بود MA.MA اون هم که شد زامبی..
من که بود همه رو میکشتم :d مثل mass effect 2