Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

خب منم بعد از بازی کردن دو Act به نظرم بازی خیلی عالیه ... ریتم بازی نسبت به قبل تندتر شده و هیجانش هم بیشتر ، ضمن اینکه ظاهرا بازی خیلی طولانی بنظر میرسه .... یکم بنظرم آسون شده بازی ، که البته شاید بخاطر حضور 4 تا یار همزمانه که هوش مصنوعی بالایی هم دارند یارهای خودی .
در مورد گرافیک هم که همه چی عالیه تا اینجا ، اگه اون یه ذره ( خیلی کمه البته ) Screen Tearing رو نداشت و یه جاهایی هم texture loading خفیف نداشت ( معمولا اول بعضی از Cutscene ها ) امتیاز گرافیکش 10 کامل بود ... ولی با این حال باز هم تا اینجا بنظرم بهترین گرافیک رو داره ...
دقیقا همینطوره :دی ! خیلی بازی نسبت به قبل (مخصوصا نسخه اول) آسون تر شده ! وقتی زیاد تیر میخوری رو زمین میوفتی ، رفقا آب دستشونه میذارن زمین میان کمکت میکنن تا دوباره به حیات برگردی که دستشون درد نکنه واقعا :دی !
===
اون مورد هم توی تنظیمات Video کنسول برو ، بذار روی 720p ، این مشکل حل میشه ...

بخاطر حضور 4 تا یار همزمانه که هوش مصنوعی بالایی هم دارند یارهای خودی
عده ایی معتقد بودن که هوش مصنوعی یارهامون افتضاحه!!!خدا رو شکر که نیما هم گفت هوش مصنوعی خوبی دارن.
دقیقا همینطوره
biggrin1.gif
! خیلی بازی نسبت به قبل (مخصوصا نسخه اول) آسون تر شده ! وقتی زیاد تیر میخوری رو زمین میوفتی ، رفقا آب دستشونه میذارن زمین میان کمکت میکنن تا دوباره به حیات برگردی که دستشون درد نکنه واقعا
biggrin1.gif
!
کیوان رو درجات معمولی اینجوریه.چون رو insane دیگه یه راست میری اون دنیا:dinsane واقعا سخت و نفسگیر هست.

خب منم بعد از بازی کردن دو Act به نظرم بازی خیلی عالیه ... ریتم بازی نسبت به قبل تندتر شده و هیجانش هم بیشتر ، ضمن اینکه ظاهرا بازی خیلی طولانی بنظر میرسه .... یکم بنظرم آسون شده بازی ، که البته شاید بخاطر حضور 4 تا یار همزمانه که هوش مصنوعی بالایی هم دارند یارهای خودی .
در مورد گرافیک هم که همه چی عالیه تا اینجا ، اگه اون یه ذره ( خیلی کمه البته ) Screen Tearing رو نداشت و یه جاهایی هم texture loading خفیف نداشت ( معمولا اول بعضی از Cutscene ها ) امتیاز گرافیکش 10 کامل بود ... ولی با این حال باز هم تا اینجا بنظرم بهترین گرافیک رو داره ...
نیما یه نکته جالب بهت بگم اینکه غیر از 4 ، 5 تا کات سین ها تو کل بازی، مابقی کات سین ها ingame هستن ؛ و کات سین هایی ایی که تا Act2 دیدی تماماً ingame بوده (غیر اون کات سینی که هیولا تو آب میمیره) و قدرت واقعی انجین رو میتونین تو کات سین ها مشاهده کنید :d

شاید باورش سخت باشه ولی اون کیفیت بافت ها رو انجین داره ریل تام رو مدلینگ رندر میکنه :d

آخرین ویرایش:
اره برهان دقیقا.
-----
یه چیز جالب هم اینکه اکثر بازیهای گرافیک خفن توی مولتی گرافیک کمتری دارن.مثل کرایسیس یا کیلزون.اما این بازی توی مولتی پلیر کوچیکترین افت گرافیکی نداره و واقعا لذت بخشه بازی کردنش.

عده ایی معتقد بودن که هوش مصنوعی یارهامون افتضاحه!!!خدا رو شکر که نیما هم گفت هوش مصنوعی خوبی دارن.
از اون جايي كه من جزو همون عده بودم همين جا اعلام ميكنم هنوز همين اعتقاد رو دارم و هيچ ترسي هم ندارم از اعلام كردنش چون واقعا اون چيزيو كه ديدم گفتم و دليلي نداره دروغ بگم يا بخوام بازيو رو تخريب كنم

یعنی الان حرفه DF را تائید میکنی ؟ :دی
دیدی گفتم این IGN شنگول بازی در اورده :دی راستش اگه نگیم بهترین حداقل جزو بهترین هاست ! البته تا الان منظورمه . حالا نمیدونم که چرا بعضی سایتها تحویلش نگرفتن ؟!

تو نسخه های قبل وقتی می افتادی زمین دیگه کسی بلندت نمیکرد ولی تو این نسخه تا درجه سختی Hard-cor هر وقت بی افتی میان کمکمت که خیلی بازی رو آسون تر میکنه..

در مورد هوش مصنوعی هم یک چیز بگم شاخ در بیارین تو قسمت مولتی پلیر برین تو پرایوت و یک مود رو روی Insain قرار بدین حالا برین تو بازی و سعی کنید یک نفر رو یا با اسنایپ هد شات کنید با تورک بزنید.. متوجه خواهید شد که وقتی میخواین روشون زوم کنید سری موقعیت خودشون رو عوض میکنن که نتونی هدشاتش کنی..عملا من همچین هوش مصنوعی رو تو هیچ بازی ندیدم..

تو نسخه های قبل وقتی می افتادی زمین دیگه کسی بلندت نمیکرد ولی تو این نسخه تا درجه سختی Hard-cor هر وقت بی افتی میان کمکمت که خیلی بازی رو آسون تر میکنه..
تو سینگل این نکته خیلی جلب توجه میکنه
در مورد هوش مصنوعی هم یک چیز بگم شاخ در بیارین تو قسمت مولتی پلیر برین تو پرایوت و یک مود رو روی Insain قرار بدین حالا برین تو بازی و سعی کنید یک نفر رو یا با اسنایپ هد شات کنید با تورک بزنید.. متوجه خواهید شد که وقتی میخواین روشون زوم کنید سری موقعیت خودشون رو عوض میکنن که نتونی هدشاتش کنی..عملا من همچین هوش مصنوعی رو تو هیچ بازی ندیدم..
دقیقاً امین کافی بازی رو بذارید رو هاردکور ، (insain هم نمیخواد) بعد برید تو قسمت مولتی ببینید هوش مصنوعی چه کارا که نمی کنه !! دفعه اول که رفتم مولتی به قدری عکس العمل های جالب دیدم که احساس کردم دارم با player بازی میکنم :d
دیدی گفتم این IGN شنگول بازی در اورده :دی راستش اگه نگیم بهترین حداقل جزو بهترین هاست ! البته تا الان منظورمه . حالا نمیدونم که چرا بعضی سایتها تحویلش نگرفتن ؟!
فرخ خدایی شوخی نیست این تصاویر ingame ـه!!!
48831609492181952020.jpg

37207714822909470396.jpg

من که خودم هر دور میبینم رسماً هنگ میکنم :d

نیما یه نکته جالب بهت بگم اینکه غیر از 4 ، 5 تا کات سین ها تو کل بازی، مابقی کات سین ها ingame هستن ؛ و کات سین هایی ایی که تا Act2 دیدی تماماً ingame بوده (غیر اون کات سینی که هیولا تو آب میمیره) و قدرت واقعی انجین رو میتونین تو کات سین ها مشاهده کنید :d

شاید باورش سخت باشه ولی اون کیفیت بافت ها رو انجین داره ریل تام رو مدلینگ رندر میکنه :d

آخه اختلاف خاصی بین خود بازی با Cutscene وجود نداره بنظرم ...

DF نگفته بود بهترینه ، تو خودت اینو ازش برداشت کردی ... IGN هم باید 9.5 میداد ... به نظر خود من تا الان بهترینه چون هم طراحی بصریش زیباست ( نسبت به 2 تای قبلی خیلی از این لحاظ پیشرفت کرده ) هم تکنیکی عالیه .

دوستانی که میخوان بسرکر رو میخوان بزنن اول با سکورچر(اتیش میریزه:d) یکم بزنن تا سرخ شه بعد تیر بزنن...
به نظر من بهترین قسمتش ریسپاون چرخشی هست که جلوی کمپ تو بازی رو میگیره!:d

دوستان یه سوال:توی تریلر معرفی یه شهر خاکستری بود.حالا واقعا همچین شهر و آدمهایی تو بازی بود؟
بله دوست عزیز این شهر همون شهری هست که در روز E-day در اثر hammer of dawn خاکستر شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or