Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

خطر اسپویلر :
اصلا ازون جایی که کول خودش رو توی لباس راگبی فرض میکنه و بمب رو با توپ اشتباه میگیره خوشم نیومد ، بسیار لوس بود ... اما در کل بخوایم بر رسی کنیم ، داستان این نسخه و دیالوگ های بین شخصیت ها ، بسیار بهتر از شماره های قبل بخصوص اولیش هست ...
اتفاقا من با اونجا خیلی حال کردم :دی وسط اون همه خشونت و ناامیدی و اینا برگشت کول به خاطرات قدیمیش یه حس و حال جالبی به بازی داد. البته من فکر می کردم کول می میره اونجا که نمرد متاسفانه :دی

• Like
Reactions: {ehsan}
اتفاقا من با اونجا خیلی حال کردم :دی وسط اون همه خشونت و ناامیدی و اینا برگشت کول به خاطرات قدیمیش یه حس و حال جالبی به بازی داد. البته من فکر می کردم کول می میره اونجا که نمرد متاسفانه :دی
شاید اشکال از من باشه که بهیچ عنوان پدیده های فان رو دوست ندارم ؛ از فیلمهای کمدی هم بدم میاد!:دی مگر یه هنگُوری ، مجرد 40 ساله ای ، ورد آقایان ممنوعی ، ... :دی انتظار یه داستان شدیدا تلخ و جدی رو توی این نسخه داشتم ، تریلر از خاک و به خاک رو یادته ؟ همون که همه چیز از خاکستر بود ... بجای این همه رنگهای خوشگل و شاد ، اگر تم رو اون مدلی میکرد بیشتر بهتر میشد بنظرم ... البته این که میخوان بفهمیم تابستونه یحتمل همچین رنگهایی لازم بوده ... کلا هر چه از گیرز رسد نیکوست آقا :دی
پ0ن : اگه اونجا میمرد دیگه بازی رو ادامه نمیدادم :دی ! انقدر دگه بالا خونه نویسنده اجاره نیست ممد جون :دی !

بحث های اخلاق و آموزش اصول رفتاری و زندگی را منتقلش کنین به پروفایل هاتون ...
هر کس آزاد هستش نظری که داره را بده
کسی به نظرش گرافیک بازی خوب یا بد بوده، یا داستان براش حماسی بوده یا نبوده یا هر چیزی دیگه ...
آزاده نظرش را بگه، چون به نظرش اینطور اومده ( اشتباه یا درستش با خودشه )
شما هم میتونین خیلی منطقی تاییدش کنین یا رد، نه اینکه از اسمایلی یا الفاظی استفاده کنین که بیش از بیش نوع رفتتارتون را نشون بده ...
یک بار دیگه گفتم، برای آخرین بار میگم " نمک ریختن ممنوع "

• Like
Reactions: Siavash_MH
دوستان اطلاعات رو قرار میدم(شیر میکنم:d)تا استفاده کنید فقط کسایی بخونن که تموم کردن چون اسپویل خالص:d
لوکاست ها در جریان امولیسین ها به انسان ها حمله کردن و در اصل اون ها برای رهایی از این مشکل از تونل هاشون بیرون اومدن!که اگر یادتون باشه تو گیرز 2 با صحنه کارخونه های پمپ امولیسین شروع میشد:dولی تنها نکته نامعلوم چرا ملکشون زنه!

ما هم بلاخره تونستیم بازی کنیم...اصلا نیاز به تعریف نداره بازی گیم پلیش وحشتناکه طوری خمارش میشی که اصلا دیگه به گرافیک و... توجه نمیکنی با این حال گرافیک بازی هم عالیه

فقط متاسفانه فعلا نمیتونم بیان لایو!

از نظر داستان هم از دید من داستان خوب و حماسیی داره...مربوط به داستان:
بخصوص صحنه مرگ دادم خودم شخصیت دام رو از بقیه بیشتر دوست داشتم و واقعا از دید من تاثیر گذار ترین صحنه بازی همونه (البته هنوز تموم نکردم و تا به اینجای کار میگم...)

---------- نوشته در 10:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:03 PM ارسال شده بود ----------

اقا بعد یه سوال وقتی گیرز میخواس اجرا شه واسه sing in شدن پروفایل(برای سیو) نمیدونم چرا باید فرمت میشد من از فلش استفاده میکنم...چند بار خاموش روشن کردم درست نشد نمیدونم چی شد که بعد از چند ساعت دوباره امتحان کردم مشکلی نداشت!!!!کسی میدونه مشکل از چی بوده!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kayne
:d من هی میمومدم تو این تایپیک نظرات بچه ها رو میخوندم در مورد بازی ، خر کیف میشدم ، حالم بهم خورد از بس تو این چند روز از بس geow 1&2 رو بازی کردم:d امروز بلاخره برا خودم استدلال اوردم که برم اورجینال تهیه کنم بازی رو :d( ما که وسعمون نمیرسه :d) یه نیم ساعت از بازی رو انجام دادم ، رفتم تو برزخ :d الان هم تو شوکم :| که چطوری این بازی با این عظمتش رو xbox 360 اجرا شد :d

لعنت خدا بر اسپویلر ... کلا نمیشه تو تاپیک اومد و به کسی اعتماد کرد . نمیدونم نوید اینجا چیکار داره میکنه ... این شکلی توی ذوقم نخورده بود تا حالا . آقای هادی ، میخوای داستان رو لو بدی ، اونم به این شکل قبل از اسپویلرت بگو داری چه کاری انجام میدی ...

لعنت خدا بر اسپویلر ... کلا نمیشه تو تاپیک اومد و به کسی اعتماد کرد . نمیدونم نوید اینجا چیکار داره میکنه ... این شکلی توی ذوقم نخورده بود تا حالا . آقای هادی ، میخوای داستان رو لو بدی ، اونم به این شکل قبل از اسپویلرت بگو داری چه کاری انجام میدی ...
کیوان وقتی قبل اسپویلر از داستان حرف زده،خب یعنی تو اسپویلر میخواد در مورد داستان حرف بزنه دیگه:d

چشم ببخشید :دی از این به بعد قبل اسپویلر میگم ماله داستانه;)

کیوان جون Spoiler یعنی چی ؟ :d
البته میدونم عصبانی شدی ولی کلا میخوام معنیشو بگی :d

دوستانی که بازی رو تا اخر رفتن بگن که بازی مرحله ای در شب داره یا نه؟:دی:| با اون خفاش های گاو:دی:|
از این berserker ـه ***** خبری هست تو بازی یا نه؟:دی
جوابت رو تو اسپویل میدم.شاید کسی دوست نداشته باشه بدونه.
بازی مرحله تو شب هم داره.و بخاطر نورپردازی بی نظیر بازی کاری میکنه که چشمات 4 تا بشه:dاون موجود خبیث هم تو بازی هست.نکته جالبش هم اینکه ایندفعه به لمبنت تبدیل شده و hammer of down هم برای کشتنش نداری و کلا پوستت کنده میشه:biggrin1:خفاش هم نداریم:biggrin1:ولی یه چیزایی هستن شبیه به خفاش که پرواز میکنن.

بازی مرحله تو شب هم داره.و بخاطر نورپردازی بی نظیر بازی کاری میکنه که چشمات 4 تا بشه:dاون موجود خبیث هم تو بازی هست.نکته جالبش هم اینکه ایندفعه به لمبنت تبدیل شده و hammer of down هم برای کشتنش نداری و کلا پوستت کنده میشه:biggrin1:خفاش هم نداریم:biggrin1:ولی یه چیزایی هستن شبیه به خفاش که پرواز میکنن.
احسنت:دی
وای خدا منکه سره کشتنش تو گیرز1 استرس میگیرم:دی:| پس دیگه سر این سکته میکنم:دی:|
همون هایی که تو تاریکی وقتی نور نبود ، تیکه پارت میکردن؟:دی:-/
راستی یه سوال فنی این لمبنت ها از لحاظ ساختاری ( چه فنی و چه شیمیایی:دی) چه فرقی با لوکاست ها دارن؟:دی:-/ کشتنشون سختره؟:-/
ممنون;;):دی

از اینهای که میگی یک دونه تو بازی هست رسما دهن آدم رو صاف میکنه..
من اول کلی زدمش دیدم نمیمیره بعد رفتم دنبال دری چیزی گشتم که مثل Gears 1 بکوبمش به در ولی دیدم فاید نداره و به هزار بدبختی اخرش کشتمش..

GearsBerserker.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or