[FONT=&]اونوقت حرفه خودت را قرقره میکنی میکنیش[/FONT] fact [FONT=&]؟[/FONT]!
[FONT=&]چون حرفه بنده را قبول نداری مجبورم از مراجع معتبر استفاده کنم که ظاهرا اونم قبول نداری[/FONT] !
[FONT=&]من باز نظر خودمه نه قرقره دیگران .[/FONT]
bf3 [FONT=&]و[/FONT] u3 [FONT=&]نیومده شدن شاهکار ؟[/FONT] [FONT=&]همینجا منطق تو را ثابت میکنه[/FONT] !
[FONT=&]چیه زورت اومد مثل خودت رفتار کردم؟ نه دیگه میخوام مثل منطق تو رفتار کنم ببینم باز چی میگی ... چون گیرز 3 هم برای تو انگار نیومده چون 5 دقیقه هم بازی نکردی منم مثل تو میخوام بگم تریلر دیدم و کور نیستم...[/FONT]
[FONT=&]من دقیقا بین اینها میگم گیرز شاهکاره ! قبول نداری اصلا مهم نیست ! تو میخوای بزور حرفت را تحمیل کنی که گیرز شاهکار نیست ؟! ادم خیلی زورش میاد این وسط که دارم حرف خودمو با کلی طرفدارش را میگم به علاوه کلی سایت که دارن میگن شاهکاره[/FONT] !
[FONT=&]برادر من خوب هست ولی شاهکار نیست [/FONT]
[FONT=&]یه بازی 3 تا نسخه داشته بالای 90 میانگین داشتند با این فروشش و تاثیری که تو سبک سوم شخص داشته تا کاور گیری را که به یه استاندارد تبدیل میکنه و هیچ باز شوتر سوم شخصی هم نیست که قابل قیاس باهاش باشه . پس این بازی شاهکار نشه به چی میشه گفت شاهکار ؟[/FONT]
[FONT=&]ببینم یعنی الان همه امتیازا واسه قسمت داستانی هست؟ بقیه قسمت ها کشک؟؟؟ اطلاعاتتو ببر بالا فرخ جان [/FONT]
[FONT=&]تکلیف خودت را روشن کن ؟ من میگم شاهکاره تو میخوای بگی که من نباید این فکر را بکنم ؟[/FONT]!
[FONT=&]من میگم منطقتو درست کن و واقعیت را بببین و بگو[/FONT]