Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

[FONT=&amp]اونوقت حرفه خودت را قرقره میکنی میکنیش[/FONT] fact [FONT=&amp]؟[/FONT]!
[FONT=&amp]چون حرفه بنده را قبول نداری مجبورم از مراجع معتبر استفاده کنم که ظاهرا اونم قبول نداری[/FONT] !
[FONT=&amp]من باز نظر خودمه نه قرقره دیگران .[/FONT]​
bf3 [FONT=&amp]و[/FONT] u3 [FONT=&amp]نیومده شدن شاهکار ؟[/FONT] [FONT=&amp]همینجا منطق تو را ثابت میکنه[/FONT] !
[FONT=&amp]چیه زورت اومد مثل خودت رفتار کردم؟ نه دیگه میخوام مثل منطق تو رفتار کنم ببینم باز چی میگی ... چون گیرز 3 هم برای تو انگار نیومده چون 5 دقیقه هم بازی نکردی منم مثل تو میخوام بگم تریلر دیدم و کور نیستم...[/FONT]​
[FONT=&amp]من دقیقا بین اینها میگم گیرز شاهکاره ! قبول نداری اصلا مهم نیست ! تو میخوای بزور حرفت را تحمیل کنی که گیرز شاهکار نیست ؟! ادم خیلی زورش میاد این وسط که دارم حرف خودمو با کلی طرفدارش را میگم به علاوه کلی سایت که دارن میگن شاهکاره[/FONT] !
[FONT=&amp]برادر من خوب هست ولی شاهکار نیست [/FONT]​
[FONT=&amp]یه بازی 3 تا نسخه داشته بالای 90 میانگین داشتند با این فروشش و تاثیری که تو سبک سوم شخص داشته تا کاور گیری را که به یه استاندارد تبدیل میکنه و هیچ باز شوتر سوم شخصی هم نیست که قابل قیاس باهاش باشه . پس این بازی شاهکار نشه به چی میشه گفت شاهکار ؟[/FONT]
[FONT=&amp]ببینم یعنی الان همه امتیازا واسه قسمت داستانی هست؟ بقیه قسمت ها کشک؟؟؟ اطلاعاتتو ببر بالا فرخ جان [/FONT]​
[FONT=&amp]تکلیف خودت را روشن کن ؟ من میگم شاهکاره تو میخوای بگی که من نباید این فکر را بکنم ؟[/FONT]!
[FONT=&amp]من میگم منطقتو درست کن و واقعیت را بببین و بگو[/FONT]

واقعا ادم برای بعضیا متاسف میشه بشدت
آخه این بحث های مفت و بی ارزش به کجا میرسونتتون آخه الکی شخصیت همدیگرو میبرین زیر چرخ تراکتور
در مورد همه چی بحث میکنن الا اون بحثه اصلیه تاپیک

دیگه یه کاری میکنی که نتونم اونطور که باید باهات بحث کنم! میخوای منو دست بندازی؟ هی دارم یه چیزی را میگم میری دوباره اول خط !

[FONT=&amp]من باز نظر خودمه نه قرقره دیگران .[/FONT]​
نظر خودته پس نظره خودت هم تو خوت میمونه !
[FONT=&amp]چیه زورت اومد مثل خودت رفتار کردم؟ نه دیگه میخوام مثل منطق تو رفتار کنم ببینم باز چی میگی ... چون گیرز 3 هم برای تو انگار نیومده چون 5 دقیقه هم بازی نکردی منم مثل تو میخوام بگم تریلر دیدم و کور نیستم...[/FONT]
اهان پدر بنده بود تو بینشون هم ریچ و انچارتد 2 را انداخت ؟! و بین اونا هم دو تا بازی که نیومده ؟ خیلی جالبه دوتا بازی که اومده انداخته وسط دوتا هم که نیومده ! با این ها خواستی منو امتحان کنی ؟ مطمئنی نظرت همین نبوده که اونایی که نام بردی شاهکار نبودند ؟!
[FONT=&amp]برادر من خوب هست ولی شاهکار نیست [/FONT]
عزیز من این نظره خودته ! دوباره میگم نظر خودته . ولی به نظر خیلی ها و من و خیلی سایتها شاهکاره مشکلی هست ؟! نظره تو fact حساب میشه ؟!
[FONT=&amp]ببینم یعنی الان همه امتیازا واسه قسمت داستانی هست؟ بقیه قسمت ها کشک؟؟؟ اطلاعاتتو ببر بالا فرخ جان [/FONT]​
وای خدا ! چرا خودتو میزنی کوچه خودت چپ ؟ اقای محترم داری میگی گیرز یعنی کلا بازیه گیرز ( با داستان کاری نداریم )شاهکار نیست . منم دارم میگم امتیاز ها و تعاریف سایتها و ......دارن میگن که این بازی شاهکار بوده و هست . افتاد ؟ اطلاعاتت رفت بالا حالا ؟!
[FONT=&amp]من میگم منطقتو درست کن و واقعیت را بببین و بگو[/FONT]
اوه شت ! خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم فردا میرم کتاب منطق بخونم !
-------------------------

وای خدا ! چرا خودتو میزنی کوچه خودت چپ ؟ اقای محترم داری میگی گیرز یعنی کلا بازیه گیرز ( با داستان کاری نداریم )شاهکار نیست . منم دارم میگم امتیاز ها و تعاریف سایتها و ......دارن میگن که این بازی شاهکار بوده و هست . افتاد ؟ اطلاعاتت رفت بالا حالا ؟!

در کل یک جواب بهت میدم الکی دارم حرف میزنم انگار دارم با دیوار حرف میزنم...
برادر من عینک فروشی سر کوچه هست من دارم از سر صب میگم فقط داستان بازی و مخصوصآ قسمت آخر بازی بعد تو بیا همش برا من فلسفه چینی راه بنداز
پستمو بخون قشنگ بعد بیا پست بده

• Like
Reactions: MOSTAFA VI
ّ
وای وای من ۴۵۵۰ بار حرف خنده دار زدم زورت بیاد =)) چند سالته؟
همه پستات همینجوری بودن؟ =))
هر وقت سنت رفت بالا بیا برات نام ببرم
کدوم چنین امتیازاتی؟ =)) متای ۹۱ هم اینکارا رو داره؟ =))
همین نسل چند تا بازی TPS واست نام ببرم که متاشون از ۹۱ بیشتر باشه؟
لازمم نیست ثابت کنم همه خودشون میدونن =))
وقتی انتظارات میره بالا نمره ها هم میاد پایین.هیچ وقت انتظاری که از Geow 3 رو دارین از اون بازی هایی که شما میگید متای 91 دارن رو که ندارن.
تازه دوستانی که انتظار داستان فوق العاده دارن سبک این بازی رو با نقش افرینی اشتباه گرفتن یا حتما دارن با داستان mgs مقایسه میکنن.یک کلمه از گیم پلی یا گرافیک یا حتی قابلیت های جدید نبود.همش چند نفر دارن با هم بحث میکنن معلوم هم نیست میخوان چی رو به هم ثابت کنن!

در کل یک جواب بهت میدم الکی دارم حرف میزنم انگار دارم با دیوار حرف میزنم...
برادر من عینک فروشی سر کوچه هست من دارم از سر صب میگم فقط داستان بازی و مخصوصآ قسمت آخر بازی بعد تو بیا همش برا من فلسفه چینی راه بنداز
پستمو بخون قشنگ بعد بیا پست بده

یعنی 3 صفحه رفت جلو این بحث فقط سر داستان بوده ؟! از اول بحث من دارم خیلی واضح میگم اقا من با کل بازی کار دارم نه فقط داستان ! میگم در کل بازی یه شاهکاره این حرف را میتونه کسی قبول داشته باشه یا نداشته باشه .
من کجای پستم گفتم داستانش شاهکاره ؟! من گفتم داستانش عالیه برای یه بازیه شوتر که خیلی از سایتها هم اینو گفتن .

یعنی 3 صفحه رفت جلو این بحث فقط سر داستان بوده ؟! از اول بحث من دارم خیلی واضح میگم اقا من با کل بازی کار دارم نه فقط داستان ! میگم در کل بازی یه شاهکاره این حرف را میتونه کسی قبول داشته باشه یا نداشته باشه .
من کجای پستم گفتم داستانش شاهکاره ؟! من گفتم داستانش عالیه برای یه بازیه شوتر که خیلی از سایتها هم اینو گفتن .

بمیری فرخ من دارم از اول تو هر پستم هم خودم هم میثم میگیم داستان :d
با بقیه چیزا کاری نداشتیم :d ما هم گفتیم داستان خوبه ولی شاهکاری باشه که پایان حماسی داشته باشه نیست

بمیری فرخ من دارم از اول تو هر پستم هم خودم هم میثم میگیم داستان :d
با بقیه چیزا کاری نداشتیم :d ما هم گفتیم داستان خوبه ولی شاهکاری باشه که پایان حماسی داشته باشه نیست

:lol: =)) فلان فلان شده:دی حداقل نیم کیلو وزن کم کردم سر همین موضوع :دی
من مگه زبان دیگه دارم حرف میزنم پستها را خوب بخون ببین منظورم چیه دیگه :دی

من بدبخت سه صفحه پیش گفتم درباره داستان :
توضیح علی رضا :
در کل هم به تو و دوستمون که میگن من نظر شخصی تحمیل میکنم میگم که (تیکه آخر حرف میثم )
بازی داستانش خیلی هم خوبه ولی دیگه حماسی نیست. آخه میگید حماسیه بعد یه عالمه بازی دیگه که حماسی هستن میرن زیر سوال.

:lol: =)) فلان فلان شده:دی حداقل نیم کیلو وزن کم کردم سر همین موضوع :دی
من مگه زبان دیگه دارم حرف میزنم پستها را خوب بخون ببین منظورم چیه دیگه :دی

مرد حسابی داری فلسفی بازی در میاری:d
کل بچه ها دارن میگن داستان داستان :d عینک واجبی فرخ جان :))

همین طور برای خودت :lol:
پستها را دقیق بخون ببین از اول من چی داشتم فریاد میزدم :دی
lol
lol
lol

---------- نوشته در 07:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:07 PM ارسال شده بود ----------

بازی رو تموم کردم در یک کلام OMG
اگه بازی رو ندارین جورش کنین چون واقعا آخرشه >:d

اول از همه ، لطفا تاپیک اختصاصی بازیها رو به Vs تبدیل نکنید ... تاپیک هر بازی مربوط به خودشه فقط ( بحث راجع به همون بازی فقط )
به نظر من هم GeOW سری قابل احترام و بزرگیه ، حالا اینکه بهترین باشه یا نه دیگه بر میگرده به سلیقه افراد ، ولی اگه فقط TPS بودن رو در نظر بگیریم ( یعنی شوتر سوم شخص در نظرمون باشه ) به نظر من هم بهترینه .
مورد بعدی اینه که دلیل نمیشه اگه اینجا تاپیک GeOW هست بگبم خب پس مال خودمونه و بیایم به خودمون اجازه بدیم که بقیه بازیها رو بکوبیم ، USA ی عزیز ، اگه پستت پاک نمیشد بخاطر اون حرفت که KILLZONE یه بازی معمولی و حتی ضعیفه از من یه اخطار میگرفتی ، با اینکه خودم هیچ موقع از KZ غیر از گرافیک چیز خاصی ندیدم و FPS هایی مثل COD و HALO و Resistance رو ترجیح میدم بهش ، ولی این سلیقه منه و به هیچ عنوان به بازی ای که یکیش میانگین 91 گرفته و یکی 84 نمیشه گفت معمولی و ضعیف ، اگه اینطوریه همین GeOW3 و یا Alan Wake یا ... رو هم خیلی راحت میشه برد زیر سوال !

• Like
Reactions: u.s.a
من الان پایان بازی رو تموم کردم واقعا دیگه نمیدونم چی بگم بعضی ها یا ما رو کلا گذاشتن سر کار یا توقعشون خیلی خیلی زیاد شده.. به نظر من این پایان خیلی عالی بود دیگه از این بهتر من نمیدونم چی میخواست دربیاد..؟

فرخ: به حرف اینها گوش نکن دارن اذیتت می کنن.

راستی آخرش هم معلوم شد مارکوس کچل نیست..!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or