Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

اول حماسي بود بعد شد عالي بعد شد بدون مشكل يعني واقعا نتونستي پايان بازيو حدس بزني؟ از چي چيش خوشت اومد (اسپويلر رو بخون) منم نميگم مشكل داشت ميگم در حد اندازه هايپي كه شماها ميكنيد ضعيفه
اینکه فلانی چی گفت به من ربطی نداره، من از اولش گفتم عالیه تو هم گفتی ضعیفه :دی حالا مثلا یکی گفت داستان حماسی هست و ما باهاش مخالفیم باید بگیم داستانش ضعیفه؟ :دی داستان کلی + روایت داستانی عالی هست پایانش هم از نظر من خیلی خوب بود. یه مثال میزنم واست، کتاب ناتور دشت یه رمان خیلی عالی بود ولی خب پایانش به نظر من یه جوری بود یعنی حال نکردم باهاش حال باید بگم کتاب ضعیفی هست؟ :-/ :دی

اینکه فلانی چی گفت به من ربطی نداره، من از اولش گفتم عالیه تو هم گفتی ضعیفه :دی حالا مثلا یکی گفت داستان حماسی هست و ما باهاش مخالفیم باید بگیم داستانش ضعیفه؟ :دی داستان کلی + روایت داستانی عالی هست پایانش هم از نظر من خیلی خوب بود. یه مثال میزنم واست، کتاب ناتور دشت یه رمان خیلی عالی بود ولی خب پایانش به نظر من یه جوری بود یعنی حال نکردم باهاش حال باید بگم کتاب ضعیفی هست؟ :-/ :دی
خودت اول ميگي نبايد با كتابي مثله ارباب حلقه ها مقايسش كنيم بعد واسه من اسم كتاب مياري؟:d بله خب بايد بگي ضعيفه يه فيلم يا رمان هرچقدر روايتش خوب باشه ولي اخرش نويسنده گند بزنه ضعيفه:d روايت چيش عالي بود اينكه ماركوس فيلم پدرشو ميبينه ميره دنبالش ميشه روايت عالي پس به روايت GTA IV چي ميگي؟ حالا اين نظر من بود دلايلمو گفتم ميدونم اگه بحث رو باز تر كنيم جو فروم بهم ميريزه پس بيخيال ميشم

یه نکته ای را گویا باید متذکر بشم:
اینجا یک فروم آزاد در مورد بازی و مسائل پیرامون هست اما گویا عده ای اون را با اموال شخصیشون اشتباه گرفتن

1: اینجا هر کسی آزاده پست بده، پس کسی حق اظهار نظر نداره که چه شخصی بیاد توی تاپیک نظر بده یا نده ( تو اگه ناراحتی نیا، کی فن بوی PC را راه داده و ... )، خیلی خیلی محترمانه میگم فقط در مورد بازی بحث کنین و اصلا به مسائلی که در حیطه اختیار شما نیست اصلا و ابدا اظهار نظر نکنین
2: اینجا تاپیک Geow 3 هستش، نه تاپیک مقایسه کنسول 360 با PC یا PS3، یا نه مقایسه هر بازی از هر نظر با Gear ...

پس بهتره تاپیک را منحرف نکنین، از ریختن نمک زیاد خودداری کنین و حد خودتون را بشناسین تا خدای ناکرده مجبور به برخورد و به وجود اومدن دلخوری نشیم

آخرین ویرایش:
[FONT=&amp]تحمیل دقیقا کاری هست که تو میکنی سایتهای مهم گفتن داستان بازی عالی هست ولی تو داری به فیلم هندی تشبیهش میدی[/FONT] .
[FONT=&amp]آقا من میگم داستان بده؟؟؟ فرخ جمله هامو میخونی؟ من حرف از داستان کلی زدم؟؟؟؟؟ من دارم پایانشو میگم که یکجوری تموم شد انگار کل داستان یک فیلم هندی بوده[/FONT]​

[FONT=&amp]گیرز هم انتظارهای مارو براورده کرد سری گیرز به نظر من و خیلی و همچنین خیلی از سایتها ! به معنای واقعی شاهکار هست حالا تو قبول نداری به من ربطی نداره و یا یه حقیقت نیست که داری میگی[/FONT] !
[FONT=&amp]همین الان برو نقد های بازی را بخون ببین به باز در مورد بازی چی گفتن گفتن ؟ اصلا کاری نداره که برم جمعشون کنم بیارم اینجا تا نشونت بدم[/FONT] . اگر به نظر خودت شاهکار نیست نظرت محترم ولی به نظر خیلی ها همینطوره پس اتفاق خاصی هم نیفتاده . [FONT=&amp] چون همین الانش هم خیلی از کسانی هستند که کلا هیلو را سطل زباله هم نمیدونند ! پس حرفشون راسته ؟[/FONT]!

1 ساعت هم بازی کردی که داری نظر میدی؟

[FONT=&amp]آقا من نمیگم بازی بده بازم تاکید میکنم ... چون این سایتا نقد کردن و گفتن بازی عالیه پس عالیه؟؟؟؟ همه چیزه بازیو پایانش خراب کردن[/FONT]​

[FONT=&amp]این چیزیه که به چشمت ربط داره نه تجربت ! گرافیک هم دیگه کور نیستم میبینم از لحظ نورپردازی چه پیشرفت شگرفی کرده ! دیگه کور نیستم که نبینم افکتهای اب را چقدر عالی از اب در اوردن ! کور نیستم که نبینم چقدر انیمشنهای صورت بازی بهتر شده و کور نیستم که نبینم افکتهای ذره ای تو بازی گنجانده شده[/FONT] . [FONT=&amp]کور نیستم که نبینم محیطهای بازی را چقدر بزرگتر و با جزئیات تر و شادبتر و با رنگبندیه بهتری در اوردن . دوتا شات کنار هم بزاری این تفاوتها کاملا مشخصه حالا تو اینها را ندید جای بساز بسیار سواله[/FONT]
!

[FONT=&amp]پس دیگه بازی نخریم دیگه بریم بشینیم تریلر و عکس و نقدهای دیگران را ببینیم [/FONT]و بخونیم

[FONT=&amp]واسه من داستان سرایی نکن که!جواب منو میدی ! یه بازی شوتر محض از نوع[/FONT] TPS [FONT=&amp]معرفی میکنی که به اندازه گیرز بهتر باشه و همیچن امتیازاتی را هم درو کنه[/FONT] .
[FONT=&amp]کلا یه بازی[/FONT] TPS [FONT=&amp]برام معرفی میکنی که قسمت شوتینگش اینهمه قوی باشه . حالا بماند که گیرز 3 چه تاثیری تو این نسل تو بازی ها داشته[/FONT] .
[FONT=&amp]سوال اصلا سخت نیست[/FONT]
!

[FONT=&amp]هی داری میگی [/FONT]TPS​

[FONT=&amp]بازی انحصاری را با بازی انحصاری[/FONT] [FONT=&amp] مقایسه کن اگه دوس داری [/FONT]. [FONT=&amp]هایپ شده با هایپ شده مقایسه کن[/FONT]​

[FONT=&amp]دلیل نمیشه همش بگی [/FONT]TPS​

[FONT=&amp]مگه سازنده ها بازیو میسازن که فقط با سبک خودشون رقابت کنه؟[/FONT]

[FONT=&amp]آقا من میگم داستان بده؟؟؟ فرخ جمله هامو میخونی؟ من حرف از داستان کلی زدم؟؟؟؟؟ من دارم پایانشو میگم که یکجوری تموم شد انگار کل داستان یک فیلم هندی بوده[/FONT]​
خب تو اداری اینو میگی ! چرا متوجه نیستی الان میخوای fact ؟

1 ساعت هم بازی کردی که داری نظر میدی؟
[FONT=&amp]آقا من نمیگم بازی بده بازم تاکید میکنم ... چون این سایتا نقد کردن و گفتن بازی عالیه پس عالیه؟؟؟؟ همه چیزه بازیو پایانش خراب کردن[/FONT]

بازم گفتم نظر خودته ولی همین سایتها هستند بهترین بازیها را انتخاب میکنند نه تو ! پس اونا وقتی میگن عالیه اصالا توجهی ندارن که تو چی فکر میکنی .
اینجا همه میگن عالیه تو میگی عالی نیست حرفت یه نظر شخصیه نه بیشتر هم اینه که اونایی که میگن عالیه چندتا سایت معتبر وجود داره که حرفشون را تائید کنه .
[FONT=&amp]پس دیگه بازی نخریم دیگه بریم بشینیم تریلر و عکس و نقدهای دیگران را ببینیم [/FONT]و بخونیم
باز گفت باز را خریم مرد حسابی دارم میگم گرافیک را میشه از تریلر تشخیص داد ولی گیم پلی و بقیه را نمیشه چون اینو تجربی هستند ! افتاد ؟
دارم میگم بزرگترین مرجع های فنی و تکنیکی دارن میگن خیلی پیشرفت داشته تو میگی نداشته یعنی تو اری راست میگی ؟!
[FONT=&amp]هی داری میگی [/FONT]TPS
[FONT=&amp]بازی انحصاری را با بازی انحصاری[/FONT] [FONT=&amp] مقایسه کن اگه دوس داری [/FONT]. [FONT=&amp]هایپ شده با هایپ شده مقایسه کن[/FONT]
[FONT=&amp]دلیل نمیشه همش بگی [/FONT]TPS
[FONT=&amp]مگه سازنده ها بازیو میسازن که فقط با سبک خودشون رقابت کنه؟[/FONT]
پیچش نده یه شوتر سوم شخص برام نام ببر ! ok ?

=))=))=))
بیا خلافش را ثابت کن ؟ ! :lol:
یه بازیه شوتر TPS برای من نام میبری که چین امتیازاتی با چنین فروشی و عظمتی وارد صحنه بشه و هر 3 شماره هم ترکونده باشه ؟
=))
هرچند ارزشی نداشت جواب را بدم اول برو تعداد پستات را به 50 تا برسون بعد بیا اینجا برای ما بساط خنده راه بنداز :lol:
ّ
وای وای من ۴۵۵۰ بار حرف خنده دار زدم زورت بیاد =)) چند سالته؟
همه پستات همینجوری بودن؟ =))
هر وقت سنت رفت بالا بیا برات نام ببرم
کدوم چنین امتیازاتی؟ =)) متای ۹۱ هم اینکارا رو داره؟ =))
همین نسل چند تا بازی TPS واست نام ببرم که متاشون از ۹۱ بیشتر باشه؟
لازمم نیست ثابت کنم همه خودشون میدونن =))

[FONT=&quot]خب تو اداری اینو میگی ! چرا متوجه نیستی الان میخوای[/FONT] fact [FONT=&quot]؟[/FONT]
[FONT=&quot]تو چرا کلآ خودتو میزنی به اون راه؟ من میگم پایان بازی مشکل داشت . داستان سرایی میکنی چرا[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]بازم گفتم نظر خودته ولی همین سایتها هستند بهترین بازیها را انتخاب میکنند نه تو ! پس اونا وقتی میگن عالیه اصالا توجهی ندارن که تو چی فکر میکنی[/FONT] .
[FONT=&quot]اینجا همه میگن عالیه تو میگی عالی نیست حرفت یه نظر شخصیه نه بیشتر هم اینه که اونایی که میگن عالیه چندتا سایت معتبر وجود داره که حرفشون را تائید کنه[/FONT]
.[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]من حرف نقد و خیلی چیزهای دیگه سایت ها را قرقره نمیکنم [/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]باز گفت باز را خریم مرد حسابی دارم میگم گرافیک را میشه از تریلر تشخیص داد ولی گیم پلی و بقیه را نمیشه چون اینو تجربی هستند ! افتاد ؟ [/FONT]
[FONT=&quot]دارم میگم بزرگترین مرجع های فنی و تکنیکی دارن میگن خیلی پیشرفت داشته تو میگی نداشته یعنی تو اری راست میگی ؟[/FONT]![FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]من بحثم اینه تو چرا میشینی چیزهای دیگران را قرقره میکنی؟؟؟ پس یعنی خودت در حدی نیستی که بحث کنی چون ملاکت همش حرفها و خلی چیرای ایون اونه [/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]پیچش نده یه شوتر سوم شخص برام نام ببر[/FONT] ! ok ?[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]نه دیگه نشد .. اومدی تو پروفایل میگی نه پس کیلزون شاهکاره؟؟؟؟ خودت چرا کیلزونو با گیرز مقایسه کردی؟[/FONT]​
[FONT=&quot]منم مقایسه میکنم [/FONT]; [FONT=&quot] [/FONT]U2 . U3 [FONT=&quot] . [/FONT]Reach [FONT=&quot]. [/FONT]BF3 [FONT=&quot] اینا شاهکارن یا گیرز؟[/FONT]​

وووووووووووووووووووووووووووووووووو بسه دیگه ول کنین بشینین بازیتونو بکنین~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(

نقل قول نوید برای شما :

یه نکته ای را گویا باید متذکر بشم:
اینجا یک فروم آزاد در مورد بازی و مسائل پیرامون هست اما گویا عده ای اون را با اموال شخصیشون اشتباه گرفتن

1: اینجا هر کسی آزاده پست بده، پس کسی حق اظهار نظر نداره که چه شخصی بیاد توی تاپیک نظر بده یا نده ( تو اگه ناراحتی نیا، کی فن بوی PC را راه داده و ... )، خیلی خیلی محترمانه میگم فقط در مورد بازی بحث کنین و اصلا به مسائلی که در حیطه اختیار شما نیست اصلا و ابدا اظهار نظر نکنین
2: اینجا تاپیک Geow 3 هستش، نه تاپیک مقایسه کنسول 360 با PC یا PS3، یا نه مقایسه هر بازی از هر نظر با Gear ...

پس بهتره تاپیک را منحرف نکنین، از ریختن نمک زیاد خودداری کنین و حد خودتون را بشناسین تا خدای ناکرده مجبور به برخورد و به وجود اومدن دلخوری نشیم

من هنوز بازی نکردم چون 360 ندارم :دی بزارین 360 دستمو قرض بگیرم بازی کنم بهتون می گم ، اما پاین حماسی فقط DX :دی

کم مونده این بازی رو با FIFA و PES مقایسه کنی فقط:d
ولی من با تریلر هایی که دیدم بنظرم رسید داستان بازی مثل بعضی قسمت های نسخه دوم حماسی باشه.امیدوارم پایانش هم حماسی باشه!

[FONT=&amp]من حرف نقد و خیلی چیزهای دیگه سایت ها را قرقره نمیکنم [/FONT]​

اونوقت حرفه خودت را قرقره میکنی میکنیش fact ؟!
[FONT=&amp]من بحثم اینه تو چرا میشینی چیزهای دیگران را قرقره میکنی؟؟؟ پس یعنی خودت در حدی نیستی که بحث کنی چون ملاکت همش حرفها و خلی چیرای ایون اونه [/FONT]​
چون حرفه بنده را قبول نداری مجبورم از مراجع معتبر استفاده کنم که ظاهرا اونم قبول نداری !
[FONT=&amp]نه دیگه نشد .. اومدی تو پروفایل میگی نه پس کیلزون شاهکاره؟؟؟؟ خودت چرا کیلزونو با گیرز مقایسه کردی؟[/FONT]​
[FONT=&amp]منم مقایسه میکنم [/FONT]; U2 . U3 [FONT=&amp] . [/FONT]Reach [FONT=&amp]. [/FONT]BF3 [FONT=&amp] اینا شاهکارن یا گیرز؟[/FONT]​
نمیدونم تو چرا میخوای حرفه خودت را تو کرسی بنشونی ؟
bf3 و u3 نیومده شدن شاهکار ؟:lol: همینجا منطق تو را ثابت میکنه !
من دقیقا بین اینها میگم گیرز شاهکاره ! قبول نداری اصلا مهم نیست ! تو میخوای بزور حرفت را تحمیل کنی که گیرز شاهکار نیست ؟! ادم خیلی زورش میاد این وسط که دارم حرف خودمو با کلی طرفدارش را میگم به علاوه کلی سایت که دارن میگن شاهکاره !
یه بازی 3 تا نسخه داشته بالای 90 میانگین داشتند با این فروشش و تاثیری که تو سبک سوم شخص داشته تا کاور گیری را که به یه استاندارد تبدیل میکنه و هیچ باز شوتر سوم شخصی هم نیست که قابل قیاس باهاش باشه . پس این بازی شاهکار نشه به چی میشه گفت شاهکار ؟
تو میتونی حرفه منو قبول نکنی اصلا مسئله ای نیست ولی حرفه خودت را تحمیل نکن !
تکلیف خودت را روشن کن ؟ من میگم شاهکاره تو میخوای بگی که من نباید این فکر را بکنم ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or