Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

تو یه پست از من پیدا کن که در مورد داستان C2 مانور داده باشم یا در این مورد باهات بحث کرده باشم !
تو که کلا عادت همیشگیت هست بازی های بزرگ را ترول کنی :biggrin1: حالا چه بمونه که بگی گیرز حماسی بوده ؟!
تقریبا 40 درصد صحبت های من درباره اون C2 همین بود که، داستان خوبی نداره و تو همیشه نقل میکردی میگفتی نه ...
من ترول میکنم؟ تو بیا یک جا نشون بده من حرف نا حق زده باشم. میای میگی Crysis توی کنسول حتی از کامپیوتر هم بهتره، خب آخه یک چیز مسخرس
biggrin1.gif
.
میخوای بیام بگم هست؟
الان اینجا میگی داستان حماسی خب، وقتی نیست چی ؟
biggrin1.gif
.
البته مشکلت میدونی چیه؟ مشکلت این که فکر میکنی یک بازی که صرفا دارای گرافیک هست یعنی دیگه همه چیز تمومه. Rage رو هم همین طوری میدونی الان این هارو بخون :

الان DF که تخصصش همین کارهاست گفته گیرز 3 تو انجینش یه تحول اساسی بوجود اورده مثل یه انقلاب !
الان DF متخصص مسائل تکنیکی و فنی هست کاری به داستان نداره. علی رضا اصلا مگه اومد بگه گرافیک بازی بده؟ :دی. من که دیدم علیرضا از گرافیک و... تعریف کرد، بحث سر داستان هست. فوری پای این و اون رو میکشی وسط، تازه هیچکس هم نمیگه داستان بازی بده، همه میگن خوبه و برای یک بازی اکشن عالی هم هست.
ولی بحث این حماسی نیست، وقتی میگی حماسی یک سری بازی به یاد آدم میاد سری هیلو میاد، سری متالگیر میاد، صد مدل بازی دیگه میاد تو ذهن آدم باهاشون مقایسه میکنه ولی نیست.
فقط میپیچونی، همین :دی.

آخرین ویرایش:
من اگه بخوام حرف اینو اون گوش کنم که دیگه نباید بشینم بازی کنم من دارم نظر خودمو میگم و تو هم تصمیم با خودته کسی نه کوبیده چیزیو نه از چیزی بدش اومد
اومدی تو پروفایل میگی گیرز 3 همون بازی هست که کل سوم شخص را متحول کرده و کلی استاندارد برای این سبک اورده ! میشه بگی کجاش تحول بوده؟؟؟
بعد اومدی میگی پس نه کیلزون 3 شاهکاره؟؟؟؟؟ من حرفی از کیلزون 3 حرفی زدم؟؟؟؟ آره در برابر کرایسیس2 . کیلزون 3 خیلی شاختره در صورتیکه جفتشون داستان درستی نداره
شاهکار به چیزی میگن که یک چیزی توش ببینی مثل هیلو ریچ نه مثل یک بازی هایپ شده
من هم سعی میکنم لقمه جویده شده دیگرانو نخورم تو هم همین کارو کن
چون خیلی جاها از بازی خوب گفتن و من از بازی خوشم نیومده و بر کسش و هیچ وقت تصمیم گیری کلیتو رو عکس تریلر و لقمه جویده شده دیگران نزار خودت بازی کن بعد نظر بده
در کل هم به تو و دوستمون که میگن من نظر شخصی تحمیل میکنم میگم که (تیکه آخر حرف میثم )
من فن ps3 هستم و نصف سال کنسول ps3 خاموشه و پای xbox هستم و دارم هم از ریچ میگم؟ :d جالبه :d

گفتم که نظر خودته پس تحمیلش نکن .
تو میتونی بری مقاله DF را بخونی و ببینی که چیش تحول بوده . حتی من بیام همه چیز را اینجا برات بیان کنم هیچ ارزشی نداره چون بازم حرفه خودت را میزنی ! چون دوست نداری حقایق را ببینی وگرنه با ادمهای مثل تو خیلی بحث کردم و میدونم که فایده ای نداره .
خیلی جالبه یه بازی هایپ میشه ولی یکی نه ! اگه قرار بر هایپ شدن بود مطمئن باش هیلو بیشتر از گیرز 3 هایپ داره !
پس تکلیفت را روشن کن مخوای نظرت را تحمیل کنی بفرما ؟ اگر که نه ؟ خب پس بحث را تموم کن .
من لازم نیست بازی را انجام بدم و ببینم چی به چیه چون تریلر هم از خود بازی هست و قشنگ متوجه هستم که چه اتفاقی افتاده و خدا را شکر بزرگترین مرجع تحلیل فنی بازی هم داره اینو میگه !
KZ3 را هم تو پروفایل بهت گفتم که اوردی اینجا ! تو که کلا دوست داری حرفه خودت را تحمیل کنی کرایسیس همین قدر که تونسته از بابت های مهم دهن KZ3 را ببنده! از نظر اکثریت سایت ها همین برات کافیه ! پس نقطه و تمام !

گیرز 3 یه بازی هست که 3 شمارش اومده و همگی بالای 90 میانگین داشته و تاثیر بسیار بسیاز زیادی هم تو این نسل تو سبک TPS داشته و خدا را شکر براحتی میشه گفت بهترین شوتر TPS تاریخ بازیهای رایانه ای هست ! پس این بازی چیزی کمتر از شاهکار نداره ! اگه میتونی بیا خلافش را ثابت کن ؟!

تقریبا 40 درصد صحبت های من درباره اون C2 همین بود که، داستان خوبی نداره و تو همیشه نقل میکردی میگفتی نه ...
من ترول میکنم؟ تو بیا یک جا نشون بده من حرف نا حق زده باشم. میای میگی Crysis توی کنسول حتی از کامپیوتر هم بهتره، خب آخه یک چیز مسخرس
biggrin1.gif
.
میخوای بیام بگم هست؟
الان اینجا میگی داستان حماسی خب، وقتی نیست چی ؟
biggrin1.gif
.
البته مشکلت میدونی چیه؟ مشکلت این که فکر میکنی یک بازی که صرفا دارای گرافیک هست یعنی دیگه همه چیز تمومه. Rage رو هم همین طوری میدونی الان این هارو بخون :

گفتم که اگه مطمئنی بیا نشون بده که من از داستان تعریف کردم ؟!

گیرز 3 یه بازی هست که 3 شمارش اومده و همگی بالای 90 میانگین داشته و تاثیر بسیار بسیاز زیادی هم تو این نسل تو سبک TPS داشته و خدا را شکر براحتی میشه گفت بهترین شوتر TPS تاریخ بازیهای رایانه ای هست ! پس این بازی چیزی کمتر از شاهکار نداره ! اگه میتونی بیا خلافش را ثابت کن ؟!
=))=))=))=))=))
الان این نظر خودت بود یا یه Fact تاریخی بود؟
فکر کنم از هر منتقدی بپرسی این بازی تو نسل خودشم بهترین نیست چه برسه به تاریخ!
شما برو همون نقدات رو مرور کن ببین بهترین بازیه انحصاری این نسل از نظر اکثر منتقدین و سایتا چی هست LOL

=))=))=))=))=))
الان این نظر خودت بود یا یه Fact تاریخی بود؟
فکر کنم از هر منتقدی بپرسی این بازی تو نسل خودشم بهترین نیست چه برسه به تاریخ!
شما برو همون نقدات رو مرور کن ببین بهترین بازیه انحصاری این نسل از نظر اکثر منتقدین و سایتا چی هست LOL

=))=))=))
بیا خلافش را ثابت کن ؟ ! :lol:
یه بازیه شوتر TPS برای من نام میبری که چین امتیازاتی با چنین فروشی و عظمتی وارد صحنه بشه و هر 3 شماره هم ترکونده باشه ؟
=))
هرچند ارزشی نداشت جواب را بدم اول برو تعداد پستات را به 50 تا برسون بعد بیا اینجا برای ما بساط خنده راه بنداز :lol:

چه تاپیکه پدیده ای شده - کلی هم پستهای قشنگ قشنگ اضافه شده ! . . .

منظورم به شخص خاصی نیست - به خدا من خودمم اطلاعات زیادی ندارم - و درباره چیزهایی که اطلاعات دارم نظر میدم . . .

به خدا نظر ندادن بهتر از یه سری نظرات چرند و بی اساسه که آدم رو مزحکه اینو اون هم میکنه . . .
این حرف هارو دوستانه زدم - ( از اسپم هم عذرخواهی میکنم!)

چه تاپیکه پدیده ای شده - کلی هم پستهای قشنگ قشنگ اضافه شده ! . . .

منظورم به شخص خاصی نیست - به خدا من خودمم اطلاعات زیادی ندارم - و درباره چیزهایی که اطلاعات دارم نظر میدم . . .

به خدا نظر ندادن بهتر از یه سری نظرات چرند و بی اساسه که آدم رو مزحکه اینو اون هم میکنه . . .
این حرف هارو دوستانه زدم - ( از اسپم هم عذرخواهی میکنم!)
هرکس که کلا حرف حق میزنه، و نظر درست و حسابی میده اصولا اطلاع درباره چیزی نداره :دی؟ حتما باید بگه گیرز خداست؟ داستانش در سطح پدر خوانده است؟ حماسیه در سطح ارباب حلقه ها؟ تالکین اصلا با دیدن گیرز زانو خم میکنه؟ اینجوری دیگه پست ها قشنگ قشنگ نیستن؟ :دی.

گفتم که اگه مطمئنی بیا نشون بده که من از داستان تعریف کردم ؟!
یعنی واقعا برم پیداشون کنم؟ :biggrin1:.
مسئله این که از داستان تعریف نمیکنی، مثل اینجا، من میگم داستان بازی خوب نیست مقاله میاری میگی این سایت و این سایت گفته گرافیک بازی خوبه، بازی خیلی عالیه.
میخوام بدونم کسی که درباره ی حماسی بودن داستان گیرز صحبت میکنه، داستان ارباب حلقه هارو چی میدونه؟

=))=))=))
بیا خلافش را ثابت کن ؟ ! :lol:
یه بازیه شوتر TPS برای من نام میبری که چین امتیازاتی با چنین فروشی و عظمتی وارد صحنه بشه و هر 3 شماره هم ترکونده باشه ؟
=))
هرچند ارزشی نداشت جواب را بدم اول برو تعداد پستات را به 50 تا برسون بعد بیا اینجا برای ما بساط خنده راه بنداز :lol:

فرخ جان خودت رو ناراحت نکن این بنده خوده ازش معلومه فن یه بازی دیگه هست و اینکاره هم نیست.

من خودم این بازی رو خیلی قبول دارم ولی خوب به علت اینکه کنسولم کپی خور هست نیدونم چه کار کنم !

کسی بخواد از گرافیک بازی ایراد بگیره عملاً داره کفر میکنه..:d واقعا گرافیک بازی عالی شده اصلا قابل مقایسه با شماره قبل نیست حیف نمیشه از درون بازی عکس بگیرم وگرنه یک سری عکس میگزاشتم فکتون تا یک ماه بچسبه زمین..

نکته قابل توجه تو قسمت گرافیک نور پردازی وحشتناک بازی هست که یک جورایی احساس میکنی نور حجم داره و روی همه چی اثر میگزار اول های Act5 بود فکر کنم یک پنجره خیلی بزرگ بود که نور به شکل باور نکردنی ازش میگذشت..

اون مرحله زیر آب هم که دیگه توضیح نمیدم خودتون رسیدن به اون مرحله متوجه میشید دنیا دست کیه..

ما نگفتیم داستان بده ولی شاهکار نیست
وقتی میگید بازی حماسی هست و پایان حماسی هم داره پس یک چیزه شاهکار باید داشته باشه
گفتم و بازم میگم این بازی حماسی بودنش در برابر عنوانی مثل ریچ هیچه

آخه یعنی چی؟ یعنی هرکس اومد گفت داستان بازی به نظرش حماسی نیست. یعنی داره میکوبه؟ یا منتظر کتاب بینوایانه؟ :| شایدم فن PS3 هست؟
برادر من، مومن، دوست من، کاربر، هم کنسولی :biggrin1:، بازی داستانش خیلی هم خوبه ولی دیگه حماسی نیست. آخه میگید حماسیه بعد یه عالمه بازی دیگه که حماسی هستن میرن زیر سوال.

من کاری با حماسی بودن یا نبودن ندارم داستان رو کلی گفتم..
آره بازی آنچنان حماسی نبود و این هم به خاطر روند داستانی بود که باید به چندتا کارکتر میپرداخت که این رو به بهترین شکل انجام داد..

همون Reach که میگی بیچاره فقط اون آخر سوارش نکردن جا موند..!:d

میخوام بدونم کسی که درباره ی حماسی بودن داستان گیرز صحبت میکنه، داستان ارباب حلقه هارو چی میدونه؟
خداییش چه ربطی داره؟ :-/ داستان Geow 3 نسبت به سایر بازی های شوتر در حد عالی قرار داره، من خودم اصلا فکر نمی کردم داستان و نحوه روایتش اینقدر عالی باشه. اگه قرار باشه همه چیزو با Lotr مقایسه کنیم که خب هیچ کدوم از بازیها داستان درست و حسابی ندارن :دی نمیخوام بگم داستانش حماسی بود یا نبود ولی داستانش رو باید با بازی های هم سبکش مقایسه کرد نه Lotr و سیلماریلیون :دی

آخرین ویرایش:
واقعا مسخرست داستان گیرز رو با ارباب حلقه ها مقایسه کنین بعد بگین چون از ارباب حلقه ها بهتر نیست پس اشغاله؟!اینا از کجا میاد خدایا...داستان گیرز3تو سطح و سبک خودش فوقالعادست....اگه انتظار حماسه ارباب حلقه ها رو ازش دارین بهتره اصلا بازی نکنین یا ایکس باکس تون رو بفروشین و از دنیایی گیم خداحافظی کنین

هرکس که کلا حرف حق میزنه، و نظر درست و حسابی میده اصولا اطلاع درباره چیزی نداره :دی؟ حتما باید بگه گیرز خداست؟ داستانش در سطح پدر خوانده است؟ حماسیه در سطح ارباب حلقه ها؟ تالکین اصلا با دیدن گیرز زانو خم میکنه؟ اینجوری دیگه پست ها قشنگ قشنگ نیستن؟ :دی.
نه مشکل اینه که تو فقط دوست داری تو همه جا یه تورلله راه بندازی !:دی
یعنی واقعا برم پیداشون کنم؟ :biggrin1:.
مسئله این که از داستان تعریف نمیکنی، مثل اینجا، من میگم داستان بازی خوب نیست مقاله میاری میگی این سایت و این سایت گفته گرافیک بازی خوبه، بازی خیلی عالیه.
آره برات فرصت میدم بری پیداش کن :دی
علتش اینه :
Gears of War 3 delivers some truly poignant moments and boasts some of the best storytelling ever seen in a shooter
یعنی تو از یک بازی شوتر خالص از این بیشتر نمیتونی انتظار داشته باشی .

خداییش چه ربطی داره؟ :-/ داستان Geow 3 نسبت به سایر بازی های شوتر در حد عالی قرار داره، من خودم اصلا فکر نمی کردم داستان و نحوه روایتش اینقدر عالی باشه. اگه قرار باشه همه چیزو با Lotr مقایسه کنیم که خب هیچ کدوم از بازیها داستان درست و حسابی ندارن :دی نمیخوام بگم داستانش حماسی بود یا نبود ولی داستانش رو باید با بازی های هم سبکش مقایسه کرد نه Lotr و سیلماریلیون :دی

درست ! اما کجای این 3 تا شماره از بازی حماسی بوده یا ی سر نخی به ی اتفاق و داستان حماسی تو تاریخ باستان یا تاریخ معاصر داده که این جندمین بارش باشه !!!!!

حماسه ایلیاد و ادیسه که نیست ! ی مشت وحشی رو جر دادن و ترکوندن کجاش حماسیه ! داستان رستم و اسفندیاره !!!!!

quote_icon.png
نوشته شده توسط Gartall

بهترین شوتر تاریخ بازیهای چی چی !!!!!!!! رایانه ای !!!!!!!!ببین رایانه میدونی چیه !!!!! کنسولو که خوب میدونی چیه !!!! پس به رایانه (pc) ربطش نده ! بهترین بازی کنسول هم نیست ! اگه منظورت فقط ایکس باکس هست شاید بهترین بازیش باشه ! والا آسمون سوراخ نشده ایکس باکس بیفته رو زمین !

اقايون من از همين الان بگم بحث كردن با فرخ هيچ نتيجه اي نداره بيخودي خودتونو خسته نكنيد:d متاسفانه فضاي فروم طوري شده كه يه عده تو چنگ خودشون گرفتن و اجازه نظر دادن و انتقاد رو به كسي نميدن جداي بحث داستان كه ضعيف(والا بخدا من موندم به چيه اين ميگن حماسي) هوش مصنوعي بازي هم واقعا ضعيفه خصوصا ياران خودي بطوري كه من در طول بازي نزديك بود مشت بكوبم رو ايكس باكس طراحي مراحل هم همينطور مخصوصا چپتر اول از ACT III اخه مگه دوران پارينه سنگيه با منجنيق به قلعه حمله ميكنن:d

درست ! اما کجای این 3 تا شماره از بازی حماسی بوده یا ی سر نخی به ی اتفاق و داستان حماسی تو تاریخ باستان یا تاریخ معاصر داده که این جندمین بارش باشه !!!!!
الان دقیقا من کجا گفتم داستان بازی حماسی هست؟ گفتم داستانش نسبت به سایر بازیهای شوتر بهتره.

متاسفانه فضاي فروم طوري شده كه يه عده تو چنگ خودشون گرفتن و اجازه نظر دادن و انتقاد رو به كسي نميدن جداي بحث داستان كه ضعيف(والا بخدا من موندم به چيه اين ميگن حماسي)
والا این چیزی که من دیدم همه چیز هست غیر از ضعیف :دی دیگه از داستانش چه انتظاری داری؟ اکثر سایت ها هم ازش تعریف کردن. از نظر داستانی بازی مشکلی نداره، حالا یکی بیشتر از سطح انتظاراتش بوده، یکی کمتر ولی اینکه به این داستان بگیم ضعیف جدا بی انصافیه :دی البته نظر تو هم محترمه ولی خب میشه راجع بهش بحث کرد :دی

اقايون من از همين الان بگم بحث كردن با فرخ هيچ نتيجه اي نداره بيخودي خودتونو خسته نكنيد:d
شما سعی کن خودت را کنترل کنی نتیجه را کسی میتونه بگیره که منطقی حرف بزنه نه از رو باده معده .
اگه بازی میشناسید شوتر TPS باشه از گیرز بهتر نام ببرید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or