Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

من که بازی نکردم، ولی وقتی گیم اسپات بهش مدال داستان داده (که خیلی کم پیش میاد به یه بازی شوتر این مدال رو بده) یعنی واقعا یه چیزی هست:دی

باس آخر Gears 2 رو میگه:دی
بازی نکردی؟؟حتما باید هیلو باشه تا سریع بخری:-/برو بخر ببین چیه بابی.بد مصب خدااااااااااست.در ضمن به نکته فوق العاده ایی اشاره کردی.داستانش برای یه بازی واقعا خوب بود.

حسین حالا دیگه RAAM شده جوک ؟! :|
قربونت برم ژنرال رم که آدمو جون به لب میکرد:dمن شماره 2 رو میگم.این شماره واقعا باس آخرش وحشتناک شده.داشتیم با نوید و یکی دیگه بازی میکردیم،با این حال یه بار هممون مردیم و از اول رفتیم.دائم هم میوفتادیم یکی باید زندمون میکرد.خیلییییی سخت شده باسش.
اینقد گفتن پایان بازی حماسیه داشتم دقیقه شماری میکردم برسم آخر بازی که یک صد حالی اساسی بود:d
بهر حال هرکی نظری داره.ولی به نظر خیلیا پایانش عالی بود و بهتر از این نمیشد درش بیارن:d

---------- نوشته در 09:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:11 PM ارسال شده بود ----------

ایشااله بازی سنتر میخواد نسل بعد که شماره 4 اومد به این بازی نمره بده:-/:d

بازی نکردی؟؟حتما باید هیلو باشه تا سریع بخری:-/برو بخر ببین چیه بابی.بد مصب خدااااااااااست.در ضمن به نکته فوق العاده ایی اشاره کردی.داستانش برای یه بازی واقعا خوب بود.

قربونت برم ژنرال رم که آدمو جون به لب میکرد:dمن شماره 2 رو میگم.این شماره واقعا باس آخرش وحشتناک شده.داشتیم با نوید و یکی دیگه بازی میکردیم،با این حال یه بار هممون مردیم و از اول رفتیم.دائم هم میوفتادیم یکی باید زندمون میکرد.خیلییییی سخت شده باسش.

بهر حال هرکی نظری داره.ولی به نظر خیلیا پایانش عالی بود و بهتر از این نمیشد درش بیارن:d

---------- نوشته در 09:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:11 PM ارسال شده بود ----------

ایشااله بازی سنتر میخواد نسل بعد که شماره 4 اومد به این بازی نمره بده:-/:d

حسین اینقدر از بازی تعزیف نکن فکر من و امسال من که بازی نکردن هم باش :d:|:((

به گزارش VgChartz فروش Gears of War 3 در یک هفته اول حدود 3 میلیون نسخه خواهد بود که 50 درصد نصب به فروش Gears 2 بیشتر هست..

خواهشاً اینقدر داستان رو زیرو رو نکنید هنوز 98 درصد گیمرهای ایرانی بازی رو تموم نکردن..

دوستان مولتی بازی توسط سرور های بازی ساپرت میشه یا مثل قدیم یکی هاست میشه و تیم روبرو لگ دارن !!!​

اولی

• Like
Reactions: Real Madrid 9
بالاخره تموم شد....>:d<

لعنتی دو روز بود برام خواب و خوراک نذاشته بود....امروز تو شرکت جو گرفته بود میخواستم رئیسمونو با چاقو میوه خوری اَره کنم:d

پایان خیلی خوبی برای سه گانه داشت...

انقر این آخر بازی مردم...میخواستم تلویزیون و خورد کنم...:d

بریم ببینم این مود Beast که انقدر تعریف میکنن چیه...؟

شما بازی نکردی حرف نزن:d
اینقد گفتن پایان بازی حماسیه داشتم دقیقه شماری میکردم برسم آخر بازی که یک صد حالی اساسی بود:d
فک میکردم پایانی مثل ریچ داشته باشه ولی..................:d

تو نمیخوای هنوز دست از اون فنبوی بازیت برداری ؟:دی گیم اسپات تا حالا خیلی کم پیش اومده به به بازی مدال داستان بده که به گیرز 3 داده و گفته از این بهتر هم نمیشه برای یه بازه شوتر داستان تهیه کرد !

Navid وقتی در مورد داستان یه بازی داریم صحبت میکنیم نباید انتظارمون در حد یه فیلم باشه.این یه بازی هست.درسته،داستانش رو اگر بخوای با فیلم مقایسه کنی،مزخرف هست.
اما برای یک بازی داستان خوبی بود.در ضمن سکانسهاش به نظرم از لحاظ بار عاطفی خیلی خوب بود.کمی ضعف دیالوگ داشت.که اونم به قول خودت برای این سبک بازی چندان مهم نیست.
یعنی واقعا اینجوری فکر میکنی حسین جان؟
بهتر نیست دیدگاه تعصبیمون را بگذاریم کنار و کمی از دید منطق نگاه کنیم؟
شما خودت بازی را تموم کردی و میدونی من چی میگم؟ به نظرت داستان المان مهمی نیست؟ به نظرت چون بازی شوتر هستش نیاید داستان در خور و شان یک بازی رده AA داشته باشه؟

اسپویل پایان داستان :
خداوکیلی کدوم سکانسش به جز صحنه ای که دامنیک کشته شد و یا اونجا که داشت با زنش درد و دل میکرد بار عاطفی داشت؟
خداییش آخرش خیلی ساده تموم نمیشد؟
به نظرت از همون اول بازی نمیشد آخر بازی را حدس زد؟
خداییش به عنوان شماره آخر این بازی ( که مکارکوس فنیکس داشت، داستان با کلی اما و اگر تموم نشد؟

من نمیگم داستان مسخره ای داشت، اما داستانش اصلا و ابدا در حد و اندازه های بقیه المان های بازی نبود و این برای بازی بزرگ اصلا خوشایند نیست ...

بعد الان GS مدال داده به داستان بازی، میخواین کلی از پست های خودتون را بیارم که مدال های GS را الکی دونستین و اونها را رد کردین ( این را کلی به کسایی گفتن که میگن GS چون مدال داده دیگه داستان خداست )

یه سوال میپرسم مرد و مردونه جواب بده:
اگه دقیقا این داستان روی یک بازی متوسط اجرا میشد، باز هم همین دفاع ها را ازش میکردی؟

آخرین ویرایش:
سلام

ماشالا این تاپیک 150 صفحه داره من هر چی عقب میرم چیزی در مورد سوالم پیدا نمی کنم سوالم شاید تکراری باشه به هر حال شرمنده

اقا جریان این بازی به کجا رسید هنوز که توی بازار نیومده این دیسک های 10 گیگی چطور میان مثل همین بازی اصلا به اینطور بازیها امیدوار باشیم یا نه اگر هم بیان دیسک 10 گیگابایتی هست که بشه برای لایو پچشون کنیم لطفا یکی توضیح بده با تشکر

ماشالا این تاپیک 150 صفحه داره من هر چی عقب میرم چیزی در مورد سوالم پیدا نمی کنم سوالم شاید تکراری باشه به هر حال شرمنده

اقا جریان این بازی به کجا رسید هنوز که توی بازار نیومده این دیسک های 10 گیگی چطور میان مثل همین بازی اصلا به اینطور بازیها امیدوار باشیم یا نه اگر هم بیان دیسک 10 گیگابایتی هست که بشه برای لایو پچشون کنیم لطفا یکی توضیح بده با تشکر
http://c4evaspeaks.com/
تشریف ببرید مطالعه کنید

جای تمام دوستان خالی.از ساعت 11 تا همین الان با نوید،رامین و یکی دیگه داشتیم horde بازی میکردیم و هر 50 wave بازی رو تموم کردیم.فوق العاده لذت بردیم،تو این چند ساعت فقط گفتیم و خندیدیم و از شاهکار اپیک لذت بریدم.جای همه خالی.
----------------
نوید جان شما خودت در ابتدا گفتی برای این سبک بازی داستان مهم نیست.
کسانی که تموم کردن بخونن .
خب صحنه مرگ دام رو که خودت گفتی.یا مثلا وقتی که کول و برد پرسیدن دام کجاست.همینطور صحنه برخورد مارکوس با پدرش،یا لحظه مرگ پدر مارکوس.یا سکانس آخر که مارکوس خسته و داغون به آنیا میگه گه چی برای ما مونده؟خب اینا به نظرم سکانسهای عاطفی خیلی خوبی بود.از طرفی شما میگی میشد آخر بازی رو حدس زد.در حالیکه خیلیا فکر میکردن مارکوس تو این شماره میمیره.
البته خب یه چیزی مشخص هست.اونم اینکه همه میدونستیم ملکه کشته میشه.و اینم دیگه ربطی به داستان نداره.چون متاگیر 4 با اون عظمت داستانیش همه میدونستیم آخرش چی میشه.همینطور gow همه میدونستیم کریتوس در آخر زئوس رو میکشه.جریان گیرز هم همینه.اما من میگم به عنوان یه بازی شوتر سوم شخص،با توجه به اینکه شماره های قبل داستان بسیار ضعیفی داشت،این شماره داستان خوبی داشت و تونستن خوب جمعش کنن.
یه سوال میپرسم مرد و مردونه جواب بده:
اگه دقیقا این داستان روی یک بازی متوسط اجرا میشد، باز هم همین دفاع ها را ازش میکردی؟
حالا شما منو خوب نمیشناسی،دوستان من میدونن که من با چیزی تعارف ندارم.حتی تو تاپیک امتیازات هم به این بازی 9.5 دادم.مطمئن باش این بازی اسمش اگر کین&لینچ هم بود من بازم از داستانش دفاع میکردم.چون همونطور که گفتم این بازی شماره های قبلش داستان خوبی نداشت و انصافا جمع و جور کردن داستان در این شماره به این شکل کار سختی بود و از این رو میشه به اپیک نمره قبولی داد.شاید گیم اسپات هم این موضوع رو مد نظر قرارداده و بهش مدال داستان داده.راستی من که یادم نمیاد تا حالا به مدالهای گیم اسپات گیر داده باشم.به انتخابهای سالانش گیر دادم.ولی به مدالهاش نه.

http://c4evaspeaks.com/
تشریف ببرید مطالعه کنید
اقا شما حال جواب دادن نداری چرا لینک میدی خودم بلد بودم برم c4eva ببینم lt2 چیه کی میاد و از این حرفا سوال من درباره دیسک بازی بود که dvd 10 گیگ از کجا بیاریم بعد شم این رسم کجاست من در کمال احترام پرسیدم این چه طرز جواب دادنه تشریف ببرین مطالعه کنین موشک هوا کردی که منت میزاری

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HAMED SEV
اقا شما حال جواب دادن نداری چرا لینک میدی خودم بلد بودم برم c4eva ببینم lt2 چیه کی میاد و از این حرفا سوال من درباره دیسک بازی بود که dvd 10 گیگ از کجا بیاریم بعد شم این رسم کجاست من در کمال احترام پرسیدم این چه طرز جواب دادنه تشریف ببرین مطالعه کنین موشک هوا کردی که منت میزاری
dvd ده گیگ چیه! همون دی وی دی 9 هست که به جای این که 7 گیگ رایت بشه 8 گیگ دیتا روش رایت میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or