Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

تو نمیخوای هنوز دست از اون فنبوی بازیت برداری ؟:دی گیم اسپات تا حالا خیلی کم پیش اومده به به بازی مدال داستان بده که به گیرز 3 داده و گفته از این بهتر هم نمیشه برای یه بازه شوتر داستان تهیه کرد !

فن بوی بازی چیه مرد حسابی:d
چشاتو باز کن قشنگ ببین:d
نمیدونم شاید گیم اسپات از داستان هندی خوشش میاد ولی ما نه :d اونطور که هی میگفتن حماسی حماسی نیست

اقا شما حال جواب دادن نداری چرا لینک میدی خودم بلد بودم برم c4eva ببینم lt2 چیه کی میاد و از این حرفا سوال من درباره دیسک بازی بود که dvd 10 گیگ از کجا بیاریم بعد شم این رسم کجاست من در کمال احترام پرسیدم این چه طرز جواب دادنه تشریف ببرین مطالعه کنین موشک هوا کردی که منت میزاری
به این خاطر که اینجا جای پرسیدن درباره دیسک و هک و این صحبت ها نیست. تاپیکش در بخش Firmware هست.

نمیدونم شاید گیم اسپات از داستان هندی خوشش میاد ولی ما نه :d اونطور که هی میگفتن حماسی حماسی نیست
یعنی منظورت اینه تو باید تعیین کنی که داستانه بازی حماسی هست یا نه ؟:دی
من 100 بار گفتم وقتی از یه چیزی خوشتون نمیاد تبدیل به فکتش نکنید ! اینهمه سایت هست از داستان بازی تعریف کردند ! به خاطر چی بوده ؟

یعنی منظورت اینه تو باید تعیین کنی که داستانه بازی حماسی هست یا نه ؟:دی
من 100 بار گفتم وقتی از یه چیزی خوشتون نمیاد تبدیل به فکتش نکنید ! اینهمه سایت هست از داستان بازی تعریف کردند ! به خاطر چی بوده ؟

تو دو یا 3 تا تریلر دیدی فک میکنی چون گرافیک بازی توپه و چون گیم اسپات اومده مدال داده به داستان بازی الان حماسی هست
نه عزیزم پایان بازی حماسی نیست که هیچ تو ذوق هم میزنه
من کی گفتم از بازی بدم اومد؟؟؟؟؟؟ جمله هارو بخون . من گفتم اونطوری که بازیو هایپ کردن که حماسی هست و شما با یک پایان حماسی روبرو هستید اونطوری نیست

تو دو یا 3 تا تریلر دیدی فک میکنی چون گرافیک بازی توپه و چون گیم اسپات اومده مدال داده به داستان بازی الان حماسی هست
نه عزیزم پایان بازی حماسی نیست که هیچ تو ذوق هم میزنه
من کی گفتم از بازی بدم اومد؟؟؟؟؟؟ جمله هارو بخون . من گفتم اونطوری که بازیو هایپ کردن که حماسی هست و شما با یک پایان حماسی روبرو هستید اونطوری نیست
وقتی میای به من میگی گرافیک بازی زیاد تغییر زیادی نکرده ! که نشانه گر فنبوی بازیه بیش از حدت هست :دی که همه دارن برعکسش را میگن !
انتظار ندارم بیای از داستان بازی هم بگی !:دی خب بالاخره فنبویی :دی و قبلا هم گفتم با نظر تو یه بازی حماسی یا غیر حماسی نمیشه !

وقتی میای به من میگی گرافیک بازی زیاد تغییر زیادی نکرده ! که نشانه گر فنبوی بازیه بیش از حدت هست :دی که همه دارن برعکسش را میگن !
انتظار ندارم بیای از داستان بازی هم بگی !:دی خب بالاخره فنبویی :دی و قبلا هم گفتم با نظر تو یه بازی حماسی یا غیر حماسی نمیشه !

مشکل تو اینه وقتی یک مقدار بازی گرافیکش بره بالا فک میکنی دیگه آخرته بازی هست و شاهکاره
حماسی بودنو برای تعریف میکنی؟؟؟؟؟
قبل از عرضه بازی همش هایپ هایپ که پایان حماسی هست
من نمیگم ار بازی بدم میاد ولی پایانش جالب نبود
این بازی در برابر بازیهایی مثل ریچ صحنه های حماسیش هیچ هم نیست

پ.ن : راستی هی میگی فن
biggrin1.gif
مشخص کن من فن کدوم دستگاه و بازی هستم
biggrin1.gif
چون از بازی و کنسول خاصی طرفداری خاصی نکردم
biggrin1.gif

وقتی میای به من میگی گرافیک بازی زیاد تغییر زیادی نکرده ! که نشانه گر فنبوی بازیه بیش از حدت هست :biggrin1: که همه دارن برعکسش را میگن !
انتظار ندارم بیای از داستان بازی هم بگی !:biggrin1: خب بالاخره فنبویی :biggrin1: و قبلا هم گفتم با نظر تو یه بازی حماسی یا غیر حماسی نمیشه !
تو سر Crysis 2 هم که من میگفتم، داستانش خوب نیست بهم میگفتی فن بوی PS3، کلا از تکنیک تخریبچی استفاده میکنی؟ :-w.
کلا سری گیرز کجاش حماسی بوده که این باشه؟ :دی.

داستان خیلی خوب بود دوستان فقط دارن بهانه میگیرن..

بازی شوتر هست با اکشن فوق زیاد شما که تصادفا انتظار ندارید مارکوس فینکس وسط بازی کتاب بینوایان بخوانه..!

بازی شوتر هست با اکشن فوق زیاد شما که تصادفا انتظار ندارید مارکوس فینکس وسط بازی کتاب بینوایان بخوانه..!

ما نگفتیم داستان بده ولی شاهکار نیست
وقتی میگید بازی حماسی هست و پایان حماسی هم داره پس یک چیزه شاهکار باید داشته باشه
گفتم و بازم میگم این بازی حماسی بودنش در برابر عنوانی مثل ریچ هیچه

آخه یعنی چی؟ یعنی هرکس اومد گفت داستان بازی به نظرش حماسی نیست. یعنی داره میکوبه؟ یا منتظر کتاب بینوایانه؟ :| شایدم فن PS3 هست؟
برادر من، مومن، دوست من، کاربر، هم کنسولی :دی، بازی داستانش خیلی هم خوبه ولی دیگه حماسی نیست. آخه میگید حماسیه بعد یه عالمه بازی دیگه که حماسی هستن میرن زیر سوال.

ما نگفتیم داستان بده ولی شاهکار نیست
وقتی میگید بازی حماسی هست و پایان حماسی هم داره پس یک چیزه شاهکار باید داشته باشه
گفتم و بازم میگم این بازی حماسی بودنش در برابر عنوانی مثل ریچ هیچه
خب این نظر شخصی شماست که بازی حماسی نبوده خیلی ها مثل من میگند بازی پایانش حماسی بوده حالا شما دوست ندارید بحث دیگه ای هست و باید احترام گذاشت به نظرات دوستان
و اینکه اگه از داستان خوشتون اومد اینکه شاهکار باشه یا نه نباید تحمیل کرد در نهایت هرکسی نظری داره تحمیل کردن نظر کار اصلا درستی نیست

مشکل تو اینه وقتی یک مقدار بازی گرافیکش بره بالا فک میکنی دیگه آخرته بازی هست و شاهکاره
حماسی بودنو برای تعریف میکنی؟؟؟؟؟
قبل از عرضه بازی همش هایپ هایپ که پایان حماسی هست
من نمیگم ار بازی بدم میاد ولی پایانش جالب نبود
این بازی در برابر بازیهایی مثل ریچ صحنه های حماسیش هیچ هم نیست

پ.ن : راستی هی میگی فن :biggrin1: مشخص کن من فن کدوم دستگاه و بازی هستم :biggrin1: چون از بازی و کنسول خاصی طرفداری خاصی نکردم :biggrin1:

الان DF که تخصصش همین کارهاست گفته گیرز 3 تو انجینش یه تحول اساسی بوجود اورده مثل یه انقلاب ! حالا اینا به کنار دیگه کور نیستیم این همه تریلر اومده ازش هم دیدم و کاملا مشخصه که خیلی خیلی پیشرفت کرده . اینجا هم که هرکی بازی را انجام داده داره همین را میگه !
حماسی بودن را تو برام تعریف کن ! نزدیک به 70 تا سایت بازی را نقد کردند و تقریبا مهمترین هاش از داستان بازی بسیار تعریف کردند حالا چون تو خوشت نیومده دلیل بر چیزی نیست حداکثر و حداقل نظرت در قالب یک نظر شخصی باقی میمونه و تمام !
تو بگی بازی بده یا خوبه بازم فرقی نمیکنه ! همین الان منم از پایان خیلی بازی ها خوشم نمیاد ولی به نظر بقیه شاهکاره ولی نظر من چیزی را ثابت نمکینه !
بازم نظر شخصیه خودته اصلا ارتباطی نداره !
تقریبا میتونم بگم یه PS3 فنه اصیلی :دی

تو سر Crysis 2 هم که من میگفتم، داستانش خوب نیست بهم میگفتی فن بوی PS3، کلا از تکنیک تخریبچی استفاده میکنی؟ :-w.
کلا سری گیرز کجاش حماسی بوده که این باشه؟ :biggrin1:.

تو یه پست از من پیدا کن که در مورد داستان C2 مانور داده باشم یا در این مورد باهات بحث کرده باشم !
تو که کلا عادت همیشگیت هست بازی های بزرگ را ترول کنی :دی حالا چه بمونه که بگی گیرز حماسی بوده ؟!

آخرین ویرایش:
الان DF که تخصصش همین کارهاست گفته گیرز 3 تو انجینش یه تحول اساسی بوجود اورده مثل یه انقلاب ! حالا اینا به کنار دیگه کور نیستیم این همه تریلر اومده ازش هم دیدم و کاملا مشخصه که خیلی خیلی پیشرفت کرده . اینجا هم که هرکی بازی را انجام داده داره همین را میگه !
حماسی بودن را تو برام تعریف کن ! نزدیک به 70 تا سایت بازی را نقد کردند و تقریبا مهمترین هاش از داستان بازی بسیار تعریف کردند حالا چون تو خوشت نیموده دلیل بر چیزی نیست حداکثر و حداقل نظرت در قالب یک نطر شخصی باقی میمونه و تمام !
تو بگی بازی بده یا خوبه بازم فرقی نمیکنه ! همین الان منم از پایان خیلی بازی ها خوشم نمیاد ولی به نظر بقیه شاهکاره ولی نظر من چیزی را ثابت نمکینه !
بازم نظر شخصیه خودته اصلا ارتباطی نداره !
تقریبا میتونم بگم یه PS3 فنه اصیلی :biggrin1:

من اگه بخوام حرف اینو اون گوش کنم که دیگه نباید بشینم بازی کنم من دارم نظر خودمو میگم و تو هم تصمیم با خودته کسی نه کوبیده چیزیو نه از چیزی بدش اومد
اومدی تو پروفایل میگی گیرز 3 همون بازی هست که کل سوم شخص را متحول کرده و کلی استاندارد برای این سبک اورده ! میشه بگی کجاش تحول بوده؟؟؟
بعد اومدی میگی پس نه کیلزون 3 شاهکاره؟؟؟؟؟ من حرفی از کیلزون 3 حرفی زدم؟؟؟؟ آره در برابر کرایسیس2 . کیلزون 3 خیلی شاختره در صورتیکه جفتشون داستان درستی نداره
شاهکار به چیزی میگن که یک چیزی توش ببینی مثل هیلو ریچ نه مثل یک بازی هایپ شده
من هم سعی میکنم لقمه جویده شده دیگرانو نخورم تو هم همین کارو کن
چون خیلی جاها از بازی خوب گفتن و من از بازی خوشم نیومده و بر عکسش و هیچ وقت تصمیم گیری کلیتو رو عکس تریلر و لقمه جویده شده دیگران نزار خودت بازی کن بعد نظر بده

در کل هم به تو و دوستمون که میگن من نظر شخصی تحمیل میکنم میگم که (تیکه آخر حرف میثم )
بازی داستانش خیلی هم خوبه ولی دیگه حماسی نیست. آخه میگید حماسیه بعد یه عالمه بازی دیگه که حماسی هستن میرن زیر سوال.

تقریبا میتونم بگم یه PS3 فنه اصیلی
biggrin1.gif

من فن ps3 هستم و نصف سال کنسول ps3 خاموشه و پای xbox هستم و دارم هم از ریچ میگم؟ :d جالبه :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or