Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

نه اون هندی عشقی هندی جنگی:d بقیش تو اسپویل یک وقت داستان اسپویل نشه:d
بچه ها فکر کردن مارکوس یک دست شاتگان یک دست لنسر نارنجنک بدست میره وست هورد میمیره:d دیدن نه بابا بچه عاشقه:d

با ''حسین فهمیده'' اشتباه نگرفتی :دی

آخرین ویرایش:
خوب منم طاقت نیاوردم بازی رو خریدم :d

تا همین جا یه نقد کوچیکی میکنم :
گیم پلی بازی بی نظیر شده (هرچند اولین بار که دسته رو دستتون بگیرین احساس میکنید کنترل بازی یه مقدار تغییر کرده که اونم به خاطر تغییرات و بازنویسی انجین بازی هست ....) اکشن بازی قابل توصیف نیست باید خودتون بازی کنید تا بفهمید چی میگم، به قدری در گیر کنندست که حتی وقت سر خاروندن بهتون نمیده:d

گرافیک بازی فراتر از اون چیزی بود که فک میکردم !!!
با این که بعضی تریلر های بازی رو بالای 100 بار دیده بودم باز هم موقع بازی کردن انگشت به دهن میموندم !!! تو بعضی زمینه ها گرافیک بازی از ثانیه اول خود نمایی میکنه !!! مدلینگ نظیر نداره کیفیت زره مارکوس بیبینید گریه میافتید :d از نظر مدلینگ و تعداد پلی گون براحتی جزو بهترین هاست !!!

محیط های بازی وحشتناک شلوغ شده ، انفجار های پی در پی ، تعداد کاراکتر و آبجکت در بعضی از محیط ها بسیار بالاست و افکت های ذرات بیداد میکنه !!! انفجارها رو که ببینید احتمالاً طوری محو تماشا میشد که نا خواسته دسته رو زمین میزارید ! موقع انفجار به خاطر استفاد HDR ، کنتراست محیط به سرعت تغییر میکنه و صحنه هایی رو بوجود که واقعاً زیباست از لحاظ تکنیکی به راحتی تمام بازی ها رو کنار میزنه و فقط با Crysis قابل مقایسه ـست !!!

نورپردازی بازی در کنار crysis 2 سنگین ترین چیزی هست که تا به حال دیدم حتی به نظرم تو خیلی از موارد از Crysis 2 سرتره فقط تکنیک GI کرایسیس هست که گیرز فاقد اونه ! تعداد منابع نوری دینامیک و volumetric تو هر صحنه بیداد میکنه طوری که Crysis جلوش کم میاره !!!
light beam effect ـهای بی نظیر که بر خلاف اکثر بازی ها کاملاً دینامیک طراحی شدن ..... کلاً هر چی در مورد نورپردازی بگم کمه ؛ خودم هنگ کردم وقتی برای اولین بار دیدم ؛ اصلاً فک نمی کردم در این سطح باشه.... !!

از طرفی تعداد پلی گون های محیط و شخصیت ها نسبت به نسخه قبل وحشتناک پیشرفت کرده (شخصاً تا حالا همچین چیزی ندیده بودم) !! normal map حرف اول آخر رو میزنه ، از این حرفی ایی تر نمیشد و ......تنها مشکل بازی AA هست که تو بعضی مواقع تو زیادی دنودنه های محیط و کاراکتر ها به چشم میاد !!!

فعلاً میرم ادامه بازی بعداً یه نقد درست درمون مینویسم :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Terova
ما هم بازی به دستمون رسید و یک Act بازی کردیم..

صحبت های دوستان تایید میشه واقعا گرافیک بازی پیشرفت چشم گیری کرده تو بعضی جاها مخت سوت میکشه

مثلا اخر Act اول گروه میوفته تو آب و وقتی که از آب در میان چنان گرافیکی رو خواهید دید که شاخ در میارید قطرات آب به شکل فوقالعاده زیبایی روی بدن کارکتر هاست..
حالا بعدا براتون از اون قسمت عکس میگزارم..

گیم پلی بازی هم خیلی سریعتر شده ولی این لمپاد ها اصلا چیزی جالبی نیستن نمیشه زیاد رفت تو شکمشون در کل به نظر من لوکاست ها خیلی بهتر بود البته ما لوکاست هم تو بازی داریم..

===

مولتی هم بازی کردم که از دو قسمت استاندارد و پرایوت تشکیل شده که برای بازی کردن باید برید به قسمت استاندارد و دو مد اونجا هست یکی QM و دیگری رنکد برای سرچ کردن هم پینکت رو اندازه گیری میکنه و به همون نسبت برات بازی پیدا میکنه و چون ما ایرانی هااز کل دنیا پینگمون پایین تر هست معمولا هیچ بازی برای ما پیدا نمیکنه اما با شیوع های ما این سیستم رو دور میزنیم و خودمون رو قاطی بقیه میکنیم ولی لگ اجتناب ناپذیر هست..

تا بعد...

سایت C4eva اعلام کرده LT2.0 هنوز ریلیز نشده و منم منتظر هستم ...
اونایی که گرفتن ارجینالشو از کجا و با چه قیمتی گرفتن ؟!

آخرین ویرایش:
لعنت به این زندگی.بازی رو تموم کردم:(وقتی تموم شد،باورم نمیشد.5 سال پیش بود که وقتی شماره 1 بازی رو دیدم دهنم باز موند.یادش بخیر.

بی نظیر بود.همه چیزش.راستش خیلی حالم گرفته شد.فقط یه توضیح کوچیک درباره بازی میدم.

گرافیک:رویایی و فک انداز.طبق رسم همیشگی اپیک هرچی بازی جلوتر میره گرافیک بهتر و بهتر میشه.نورپردازی واقعا بی نظیر هست.نورهای کاملا حجم دار،واقعا شما رو دیوونه میکنه.تکسچرهای بی نظیر.محیطها فوق العاده شلوغ هستن.در بعضی مراحل به قدری محیطها شلوغ میشه که شاخ در میارید که چرا افت فریم نداره.قطعا و بدون تردید تا اینجا به همراه کرایسس بهترین گرافیک کنسولی هستن.

گیم پلی:هیجانی،سریع،خشن.بدون هیچ بحثی،بهترین در سبک خود.مهمترین نکته اینکه در این شماره مثل شماره قبل،باس آخر بازی شبیه جوک نیست.باس اخر واقعا سخت هست.

صدا:موزیکهای بی نظیر که به هرچه حماسی تر شدن بازی کمک میکنه.این موزیکهای بی نظیر،به لطف کارگردانی عالی بازی،در صحنه های نواخته میشه که باید میشه.

داستان:حقیقتا جمع و جور کردن،داستان درپیت شماره یک و ساختن یه داستان خوب،کار هرکسی نبود.اما اپیک تونست اینکارو بکنه.و داستان مسخره شماره یک رو،در شماره سوم به یک داستان زیبا و حماسی،همراه با صحنه های احساسی تبدیل کنه.

مولتی پلایر:خشن،سریع،بی رحم.جدا مولتی این بازی در سبک خود بی نظیر هست.تمام دوستداران گیرز باید مولتی این بازی رو برای بک بار هم که شده تجربه کنن.

امیتاز:9.5

اخطار:اسپویلر زیر حاوی نکات داستانی بازی هست.فقط کسانی که بازی رو تموم کردن اسپویلر رو باز کنن.

موقعی که دام اونجوری خودشو کشت تا مارکوس رو نجات بده،واقعا اشک آدم در میومد.واقعا یه سکانس فوق العاده بود.من قبل از عرضه بازی فکر میکردم،مارکوس تو این شماره میمیره.همینطور مرگ پدر مارکوس هم واقعا ناراحت کننده بود.کلا تو این شماره سکانسهای بازی خیلی خیلی بهتر از قبل ساخته شده بود.آخرش که مارکوس چاقو رو میکنه تو بدن ملکه،فوق العاده لذت بردم.

• Like
Reactions: Panther_X
به قطرات آب روی بازوی کارماین بکنید...

======

امروز وقتی داشتم مولتی بازی میکردم دیدم وسط بازی یک آهنگ فوقالعاده زیبا پخش شد که خیلی برام جالب بود تو مولتی و آهنگ...!

داستان:حقیقتا جمع و جور کردن،داستان درپیت شماره یک و ساختن یه داستان خوب،کار هرکسی نبود.اما اپیک تونست اینکارو بکنه.و داستان مسخره شماره یک رو،در شماره سوم به یک داستان زیبا و حماسی،همراه با صحنه های احساسی تبدیل کنه.

اخطار:اسپویلر زیر حاوی نکات داستانی بازی هست.فقط کسانی که بازی رو تموم کردن اسپویلر رو باز کنن.

موقعی که دام اونجوری خودشو کشت تا مارکوس رو نجات بده،واقعا اشک آدم در میومد.واقعا یه سکانس فوق العاده بود.من قبل از عرضه بازی فکر میکردم،مارکوس تو این شماره میمیره.همینطور مرگ پدر مارکوس هم واقعا ناراحت کننده بود.کلا تو این شماره سکانسهای بازی خیلی خیلی بهتر از قبل ساخته شده بود.آخرش که مارکوس چاقو رو میکنه تو بدن ملکه،فوق العاده لذت بردم.

اسپویل داستان :
تمام حرفات را قبولدارم به جز این یه مورد داستان
داستان گیرز توی شماره اولش یک داستان معمولی بود، ضعف هایی داشت ( بیشتر کمبود داشت، و کلا گیمر گیج میشد، این کیه تو زندانه، اینجا کجاست، تو کی هستی؟ من کیم؟ ) که بعد اومدن توی نسخه Collector بازی اون زیبایی ویران شده را گفتن
توی دو اومدن و سعی کردن داستان را بهبود بدن، موفق هم بودن اما باز هم ضعف داستان مشهود بود، البته بگذریم که داستان در نظر 80% اصلا المان مهمی برای این بازی نیست

اما نسخه سوم، اون چند تا تیزری که نشون داد، من یکی را امیدوار کرد که داستان قویی این شماره داریم، اما تنها چیزی که نصیبم شد یک داستان هندی بود که فقط به درد فیلم " عمر اکبر آنتونی 2 " میخورد
پدر، چیه پسرم ... من تو را بعد سالها پیدا کردم ... یک لرزش و تحول
پسرم من دیگه مرد زندگی هستم ...
آه پدر دلم برات تنگ شده بود !!!
منم همینطور، اما بدون پسرم عمکر سفر خیلی کوتاهه ...
آه نه پدر، من تو را تازه پیدا کردم از پیشم نرو
نه پسرم، وقت تنگه، به مامانت سلام منو برسون و بگو من بهت خیانت نکردم !!!

شاید بگم تنها صحنه قشنگ بازی همونی بود که توی اسپویلر گفتی ...
اما به جرات مکیگم، هیچی دیگه از بازی به جز این صحنه توجه من را جلب نکرد
آخر بازی هم که دیگه ماشاله، آدم را یاد شعله مینداخت ... :دی

نوید یهو بیا آخر بازی هم بگو دیگه
yahoo_4.gif
ببین اینقده داستان آره و اینا که با یه تکه از داستان یه فیلم هنوی همه آخر داستان را میفهمن :دی

آخرین ویرایش:
تمام حرفات را قبولدارم به جز این یه مورد داستان
داستان گیرز توی شماره اولش یک داستان معمولی بود، ضعف هایی داشت ( بیشتر کمبود داشت، و کلا گیمر گیج میشد، این کیه تو زندانه، اینجا کجاست، تو کی هستی؟ من کیم؟ ) که بعد اومدن توی نسخه Collector بازی اون زیبایی ویران شده را گفتن
توی دو اومدن و سعی کردن داستان را بهبود بدن، موفق هم بودن اما باز هم ضعف داستان مشهود بود، البته بگذریم که داستان در نظر 80% اصلا المان مهمی برای این بازی نیست

اما نسخه سوم، اون چند تا تیزری که نشون داد، من یکی را امیدوار کرد که داستان قویی این شماره داریم، اما تنها چیزی که نصیبم شد یک داستان هندی بود که فقط به درد فیلم " عمر اکبر آنتونی 2 " میخورد
پدر، چیه پسرم ... من تو را بعد سالها پیدا کردم ... یک لرزش و تحول
پسرم من دیگه مرد زندگی هستم ...
آه پدر دلم برات تنگ شده بود !!!
منم همینطور، اما بدون پسرم عمکر سفر خیلی کوتاهه ...
آه نه پدر، من تو را تازه پیدا کردم از پیشم نرو
نه پسرم، وقت تنگه، به مامانت سلام منو برسون و بگو من بهت خیانت نکردم !!!

شاید بگم تنها صحنه قشنگ بازی همونی بود که توی اسپویلر گفتی ...
اما به جرات مکیگم، هیچی دیگه از بازی به جز این صحنه توجه من را جلب نکرد
آخر بازی هم که دیگه ماشاله، آدم را یاد شعله مینداخت ... :دی

نوید یهو بیا آخر بازی هم بگو دیگه :d

Last edited by a moderator:
آقا جاتون خالی.الان با نوید و یکی دیگه از بچه ها سینگل رو سه نفری بازی کردیم.چه حاااااااالی داد.لذتش اینجوری 1000 برابر شده بود.

Navid وقتی در مورد داستان یه بازی داریم صحبت میکنیم نباید انتظارمون در حد یه فیلم باشه.این یه بازی هست.درسته،داستانش رو اگر بخوای با فیلم مقایسه کنی،مزخرف هست.
اما برای یک بازی داستان خوبی بود.در ضمن سکانسهاش به نظرم از لحاظ بار عاطفی خیلی خوب بود.کمی ضعف دیالوگ داشت.که اونم به قول خودت برای این سبک بازی چندان مهم نیست.

آقا جاتون خالی.الان با نوید و یکی دیگه از بچه ها سینگل رو سه نفری بازی کردیم.چه حاااااااالی داد.لذتش اینجوری 1000 برابر شده بود.

حالا از اول رو Insane میریم اون موقع 2000 برابر میشه عزیزم :d
آقا یکی لینک آهنگ های بازی رو میده ؟ مخصوصا اینا که برای تیتراژ پایانی نواختن :d
حسین بنده خدا هِی Inv میداد من داشتم آهنگ گوش میکردم زیاد کرده بودم از مدار زمین خارج شده بودم کلا :d

• Like
Reactions: u.s.a
من که بازی نکردم، ولی وقتی گیم اسپات بهش مدال داستان داده (که خیلی کم پیش میاد به یه بازی شوتر این مدال رو بده) یعنی واقعا یه چیزی هست:دی
حسین حالا دیگه RAAM شده جوک ؟!
yahoo_22.gif
باس آخر Gears 2 رو میگه:دی

من که بازی نکردم، ولی وقتی گیم اسپات بهش مدال داستان داده (که خیلی کم پیش میاد به یه بازی شوتر این مدال رو بده) یعنی واقعا یه چیزی هست:دی

باس آخر Gears 2 رو میگه:دی

شما بازی نکردی حرف نزن:d
اینقد گفتن پایان بازی حماسیه داشتم دقیقه شماری میکردم برسم آخر بازی که یک صد حالی اساسی بود:d
فک میکردم پایانی مثل ریچ داشته باشه ولی..................:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or