تا اونجایی که یادمه آنچارتد و الن ویک هم همنطوری بود ...دوستان دقت کردین اصلا چیزی به اسم Loading در بازی وجود نداره؟از موقعی که میرید تو بازی تا وقتی که خارج میشید هیچ Loading ـی رو شاهد نیستیم یا در واقع Loading ها بین صحنه های نمایشی و اینا انجام میشه
من کلا حال میکنم وقتی می بینم یه بازی Loading نداره، Dead Space هم همینطوری بود
![]()
آره خیلی قیافش ضایع شده...چرا اینقده قیافه مارکوس ضایس!؟ تو GOW1 که خیلی بهتر و پخته تر بود..........
ولی نظر من بر عکس شماست :dچرا اینقده قیافه مارکوس ضایس!؟ تو GOW1 که خیلی بهتر و پخته تر بود..........
Alan Wake رو درست یادم نمیاد ولی Uncharted که همون لودینگ اولش پیرت میکرد تا تموم بشهتا اونجایی که یادمه آنچارتد و الن ویک هم همنطوری بود ...
راست می گه همه پیر شدن ولی صورت مارکوس جون شده (شاید از آنیا پنکیک گرفته)ولی نظر من بر عکس شماست :d
با اینکه همیشه از طراحی شخصیت مارکوس مخصوصاً Faceـش خیلی خوشم میامد ولی به نظرم تو شماره یک یه مقدار شبیه دراکولا بود :d
تو شمار دوم بهتر شد ولی اوج زیبایی و جذبه مارکوس تو شماره سوم نگاه :![]()
لامصب ابهت ـش آدم میگیره :d![]()
صورتش هنوزم درب داغونه فقط از حالت زامبی خارج شده شکل آدمیزاد به خودش گرفته:dراست می گه همه پیر شدن ولی صورت مارکوس جون شده (شاید از آنیا پنکیک گرفته)
تو شماره های قبلی صورتش جا افتاده تر بود ، انگار 30 ساله داره آدم اره می کنه !
طراحی صورت تو شماره دو عالی بود !
اوه شرمنده :dبا این عکسای Subtitle داری که مصطفی میزاره ، من واسه خودم نصف داستان رو پیشگویی کردم :d