Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

الان من میخوام داستانو پیچیده کنم :دی

این کمر مارکوس چرا غوز داره هیچ کدوم از افراد COG کمرشون غوز نداره فقط لوکاست ها و مارکوس غوز دارن نکنه مارکوس هم انسانه هم لوکاست فکر کنم مادر مارکوس لوکاست بوده دهن ادام سرویس :دی

الان من میخوام داستانو پیچیده کنم :دی

این کمر مارکوس چرا غوز داره هیچ کدوم از افراد COG کمرشون غوز نداره فقط لوکاست ها و مارکوس غوز دارن نکنه مارکوس هم انسانه هم لوکاست فکر کنم مادر مارکوس لوکاست بوده دهن ادام سرویس :دی
:)) مادرش هم اون ملکه هست!

ظاهرا به سبک سنّت همیشگی ـه اپیک عجایب اصلی ـه گرافیکی تو Act5 نهفته ـست!:d

==========
اسپویل:
در مورد Final Boss هم ظاهرا ژنرال رام باید جلوی ملکه لُنگ بندازه!:d ... باز هم اپیک نتونسته یه تعادل منطقی تو Boss Fight برقرار کنه! رو Insane فکر کنم خیلی اذیت کنه!:|
==========
بالاخره کدوم؟
yahoo_4.gif
یه سری ضعف گرافیکی تقریبا محسوس در کنار گرافیکِ غول این بازی وجود داره و نمی شه انکار کرد ولی الآن درست نیست اشاره کنم ...

آخرین ویرایش:
یکی دو تا سوال در مورد داستان بازی دارم که لطفآ هرکدوم از عزیزان اگه میخوان جواب بدن توی اسپویلر بگن که برای بقیه مشکلی پیش نیاد ! :دی

این ملکه چرا شبیه انسان ها بود ؟! کلآ آدم بوده و رفت ملکه لوکاست ها شده یا چیز دیگه ای هست ؟!
پدر مارکوس چه رابطه ای با ملکه داشته ؟ باهاش همدست بوده ؟! :دی یه چیزایی توی شماره 2 گفته میشد که دقیق یادم نیست ولی آدم ذهنش به این سمت میرفت !

اریا عزیز جواب یکی از سوالات تو اسپویل هست و بگم اخر بازی رو هم تا حدودی اسپویل کردم:d
در چپتر اخر بازی تو ازمایشگاه میگه که اون(آدام)از روز E-dayکه انسان ها توسط لوکاست ها مورد حمله قرار میگیرن و سورپیریز:d میشن خبر داشته و هزاران فکر داشته در موردشون که یک جوری مهارشون کنه(که با ملکه مذاکره کنه) ولی زمانش خیلی کم بوده حالا هم وقتی میخواد بمب رو فعال کنه میگه اگر وقت بیشتر داشت و لمبت به مرحله حساس نمیرسید رو بمب بیشتر کار میکرد تا لوکاست ها رو نکشه و بیرد میپرسه چرا ؟میگه مسئولیت!

خب بعد از کمی بازی کردن سینگل،سریع رفتم سراغ مولتی.به معنای واقعی کلمه استثنائی هست.لذتی که میده قابل وصف نیست.دیشب ساعت 12 تا 6:30 صبح بازی کردم.هرچی بازی میکنی مولتیش رو سیر نمیشی.همش هم king of the hill زدم.انقدر حال میده که حد نداره.توصیه میکنم به تمام دوستان اورج بخرن تا از بهترین مولتی پلایر بهترین شوتر سوم شخص تاریخ لذت ببرن.

اما یک چیزی که شدید اذیت میکنه این خارجی هان که با این لنسر جدید میان تو صورتت....به جایی که شاتگان بکشن از نزدیک با همون میان دو تا میزنن میفتی:d

اما یک چیزی که شدید اذیت میکنه این خارجی هان که با این لنسر جدید میان تو صورتت....به جایی که شاتگان بکشن از نزدیک با همون میان دو تا میزنن میفتی:d
من خودم بازی رو نگرفتم ولی توی خونه ی یکی از دوستام که آنلاین بازی میکرد بیشتر 2 حالت وجود داشت:
1.یا با شاتگان میومدن تو صورتت!
2.یا با همین retro lancer میان تو صورتت!
یه جورایی انگار تمرکز اصلی این افراد روی جنگ های خیلی نزدیکه!

گیرز کلا جنگ نزدیکه شما نمی تونی از دور بزنی یا اگر بتونی خیلی سخته چون سیستم respawn بازی چرخشی هست و ممکنه یکی پشت شما ظاهر شه

چرا این همه تاپیک بی رمقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!:-o
همچین امضا و آواتار پُر شده بود از Gears3 که حالا فکر کردم به خاطر تقاضای وحشتناک این جوری قیمت کولاک کرده!
این دوستانی که تا بحثِ Geow vs Uncharted در می گیره سینه چاک میان و داعیه ی 360 فَن بودن دارن ،کجان؟؟ ... یعنی واقعا حاضر نیستن سالی یه بار اونم به خاطر غول ترین عنوان کنسول محبوبشون نسخه ی اورجینال ـشو بگیرن؟؟! :|
واقعاً آدم می مونه چی بگه.........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or