دوستان کاراکتر هارو نمیشه عوض کرد تو سینگل درسته؟
خریدار بازی دسته 2 شما
گرز کلا با اون شات گان میچسبه بکشی دیگه حالا میومد اضافم میکردا باز جا شات گانو نمیتونستن بگیرن الکی شلوغ میشود .من از دیشب شروع کردم به بازی..
قسمت داستان بازی مثله همیشه با نوآوری های خوب همراه بود، واقعا Co op لذت بخشه!
اما من از یه قسمت قضیه خیلی ناراحتم! اونم مپ های Multi ـــه !!
امروز 3تا مپ Team Deathmatch بازی کردیم، 2تاش واسه نسخه های قبلی بود!
به نظره من می تونستن یکم نوآوری بیشتری به خرج بدن!
گیم پلی هم که مثله همیشه هستش دیگه..! بلاخره Gears هستش.. انتظار نداشتم تغییری توش بدن..
گرافیک،نورپردازی و.. هم عالیه..
توی ملتی هم، شاتگان حرف ــه اوaل و آخرو میزنه! کاشکی 4تا اسلحه جدیدتر هم اضافه میکردن! که تکراری نشه..
آخه به هوش انسانی ربطی نداره..اینکه دیگه تمرکز هوش انسانی تو انلاین روی یه اسلحس کاریش نمیشه کرد
Search کردن مثلـــه همیشه سخته، ولی من اصلا لگ نداشتم..یه سوال خیلی مهم دارم. کسایی که مولتی زدن بگن که تیر میزنی زود میخوره به هدف و کلا لگ تو بازی چطوره؟
به خاطر الطاف ماکروسافتببینم مگه بازی کپی خور نشده که شماها افتادین تو خط اوریج خوری؟ اونوقت چرا کپی خور نشده؟
بالاخره کدوم؟ :dخُ
پ.ن : واقعا این فروشنده ها چجوری می تونن این 60-70 تومنی که اضافی تیغ زدن از ما رو وارد حلقومشون کنن؟؟!
============
تا این جا هم به نظرم بدون ذره ای تردید بهترین گرافیک کنسولی ـه! ولی اگه بخوایم تعصب رو بذاریم کنار:
هنوز Uncharted2 سروری می کنه! :d.... نظر شخصی!![]()
انصافاً تو بعضی سکانس ها وقتی شلوغی محیط ، انفجار و تعداد لوکاست ها رو دیدم خودمم هنگ کردم !!!در مورد گرافیک هم نکته زیاده و دوستان اشاره می کنن ، فقط یه نکته بگم در مورد فریم ؛ لا مصب فریمش نا جور قفله رو 30 ؛ Act4 به طرز وحشتناکی شلوغ میشه! ... یه مثال : به نظرم قدرت اصلی انجین بازی موقعی به چشم میاد که تو یه صحنه همزمان دو تا برومَک (تن به تن ) و 15-20 تا لوکاست و چند تا از این لمبنت هایی که از زمین حامله وار (!) میان بیرون طرفید ، دو تا نارنجک روانه می کنید و سوییچ می کنین رو Hammer of Dawn و شلیک ... چند تا انفجار غول هم تو پشت زمینه داریم ، فریم قفله رو 30 ،