Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

لازمه توضیح کوچیکی بدم.

تعریف شدید من از بازی هیچ ربطی به اورجینال خریدن نداره.این اولین بازی نبوده که من اورج خریدم.بار هزارم بود که اورج میخرم.دلیل تعریف زیاد من،فقط بخاطر شاهکار کلیفی هست.

وای امروز Beast زدیم به بدن آقا جاتون خالی . 2 تا Wave آخر با این یارو Berserker رفتم ترکونمشون الان خیلی هیجان شده ام :d
Kantus هم خیلی خوبه هِی Ink مینداختیم ! در کل شدیدا با این Mode حال کردم
Horde هم دیگه به راحتی نسخه ی قبل نیست شدیدا سخت شده مخصوصا مبارزه با Berserker و Lambent Berserker
انشاالله امشب رنکمون 40 میشه :d
دیشب 1 ساعتی هم سینگل زدم خیلی چسبید . تا 5 صبح بازی میکردیم :d

سلام دوستان بازی رو نسخه لمیت ادیشنش خریدم رفتم تو بازی با lt1 بازی اومد ایکس باکس رو خاموش روشن کردم اون پروفایلم پاک شد حالا راهی نیست پرو فایلم رو برگردونم ؟

من از دیشب شروع کردم به بازی..
قسمت داستان بازی مثله همیشه با نوآوری های خوب همراه بود، واقعا Co op لذت بخشه!
اما من از یه قسمت قضیه خیلی ناراحتم! اونم مپ های Multi ـــه !!
امروز 3تا مپ Team Deathmatch بازی کردیم، 2تاش واسه نسخه های قبلی بود!
به نظره من می تونستن یکم نوآوری بیشتری به خرج بدن!
گیم پلی هم که مثله همیشه هستش دیگه..! بلاخره Gears هستش.. انتظار نداشتم تغییری توش بدن..
گرافیک،نورپردازی و.. هم عالیه..
توی ملتی هم، شاتگان حرف ــه اوaل و آخرو میزنه! کاشکی 4تا اسلحه جدیدتر هم اضافه میکردن! که تکراری نشه..
گرز کلا با اون شات گان میچسبه بکشی دیگه حالا میومد اضافم میکردا باز جا شات گانو نمیتونستن بگیرن الکی شلوغ میشود .

---------- نوشته در 07:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:32 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان الان یه هفتست که گرز اورجینالش اومده من میخام بدونم این قفلو گروهی دارن روش کار میکنن بر دارن یا نه کسی خبری داره مارم مطلع کنه ممنون میشم دوستان عزیز منکه بی صبرانه منتظر بزرگترین شاهکار xbox هستم تا بازیش کنم دوستان انقد از بازی تعریف کردنا خدایی به سرم میزنه برم اورجینالشو بگیرم .

منم بازی رو دیروز گرفتم و طبق روال نسخه های قبل یه سره بازی کردم تا تموم شد ( من کلآ این بازی رو یه سره بازی نکنم میمیرم :d)

در کل فقط میتونم بگم که عناوینی مثل Gears Of War که بتونند توی خاطره ها بمونند انگشت شمارند

• Like
Reactions: NaViiDii and kayne
اینکه دیگه تمرکز هوش انسانی تو انلاین روی یه اسلحس کاریش نمیشه کرد
آخه به هوش انسانی ربطی نداره..
من با Lancer که نمیتونم طرف رو بزنم!
به خصوص با گیم پلی مخصوص گیرز!!
کاور گیری حرف اول و آخرو میزنه!
مجبور میشم شانگان بردارم.. اگه هم بخوای Sniper باشی، بازم کار سخت میشه!! چون همه با شاتگان می یان تو شکمت!:d

یه سوال خیلی مهم دارم. کسایی که مولتی زدن بگن که تیر میزنی زود میخوره به هدف و کلا لگ تو بازی چطوره؟
Search کردن مثلـــه همیشه سخته، ولی من اصلا لگ نداشتم..

خُب منم چند ساعتی رفتم ؛ اول از همه گُنده ترین تغییرش ریتم وحشتناک Campaign ـه ، تعداد بیشتر لوکاست ( لمبنت ) و COG تو هر صحنه مضاف بر وسعت غیر قابل مقایسه ی هر سکانس واقعا یه ریتم سریع و دیوانه وار واسه هرچی سینمایی شدن بازی می طلبه که واقعا عالی شده ، یعنی واقعا سخته بخواین مثل شماره های قبلی واسه رویت تکسچر های ماورایی زوم کنین رو محیط! :d نکته ی بعدی هم اینه که Set-Piece هاش تقریبا دیالوگ محوره یعنی همون ریتمِ اشاره شده اول از دیالوگ شروع میشه ( جان د.ماژیو دیگه برخلاف بازی های قبلی به سبک 300 فقط کلفتی ـه صداشو به رخ نمی کشه! واقعا صدا پیشه های Gears3 کارشون رو حرفه ای انجام دادن ) بعد که حسابی ادرنالین زد بالا .... صحنه ی غافل گیر گننده + طنز به جا وسط اون صحنه توسط دوستان نمک پاش ( کول و بیرد ) + کات سین استثنایی .
در مورد گرافیک هم نکته زیاده و دوستان اشاره می کنن ، فقط یه نکته بگم در مورد فریم ؛ لا مصب فریمش نا جور قفله رو 30 ؛ Act4 به طرز وحشتناکی شلوغ میشه! ... یه مثال : به نظرم قدرت اصلی انجین بازی موقعی به چشم میاد که تو یه صحنه همزمان دو تا برومَک (تن به تن ) و 15-20 تا لوکاست و چند تا از این لمبنت هایی که از زمین حامله وار (!) میان بیرون طرفید ، دو تا نارنجک روانه می کنید و سوییچ می کنین رو Hammer of Dawn و شلیک ... چند تا انفجار غول هم تو پشت زمینه داریم ، فریم قفله رو 30 ، یعنی فکر نکنم تا 29.5 هم پایین بیاد ، آنالیز DF رو ندیدم اگه کسی دیده بگه!
در مورد شخصیت ها هم من به شخصه با بیرد بیشتر از همه حال کردم ، بعضی از تیکه هاش بدجور آبداره ... مخصوصا فحاشی های بی دریغش به Hoffman !
پ.ن : واقعا این فروشنده ها چجوری می تونن این 60-70 تومنی که اضافی تیغ زدن از ما رو وارد حلقومشون کنن؟؟!:-/

============
تا این جا هم به نظرم بدون ذره ای تردید بهترین گرافیک کنسولی ـه! ولی اگه بخوایم تعصب رو بذاریم کنار:
هنوز Uncharted2 سروری می کنه! :d.... نظر شخصی! :|

آخرین ویرایش:
خُ
پ.ن : واقعا این فروشنده ها چجوری می تونن این 60-70 تومنی که اضافی تیغ زدن از ما رو وارد حلقومشون کنن؟؟!:-/

============
تا این جا هم به نظرم بدون ذره ای تردید بهترین گرافیک کنسولی ـه! ولی اگه بخوایم تعصب رو بذاریم کنار:
هنوز Uncharted2 سروری می کنه! :d.... نظر شخصی! :|
بالاخره کدوم؟ :d

در مورد گرافیک هم نکته زیاده و دوستان اشاره می کنن ، فقط یه نکته بگم در مورد فریم ؛ لا مصب فریمش نا جور قفله رو 30 ؛ Act4 به طرز وحشتناکی شلوغ میشه! ... یه مثال : به نظرم قدرت اصلی انجین بازی موقعی به چشم میاد که تو یه صحنه همزمان دو تا برومَک (تن به تن ) و 15-20 تا لوکاست و چند تا از این لمبنت هایی که از زمین حامله وار (!) میان بیرون طرفید ، دو تا نارنجک روانه می کنید و سوییچ می کنین رو Hammer of Dawn و شلیک ... چند تا انفجار غول هم تو پشت زمینه داریم ، فریم قفله رو 30 ،
انصافاً تو بعضی سکانس ها وقتی شلوغی محیط ، انفجار و تعداد لوکاست ها رو دیدم خودمم هنگ کردم !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or