Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

این بازی کپی خورش برای ایکس باکس نمیاد حتما باید ارجینال بخریم با اگه میاد حتما باید اپدیت کنیم چون من خیلی وقته که دستگاهمو اپدیت نکردم حتی اساسینز جدید هم نمیاره

کلیفی عجب چیزی ساخته :دی دقیقا بازی همونطوری که دوست داشتم شده، اکشن سریع تر و نفس گیرتر. گرافیکش هم که جای هیچ حرفی باقی نمی گذاره :دی فعلا به لایو دسترسی ندارم ولی ایشالا به زودی اونو هم ردیف میکنم :دی فقط این دفترچه بازی چرا اینقدر فقیره؟ :-/ :دی
اره یه مقدار دفترچش میزد تو ذوق:(:(

اونایی که بازی کردن خواهشا بیان یه مقدار از بازی بیشتر تعریف کنن ببینیم چطور از آب در اومده ؟ نسبت به نسخه های قبل خیلی فرق داشته ؟ توی گیم پلی بازی تغییراتی ایجاد شده یا همونطور مثل سابقه ؟

توی این نسل، نسل قبل، بازی از این اکشن تر کسی سراق داره معرفی کنه لطفاً. چه خشن و نفسگیر و سریع و اینا :دی.

فریدون نسل قبل و این نسل که هیچی نسل بعد هم شاهد همچین گیم پلی نخواهیم بود مگر اینکه بازم نسخه ی جدید ازین بازی بیاد :d
خداست آقا خداست . همه جیز بی نظیره !

وااااااای خدا.آقا منم امروز بازی رو گرفتم.حالا بگید چند:|طرف میگفت 150 تومن/:)دیگه با خواهش و چونه به زور ازش 110 گرفتیم.ولی واقعا ارزشش رو داشت.وحشتناک عالی شده.فعلا با داداشام و بچه های فامیل داریم بخش داستانی رو co op میزنیم که شدید حال میده.ایشااله بعدش میام لایو یه حالی به نوید و سایر دوستان میدم:d

تازه میفهمم گیم اسپات با اون سختگیری چرا 9.5 داد.نورپردازی شاهکاره.صحنه ها فوق العاده شلوغ و پر جزئیات هست،اونم بدون افت فریم.بدون شک بهترین tps تاریخ هست.به دوستان توصیه میکنم حتی 1 ثانیه تو خرید اورجینالش شک نکنن.بازی به انقدر عالی هست که اصلا یادتون میره پول بالاش دادید
:d

آخرین ویرایش:
امروز بازی دست بنده رسید...مولتی بازی با بتا فرقی نکرده(روون تر شده کمی)بهترین و عالی ترین قسمت سینگل یا مرحله ای موسیقی بسیار عالی شه...

حسین تو این که بازی عالی هست هیچ شکی نیست ولی دیگه بد جو گیر شدی ها :d
آقا راس میگه خوب.......تو سبک tps با همچین کیفیتی من بازی ندیدم(اگه منظور شما un3 بود کلا اکشن ادونچر و رقیب این نیس)....... .

در نتیجه به نظر من هم بهترین...... .
.
.

حسین تو این که بازی عالی هست هیچ شکی نیست ولی دیگه بد جو گیر شدی ها :d

شما بفرمایید تو سبک TPS از نوع شوتر , نام ببر که قابل مقایسه با سریه gears باشه ؟!
دیگه این حقیقته که gears of war بهترین شوتر TPS تاریخه . امتیازاتش هم داره اینه میگه یه سری که هر 3 شمارش بالای 90 امتیاز داشتند !

یعنی یه شوتر محض بفرمایید که قابل مقایسه با GEARS OF WAR باشه ؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or