Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

اقايون من از همين الان بگم بحث كردن با فرخ هيچ نتيجه اي نداره بيخودي خودتونو خسته نكنيد:d متاسفانه فضاي فروم طوري شده كه يه عده تو چنگ خودشون گرفتن و اجازه نظر دادن و انتقاد رو به كسي نميدن جداي بحث داستان كه ضعيف(والا بخدا من موندم به چيه اين ميگن حماسي) هوش مصنوعي بازي هم واقعا ضعيفه خصوصا ياران خودي بطوري كه من در طول بازي نزديك بود مشت بكوبم رو ايكس باكس طراحي مراحل هم همينطور مخصوصا چپتر اول از ACT III اخه مگه دوران پارينه سنگيه با منجنيق به قلعه حمله ميكنن:d

کاملا با نظر شما موافقم ! وقتی کسی بازی رو خریده اینطور بی طرف نظرش رو بده باید کلاه خودتون رو قاضی کنید و تعصبی به بازی نگاه نکنید ! الان طوری شده که این بازی نقش ناموس کنسول رو بازی میکنه ! هرگونه بی احترامی بهش مساوی با فحس ناموسی به کنسول !!! این بچه بازی ها رو بزارید کنار !! مرحله های تکراری ! هوش مصنوعی پایین ! !!!!!

[FONT=&quot]گفتم که نظر خودته پس تحمیلش نکن[/FONT]
[FONT=&quot]فرخ فرق بین نظر شخصی و تحمیل کردن میدونی چیه؟[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]تو میتونی بری مقاله[/FONT] DF [FONT=&quot]را بخونی و ببینی که چیش تحول بوده . حتی من بیام همه چیز را اینجا برات بیان کنم هیچ ارزشی نداره چون بازم حرفه خودت را میزنی ! چون دوست نداری حقایق را ببینی وگرنه با ادمهای مثل تو خیلی بحث کردم و میدونم که فایده ای نداره[/FONT]
.[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]بحث کردن با تو هم ارزش نداره مگه من بجز داستان اسم چیزه دیگه ای آوردم که اسم [/FONT]DF [FONT=&quot] واسه من میاره وسط؟[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]خیلی جالبه یه بازی هایپ میشه ولی یکی نه ! اگه قرار بر هایپ شدن بود مطمئن باش هیلو بیشتر از گیرز 3 هایپ داره[/FONT] ![FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]هیلو هایپ شد و انتظار مارو برآورده کرد ولی این بازی شاهکار براش خیلی سنگینی میکنه[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]من لازم نیست بازی را انجام بدم و ببینم چی به چیه چون تریلر هم از خود بازی هست و قشنگ متوجه هستم که چه اتفاقی افتاده و خدا را شکر بزرگترین مرجع تحلیل فنی بازی هم داره اینو میگه[/FONT] ![FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]پس دیگه چرا خودمون بازی کنیم میریم میشینیم تریلر میبینیم چه کاری هست بریم پول کنسول و بازی بدیم و خودمون خسته کنیم[/FONT]​
[FONT=&quot]کل [/FONT]ACT [FONT=&quot]های بازی را گیم اسپات گذاشته پس برو دانلود کن [/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
KZ3 [FONT=&quot]را هم تو پروفایل بهت گفتم که اوردی اینجا ! تو که کلا دوست داری حرفه خودت را تحمیل کنی کرایسیس همین قدر که تونسته از بابت های مهم دهن[/FONT] KZ3 [FONT=&quot]را ببنده! از نظر اکثریت سایت ها همین برات کافیه ! پس نقطه و تمام[/FONT] ![FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]بله مشخصه [/FONT]
[FONT=&quot]واقعآ ممنون . بازی که فقط گرافیک داره و زور بزنه [/FONT]Cut-screen [FONT=&quot]هم نداره بازی خیلی شاخی هست . و اصلآ خسته کننده نیست [/FONT]​
[FONT=&quot]پس برو مجموع امتیازات کیلزونو ببین . اینو میگم که ملاک تو لقمه جویده شده دیگرانه[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]گیرز 3 یه بازی هست که 3 شمارش اومده و همگی بالای 90 میانگین داشته و تاثیر بسیار بسیاز زیادی هم تو این نسل تو سبک[/FONT] TPS [FONT=&quot]داشته و خدا را شکر براحتی میشه گفت بهترین شوتر[/FONT] TPS [FONT=&quot]تاریخ بازیهای رایانه ای هست ! پس این بازی چیزی کمتر از شاهکار نداره ! اگه میتونی بیا خلافش را ثابت کن ؟[/FONT]![FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]تو خیلی از عناوین را با این حرفت بردی زیر سوال

در جواب محمد :
آقا ما نمیگیم داستان بده ولی شاهکار واسه این بازی خیلی سنگینه
[/FONT]

بابا من کجا گفتم شاهکاره آخه؟ :دی گفتم نسبت به سایر بازی های شوتر داستانش عالیه. سطح داستان بازی رو باید با بازی های هم سبکش مقایسه کرد. در ضمن از عالی تا شاهکار خیلی فاصله هست و من هیچ وقت نگفتم داستانش شاهکاره :دی

بابا من کجا گفتم شاهکاره آخه؟ :دی گفتم نسبت به سایر بازی های شوتر داستانش عالیه. سطح داستان بازی رو باید با بازی های هم سبکش مقایسه کرد. در ضمن از عالی تا شاهکار خیلی فاصله هست و من هیچ وقت نگفتم داستانش شاهکاره :دی
ما مگه غیر از این گفتیم مشکل اینه این فرخ جان هرجا میره بحث چیزه دیگه را میاره وسط و فقط میخواد حرف خودشو میخواد به کرسی بشونه
از نظر ایشون هندی بودن یعنی شاهکار

اقايون من از همين الان بگم بحث كردن با فرخ هيچ نتيجه اي نداره بيخودي خودتونو خسته نكنيد

نه آقا بحث میکنیم . کسی نباید اینجا فقط حرف حرف خودش باشه

هر کی که از بازی ناراضی هست میتونه بازی رو انجام نده و هم میتونه وارد این تاپیک نشه وبیخودی اعصاب بچها رو خورد نکنه

شما نمیدونی بحث چیه پس حرف نزن و اطلاعاتی داری بفرما در غیر اینصورت تاپیک را ببند

شما سعی کن خودت را کنترل کنی نتیجه را کسی میتونه بگیره که منطقی حرف بزنه نه از رو باده معده .
اگه بازی میشناسید شوتر TPS باشه از گیرز بهتر نام ببرید ؟
فرخ نميدونم امروز چرا اينطوري شدي نا سلامتي ما با هم دوستيم دشمن همديگه نيستيم كه :) جواب سوالتم نميدم چون تاپيك منحرف ميشه نميشه جمو جورش كرد:) فرخ جان خودت اصلا بازيش نكردي و همينطوري بي پايه و اساس داري نظر ميدي
والا این چیزی که من دیدم همه چیز هست غیر از ضعیف :biggrin1: دیگه از داستانش چه انتظاری داری؟ اکثر سایت ها هم ازش تعریف کردن. از نظر داستانی بازی مشکلی نداره، حالا یکی بیشتر از سطح انتظاراتش بوده، یکی کمتر ولی اینکه به این داستان بگیم ضعیف جدا بی انصافیه :biggrin1: البته نظر تو هم محترمه ولی خب میشه راجع بهش بحث کرد :d
داستان بازي اي كه از اول همه چيش مشخصه و ميتوني پيش بيني كني كجاش قويه؟ كل داستان رو براي خودت بنويس ببين چند خط ميشه كلا

من موندم PS فن و PC فن تو تاپیک Gears of War چی کار میکنن..؟ اگر بحث ترول هست بگین تا ما هم بیام اونور یک حالی به بازیهای که خدای سوژه هستن بدیم..

نمیتونین از داستان ایراد بگیرید گیر دادین حماسی نیست..!!!؟:|

اسپویل داستان
اگر فکر میکنید اون کار دام حماسی نبود پس به چی میگید حماسی..؟
وقتی که گروه جان خودشون رو به خاطر دیزی به خطر میندازن این معنیش چی هست..؟

داستان بازي اي كه از اول همه چيش مشخصه و ميتوني پيش بيني كني كجاش قويه؟ كل داستان رو براي خودت بنويس ببين چند خط ميشه كلا

قابل پیشبینی..؟

منی که ته Gears رو در اوردم و قبل از بازی هم نصف بازی رو تو ویدئو ها دیدم نتونستم بازی رو پیش بینی کنم بعد تو چطوری به این مهم دست پیدا کردی..

006745699911

این شمار نوستار داموس هست یک زنگ بزن کارت داره..

فک فامیل من بودن قبل از عرضه بازی گفتن پایان بازی حماسی هست؟
به پیر به پیغمبر یک صحنه یا 2 صحنه اگه باعث بشه بازی شاهکار باشه عنوانهای مثل ریچ سوپر شاهکاره

بازی به اندازه کافی حماسی بود از این بیشتر دیگه یک چیز کلیشه ای در میومد..

• Like
Reactions: Captain America
من موندم PS فن و PC فن تو تاپیک Gears of War چی کار میکنن..؟ اگر بحث ترول هست بگین تا ما هم بیام اونور یک حالی به بازیهای که خدای سوژه هستن بدیم..

اسپویل داستان

فک فامیل من بودن قبل از عرضه بازی گفتن پایان بازی حماسی هست؟
به پیر به پیغمبر یک صحنه یا 2 صحنه اگه باعث بشه بازی شاهکار باشه عنوانهای مثل ریچ سوپر شاهکاره

ببین الان بحث سر پایان بازی هست یا داستان کلی؟ داستان بازی به صورت کلی عالی بود، حالا یکی از پایانش خوشش اومده یکی هم نیومده. بازم میگم داستانش نسبت به سبک بازی هیچ مشکلی نداشت، یعنی نظر من اینه شاید هم درست نباشه نظرم :دی

من موندم PS فن و PC فن تو تاپیک Gears of War چی کار میکنن..؟
اینجا یک محیط عمومی هست و هرکسی هم حق نظر دادن داره! شما نمی خواد تو این قضیه بمونی که چرا کی با چه علاقه هایی اومده تو این تاپیک و داره نظر میده و در جایگاه قضاوت کردن هم نیستی. فروم مدیر و ناظم داره و نوید و بابک حواسشون به این تاپیک هست!

اگر بحث ترول هست بگین تا ما هم بیام اونور یک حالی به بازیهای که خدای سوژه هستن بدیم..
نیست تا حالا ندادی! حداقل یک باید بگه که تا حالا این کار رو نکرده باشه اما شما .......، کمی خنده دار میرسه که حتی فکر کنیم این کار رو نکردی!

ببین الان بحث سر پایان بازی هست یا داستان کلی؟ داستان بازی به صورت کلی عالی بود، حالا یکی از پایانش خوشش اومده یکی هم نیومده. بازم میگم داستانش نسبت به سبک بازی هیچ مشکلی نداشت، یعنی نظر من اینه شاید هم درست نباشه نظرم :biggrin1:

ببین ما از اول حرفمون این بود بازی خوبه بد نیست داستانشم خوبه ولی آقا شاهکار نیست
بعد آقایاون یک بحث های دیگه و مدال گرفتنو خیلی چیزای دیگرو واسه اینکه نبوغ بحث کردن خودشونو باز نشون بدن آوردن جلو

آهان پس هیلو ریچ کلیشه ای بود
عجب

اسپویل داستان

قابل پیشبینی..؟

منی که ته Gears رو در اوردم و قبل از بازی هم نصف بازی رو تو ویدئو ها دیدم نتونستم بازی رو پیش بینی کنم بعد تو چطوری به این مهم دست پیدا کردی..

006745699911

این شمار نوستار داموس هست یک زنگ بزن کارت داره..

ببين امين ما با هم دوستيم درست ولي اگه بخواي انگ فنبويي بزني و حرفامو ترول خطاب كني ديگه شرمندت ميشم من هرجا دوست دارم نظر ميدم و به احدي هم ربطي نداره
اگه ماركوس ميمرد اونوقت ميشد گفت كه بازي حماسيه چون واقعا مرگش به گيمر شوك وارد ميكرد
متاسفانه هيچكدومتون داستان حماسي نديدين كه به اين ميگين حماسي
ببین الان بحث سر پایان بازی هست یا داستان کلی؟ داستان بازی به صورت کلی عالی بود، حالا یکی از پایانش خوشش اومده یکی هم نیومده. بازم میگم داستانش نسبت به سبک بازی هیچ مشکلی نداشت، یعنی نظر من اینه شاید هم درست نباشه نظرم
biggrin1.gif
اول حماسي بود بعد شد عالي بعد شد بدون مشكل يعني واقعا نتونستي پايان بازيو حدس بزني؟ از چي چيش خوشت اومد (اسپويلر رو بخون) منم نميگم مشكل داشت ميگم در حد اندازه هايپي كه شماها ميكنيد ضعيفه
اينكه انيا مياد ميگه ما فردا رو داريم از اين حرفا از اين خوشت اومد والا بخدا منم ميتونم همچين پاياني برات درست كنم حتي يه ذره بار عاطفي بين ماركوس و انيا وجود نداره اخه اينا چه زوجي هستن؟

آخرین ویرایش:
[FONT=&amp]فرخ فرق بین نظر شخصی و تحمیل کردن میدونی چیه؟[/FONT]
تحمیل دقیقا کاری هست که تو میکنی سایتهای مهم گفتن داستان بازی عالی هست ولی تو داری به فیلم هندی تشبیهش میدی .
[FONT=&amp]بحث کردن با تو هم ارزش نداره مگه من بجز داستان اسم چیزه دیگه ای آوردم که اسم [/FONT]DF [FONT=&amp] واسه من میاره وسط؟[/FONT]
دیروز تو نبودی تو پروفایلم از این حرفها میزدی ؟!
[FONT=&amp]هیلو هایپ شد و انتظار مارو برآورده کرد ولی این بازی شاهکار براش خیلی سنگینی میکنه.[/FONT]
گیرز هم انتظارهای مارو براورده کرد سری گیرز به نظر من و خیلی و همچنین خیلی از سایتها ! به معنای واقعی شاهکار هست حالا تو قبول نداری به من ربطی نداره و یا یه حقیقت نیست که داری میگی !
همین الان برو نقد های بازی را بخون ببین به باز در مورد بازی چی گفتن گفتن ؟ اصلا کاری نداره که برم جمعشون کنم بیارم اینجا تا نشونت بدم . اگر به نظر خودت شاهکار نیست نظرت محترم ولی به نظر خیلی ها همینطوره پس اتفاق خاصی هم نیفتاده . چون همین الانش هم خیلی از کسانی هستند که کلا هیلو را سطل زباله هم نمیدونند ! پس حرفشون راسته ؟!
[FONT=&amp]پس دیگه چرا خودمون بازی کنیم میریم میشینیم تریلر میبینیم چه کاری هست بریم پول کنسول و بازی بدیم و خودمون خسته کنیم[/FONT]

[FONT=&amp]کل [/FONT]ACT [FONT=&amp]های بازی را گیم اسپات گذاشته پس برو دانلود کن [/FONT]​
این چیزیه که به چشمت ربط داره نه تجربت ! گرافیک هم دیگه کور نیستم میبینم از لحظ نورپردازی چه پیشرفت شگرفی کرده ! دیگه کور نیستم که نبینم افکتهای اب را چقدر عالی از اب در اوردن ! کور نیستم که نبینم چقدر انیمشنهای صورت بازی بهتر شده و کور نیستم که نبینم افکتهای ذره ای تو بازی گنجانده شده . کور نیستم که نبینم محیطهای بازی را چقدر بزرگتر و با جزئیات تر و شادبتر و با رنگبندیه بهتری در اوردن . دوتا شات کنار هم بزاری این تفاوتها کاملا مشخصه حالا تو اینها را ندید جای بساز بسیار سواله !
[FONT=&amp]بله مشخصه [/FONT]

[FONT=&amp]واقعآ ممنون . بازی که فقط گرافیک داره و زور بزنه [/FONT]Cut-screen [FONT=&amp]هم نداره بازی خیلی شاخی هست . و اصلآ خسته کننده نیست [/FONT]​

[FONT=&amp]پس برو مجموع امتیازات کیلزونو ببین . اینو میگم که ملاک تو لقمه جویده شده دیگرانه[/FONT]​

[FONT=&amp]تو خیلی از عناوین را با این حرفت بردی زیر سوال [/FONT]​
[FONT=&amp]
امتیازهای کرایسیس که کمتر نیست ! پس تا اینجاش تموم . ولی گرافیکش امتیازاش خیلی بیشتره ! تو همون کسی بودی که به گرافیک بازی هم گیر دادی و میگفتی بهتر نیست !
در جواب محمد :
[/FONT]
واسه من داستان سرایی نکن که!جواب منو میدی ! یه بازی شوتر محض از نوع TPS معرفی میکنی که به اندازه گیرز بهتر باشه و همیچن امتیازاتی را هم درو کنه .
کلا یه بازی TPS برام معرفی میکنی که قسمت شوتینگش اینهمه قوی باشه . حالا بماند که گیرز 3 چه تاثیری تو این نسل تو بازی ها داشته .
سوال اصلا سخت نیست !

آخرین ویرایش:
عجب بحث داغی شده هرکی نظری داره ولی چرا انقدر دوست دارید تحمیل کنید داستان بازی عالی هست و به نظر یکسری شاهکار هست اگه قراره ما هرچی مثلا بیاییم با ارباب حلقه ها بسنجیم که نصف فیلم ها و بازی ها اصلا داستان ندارند مقایسه هم میکنید درست مقایسه کنید خدایی مقایسه ها هم عجیب و غیر منطقی شده
حالا یک سری دوستان نه از داستان بازی خوششون میاد و بعد میگند پایانش شاهکار نبود نظره دیگه قرار نیست همه موافق باشند یکسری هم میاند وسط فن بازی در میارند (البته منظورم کسانی نیست که بازی نکردن منظورم کسانی هست که اصلا بازی نکردن و میاند یک نظری میدن معلوم نیست این وسط چه ربطی به موضوع داره)میخواند ترول کنند
چه موافق و چه مخالف تحمیل کردن نظرات کار جالبی نیست
درکل هم انقدر داستان لو ندین من که بازی نکرده فهمیدم چی شد :d
ببين امين ما با هم دوستيم درست ولي اگه بخواي انگ فنبويي بزني و حرفامو ترول خطاب كني ديگه شرمندت ميشم من هرجا دوست دارم نظر ميدم و به احدي هم ربطي نداره
متن پنهان:

متاسفانه هيچكدومتون داستان حماسي نديدين كه به اين ميگين حماسي
چون دام مرده داستان حماسی نیست؟من خودم دام خیلی بیشتر از مارکوس دوست داشتم از مرگش شوکه شدم حالا دلیل خاصی نداره که چون مارکوس نمرده حماسی نباشه داستان قسمت آخر کاملا حماسی نوشته شده بود و کسی نمیتونست آخرش پیش بینی کنه اگه ماکروس میمرد یکجورایی 90% پیش بینی ها درست از آب در میومد یادمه اپیک میخواست یکجوری داستان وانمود کنه که مارکوس میمیره و خودش فدا میکنه من خودم فکر میکردم مارکوس بمیره ولی نمرد چیزی که بیشتر من شوکه کرد مرگ دام بود

اقايون من از همين الان بگم بحث كردن با فرخ هيچ نتيجه اي نداره بيخودي خودتونو خسته نكنيد:d متاسفانه فضاي فروم طوري شده كه يه عده تو چنگ خودشون گرفتن و اجازه نظر دادن و انتقاد رو به كسي نميدن جداي بحث داستان كه ضعيف(والا بخدا من موندم به چيه اين ميگن حماسي) هوش مصنوعي بازي هم واقعا ضعيفه خصوصا ياران خودي بطوري كه من در طول بازي نزديك بود مشت بكوبم رو ايكس باكس طراحي مراحل هم همينطور مخصوصا چپتر اول از ACT III اخه مگه دوران پارينه سنگيه با منجنيق به قلعه حمله ميكنن:d
آه خدای من8-|
اینا رو نگین چی بگین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or