Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

دیشب با بچه ها (حسین و نوید و فرشید) رفتیم CO-OP چهار نفره بازی رو روی درجه Insain رفتیم..واقعا بازی روی این درجه خیلی سخت شده از ساعت 11 تا 2.5 شب فقط تونستیم Act 1 رو تموم کنیم..

نیم ثانیه از تو کاور میایی بیرون فوری میمیری و دیگه خبری از دون شدن و کمک از طرف هم تیمهات نیست مستقیم به دیار باقی میشتافی..

فکر کنم بازی رو اگر بخوای روی INsain تموم کنیم یک 20 ساعتی زمان میخوایم..

دیشب با بچه ها (حسین و نوید و فرشید) رفتیم CO-OP چهار نفره بازی رو روی درجه Insain رفتیم..واقعا بازی روی این درجه خیلی سخت شده از ساعت 11 تا 2.5 شب فقط تونستیم Act 1 رو تموم کنیم..

نیم ثانیه از تو کاور میایی بیرون فوری میمیری و دیگه خبری از دون شدن و کمک از طرف هم تیمهات نیست مستقیم به دیار باقی میشتافی..

فکر کنم بازی رو اگر بخوای روی INsain تموم کنیم یک 20 ساعتی زمان میخوایم..
من دارم تنهایی می رم :| ...

دوستان عجیبه اینجا هیچکی 3D بازی رو تست نکرده؟ هیچ حرفی از این قسمت ندیدم زده شده باشه:دی

من تستش کردم و خوب بودش اما به نظرم سطحش کمی پایین تر از 3Dهای واقعی مثل بازی هایی که اسمشون رو نمیخوام بیارم بود که فکر کنم بیشتر به خاطر اینکه نحوه سه بعدی شدنش با stereoscopic بوده که مثل اینکه یک نرم افزاری هست که تصاویر دو بعدی رو به کمک کابل های HDMI 1.3 , 1.4 به سه بعدی تبدیل میکنه. اما بازم خوب بود و به من که چسبید!

دوستان عجیبه اینجا هیچکی 3D بازی رو تست نکرده؟ هیچ حرفی از این قسمت ندیدم زده شده باشه:دی

من تستش کردم و خوب بودش اما به نظرم سطحش کمی پایین تر از 3Dهای واقعی مثل بازی هایی که اسمشون رو نمیخوام بیارم بود که فکر کنم بیشتر به خاطر اینکه نحوه سه بعدی شدنش با stereoscopic بوده که مثل اینکه یک نرم افزاری هست که تصاویر دو بعدی رو به کمک کابل های HDMI 1.3 , 1.4 به سه بعدی تبدیل میکنه. اما بازم خوب بود و به من که چسبید!
چه جوری سه بعدی میشه ؟

عجیبه ، نمیدونم برای شما هم اتفاق افتاده یا نه ... وقتی خودت گیرز بازی میکنی ، از بس هیجان انگیزه خیلی گرافیک خوفش براتون متحیر کننده نیست ... اما کافیه یک نفر دیگه بازی کنه و شما نگاه کنید ، اون وقته که انواع اقسام افکت و سایه و نورپردازی و اینا براتون خود نمایی میکنه :دی من الآن داداشم داره بازی میکنه : اسپویل :
اون آخرای بازی که آسانسور میپوکه و قراره که از روی یکی بپرید روی اون یکی رسما خفن ترین چیزی بود که من توی بازی دیدم :دی ! چقدر این سکانس خر گرافیک بود :دی !
در کل هم اگر بخوام بگم ، به نظرم اولبازی اون کِشتیو گل و گیاهاشو ، ... زیباترین لوکیشن بازی بودن ، بعد هم اکت 3 ، شب :x :دی ! حس گرما رو توی شب قشنگ القا میکرد ، و :
اون بارون سهمگین توی چپتر آخر ... فکم افتاد :o:دی

چه جوری سه بعدی میشه ؟
چه جوری نداره دوست عزیز. مثل همه بازی ها باید tv 3d داشته باشید و با کابل HDMI وصلش کنید و با قابلیت stereoscopic 3d که سازنده ها روی بازیشون قرار دادند تصاویر دو بعدی به سه بعدی تبدیل میشه اما نه مثل سه بعدی واقعی که تو بازی های معروفی که اوایل امسال اومدن و شاهدش بودیم.

منم تموم کردم بازی رو ... گیم پلی و Action ش عالی بود ، ولی این 4 نفره بودنش یه جاهایی بازی رو خر تو خر میکرد ، یعنی دیگه زیادی شلوغ بود و آدم سردرگم میشد ، همون 2 تا بود بهتر بود بنظرم ، بازی طولانی بود خیلی خوب بود ، البته این هم تیمی ها کمکشون باعث میشد بازی آسون بشه . داستان بازی هم از 2 تای قبل بهتر بود ولی عالی نبود . کماکان بنظر من GeOW 1 بهترین اتمسفر رو داره بین این 3 تا . یعنی حال و هوای اون یه چیز دیگه بود ... در نهایت ریتم بازی بنظر من زیادی تند بود و زیادی هم شلوغ بود ، حالا شاید یکی اینو خوب بدونه ولی واسه من باعث سردرگمی میشد .
گرافیک بازی فوقالعاده بود هم خیلی خیلی زیبا بود هم تکنیکی ، انفجارها ، تکسچر ، نورپردازی ، طراحی لوکیشنها و شخصیت ها ... درکل بهترین گرافیکی که تا حالا بوده بنظرمن ... اگه اون یه ذره Screen Tearing و Texture Loading خیلی خفیف رو نداشت دیگه Perfect بود .
اسلحه های زیادی در بازی بود ولی راستش من غیر از 2 - 3 تا از بقیه استفاده نکردم و نیازی هم نبود که استفاده کنم ... بازم تکرار میکنم ریتم خیلی خیلی تند بازی ، 3 نفر همراه ، شلوغی زیاد یه جورایی باعث میشد آدم مزه بازی کردن رو خیلی نفهمه و نشه روی بازی خوب تمرکز کرد .
( به احتمال زیاد امسال شانس Goty شدن نداره بنظرمن :d )

صدا : 9
گرافیک : 9.75
گیم پلی : 9

امتیاز کل : 8.5 تا 9

در نهایت ریتم بازی بنظر من زیادی تند بود و زیادی هم شلوغ بود ، حالا شاید یکی اینو خوب بدونه ولی واسه من باعث سردرگمی میشد .

فکر کنم عوارض بالا رفتن سن باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or