Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

آقا تو یه جای این تریلره Arron Griffin طرف میره لوکاسته نگون بخته سِکولارو به سبکه طالبان ذبح می کنه !حالم به هم خورد !:d

آخ لعنتی حواسم نبود !:(( اسپوویل کردم!=))=))

حسین جان یه دنیا ممنون ازت.فوق العاده بود تریلر.عجب فینیشرهایی میزد:-oخیلی متنوع و عالی.بدجور اشتیاقم براش بیشتر شد.چه کرده این کلیف.>:d<

دوستان یکی از ویژگی های جدید اضافه شده به ue 3 که تو گیزر3 هم بکار بردن dx 11 real time local reflection هست که واقعا بی نظیر و تکه :

تکنیک بعدی dx11 Dynamic ReflectionShadows هست:

جالب اینجاست که این تکنیکها تو Crysis 2 هم استفاده نشده حتی تو نسخه pc...... !!! که crytek با پچ محتوی ویژگی های Dx11 این تکنیک ها رو بر روی انجینش بهینه کرده اونم بر روی به روزترین و قوی ترین سیستم های امروزی :

البته تا به امروز cryengine3 و ue3 تنها انجینهایی هستند که از این قابیلت به صورت داینامیک و real time استفاده میکنند ( که البته cryengine3 رو کنسول از پس این تکنیک بر نیومد :d )

تصاویر GEOW 3 هم تو تاپیک gears of war 3 spoiler فرخ گذاشته برید ببینید ، البته اسپویل نداشت ولی گفتم نذارم بهتره :d
حالا ببینید اپیک دیگه چه جونوریه که رو کنسول این افکت ها رو پیاده کرده :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .::XIII::.
دوستان یکی از ویژگی های جدید اضافه شده به ue 3 که تو گیزر3 هم بکار بردن real time local dx11 reflection هست که واقعا بی نظیر و تکه :

تکنیک بعدی وdx11 Dynamic ReflectionShadows هست:

جالب اینجاست که این تکنیکها تو Crysis 2 هم استفاده نشده حتی تو نسخه pc...... !!! که crytek با پچ محتوی ویژگی های Dx11 این تکنیک ها رو بر روی انجینش بهینه کرده اونم بر روی به روزترین و قوی ترین سیستم های امروزی :

البته تا به امروز cryengine3 وue3 تنها انجینهایی هستند که از این قابیلت به صورت داینامیک و real time استفاده میکنند ( که البته cryengine3 رو کنسول از پس این تکنیک بر نیومد :d )

تصاویر GEOW 3 هم تو تاپیک gears of war 3 spoiler فرخ گذاشته برید ببینید ، البته اسپویل نداشت ولی گفتم نذارم بهتره :d
حالا ببینید اپیک دیگه چه جونوریه که رو کنسول این افکت ها رو پیاده کرده :d
چه جزئياتي ...
توي بازي كسي هست كه انقدر از بازي پرت باشه كه به اين ظريف كاري ها دقت كنه؟ :d

• Like
Reactions: ston cold
یعنی امکان داره نسخه اصلی که ریلیز بشه از این که دوستان میگن خفنتر هم باشه!!!!!؟؟;;)
مااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااادر بگرید:p

kayneعزیز این تصاویری که گذاشتی مال گیرز3 که نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند تا تصویر از گیرزبذار که این تکنیکا توش استفاده شده باشن تا حال کنیم.
پس تصاویر زیر مال گیرز نیست دیگه:

kayneعزیز این تصاویری که گذاشتی مال گیرز3 که نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند تا تصویر از گیرزبذار که این تکنیکا توش استفاده شده باشن تا حال کنیم.

تصاویر مال آخرین آپدیت انریل انجین هست ، که این تکنیک ها در گیرز 3 هم استفاده شده ...
تو پست قبلبم گفتم اجازه ندارم تصاویر بذارم ، تصاویر در تاپیک gears of war spoiler هست برید ببینید.

تصاویر مال آخرین آپدیت انریل انجین هست ، که این تکنیک ها در گیرز 3 هم استفاده شده ...
تو پست قبلبم گفتم اجازه ندارم تصاویر بذارم ، تصاویر در تاپیک gears of war spoiler هست برید ببینید.

اصلا X360 از DX 11 ساپورت نمیکنه که بخوایم قابلیت هاش رو توی Gears of War 3 هم ببینیم !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or