Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

میگم پیشگیری بهتر از درمان هست

بیایم از همین الان اونهای که امکان داره داستان رو لو بدن بن کنیم که دیگه مشکلی پیش نیاد اول هم از رضا و فرخ شروع کنیم..:|

حالا بگید J-TAG بد:d
بریم بازی رو بگیریم ببینم چه کرده اس

ایول Jtag داری..؟ بیا با هم اعتلاف کنیم..:d

یکی این ویدیوی که تو یو تیوب اپلود شده از گیم پلی که جدید هم هست بزار
ما که اصلا چیزی پیدا نکردیم

حسین از این در خواستهای بیشرمانه نکن..

کسی این بازی رو داره؟ فکر کنم خودم فردا بازی کنم.بازی توی بخش hord تو حالت coop کرش میکنه ولی کمپینگش خیلی اوضاع بهتری نسبت به بخش مالتی پلیر داره(کاربرای xbox360iso نوشته بودن)

دوستان یک سوال کسانی که beta gears 3 رو بازی کردن میشه بگن از نظر آنلاین و سرورها چطور بود اینطور که توی تاپیک مربوط به بتا بازی خوندم کسی رازی نبوده یکی میگه دیر بازیکن پیدا میکرده یکی میگه به شدت تاخیر داشت بازی لطفا کسانی که اینترنت شاخ با پینگ خوب دارن جواب منو ندن اونایی که اینترنت معمولی دارن جواب منو بدن ممنون !

فکر کنم حرف من و بابک و امین و اینا همگی نامفهوم بود ...

دیگه تکرار نمیکنم:
با توجه به اینکه بازی زودتر از زمان تعیین شده لیک شده و ممکنه بعضی از دوستان کنسول JTAG شده داشته باشن و بازی رو زودتر از بقیه انجام بدن به هیچ عنوان، چه با اسپویلر و چه بدون اسپویلر، حرفی از داستان و حتی گیم پلی و مسائل دیگر بازی زده نشه. در غیر اینصورت دسترسی شخص مورد نظر قطع خواهد شد.

• Like
Reactions: GENE
Navid جان عذر میخوام دخالت میکنم ، اما :
این که از هر چیزی در مورد بازی حتی داستان توی اسپویلر ، حرفی زده شه ، با کدام یک از قوانین سایت مغایرت داره ؟ یا گذاشتن عکس (من مشکلم با اینه بیشتر) ، با رعایت اسپویلر چه ایرادی داره ... حساس نشو حساس نشو ... :دی

امروز رفته بودیم بازار از مغازه دارا می گفتیم gears3 رو آوردین میگفتن نه داداش سه ماه دیگه میاد
ما گفتیم بچه ها میگن لیک شده شما نیاوردینش یعنی
اونام با تعجب میگفتن لیک یعنی تاخیر خورده دیگه؟ :-/:-/:-/
مام گفتیم نه تعجیل خورده=))=))=))=))=))

احتمال اسپویل شدن داستان با عکس خیلی کمه...ولی اول از عکس شروع میشه بعد داستان میره تو اسپویلر اخر سر هم یه عده خوشحال میان با خیال راحت داستان بازی رو اسپویل میکنن!
بنظرمن اگر از همین عکس گذاشتن جلوگیری بشه مشکلات بعدی پیش نمیاد....خودتون بهتر میدونید دیگه ایرانی باید زور بالای سرش باشه!

این تاپیک قفل شده بود و من تا ساعت 3 صبح خواهش و تمنا کردم تا باز شد..

خواهشا از این به بعد عکسی ، ویدئوی ، لینکی ، داستانی ، چیزی از نسخه لیک شده بازی اینجا قرار ندادین..

از ناظم های عزیزم به خاطر این همه حس مسئولیت تشکر میکنم..:d

picture.php
اینم عکس العمل کلیف بی:d
متاسفانه بنده ویدوهای سپویل کمپیپن بازی رو یافت کردم...
نگاه نکردم(2s)...چون دارم اورج می گیرم...به کسی هم نمی دم تا در طمع بماند...
کلا دوستداران این بازی سعی نکنند به حقیقت لیک پی ببرن چون حقیقته تلخیست.

آخرین ویرایش:
It can only be played on hacked Xbox 360s, and the leaked version is full of bugs, glitches and development artifacts like green boxes appearing in levels, which is unsurprising considering the game isn't due out until September 20 - a leak over three months early. It's certainly not the way you want to experience what will be one of the Xbox 360's best ever games when it's finished
If you don't want spoilers stay well away from YouTube.

• Like
Reactions: koorosh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or