Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

بنظرم تاپیک قفل بشه بهتر نیست؟؟؟؟؟:d:d
نا اومدن بازی باید با ترس و لرز بیای تو این تاپیک:d

آقا جون قفل دیگه چه صیغه ایی ؟؟ یک ماه مونده به عرضه بازی به جا اینکه تاپیک مهم شه قفل بشه ؟؟ الان باید این تاپیک جون بگیره ، عکس بذاریم ، صحبت کنیم ، مهمتر از همه هایپ کنیم :d
شما اگه دوست نداری خوب نیا عزیز چون قفلم که بشه واسه شما فرقی نمی کنه چه بخوای چه نخوای نمی تونی بیای !!!
اصلا نمی فهمم چرا انقدر بزرگنمایی میکنید؟؟؟
اسپویل فقط مربوط به داستان هست ، و چه تو این تاپیک چه تو تاپیک بازی های دیگه هیچ وقت کسی حق نداشت تا قبل عرضه ، داستان رو اسپویل کنه یا عکس و ویدو ایی بذاره که مربوط به سکانس خاصی باشه و داستان رو اسپویل کنه ....!!!

بابا من خودم سوپر فن این بازیم هر روز سایت اپیک یا سایت های دیگه رو زیرو رو میکردم که عکس یا کیلیپی چیزی پیدا کنم بذارم اینجا ملت حال کنن ، الان بازی leaked شده قبول ، داستان نباید اسپویل شه قبول ، ولی دیگه عکس رو خدایی گیر الکی میدین ، الان مثلا من یه عکس بذارم همه بگرخین و تو کف بازی تا زمان عرضه بمونید بده ؟؟؟ اگه یه عکس بذارم که عطشتون رو واسه خرید نسخه اورجینال بیشتر کنه بده؟؟؟

برین یه دور کلیپ و عکس هایی که خود اپیک تا امروز گذاشته نگاه کنید ، اونا اسپویل نداشت ؟

باو خوب یه تاپیک بزنید اسمشو بذارید GeOW 3 J-tag هرکی هر مدل عکس و ویدیو اسپویل میخواد بذاره یا احیانا بی وجدانی مثله رضا رایان:dخواست از گیم پلی بگه بره اونجا
اینطوری پیش بریم خواسته نا خواسته اسپویل داریم

• Like
Reactions: ston cold
بابا من خودم سوپر فن این بازیم هر روز سایت اپیک یا سایت های دیگه رو زیرو رو میکردم که عکس یا کیلیپی چیزی پیدا کنم بذارم اینجا ملت حال کنن ، الان بازی leaked شده قبول ، داستان نباید اسپویل شه قبول ، ولی دیگه عکس رو خدایی گیر الکی میدین ، الان مثلا من یه عکس بذارم همه بگرخین و تو کف بازی تا زمان عرضه بمونید بده ؟؟؟ اگه یه عکس بذارم که عطشتون رو واسه خرید نسخه اورجینال بیشتر کنه بده؟؟؟

برین یه دور کلیپ و عکس هایی که خود اپیک تا امروز گذاشته نگاه کنید ، اونا اسپویل نداشت ؟
برای بار n ام، عکسی از نسخه لیک شده و ویدیوهای اون گذاشته نشه. چرا نمیتونید یه چیز به این سادگی رو باهاش کنار بیایید؟
عکسهایی که خود شرکت سازنده میگذاره رو با عکس هایی که به صورت غیر قانونی از نسخه لیک شده پخش میشه رو با هم یکی میکنید؟! اون عکس ها رو خود سازنده میگذاره و حتما هم میدونه چی بگذاره، در واقع ما در جایگاهی نیستیم که برای سازنده و چیزهایی که خودش میگذاره تعیین تکلیف کنیم. ولی عکس و ویدیو از نسخه لیک شده کاملا فرق داره. الان ویدیو مثلا از مرحله اول بازی اومده و شما میخوایید عکس هاش رو بگذارید، فردا از مرحله دوم و سوم و ... هم ویدیو میاد و اون موقع به شما باشه کل بازی رو در قالب عکس تو تاپیک تعریف میکنید!

حالا میخوایید اسمش رو سخت گیری زیاد یا آسون گیری کم بگذارید، ولی دیگه بیشتر از این توضیح داده نمیشه. به هیچ وجه عکسی، ویدیویی، تعریفی، هیچی از نسخه لیک شده گذاشته نشه.

برای بار n ام، عکسی از نسخه لیک شده و ویدیوهای اون گذاشته نشه. چرا نمیتونید یه چیز به این سادگی رو باهاش کنار بیایید؟
عکسهایی که خود شرکت سازنده میگذاره رو با عکس هایی که به صورت غیر قانونی از نسخه لیک شده پخش میشه رو با هم یکی میکنید؟! اون عکس ها رو خود سازنده میگذاره و حتما هم میدونه چی بگذاره، در واقع ما در جایگاهی نیستیم که برای سازنده و چیزهایی که خودش میگذاره تعیین تکلیف کنیم. ولی عکس و ویدیو از نسخه لیک شده کاملا فرق داره. الان ویدیو مثلا از مرحله اول بازی اومده و شما میخوایید عکس هاش رو بگذارید، فردا از مرحله دوم و سوم و ... هم ویدیو میاد و اون موقع به شما باشه کل بازی رو در قالب عکس تو تاپیک تعریف میکنید!

حالا میخوایید اسمش رو سخت گیری زیاد یا آسون گیری کم بگذارید، ولی دیگه بیشتر از این توضیح داده نمیشه. به هیچ وجه عکسی، ویدیویی، تعریفی، هیچی از نسخه لیک شده گذاشته نشه.

بابک جان عزیزم مگه من میگم عکس گذاشتن اسپویل نیست ، هر عکسی رو چه اپیک بذاره چه من چه بقیه دوستان ، خواسته یا نا خواسته اسپویل میکنه و حس و لذت اولین بار بازی کردن یا دیدن رو کم میکنه ، شما منظور من رو بد متوجه شدید دارم میگم اگه به اسپویل کردن با عکس باشه عکس هایی که خود اپیک گذاشته اگه داستان رو بیشتر فاش نکنه کمتر نمی کنه ....اصلا خودم و دیگران رو در مقام مقایسه با اپیک ندونستم فک کنم بد برداشت کردید منظورم چیزه دیگه ایی بود ولی خوب بهتره بحث رو ادامه ندم ......

فقط یه سوال میپرسم بابک خدایی بهش فک کن عجولانه جواب نده ،فرض کن 2 روز دیگه بازی منتشر شد ، (خودت خوب میدونی معمولا تو ایران به خاطر یسری مسائل که نیاز به توضیح نداره اکثر بازی ها زودتر عرضه میشه ).... اون موقع اگه یکی خواست عکس بذاره تکلیفش چیه ؟؟؟ اون موقع هم حق نداریم عکس بذاریم ؟؟ خوب Spoliler واسه همین موقع هاست دیگه ... هرکی خواست چه اینجا چه جاهای دیگه میبینه ..... هرکیم نخواست نمیبینه ......
حتی اگر یک ماه هم از انتشار بازی بگزره کسی حق نداره بازی رو اسپویل کنه تو تمام بازی ها هم این قانون هست همین RDR کلی آدم سرش بن شدن..
محمد جان حرف شما درسته ، من چیزه دیگه ایی رو میگم ، شاید حتی کسایی باشن تا یک سال بعدم GEOW 3 بازی نکنن حق مسلمشون هم هست که حداقل داستان براشون اسپویل نشه ، من فقط دارم میگم Spoliler واسه همین موقع هاست دیگه، طرف خیلی راحت تو پستش میگه آقایون اگه دوست ندارین نبینین ، اگه نیخواین اسپویل شه نبینین ، تا اونجایی که من یادمه همیشه همین کار رو انجام میدادیم .

آخرین ویرایش:
موضع اپیک همچنان سکوت هست..

مشکل اینجاست یک عده جنبه ندارن وقتی که مثلا ما یک عکس بگزاریم همه میان عکس میگزارن و امکان داره بازی تو همین عکس های که میگزارن اسپویل بشه و وقتی هم بهشون معترض بشیم اونها میگن خودتون اول شروع کردین..

اگر خود اپیک یا سایت های معتبر عکسی ویدئوی چیزی گذاشتن میشه اونها رو قرار داد ولی خواهشا از نسخه لیک شده چیزی قرار ندین..

بنظرم تاپیک قفل بشه بهتر نیست؟؟؟؟؟:d:d
نا اومدن بازی باید با ترس و لرز بیای تو این تاپیک:d
میگم چطوره همه کاربران رو بن کنیم که دیگه کسی نتونه اسپویل کنه..

فقط یه سوال میپرسم بابک خدایی بهش فک کن عجولانه جواب نده ،فرض کن 2 روز دیگه بازی منتشر شد ، (خودت خوب میدونی معمولا تو ایران به خاطر یسری مسائل که نیاز به توضیح نداره اکثر بازی ها زودتر عرضه میشه ).... اون موقع اگه یکی خواست عکس بذاره تکلیفش چیه ؟؟؟ اون موقع هم حق نداریم عکس بذاریم ؟؟ خوب Spoliler واسه همین موقع هاست دیگه ... هرکی خواست چه اینجا چه جاهای دیگه میبینه ..... هرکیم نخواست نمیبینه ......
حتی اگر یک ماه هم از انتشار بازی بگزره کسی حق نداره بازی رو اسپویل کنه تو تمام بازی ها هم این قانون هست همین RDR کلی آدم سرش بن شدن..

محمد جان حرف شما درسته ، من چیزه دیگه ایی رو میگم ، شاید حتی کسایی باشن تا یک سال بعدم GEOW 3 بازی نکنن حق مسلمشون هم هست که حداقل داستان براشون اسپویل نشه ، من فقط دارم میگم Spoliler واسه همین موقع هاست دیگه، طرف خیلی راحت تو پستش میگه آقایون اگه دوست ندارین نبینین ، اگه میخواین اسپویل شه نبینین ، تا اونجایی که من یادمه همیشه همین کار رو انجام میدادیم .

بیا تو پروفایل تا ارشادت کنم..:d

آخرین ویرایش:
تاپیک چرا یهو از مهم بودن در امد البته خوب هم شد خیلی زود هست :d
اقا یک سال الان من می خواستم تریلر از گیم پلی بازی که یوروگیمر داده بیرون بزارم بچه ها می گن خلاف قوانین تو این تاپیک هست !!!!!!
چرا تا الان 10 تا تریلر امده بیرون این هم یکیش
Gears of War 3 - Aaron Griffin

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ston cold
فکر میکنم راحترین کار این باشه تا عرضه بازی یک تاپیک اسپویل جداگانه بزنید تا دوستانی که علاقه به پیگیری داستان دارند فعالیت رو اونجا ادامه بدند...

خوب مگه کسی بازی رو گرفته که میگن خرابه و مشکل داره؟از کجا معلوم سالم نباشه؟;;):-/
حالا اگه سالمه و کامله خوب بازیش کنیم دیگه:d
حالا 2 ماه زودتر . مگه چی می شه؟؟؟؟:p

توصیه میشه این 3 تا ویدئو بخش مولتی را نگاه کنید حالا مرحله بتا اونم بخش مولتی در نظر بگیرید بخش سینگل میخواد چی بشه .

http://n4g.com/news/798792/gears-of-war-3-gridlock-gameplay
http://n4g.com/news/798818/gears-of-war-3-hotel-map-gameplay
http://n4g.com/news/798802/gears-of-war-3-vulcan-gameplay

دوستان اینقدر تو جو تریلر leaked شده بودم اینارو تازه دیدم فقط میتونم بگم بینظیره ، نورپردازی و سایه زنی حجمی بازی غوغا کرده .

تاپیک چرا یهو از مهم بودن در امد البته خوب هم شد خیلی زود هست :d
اقا یک سال الان من می خواستم تریلر از گیم پلی بازی که یوروگیمر داده بیرون بزارم بچه ها می گن خلاف قوانین تو این تاپیک هست !!!!!!
چرا تا الان 10 تا تریلر امده بیرون این هم یکیش
Gears of War 3 - Aaron Griffin

هیچ چیزی نمیشه گفت.
وای،وای فوق العادست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or