Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

اصلا X360 از DX 11 ساپورت نمیکنه که بخوایم قابلیت هاش رو توی Gears of War 3 هم ببینیم !!

عجب بدبختی گیر کردیما !!!! یعنی من رو هوا دارم حرف میزنم ؟؟؟ میگم کاره زیاد سختی نیست آ :d
برید تو تاپیک gears of war 3 spoiler عکس هاش هست .....

اصلا از این تکنیک ها استفاده نکردن ( یعنی نمیتونستن استفاده کنن ) و هیچ کس نمیتونه از روی یه عکس با قاطعیت بگه که چه تکنیک هایی توش به کار رفته !
مگه من گفتم ویژگی ها Dx 11 بر روی 360 بهینه شده؟؟؟ الان آب u3 موج داره !!!! این حتما دلیل بر استفاده از dx11 هست؟؟؟ همون طوری که گفتم معلوم نیست چطوری اپیک تونسته این تکنیک ها رو بر روی 360 اجرا کنه ولی در هر صورت ما داریم این تکنیک رو میبینیم .

آخرین ویرایش:
عجب بدبختی گیر کردیما !!!! یعنی من رو هوا دارم حرف میزنم ؟؟؟ میگم کاره زیاد سختی نیست آ :d
برید تو تاپیک gears of war 3 spoiler عکس هاش هست .....

اصلا از این تکنیک ها استفاده نکردن ( یعنی نمیتونستن استفاده کنن ) و هیچ کس نمیتونه از روی یه عکس با قاطعیت بگه که چه تکنیک هایی توش به کار رفته !

• Like
Reactions: Tommy Fisher
یه خبر جالب براتون بدم ! منبعی که gears 3 را لیک کرده سایت خود xbox بوده یعنی خود مایکروسافت !

According to Mathieulh, the recent build of Gears of War 3 that appeared on torrent sites earlier this month may have been inadvertently leaked by Microsoft themselves. A Google query for “codify.com xbox” will reveal Microsoft’s Xbox 360 Codify page which may have, at one point, offered up Gears of War 3 for grabs. The offending pages and files have been taken offline, however Google Cache has record accessible GOW3 files on the site.

The incriminating results included a page that revealed the directory for the Gears of War 3 files, only marking it “confidential” in the folder name and providing no other securities against unauthorized access. Yet another page revealed game assets. It’s unclear if this was the source of the leak, however it is a possibility given that the Gears of War 3 “Confidential” directory was accessible at one time by the average joe."
http://exophase.com/23731/rumor-gears-of-war-3-build-leaked-by-microsoft/
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=436560
این gif واقعا برازنده این خبره :
0116_a8sr.gif

یکی از دوستامون همون روز لیک شدن بازی یه پستی داد الان فکر میکنم میبینم کاملا درست گفته ! این پسته پایینی :
این" تو فروشش تاثیر داره" دیگه از اون حرفاست. لیک شدن عناوین مایکروسافت دیگه تبدیل به عادت شده و من خودم به شخصه این رو یه راهکار مارکتینگ میدونم. آخه مگه ممکنه Halo Reach و Halo 3 و ODST و Halo 2 و Gears 3 و ... همه به طور اتفاقی تو یه فاصله ی معین قبل از عرضه ی بازی لیک بشن؟!:دی نکته ی جالب اینه همه ی این بازی هایی که لیک شدن در نهایت تونستن بیشتر از پیش بینی ها فروش داشته باشن.

شاید تحلیل ـم خیلی متوهمانه باشه اما من این لیک شدن هارو فقط یه راهکار عجیب تبلیغاتی برای بالا بردن تب و تاب بحث های بازی ها و یه تبلیغ کاملا مجانی با استفاده از Hater های همیشه در صحنه میدونم. همین الان ببینید توی تمامی سایت های دنیا Gears 3 تبدیل شده به داغ ترین بازی توی بحث ها! یا توی همین BC یه نگاه به تاپیک گیرز 3 و خبر هاش بندازید خیلی چیز هارو متوجه میشید.

Halo 2 بیشتر از یک ماه قبل از عرضه یعنی 13 اکتبر 2004 نسخه ی کاملش لیک شد، Halo 3 دو هفته قبل از عرضه لیک شد و ODST که توی سری از کمترین امید برای فروش برخوردار بود توی اتفاقی فوق العاده عجیب تقریبا دو ماه قبل از عرضه یعنی توی 28 آگوست 2009 لیک شد و خیلیا این اتفاق رو نابودی کامل فروشش قلمداد کردن و دقیقا 5 روز بعدش بزگترین بن ویو مایکروسافت شروع شد! تازه این پایان ماجرای لیک شدن نبود، حتی Reach هم یک ماه قبل از عرضش لیک شد. تمامی این نسخه هایی هم که لیک شدن کمتر کسی میتونسته ازشون استفاده کنه و بازی کنشون، ریچ و گیرز 3 که نیاز به JTAG داشتن و ODST هم که زبونش فرانسوی بود. من به هیچ وجه این اتفاقات رو اتفاقی نمیدونم.

ODST با لیک شدنش از لحاظ فروش تونست تقریبا فک همه رو بندازه و دو برابر پیش بینی ها فروش کنه. این موضوع در مورد سایر بازی های لیک شده هم صدق می کنه. مطمعنا این لیک شدن های سریالی اتفاقی نیست.

پ . ن : من واقعا موندم مگه صاحبان کنسول های JTAG شده قرار بود گیرز 3 رو اریج بخرن که الان این نسخه ی نصفه نیمه به فروش بازی ضربه زده؟!:دی اصلا اینا اگه میخواستن اریج بخرن برای چی JTAG کردن؟! خواهشا فکر کنید قبل از پست دادن.
دقیقا به نظر منم حتی با توجه به خبر و اتفاقی که روی چندتا بازی انحصاریش افتاده منم این را روش سیاست مایکرو میدونم که نه تنها باعث نمیشه به فروش بازی ضربه بخوره بلکه باعث میشه بیشترم بفروشه !

• Like
Reactions: u.s.a
شاید تحلیل ـم خیلی متوهمانه باشه اما من این لیک شدن هارو فقط یه راهکار عجیب تبلیغاتی برای بالا بردن تب و تاب بحث های بازی ها و یه تبلیغ کاملا مجانی با استفاده از Hater های همیشه در صحنه میدونم. همین الان ببینید توی تمامی سایت های دنیا Gears 3 تبدیل شده به داغ ترین بازی توی بحث ها! یا توی همین BC یه نگاه به تاپیک گیرز 3 و خبر هاش بندازید خیلی چیز هارو متوجه میشید.
این تیکه که بلد کردم باید از طلا گرفت :d
کلا همیشه سیاست های مایکرو واسه من جالب و جذاب بوده ، نمونه دیگه ش سره عرضه همین کنسول 360 .... مسلماً صدها متخصص شبانه روز داشتن رو 360 کار میکردن و اون رو تو شرایط مختلف زمانی تست میکردن تا اگه عیب و نقصی داره متوجه بشن و بدون کوچکترین شک و شبه ایی میدونستن کنسولشون موقع لانچ از لحاظ فنی به مشکل بر میخوره (همون قضیه سه چراغه و ... ) ولی با این حال ترجیح میدن کنسولی رو که از لحاظ فنی مقداری دچار مشکل هست بیرون بدن و با یک سال زودتر عرضه کردن بازار رو دستشون بگیرن:d (خدایی کدوم شرکت غیره مایکرو همچین کاری میکنه ؟؟؟ :d )
حساب کنید شاید اگه هر دو کنسول 360 و ps 3 با هم عرضه میشدن 360 هیچ وقت به جایگاهی که امروز قرار داره نمی تونست دست پیدا کنه .

• Like
Reactions: u.s.a
یه خبر جالب براتون بدم ! منبعی که gears 3 را لیک کرده سایت خود xbox بوده یعنی خود مایکروسافت !

عجب کارایی میکنه این MICRO ...... استادن تو تبلیغ و هایپ کردن.....جونم ماکرو و کلیف و مارکوس :d :x

دوستان یه سئوال :
تو شماره 3 شخصیتی بنام JACE داریم؟
چون الان دوباره دارم 2ـش رو بازی میکنم
یه جاییش میگه jace فلان و بمان:دی فک کنم جیس اینا تو هلی کوپتر باشن! یا اون تانک گنده ها!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or