Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

باو عکسه دیگه:| ! دموی آخر بازی رو که ازش گیف نگرفته :| ! اگه اسپویل نمیکنه ، اونم 3 تا دونه ، چه اشکلای داره ؟:|پَ اگه اینطوریه مایکروسافت هم باید بن شه که تو E3 تریلر نشون داد lol :دی

باو عکسه دیگه:| ! دموی آخر بازی رو که ازش گیف نگرفته :| ! اگه اسپویل نمیکنه ، اونم 3 تا دونه ، چه اشکلای داره ؟:|پَ اگه اینطوریه مایکروسافت هم باید بن شه که تو E3 تریلر نشون داد lol :دی
شما دخالت نکن. بابک همین یوزر رامونا رو بن کن.بدو ببینم:دی

اقا بیخیال.نزاربد داسان میشه .مثل MGS کل بازی رو قبل عرضه میبینیما!

آخرین ویرایش:
آخـــه اگر تو اسپویلر گذاشته بشه مشکلش چیه ؟ :d ... تازه آدم با نفس خودش هم مبارزه میکنه و قویتر میشه و اینا دیگه ، واسه بازی های آینده هم بهتره :d ... گرچه من حاضر نیستم به خاطر 3 تا عکس خودم و نفس ــَــمو خسته کنم :d .

دوستان من دیدم و پشیمونم :d
البته به هیچ عنوان داستان برام اسپویل نشد چون فقط 2 ، 3 اول رو دیدم و اطلاعاتی که تو این چند دقیقه میداد قبلا می دونستم ....
ولی به کسایی که ندیدن 100% نه 1000% پیشنهاد میکنم نبینن ....
اصلا تا روز عرضه هیچ تریلری از بازی نبینید... حتی اگه خود اپیک گذاشت :d، چون گرافیک بازی برای اولین بار برای هر کسی میتونه میخکوب کننده باشه ، حالا خود دانید :d

اخطار جدی میدم به همه

کاری ندارم بازی لیک شده یا نه
وای بحال کسی که ببینم کوچکترین نکته ای در مورد بازی (علی الخصوص داستان بازی) بیاد و بگه
اونقت باید به فکر یه آی دی جدید باشه

پست اول دوباره ویرایش شد.

با توجه به اینکه بازی زودتر از زمان تعیین شده لیک شده و ممکنه بعضی از دوستان کنسول JTAG شده داشته باشن و بازی رو زودتر از بقیه انجام بدن به هیچ عنوان، چه با اسپویلر و چه بدون اسپویلر، حرفی از داستان و حتی گیم پلی و مسائل دیگر بازی زده نشه. در غیر اینصورت دسترسی شخص مورد نظر قطع خواهد شد.

سلام
پست اول تاپیک ویرایش شد !

بازم اینجا اتمام حجت میکنم هر عکسی ویدیویی یا حرفی در مورد بازی میخواین بزنین که داستان بازی یا هر چیزی رو لو بده مطمئن باشین بی برو برگرد بن خواهید شد ! (بدون استفاده از اسپویلر و توضیحات کافی بیرون از اسپویلر)
این سختگیری واسه خودمونه وگرنه مریض نیستم گیر بدم...
موفق باشین

پیشگیری بهتر از درمان است:d

اقا نکنین این کارارو ای بابا
مثله اون داداشمون که عکس گذاشته میگه این دخترک کیه
خب این کار ینی چی
لو رفت یکم دیگه
حالا مثلا مارکوس اسحله دستشه ت وفضا باز نشونه گرفته واسه نشون دادن قدرت گرافیک خوبه:d

من همینجا فتوا میدم کسی داستانه بازیو اسپویل کنه قبله اینکه ناظم ها بیان شقش میکنم یا من نبودم بزنین بترکونینش:d

اصلا شوخی ندارم :d

تف به ذاته این هکرا :d

چرا هر چی ویدیو ـه همش مربوطه به یه مرحله که اونم 2 ماهه قبل لیک شده ؟؟

قضیه بو دار نیست ؟!:-/
search هم که کنی تو همون صفحه ی اوله Leaked Screens , اسکرین های اولیه ی بازی رو تحویلت می ده....دو حالت داره یا مایکرو داره قویّا مقابله می کنه با پخش شدنش یا اصلا کلا همچین چیزی دروغی بیش نبوده !

قاعدتا سایته اپیک باید بیانیه ای چیزی بده که اونم خبری نیست ! {کرایتک بلافاصله بیانیه داد}.

من که پاک گیج شدم؟:-/:(

دوستان هم که از ترسه بن شدن نمی یان نظر بدن !:d

چرا هر چی ویدیو ـه همش مربوطه به یه مرحله که اونم 2 ماهه قبل لیک شده ؟؟
قضیه بو دار نیست ؟!:-/
search هم که کنی تو همون صفحه ی اوله Leaked Screens , اسکرین های اولیه ی بازی رو تحویلت می ده....دو حالت داره یا مایکرو داره قویّا مقابله می کنه با پخش شدنش یا اصلا کلا همچین چیزی دروغی بیش نبوده !
قاعدتا سایته اپیک باید بیانیه ای چیزی بده که اونم خبری نیست ! {کرایتک بلافاصله بیانیه داد}.
من که پاک گیج شدم؟:-/:(
دوستان هم که از ترسه بن شدن نمی یان نظر بدن !:d

راس میگی داداش همش مربوط به اون مرحله ای هستش که قبلا تو e3 به صورت offscreen واسه دانلود اومده بود(همون قسمتprolouge)
حالا یکی دو دقیقه کمتر یا بیشتر...

بقیه ویدیوها هم همش مربوط به انلاین بازی هستش که یا با bot ها بازی میشه یا مدهای horde و beast.....

+
در کل تا حالا که من چیز جدیدی که اصلا ارزش داشته باشه اسپویل بشه ندیدم همش تکراری بوده....:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or