شما دخالت نکن. بابک همین یوزر رامونا رو بن کن.بدو ببینمباو عکسه دیگه ! دموی آخر بازی رو که ازش گیف نگرفته ! اگه اسپویل نمیکنه ، اونم 3 تا دونه ، چه اشکلای داره ؟پَ اگه اینطوریه مایکروسافت هم باید بن شه که تو E3 تریلر نشون داد lol
اخطار جدی میدم به همه
کاری ندارم بازی لیک شده یا نه
وای بحال کسی که ببینم کوچکترین نکته ای در مورد بازی (علی الخصوص داستان بازی) بیاد و بگه
اونقت باید به فکر یه آی دی جدید باشه
پست اول دوباره ویرایش شد.
با توجه به اینکه بازی زودتر از زمان تعیین شده لیک شده و ممکنه بعضی از دوستان کنسول JTAG شده داشته باشن و بازی رو زودتر از بقیه انجام بدن به هیچ عنوان، چه با اسپویلر و چه بدون اسپویلر، حرفی از داستان و حتی گیم پلی و مسائل دیگر بازی زده نشه. در غیر اینصورت دسترسی شخص مورد نظر قطع خواهد شد.
سلام
پست اول تاپیک ویرایش شد !
بازم اینجا اتمام حجت میکنم هر عکسی ویدیویی یا حرفی در مورد بازی میخواین بزنین که داستان بازی یا هر چیزی رو لو بده مطمئن باشین بی برو برگرد بن خواهید شد ! (بدون استفاده از اسپویلر و توضیحات کافی بیرون از اسپویلر)
این سختگیری واسه خودمونه وگرنه مریض نیستم گیر بدم...
موفق باشین
چرا هر چی ویدیو ـه همش مربوطه به یه مرحله که اونم 2 ماهه قبل لیک شده ؟؟
قضیه بو دار نیست ؟!
search هم که کنی تو همون صفحه ی اوله Leaked Screens , اسکرین های اولیه ی بازی رو تحویلت می ده....دو حالت داره یا مایکرو داره قویّا مقابله می کنه با پخش شدنش یا اصلا کلا همچین چیزی دروغی بیش نبوده !
قاعدتا سایته اپیک باید بیانیه ای چیزی بده که اونم خبری نیست ! {کرایتک بلافاصله بیانیه داد}.
من که پاک گیج شدم؟
دوستان هم که از ترسه بن شدن نمی یان نظر بدن !:d
یکی این ویدیوی که تو یو تیوب اپلود شده از گیم پلی که جدید هم هست بزار
ما که اصلا چیزی پیدا نکردیم