Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

پست اول دوباره ویرایش شد.

با توجه به اینکه بازی زودتر از زمان تعیین شده لیک شده و ممکنه بعضی از دوستان کنسول JTAG شده داشته باشن و بازی رو زودتر از بقیه انجام بدن به هیچ عنوان، چه با اسپویلر و چه بدون اسپویلر، حرفی از داستان و حتی گیم پلی و مسائل دیگر بازی زده نشه. در غیر اینصورت دسترسی شخص مورد نظر قطع خواهد شد.

سلام
پست اول تاپیک ویرایش شد !

بازم اینجا اتمام حجت میکنم هر عکسی ویدیویی یا حرفی در مورد بازی میخواین بزنین که داستان بازی یا هر چیزی رو لو بده مطمئن باشین بی برو برگرد بن خواهید شد ! (بدون استفاده از اسپویلر و توضیحات کافی بیرون از اسپویلر)
این سختگیری واسه خودمونه وگرنه مریض نیستم گیر بدم...
موفق باشین

پیشگیری بهتر از درمان است:d

• Like
Reactions: DeanAmbrose
بابا تورو خدا این چه وضعشه ؟ به خدا نامردیه . شما خودتون رو بزارین جای کسایی که برا این بازی زحمت کشیدن . یه هو سر نامردی چنتا آدم ..... نتیجه ی زحماتتون به باد بره ...
بازی فروشش رو می کنه شما غصه ی اینو نخور
تو تهران خیلی ها هستن که این بازی رو تهیه می کنن به صورت اریجینال

• Like
Reactions: ston cold
فکر کنم این نسخه مربوط به خیلی وقت پیش هست چون حتی از BEAT هم ضعیف تره..

=========

من یک ویدئو دیدم مال تقریبا 7 ماه پیش بود و دقیقا بازی همین چیزی های رو نشون میداد که الان داره پخش میشه من فکر میکنم بازی همون 7 ماه پیش لیک شده و الان پخشش کردن..

دوستان من مثل همیشه به خاطر این اخلاق گندم :d نتونستم جلو خودم رو بگیرم رفتم youtube و ادامه ماجرا .........
فقط به همه پیشنهاد میکنم اشتباه من رو نکنید ، شک نکنید فقط لذت اولین بار بازی کردن و دیدن بعضی سکانس های ناب رو به خودتون حروم میکنید .
آقا به خدا هیچی نیومده هنوز اون لیک شده ها هم باید تاریخه آپ شدنش در حاله حاضر کمتر از 1 روز باشه ! همش ماله بتای آنلاینه !:d

اگه لینک بذاری ممنون میشم !:d

از لحاظ سپویل شدن داستان که شکی نیست...
اما از لحاظ فروش کسایی که اینجا هستن چه اونور آب بازی رو چه الان بخوان بازی کنن چه 10 ساله دیگه هیچ تاثیری روی فروش بازی نداره اگرم بازی نکردن احترامی به بازی گذاشتن.هیچ کسی بخاطره این که داستانه بازی رو بدونه دونبال اورجینال نیست(کپی بازهای گرامی).
داستان چه ربطی داره به کپی یا غیر کپی ؟؟!:d

معمولا اگه بخوان از خیر آنلاین بگذرن میرن سمته کپی ولی واسه داستان توفیری نداره !:d
یعنی کسی که تا الان منتظر بوده تا بازی بیاد بخاطر داستان بازی حاظر نیست از گرافیک و... بگذره.البته شما رو شامل نمی شه

آخرین ویرایش:
از لحاظ سپویل شدن داستان که شکی نیست...
اما از لحاظ فروش کسایی که اینجا هستن چه اونور آب بازی رو چه الان بخوان بازی کنن چه 10 ساله دیگه هیچ تاثیری روی فروش بازی نداره اگرم بازی نکردن احترامی به بازی گذاشتن.هیچ کسی بخاطره این که داستانه بازی رو بدونه دونبال اورجینال نیست(کپی بازهای گرامی).

داستان چه ربطی داره به کپی یا غیر کپی ؟؟!:d

معمولا اگه بخوان از خیر آنلاین بگذرن میرن سمته کپی ولی واسه داستان توفیری نداره !:d

آقا به خدا هیچی نیومده هنوز اون لیک شده ها هم باید تاریخه آپ شدنش در حاله حاضر کمتر از 1 روز باشه ! همش ماله بتای آنلاینه !:d

اگه لینک بذاری ممنون میشم !:d

چی میگی تو :d
اومده خوبم اومده اگه میخوای بیا پروفالیم عکس هاشو بدم ببینی کف کنی :d

اخطار جدی میدم به همه

کاری ندارم بازی لیک شده یا نه
وای بحال کسی که ببینم کوچکترین نکته ای در مورد بازی (علی الخصوص داستان بازی) بیاد و بگه
اونقت باید به فکر یه آی دی جدید باشه

اقا ینی شما نمیتونین اگه یه اسپویل باشه تو یه پست جلو خودتونو بگیریدو واضش نکنید
شاید یه چیز زشت توش باشه خوب:d
حضرت ادمش حریص بود دیگه چه برسه به ماها:دی گیر ندید . وگرنه خودم کل داستان رو برای همتون pm میکنما:دی

خواهشا اینقدر عکس هم نزارید.بخدا پس فردا تو بازی هیچ صحنه جدیدی نمیمونه که ندیده باشیدا!

اقا ینی شما نمیتونین اگه یه اسپویل باشه تو یه پست جلو خودتونو بگیریدو واضش نکنید
شاید یه چیز زشت توش باشه خوب:d

امیر شاید یکی مثل من خواست شیطونی کنه و نتونه جلوی خودش رو بگیره و اسپویلر رو باز کنه اون موقع چی یا اشتباه باز کنه.
امیر حرفات بد مشکوک میزنه اگه تو داستان رو لو بدی بنت میکنن ولی من پا میشم میام دم خونتون.:d

حضرت ادمش حریص بود دیگه چه برسه به ماها:دی گیر ندید . وگرنه خودم کل داستان رو برای همتون pm میکنما:دی

خواهشا اینقدر عکس هم نزارید.بخدا پس فردا تو بازی هیچ صحنه جدیدی نمیمونه که ندیده باشیدا!

من یکی که اصلا عکسارو نگاه نمیکنم
اسپویلم وا نمیکنم
یکم یاد بگیرید:d

امیر شاید یکی مثل من خواست شیطونی کنه و نتونه جلوی خودش رو بگیره و اسپویلر رو باز کنه اون موقع چی یا اشتباه باز کنه.
امیر حرفات بد مشکوک میزنه اگه تو داستان رو لو بدی بنت میکنن ولی من پا میشم میام دم خونتون.:d

:)):))
ممل از دسته تو
جی تگم کجا بود من
تنها کسی که باید بهش مشکوک بشی همین کاپیتان رایانه:)) همو عمو رضا

کی میخواد چنتدتا عکس بدون اسپویل اینجا بزارم فقط از بالا بودن گرافیک بازی هنگ کنید ؟!:دی
آقا اگه از Utube گرفتی همش فیکه به خدا ماله بتای آنلاینه !:d
اگه لینکی داری PM لطفا !:d
---------

الآن تو این برهه دیگه اوج نمک پاشی و مخ کارگیریه کاربرای UTube ـه{همش فیک}... اول مطمعن شید بعد دان کنید !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or