Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

براي من كه فرقي نميكنه بازي ليك بشه يا نشه !‌ من همزمان با رليزش ميرم يه كپيشو ميخرم 2000 تومن ! اينجوري هم برام جذابيت و تازگي داره :d . LIVE هم ميرم مثل يه مرد ميتركونم :d ! دوستشان من نميگم كپي نخريد !‌ ولي ليك هم بازي نكنيد !‌ بزاريد موقعي كه اومد بريد بخريد !‌ اينجوري دو جانبه كار كنيد كه زياد شرمنده اپيك نشيد !‌راستي يه وقت كليف بي سكته نكنه جوون مرگ بشه !‌كليف جون تسليت :((

زمانــه ی عجیبی ـه !، مردم اونور یقینا حتی اگه از کنسول کپی خور هم استفاده کنن بازی های محبوب ـشون رو به صورت اوریجنال خریداری می کنن. الان اونا ناراحت اینن که به خاطر Leak شدن بازی مجبورن عنوان محبوبــشون رو در شرایطی بازی کنن که دیرتر باید با خرید بازی اورجینال از GEOW 3 حمایت کنن، ولی این جا همه ی ما که معمولا در هر صورت کپــی خریداری می کنیم ناراحت اینیم که دیرتر با بازی بدون باگ رو به رو می شیم ! :دی

در هر صورت به قول امیــن بشینین واسه خودتون تمرین کنین واسه بخش MultiPlayer که سه ماه دیگه راه افتاد آماده ی آماده باشین.

زمانــه ی عجیبی ـه !، مردم اونور یقینا حتی اگه از کنسول کپی خور هم استفاده کنن بازی های محبوب ـشون رو به صورت اوریجنال خریداری می کنن. الان اونا ناراحت اینن که به خاطر Leak شدن بازی مجبورن عنوان محبوبــشون رو در شرایطی بازی کنن که دیرتر باید با خرید بازی اورجینال از GEOW 3 حمایت کنن، ولی این جا همه ی ما که معمولا در هر صورت کپــی خریداری می کنیم ناراحت اینیم که دیرتر با بازی بدون باگ رو به رو می شیم ! :biggrin1:

در هر صورت به قول امیــن بشینین واسه خودتون تمرین کنین واسه بخش MultiPlayer که سه ماه دیگه راه افتاد آماده ی آماده باشین.

بابا این بازی فقط روی JTAG اجرا میشه وکلا فکر نکنم بیشتر از دو تا از این کنسولها تو ایران باشه..

زمانــه ی عجیبی ـه !، مردم اونور یقینا حتی اگه از کنسول کپی خور هم استفاده کنن بازی های محبوب ـشون رو به صورت اوریجنال خریداری می کنن. الان اونا ناراحت اینن که به خاطر Leak شدن بازی مجبورن عنوان محبوبــشون رو در شرایطی بازی کنن که دیرتر باید با خرید بازی اورجینال از GEOW 3 حمایت کنن، ولی این جا همه ی ما که معمولا در هر صورت کپــی خریداری می کنیم ناراحت اینیم که دیرتر با بازی بدون باگ رو به رو می شیم ! :دی

یه کم راجع به این اینجا و اونجا که خودتون گفتید بیشتر فکر کنید متوجه میشید که اینجا دغدغه ها چی هست و اونجا چیه که مطمئنا از یه ( ی ) و ( و ) بیشتره
به عنوانه مثال:اونجا طرف ممکنه ویتامین و واکسنه سگش دیر بشه ولی اینجا .....
اگر j tag داری که حالش رو ببر وگرنه صبر کن بعدا حالشو ببر;)

دوستان همین الان دانلودش تموم شد وتست هم کردم
وای اگه بدونید چه شاهکاریه(البته یه سری باگ داره ولی عالیه)
از داستان چیزی نمیگم خودتون چند ماهه دیگه ببینید
با تشکر

اَه خیلی ناراحت کننده ست ،
اعصابم داغون شد ! بابا ما با این که کپی بازی می کنیم ولی بازم دلمون میسوزه واسه سازنده و ناشر ! بالاخره هر چی هم که باشه خیلی زحمت میکشن ، با این مسخره بازیها خدا کنه دلسرد نشن ! آخه چرا باید یه همچین اتفاقی واسه چنین عنوان فوق محبوب و فوق شاهکار بیفته !؟

سلام
پست اول تاپیک ویرایش شد !

بازم اینجا اتمام حجت میکنم هر عکسی ویدیویی یا حرفی در مورد بازی میخواین بزنین که داستان بازی یا هر چیزی رو لو بده مطمئن باشین بی برو برگرد بن خواهید شد ! (بدون استفاده از اسپویلر و توضیحات کافی بیرون از اسپویلر)
این سختگیری واسه خودمونه وگرنه مریض نیستم گیر بدم...
موفق باشین

سلام
پست اول تاپیک ویرایش شد !

بازم اینجا اتمام حجت میکنم هر عکسی ویدیویی یا حرفی در مورد بازی میخواین بزنین که داستان بازی یا هر چیزی رو لو بده مطمئن باشین بی برو برگرد بن خواهید شد ! (بدون استفاده از اسپویلر و توضیحات کافی بیرون از اسپویلر)
این سختگیری واسه خودمونه وگرنه مریض نیستم گیر بدم...
موفق باشین

به نظر من در مورد این بازی، چه با استفاده از اسپویلر و چه بدون اون باید با کسی که اسپویل می کنه شدیدا ً برخورد بشه ! بابا عقده ای بودن هم حدی داره ! شوخی شوخی با Geow هم شوخی !!!؟ این همه منتظر نموندیم که یه نفر با مسخره بازی بیاد انتظارمون رو به گند بکشه !

این خیلی مهمه. طرف اسپویلر میزاره مثل لُپ لُپ. باید باز کنی ببین توش چیه!
پ.ن: مرسی روله
من داستان رو توی pm ّرات توضیح میدم.غصه نخور:دی=)):p

اگه به من بود حتی توی اسپویلر هم اجازه نوشتن نمیدادم.کلا تا عرضه رسمی بازی تعطیل:دی

بدبخت اپیک حداقل بیاد تو این دو ماه تغییرات اساسی انجام بده که نسخه نهایی متفاوت بنظر برسه...

با این اپدیت جدید JTAG کردن کنسول امکان پذیر نیست درسته؟:d

الان دوست دارم برم کل جامعه هکرا رو لتوپار کنم....

دوستان با این اوصاف کسی از پیناتا نسخه پیش فروش شده رو میگریه؟

من که میخوام پیش خرید کنم...... دوستان کی پیش خرید کرده ؟؟؟
تا اون موقع فریمور جدید میاد بدون بازی اوریج بریم لایو ؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or