Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

خدا رو شکر فقط JTAG میتونن بازی کنن....... کوفتشون شه :d

ولی خدایی خیلی زوره این بازیو کپی بخری...... من نمیتونم به وجدانم بقبولونم که این بازیه محشر فقط با 3 تومن بخرم.... :d خدایی خیلی ظلمه...... وجدان درد میگیرم :d

من که میرم پیناتا بازی ارجینالو پیش خرید میکنم >:d< :x

آقا تا عرضه رسمی این بازی اسپویلر هم حتی ممنوع

همون طور که میبینید خیلی از بچه ها هم موافقن که حتی داخل اسپویلر هم نره چون ممکنه کسی درست قبلش توضیح نداده باشه و یا به اشتباه باز کنه
این یه تهدید یا.... نیست این یه احترام گذاشتن به انتظار خیلی سختی که بچه ها کشیدن.ممنون میشم همه رعایت کنن

بابا تورو خدا این چه وضعشه ؟ به خدا نامردیه . شما خودتون رو بزارین جای کسایی که برا این بازی زحمت کشیدن . یه هو سر نامردی چنتا آدم ..... نتیجه ی زحماتتون به باد بره ...

بابا تورو خدا این چه وضعشه ؟ به خدا نامردیه . شما خودتون رو بزارین جای کسایی که برا این بازی زحمت کشیدن . یه هو سر نامردی چنتا آدم ..... نتیجه ی زحماتتون به باد بره ...

همه این ها زیر سر بلاد دشمنه.:))
نه من میدونم دست سونی تو این موضوع هستش.:d

دوستان ، عزیزان التماس میکنم ،تمنا میکنم ، خواهشن حتی اسپویلر هم نزارید ..... آدم وسوسه میشه میبینه !!!
اقا حالا مگه چند نفر تویه این سایت J-tag دارنو چند نفر مگه این بازیو دان کردنو چند نفر بازی کردن؟:d
مطمئن باشین اونقدر کم هستن که به انگشت یه دست هم نمیرسن
فقط میمونه کپی پیست کردن منابع خارجی که اونم مدیران همیشه حاضر در صحنه:d درستش میکنن
دیگه انقدر التماس کردن نداره
خودت داری میگی دیگه کپی پیست :d

آخرین ویرایش:
این قضیه از احمقی خود Epic منشاء میگیره که به فکر امنیت نیستن.. یک مشت آدم مست،دیوانه، خوله چل ریختن تو Epic

دوستان با این اوصاف کسی از پیناتا نسخه پیش فروش شده رو میگریه؟:biggrin1:

چرا پیش خرید نکنه..؟ یک نسخه داغون که فقط برای jtag ها میاد چه ارزشی داره که بخوای پیش خرید رو انجام ندی..؟

دوستان ، عزیزان التماس میکنم ،تمنا میکنم ، خواهشن حتی اسپویلر هم نزارید ..... آدم وسوسه میشه میبینه !!!

اقا حالا مگه چند نفر تویه این سایت J-tag دارنو چند نفر مگه این بازیو دان کردنو چند نفر بازی کردن؟:d

مطمئن باشین اونقدر کم هستن که به انگشت یه دست هم نمیرسن

فقط میمونه کپی پیست کردن منابع خارجی که اونم مدیران همیشه حاضر در صحنه:d درستش میکنن
دیگه انقدر التماس کردن نداره

پست اول دوباره ویرایش شد.

با توجه به اینکه بازی زودتر از زمان تعیین شده لیک شده و ممکنه بعضی از دوستان کنسول JTAG شده داشته باشن و بازی رو زودتر از بقیه انجام بدن به هیچ عنوان، چه با اسپویلر و چه بدون اسپویلر، حرفی از داستان و حتی گیم پلی و مسائل دیگر بازی زده نشه. در غیر اینصورت دسترسی شخص مورد نظر قطع خواهد شد.

دوستان نیازی نیست نگران موفقیت و فروش بازی باشید چون بازی فروش خودش رو خواهد کرد.این پایرت کردنها هم فقط مختص ما ایرانیها و کشورهای تازه مستقل شده از شوروی و ماکزیمم روسیه هستش.پس فروش اصلی بازی که در اصل در اروپا و آمریکا و آسیای شرقی و جنوب شرقی هست پابر جاست.پس خیالتون راحت.

با این اپدیت جدید JTAG کردن کنسول امکان پذیر نیست درسته؟:d

نه یه زمانی توی سال 2008 -2009 اگه اشتباه نکنم این روش هک پیدا شد و بعد هم سریع ماکروسافت با یه اپدیت جدید جلوشو گرفت کلن انقدر این کنسول ها کمن که که پیدا کردنش میشه قضیه انبار کاه و نصفه شب و ...:d

• Like
Reactions: Panther_X
زمانــه ی عجیبی ـه !، مردم اونور یقینا حتی اگه از کنسول کپی خور هم استفاده کنن بازی های محبوب ـشون رو به صورت اوریجنال خریداری می کنن. الان اونا ناراحت اینن که به خاطر Leak شدن بازی مجبورن عنوان محبوبــشون رو در شرایطی بازی کنن که دیرتر باید با خرید بازی اورجینال از GEOW 3 حمایت کنن، ولی این جا همه ی ما که معمولا در هر صورت کپــی خریداری می کنیم ناراحت اینیم که دیرتر با بازی بدون باگ رو به رو می شیم ! :دی

در هر صورت به قول امیــن بشینین واسه خودتون تمرین کنین واسه بخش MultiPlayer که سه ماه دیگه راه افتاد آماده ی آماده باشین.

ببین پسر خوب
بحثا قدیمیو وسط نکش
هروقت ماکرو اینقد واست ارزش قایل شد که به کشورت یه نمایندگی داد توهم سنگ اوریج خریدن و حمایت از بازیه محبووبتو به سینه بزن

• Like
Reactions: shahnam
با این اپدیت جدید JTAG کردن کنسول امکان پذیر نیست درسته؟:d
فکر کنم فقط کسانی که داشبوردشون از اون سری قدیم هست میتونن jtag کنند..

http://www.winsupersite.com/content/content/127500/reviews/xbox360_xbl_01.jpg

دوستان نیازی نیست نگران موفقیت و فروش بازی باشید چون بازی فروش خودش رو خواهد کرد.این پایرت کردنها هم فقط مختص ما ایرانیها و کشورهای تازه مستقل شده از شوروی و ماکزیمم روسیه هستش.پس فروش اصلی بازی که در اصل در اروپا و آمریکا و آسیای شرقی و جنوب شرقی هست پابر جاست.پس خیالتون راحت.
نه فقط مخصوص ما نیست پارسال حدود یک میلیون نفر رو تو آمرکا بن کردن..

ببین پسر خوب
بحثا قدیمیو وسط نکش
هروقت ماکرو اینقد واست ارزش قایل شد که به کشورت یه نمایندگی داد توهم سنگ اوریج خریدن و حمایت از بازیه محبووبتو به سینه بزن
هر وقتها هم مردم کشور من از راهپیمایی صلح تا مراسم ختنه سوران شعار مـــرگ بـــر آمـــریکــا را با جان و خون و پوست خود فریاد نزدن اونوقت برای ما هم ارزش قائل میشن..

آخرین ویرایش:
پست اول دوباره ویرایش شد.

با توجه به اینکه بازی زودتر از زمان تعیین شده لیک شده و ممکنه بعضی از دوستان کنسول JTAG شده داشته باشن و بازی رو زودتر از بقیه انجام بدن به هیچ عنوان، چه با اسپویلر و چه بدون اسپویلر، حرفی از داستان و حتی گیم پلی و مسائل دیگر بازی زده نشه. در غیر اینصورت دسترسی شخص مورد نظر قطع خواهد شد.

دمت گرم ! منم همین را میخواستم .
کسی حتی با اسپویل بزاره بنش میکنم :دی

دوستان من مثل همیشه به خاطر این اخلاق گندم :d نتونستم جلو خودم رو بگیرم رفتم youtube و ادامه ماجرا .........
فقط به همه پیشنهاد میکنم اشتباه من رو نکنید ، شک نکنید فقط لذت اولین بار بازی کردن و دیدن بعضی سکانس های ناب رو به خودتون حروم میکنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or