most-t36 کاربر سایت Jul 2, 2011 #1,186 اگه واقعیت داشته باشه یعنی باید قضیه ی هک شدنه PSN ـو به کل فراموش کرد از بس رسوایی در پی داره هم واسه مایکرو و از اون بیشتر اپیک !!
اگه واقعیت داشته باشه یعنی باید قضیه ی هک شدنه PSN ـو به کل فراموش کرد از بس رسوایی در پی داره هم واسه مایکرو و از اون بیشتر اپیک !!
Siavash_MH FCB کاربر سایت Jul 2, 2011 #1,189 واویلا مارکوس کردید منو مایوس واویلا بر من کشتی منو از غم :-o تف به ذات هکرش
Fenris Wolf کاربر سایت Jul 2, 2011 #1,191 بدبخت اپیک چه آرزو هایی برای بچه ـش داشت خدا کنه هکرش ...... ولش کن گناه داره نفرین نمیکنمش افسرده شدم
بدبخت اپیک چه آرزو هایی برای بچه ـش داشت خدا کنه هکرش ...... ولش کن گناه داره نفرین نمیکنمش افسرده شدم
Dreadlord کاربر سایت Jul 2, 2011 #1,192 نگران نباشید، چون فقط مال کنسولهای JTAGـه. بخوایید هم نمیتونید بازی کنید.
amircrysis کاربر سایت Jul 2, 2011 #1,193 بروبچ ببخشید که سوال گنگ میکنم ولی خوب راستشو بخواین خوب نفهمیدم.:d این لیک که گفتی ها ای یعنی چه؟
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Jul 2, 2011 #1,194 نوشته شده توسط Dreadlord: نگران نباشید، چون فقط مال کنسولهای JTAGـه. بخوایید هم نمیتونید بازی کنید. بیشتر... من بازی میکنم خیلی استوار مثل reach البته تصمیم گرفته بودم کنسول عزیزم رو بعد GeOW3 بفروشم که خدا خواست و زودتر نسیب کرد ناراحت نباشید براتون عکس میزارم از تگ اسپویلر هم استفاده میکنم
نوشته شده توسط Dreadlord: نگران نباشید، چون فقط مال کنسولهای JTAGـه. بخوایید هم نمیتونید بازی کنید. بیشتر... من بازی میکنم خیلی استوار مثل reach البته تصمیم گرفته بودم کنسول عزیزم رو بعد GeOW3 بفروشم که خدا خواست و زودتر نسیب کرد ناراحت نباشید براتون عکس میزارم از تگ اسپویلر هم استفاده میکنم
GFX کاربر سایت Jul 2, 2011 #1,195 نوشته شده توسط amircrysis: بروبچ ببخشید که سوال گنگ میکنم ولی خوب راستشو بخواین خوب نفهمیدم.:d این لیک که گفتی ها ای یعنی چه؟ بیشتر... هیچی ...یعنی چند ماه قبل از عرضه رسمی بازی یه نسخه ی کامل و تپل و خلاصه باقلوا از بازی به بیرون درز کرده
نوشته شده توسط amircrysis: بروبچ ببخشید که سوال گنگ میکنم ولی خوب راستشو بخواین خوب نفهمیدم.:d این لیک که گفتی ها ای یعنی چه؟ بیشتر... هیچی ...یعنی چند ماه قبل از عرضه رسمی بازی یه نسخه ی کامل و تپل و خلاصه باقلوا از بازی به بیرون درز کرده
Mehrdad کاربر سایت Jul 2, 2011 #1,198 الانه که You-Tube بشه پر از ویدوهای بازی... داستانه بازی لو رفته دیگه...
Gunners Trust کاربر سایت Jul 2, 2011 #1,199 ای بابا برای یه طرفدار گیرز اف وار درد اور که این بازی اینقدر زود تر از وقت موعد لیک شده . بیایید دست به دست هم دهیم و نسخه اورجینال رو بخریم:d:d لعنت بر کسی که لینک های بازی رو پخش کرد)x Reactions: Panther_X
ای بابا برای یه طرفدار گیرز اف وار درد اور که این بازی اینقدر زود تر از وقت موعد لیک شده . بیایید دست به دست هم دهیم و نسخه اورجینال رو بخریم:d:d لعنت بر کسی که لینک های بازی رو پخش کرد)x
Kurt117 کاربر سایت Jul 2, 2011 #1,200 الانه که You-Tube بشه پر از ویدوهای بازی... داستانه بازی لو رفته دیگه... بیشتر... خوب باید اقدامات شدید امنیتی صورت بگیره دیگه!
الانه که You-Tube بشه پر از ویدوهای بازی... داستانه بازی لو رفته دیگه... بیشتر... خوب باید اقدامات شدید امنیتی صورت بگیره دیگه!