Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

میگم بچه ها یادتون هست عده ایی میگفتن کاورگیری ماله گیرز نیست و با قاطعیت میگفتن هیچ بازی تو این مورد ازش الهام نگرفته.بعد یادتون هست که چقدر جمله ign در مورد گرافیک آنچارتد 2 رو نقل قول میکردن؟پس اینو بخونید تا جیگرتون حال بیاد.:dاین حرف ign در مورد گیرز هست:d

فکر کنم epic یه رشوه ای به ign داده تا این حرف را بزنه وگرنه خود gears کاورگیری را تقلید کرده و هیچ بازی هم ازش الگو برداری نکرده ! به همین خاطر هنوز هم بهش نزدیک نشدند lol !

نکته همین هست فرخ.دوستان با قاطعیت میگفتن هیچ بازی حتی هیچ بازی ایی از گیرز الهام نگرفته.بعد الان سوال برای من این هست که چرا ign نگفته،کیل سوئیچ؟:dاوضاع وقتی جالبتر میشه که gt هم یه همچین چیزی گفت.

البته gamespot را هم اضافه کن ! کلا این سایتها همشون دروغ میگن lol !

آخرین ویرایش:
فکر کنم epic یه رشوه ای به ign داده تا این حرف را بزنه وگرنه خود gears کاورگیری را تقلید کرده و هیچ بازی هم ازش الگو برداری نکرده ! به همین خاطر هنوز هم بهش نزدیک نشدند lol !
نکته همین هست فرخ.دوستان با قاطعیت میگفتن هیچ بازی حتی هیچ بازی ایی از گیرز الهام نگرفته.بعد الان سوال برای من این هست که چرا ign نگفته،کیل سوئیچ؟:dاوضاع وقتی جالبتر میشه که gt هم یه همچین چیزی گفت.

میگم بچه ها یادتون هست عده ایی میگفتن کاورگیری ماله گیرز نیست و با قاطعیت میگفتن هیچ بازی تو این مورد ازش الهام نگرفته.بعد یادتون هست که چقدر جمله ign در مورد گرافیک آنچارتد 2 رو نقل قول میکردن؟پس اینو بخونید تا جیگرتون حال بیاد.:dاین حرف ign در مورد گیرز هست:d
تابلو بوی رشوه میاد:d
نکته همین هست فرخ.دوستان با قاطعیت میگفتن هیچ بازی حتی هیچ بازی ایی از گیرز الهام نگرفته.بعد الان سوال برای من این هست که چرا ign نگفته،کیل سوئیچ؟
یه بار چندین وقت پیش تو یه تاپیکی که الان ذهن یاری نمیکنه اسم تاپیکو گفتم پایه ریز کاور گیریه این نسل گیرز بود چشمت روز بد نبینه کُلُهُم پرسنل سونی حمله کردن و به ترتیب اسم پراجکت ناوتی داگ رو برای من بخش کردند!:d تازه شوخی عشایری هایی که با من کردند بماند:d
به کیل سوئیچ هم قانع نبودند فقط پراجکت ناوتی داگ...
یکی یکی اسماشون بیارم بیان اینجا جواب پس بدن:d

• Like
Reactions: REDEMPTiON313#
مشکل اینه که فقط ign نگفته.همون سالی هم که u2 تمام جوایز رو درو کرد gametrailers در انتخاب بهترین بازی وقتی u2 رو انتخاب کرد دقیقا همین جمله رو در موردش به کار برد.حالا میگیم ign چرت گفته.gt هم چرت گفته؟

• Like
Reactions: Terova
مشکل اینه که فقط ign نگفته.همون سالی هم که u2 تمام جوایز رو درو کرد gametrailers در انتخاب بهترین بازی وقتی u2 رو انتخاب کرد دقیقا همین جمله رو در موردش به کار برد.حالا میگیم ign چرت گفته.gt هم چرت گفته؟

بهترین بازی چی ؟ بهترین بازی سال ؟ چون MW2 به عنوان goty انتخاب شد .
یا شاید من منظورتونو بد متوجه شدم .

• Like
Reactions: ston cold
تابلو بوی رشوه میاد:d
یه بار چندین وقت پیش تو یه تاپیکی که الان ذهن یاری نمیکنه اسم تاپیکو گفتم پایه ریز کاور گیریه این نسل گیرز بود چشمت روز بد نبینه کُلُهُم پرسنل سونی حمله کردن و به ترتیب اسم پراجکت ناوتی داگ رو برای من بخش کردند!:d تازه شوخی عشایری هایی که با من کردند بماند:d
به کیل سوئیچ هم قانع نبودند فقط پراجکت ناوتی داگ...
یکی یکی اسماشون بیارم بیان اینجا جواب پس بدن:d

آدرس داری آدرس بده با کاربر استون کلد بریم حضوری ....

بازی واقعا عالی شده.یادم یه تاپیک بود که گرافیکی ترین بازی این نسل رو میگفت چیه من گفتم گیرز 10000 نفر گفتن تو جان کارمک رو نمیشناسی و .... آنچارتد ندیدی.در صورتی که هم اون رو میشناسم و هم آنچارتد بازی کردم.اما به نظرم این بهتره.در مورد اون یکی بازی هم نمیگم که مولتی اون بازی نا امیدم کردم البته 100 درصد بهتر میشه اما فکر نکنم بازی ای مولتیش به گرد پای گیرز برسه:d

بهترین بازی چی ؟ بهترین بازی سال ؟ چون MW2 به عنوان goty انتخاب شد .
یا شاید من منظورتونو بد متوجه شدم .

ظاهرا وقتی بازی انچارتد 1 را نقد میکرد چنین حرفی را گفته !
البته gamespot هم زمان نقد بازی یه همچین حرفی را گفته بود !

آخرین ویرایش:
  • Like
بعد از 5 سال بعضی از بازیها تازه فهمیدن باید CO-OP و کاور گیری رو اضافه کنن..

بعضی ها هم بزرگترین مقلد جهان رو با Gears مقایسه میکنن فقط به خاطر اینکه رنگ سبز و زرد بیشتر تو بازیش به کار بردن..

• Like
اقا ول کنین این بحثارو تحولو گیرزو اینا دیگه قدیمی شده
گیرز که یک تقلید از بقیه بازی هاست مخصوصا سیستم کاورگیریش
اگه اپیک میدونست ملت میخوان پشت بازی و شرکتو اون همه زحمتش اینطور بحرفن حداقل دوسه تا تقلید اساسی از بازی های زیر رده خودش میکرد که نسوزه
نه مثل انچارتد
خداییش یه نو اوری داره/:)
هر چیزیرو از یجا کش رفته شده انچارتد:|
البته ناگفته نماند انچارتت از همه نظر از گیرز سره مخصوصا تو الهام گیری

آدرس داری آدرس بده با کاربر استون کلد بریم حضوری ....

بازی واقعا عالی شده.یادم یه تاپیک بود که گرافیکی ترین بازی این نسل رو میگفت چیه من گفتم گیرز 10000 نفر گفتن تو جان کارمک رو نمیشناسی و .... آنچارتد ندیدی.در صورتی که هم اون رو میشناسم و هم آنچارتد بازی کردم.اما به نظرم این بهتره.در مورد اون یکی بازی هم نمیگم که مولتی اون بازی نا امیدم کردم البته 100 درصد بهتر میشه اما فکر نکنم بازی ای مولتیش به گرد پای گیرز برسه:d

کسی منو صدا زد :d
ممل میخوای خون بپا کنی
یکم دیگه تند پیش برین باز پستها از دم بکنار پاک میشن یچنتا هم بن میشن که یکیش منم:d

• Like
Reactions: Terova
FORUM:
محکمه
میدان
بازار
دیوانخانه
محل اجتماع عموم
دادگاه
خب پس بازار هم هست ! اجناستون رو از این به بعد توی این تاپیک هم بفروشین فقط فراموش نکنین قیمت مناسب براش بذارین !
البته محکمه هم هست ! پس اگه به پست های مقایسه ای (که تاپیک مخصوص داره) و پست های کوچه بازاری (که تاپیک مخصوص نداره و جاش توی چت روم های خارج از سایت هست) ادامه بدین , مجبورم میشیم وارد محکمه و دادگاه بشیم و یه عده رو بازجویی کنیم !
پست های بعدی در زمینه مقایسه و دعوا و زورگیری و ... پاک میشه و اگه برخورد هم شد شکایت نکنین.

• Like
Reactions: гадюка
توی این عکس انگار یه کاراکتر جدید دیده میشه. خیلی شبیه به Alex Brand هست و اگه خودش باشه میشه گفت یه شخصیت شاخ دیگه به گروه اضافه میشه.

44783913676765822352.jpg

Alex یه چیزی تو مایه های مارکوسه منتها از نوع مونث! آخرت Badassـه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or