Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

اینم یه تعداد تصاویر البته نمیدونم اون پشت زمینه ها تو عکسها واقیعه ؟ مثلا عکس دومی خیلی عالی میشه یه همچین محیطی تو بازی بوجود بیارن .

فکر کنم این عکسها دست ساز باشه..

اینو حتما ببینید! Beast Mode Gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=spzJSE1jJZ8

وای خدا این دیگه چی بود ؟؟!!!!!:|
نبینید نصف عمرتون در فناست ......
نمیشه توصیف کرد فقط باید ببینید امکانات و ایدهای جدید بی نظیره کلا multi با hord خیلی جذاب شده ، به نظرم این تریلر از تریلر e3 جذاب تر بود :d

rkpthe30jza514y5jol.jpg

ویدئو رو دیدم خیلی خیلی جالب بود اینها دیگه زیادی دارن رو بازی کار میکنن دیگه هر چی که میشد اجرا کرد رو دارن روی Geow3 پیاده میکنن.

با این تفاصیل horde دو نوع هست یک نوع که مثل قدیم نقش سربازان COG رو داریم و این نوع هم فقط نقش لوکاست ها رو اجرا میکنیم که خیلی خفن کار شده..

خدا به داد بازیهای دیگه برسه دوباره باید مثل سال 2006 تحول تو ساختارشون بدن..

خب بنده قبلا پستهایی زدم که میگفتم زیاد به گرافیکش امید ندارم.ولی با دیدن ویدیوهای جدید و مخصوصا بازی کردن مولتی u3 نظر 180 درجه برگشت.گیرز رسما ترکونده.فکر کنم بتونه بهترین گرافیک کنسولی بشه.واقعا عالی هست.پیشرفتی که نسبت به 2 کرده اصلا قابل وصف نیست.
در مورد گیم پلی هم بدجوری دهنم رو آب انداخت.میخوام ببینم کی دیگه میتونه بگه بازیش فرقی با 2 نداره!!!!!!!!!!!
خدا به داد بازیهای دیگه برسه دوباره باید مثل سال 2006 تحول تو ساختارشون بدن..
=)):)):dنترس.میدن:d

کلیف اون اوایل که بازی تأیید شده بود هم گفته بود رُس X360 رو میخوان بکشن با گیرز3! اوایل نمیشد به اون حرفش اعتماد کرد ولی الان که دارم میبینم این بازی رو ...!
به نظرم تو لیست نامزد های GoTY میتونیم ببینیم اسم Gears of War 3 رو چندین بار!

من فقط موندم اگه بریم سمت COG , این همه موجود غجیب غریب چطوری باید کشت ؟!
همشون یپا ژنرال رم هستند ...
نه اگر ویدئو رو نگاه کنی وقتی سرباز COG میشی لوکاست ها هوش مصنوعی هستن و وقتی هم که لوکاست باشی COG هوش مصنوعی میشه و قاعدتا هم مشکلی نباید با هوش مصنوعی داشته باشی..

کلیف اون اوایل که بازی تأیید شده بود هم گفته بود رُس X360 رو میخوان بکشن با گیرز3! اوایل نمیشد به اون حرفش اعتماد کرد ولی الان که دارم میبینم این بازی رو ...!
به نظرم تو لیست نامزد های GoTY میتونیم ببینیم اسم Gears of War 3 رو چندین بار!
کلیف چند وقت پیش گفته بود استفاده از قدرت 360 مثل کشیدن آب از سنگ هست و اگر بیشتر وقت داشتم بیشتر میتونستم از قدرت 360 استفاده کنم..

آخرین ویرایش:
میگم بچه ها یادتون هست عده ایی میگفتن کاورگیری ماله گیرز نیست و با قاطعیت میگفتن هیچ بازی تو این مورد ازش الهام نگرفته.بعد یادتون هست که چقدر جمله ign در مورد گرافیک آنچارتد 2 رو نقل قول میکردن؟پس اینو بخونید تا جیگرتون حال بیاد.:dاین حرف ign در مورد گیرز هست:d
Third-person shooters are still trying to duplicate Gears of War’s cover system, and no one has come close. It was a landmark modern video game, pushing the boundaries of graphics, gameplay and grit.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or