Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

شک ندارم آخر بازی یه سیستم هندی قراره پیاده بشیم.
اوه مارکوس نننننننه
مارکوس : Nice مردم انگاری :دی و...

ولی جدی با اینکه E3 امسال یه کپی کامل از E3 سال 2008 بود :دی و همه بازی ها همون بودن حتی گیرز که گیم پلیش فرق چندانی نکرده بود ولی خیلی با بازی به خصوص بخش گرافیکش حال کردم.
خیلی عالی کار شده.
اما داستان چندتا ضعیفه انداختن تو بازی ... :|

شک ندارم آخر بازی یه سیستم هندی قراره پیاده بشیم.
شک نکن...:d
یادم رفت بگم آخرشم همه با هم ازدواج میکنن.
ایول..اینا یادم رفته بود بگم....:d
وقتی شما داستان رو از 900 زاویه مورد بررسی قرار میدی بازی اصلی کاملا برات بی معنی میشه مثل قضیه دوستان و H:R..
داش من فقط از سه زاویه به داستان نگاه کردم......900 تا رو از کجا آوردی...
پس خواهشا در مورد داستان بحث نکنید..
OK BRO

آخرین ویرایش:
امیدوارم تو این شماره جواب درستی به نکات مبهم بازی بدن و یه جوری راست و ریستش کنن!
گرافیکش که واقعا عالی کار شده. فقط از لحاظ داستان خرابش نکنن که این شماره از این لحاظ هم عالی باشه مثل سایر بخش ها.

• Like
Reactions: BROXIGAR
دوستان من رفتم پیش طرف گفت فردا میاد!(طرف=صاب مغازه)
جریان چیه؟واقعا فردا میاد؟
یا یارو ئه بدجوری وضعش خراب بوده :dبا با کلیف بی رفیقه یه نسخه تستی براش فرستاده و این بنده ی مسلمان و شیعه ازش به اندازه Nتا رایت کرده..:d:))
نه داش بازی 20 SEP یعنی سه ماهه دیگه میاد...b-):>

عجب کیفیتی...
gears-of-war-3-multiplayer-preview-20101006064708510.jpg

آخرین ویرایش:
من یچیزیو موندم! ایکس باکس که انقدر گرافیک روش اجرا میشه چرا بازیای دیگه ـش اینجورین؟
چرا میگن گدا وار(:دی) و آ«چارتد رو 360 اجرا بشه کنسول میسوزه؟(=)) ته حرف بوده یادمه تو مجله بازیرایانه نوشته بود فلانی گفته(اسمشو یادم نی) اینجوریه:دی)

من یچیزیو موندم! ایکس باکس که انقدر گرافیک روش اجرا میشه چرا بازیای دیگه ـش اینجورین؟
چرا میگن گدا وار(:biggrin1:) و آ«چارتد رو 360 اجرا بشه کنسول میسوزه؟(=)) ته حرف بوده یادمه تو مجله بازیرایانه نوشته بود فلانی گفته(اسمشو یادم نی) اینجوریه:biggrin1:)

کلا همشون اینجورین حرفهای خنده آور زیاد میزنند مثلا از سال 2007 تا حالا هر بازی که انحصاری سونی میاد سازنده ها میگن از 100 درصد قدرت کنسول استفاده کردیم..! من موندم این 100 درصد تموم نشد..!

اون حرف هم دیوید دماغ گیج زده بود که میگفت HR روی XBOX 360 امکان نداره اجرا بشه..LOL
البته حرفهای زیادیم زده بود مخصوصا در مورد کینکت که ماکروسافت تو E3 دهنشو کامل بست..:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or