Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

یا خدا این دیگه چی بود . گرافیک بازی شدیدا خفن بود دیوانه کننده هم بود :d عجب نورپردازی . اونجا که اون موجودات قشنگ در حال ترکیدن بودن چقدر جالب پخش میشدن رو در و دیوار ! کلا عالی بود فراتر از تصور ارزش 127 مگ داشت که دان کنیم :d

یعنی CGنیست دیگه؟؟
Cg :| دوست عزیز هیچ کدوم از شماره های گیرز کات سینشون Cg نیست !!!

این in-game باشه چه فرقی و حسنی داره؟؟؟
کیفتش بیشتر میشه؟؟
نه کیفیتش بیشتر نمیشه اصولا کات سین CG یا Pre-recorded برای این هست که کیفیت میان پرده رو افزایش بدن ...
کلا ingame و real time به این معنی هستن که میان کات سین و چیزی که تو گیم پلی میبینی هیچ فرقی نیست و حتی اگه سازنده ها بخوان میتونن به شما اجازه بدن در حین تماشای cut scense دوربین بازی رو به صورت دلخواه تغییر بدی که البته بعیده این مورد رو تو بازی قرار بدن چون کادر بندی و ترکیب مورد نظر سازنده تو سکانس مورد نظر بهم میریزه .....
در عین حال برای نشون دادن کات سین به صورت ingame نیاز به یه انجین قوی هست که در حالت زوم بر روی چهر کاراکتر و محیط ، کیفیت خودش رو از دست نده و دچار افت فریم و کیفیت نشه .
اه...من نمیدونستم قبلنا .....شرمنده.پس این همه کات سکانسایی که نشون میدادن IN -GAME بود....ایول .ترکونده بود که...
نه کات سین نسخه اول و دوم Pre-recorded بود ، ولی احتمالا تو نسخه سوم در بعضی مراحل شاهد کات سین های in-game باشیم.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز هیچ کدوم از شماره های گیرز کات سینشون Cg نیست !!!
اه...من نمیدونستم قبلنا .....شرمنده.پس این همه کات سکانسایی که نشون میدادن IN -GAME بود....ایول .ترکونده بود که...
کیفیتش بیشتر نمیشه اصولا کات سین CG یا Pre-recorded برای این هست که کیفیت میان پرده رو افزایش بدن ...
کلا ingame و real time به این معنی هستن که میان کات سین و چیزی که تو گیم پلی میبینی هیچ فرقی نیست و حتی اگه سازنده ها بخوان میتونن به شما اجازه بدن در حین تماشای cut scense دوربین بازی رو به صورت دلخواه تغییر بدی که البته بعیده این مورد رو تو بازی قرار بدن چون کادر بندی و ترکیب مورد نظر سازنده تو سکانس مورد نظر بهم میریزه .....
در عین حال برای نشون دادن کات سین به صورت ingame نیاز به یه انجین قوی هست که در حالت زوم بر روی چهر کاراکتر و محیط کیفیت خودش رو از دست نده و دچار افت فریم و کیفیت نشه .
مرسی ...کاملا ملتفت شدم.......VIVA GEOW3

برید ببینید عجب چیزه خری ساختن !

قسمت Horde mod
http://www.eurogamer.pt/videos/gears-of-war-3-gameplay-e3-2011

چقدر تغییرات دادن تو قسمت horde......... :

اضافه شدن امکان خرید و نصب وسایل(مثه ار پی جی و سیم خاردار و ادم اهنی و .....)

دشمنا هم که تو توشون brumak هم من دیدم\m/....... .باضافه اون موجودات دیوونه جدید که تو e3 سال پیش بودن..........:x:x:x

فوق العاده بود . دهنمان آب افتاد ای کاش نمیدیدم :d
چقدر پیشرفت کرده . خیلی بهتر شده . همه چی . واقعا نفسگیر تر شده بازی . با شمشیر نصف میکرد همه رو ؟ :d
اون Brumark هم شدیدا فاز داد

درباره ی آنیا بگم که دختر Helena Stroud هستش.
عاقبت هلنا
هلنا دوسال بعد از E-DAY کشته میشه و آنیا تنها بزرگ میشه،پدرش هم قبل از اینکه به دنیا بیاد مرده بود.
Anya در زبان مجارستانی به معنای مادر هست.صدا پیشه اش هم Nan Macnamara هستشhttp://forum.bazicenter.com/www.imdb.com/name/nm1518685/
Weapons
  • Lancer Assulat RIfle
  • LongShot Sniper Rifle
  • Retro Sniper
The Gears of war HeroClix Figures

Gears: Marcus Fenix, Dom, Baird, Anya, and Augustus Cole.
Locust: Drone, Skorge, RAAM, Kantus, and a Mauler
عرضه در 17 آگوست 2011

بنظرم این بازی یکی از بزرگترین و زیبا ترین پایان ها در بازی های تاریخ باشه.

بنظر من:1-مارکوس و رفیقاش میمیرن ولی این سیاره از دست این لوکاست های ملعون راحت مشهیعنی خودشون برای مردم فدا می کنن و با عزت می میرن.
یا 2-فقط مارکوس با شرافت تمام می میره :(( و ادامه این فرنچایزم فکر کنم با شخصیت های دیگه ادامه پیدا کنه.:((
یا ا 3- همه سلامتی کامله خودشونو حفظ می کنن.:d
که بنظر من اتفاق شماره 2 میفته.
حالا که دیگه سوژه ها داره برای این بازی تموم میشه و E3 هم تموم شد و تریلرا هم ته میکشه دوستان نظراتشونو در باره ی داستان بگن تاپیک جالب میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or