Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

بنظرم این بازی یکی از بزرگترین و زیبا ترین پایان ها در بازی های تاریخ باشه.

بنظر من:1-مارکوس و رفیقاش میمیرن ولی این سیاره از دست این لوکاست های ملعون راحت مشهیعنی خودشون برای مردم فدا می کنن و با عزت می میرن.
یا 2-فقط مارکوس با شرافت تمام می میره :(( و ادامه این فرنچایزم فکر کنم با شخصیت های دیگه ادامه پیدا کنه.:((
یا ا 3- همه سلامتی کامله خودشونو حفظ می کنن.:d
که بنظر من اتفاق شماره 2 میفته.
حالا که دیگه سوژه ها داره برای این بازی تموم میشه و E3 هم تموم شد و تریلرا هم ته میکشه دوستان نظراتشونو در باره ی داستان بگن تاپیک جالب میشه.

یه دفعه که خبر اومد مارکوس نمیمیره بقیشو نمی دونم
وضعیت خیلی پیچیدس
از یه طرف می گن این شماره پایان داستان مارکوس ـه ولی این عنوان ادامه خوهد داشت
چطوری می شه مارکوس زنده بمونه , لوکاست ها هم زنده بمونن , داستان هم تموم بشه:d

من که خیلی دوست دارم مارکوس شرافتمندانه بمیره.....:d
معمولا از باز هایی که قهرمان داستان می میره خوشم میاد.
کجا گفتن؟
منبع بده.
چطوری می شه مارکوس زنده بمونه , لوکاست ها هم زنده بمونن , داستان هم تموم بشه
:d
از یه طرف می گن این شماره پایان داستان مارکوس ـه ولی این عنوان ادامه خوهد داشت
خودت میگی مارکوس .پس یه بلایی سره اینا میاد...:d
Dom میمیره
بقیه زنده میمونن
Dom میره پیش همسرش
برمیگرده پیش زن دوستاشتنیش
اینم جالبه.به فکرم نرسید ......ولی سکانس مردن زنش تو بازی قبلی قشنگ ترین و با احساس ترین سکانس مرگی بود که دیده بودم...:(:((
اقا بغض نكني
خيلي با احساس گفتي
:d:))
من فکر کنم همه زنده بمونن چون 90% بازیکنا طرفدار مارکوسن و فکر نکنم که این ریسکو بکنن
شاید ولی بنظرم احتمالش کمه.

اقا پایان داستان مارکوس معنی حکم قتل این بدبختو نمیده که نمیدونم چرا اسم پایان داستان یه شخصی که میاد گردنه طرفو میبرن زیره گیوتین
نه این خبرش نبود یادمه از گوشه کنارا یجایی خوند که یکی از سازنده های بازی گفته یکی از شخصیت های اصلی بازی کشته میشه که به نظر کشته شدن مارکوس پایین ترین درصد ممکنه
به نظرم کسانی که کشته شدنشون کینه مارکوس رو به اوجش میرسونه یا دام ـه یا آنیا یکی از این دوتا
به نظرم احتمال مرگ این دوتا از همه بیشتره البته کلایتون هم ممکنه این وسط یه چیزیش بشه
ولی نظر شخصی من اینه که حتی بعد از پایان 3 گانه مارکوس باز هم تو نسخه های بعدی یه اسمی ازش باشه حالا با چه مقام و منصبی کار ندارم بودن این کاراکتر تو بازی فوق العاده فن ها رو خوشحال میکنه
این تریلر رو که دیدم یاده یه پستی افتادم تو GeOW 2 یادم نیست که زده بود فقط یادمه بعد از بازی کردن Gears 2 نوشته بود: من برای گیرز 3 توقع گرافیک بالاتر رو به هیچ عنوان ندارم فقط محیط هارو بزرگ تر کنن برای من کافیه!
کجاست این دوست عزیمون بیاد این تریلر رو ببینه خدایی نکرده سکته کنه:d

اوه نه
بابا غم باد کردیم این چند صفحه اخرو خوندیم
جون داداش به قیافه مارکوس میخوره بمیره
مگر اینکه یه سیاررو بترکونه یا جون چند ملیونو نجات بده :))و تو اخر سری سه بمیره ولی اول سری چهار میبینی جون سالم به در برده

فکر کنم یک پست دادم ولی نیستش..! بی خیال

گفتم خواهشا در مورد داستان بازی صحبت نکنید چون قضیه خیلی حساس شده

بعد نمیدونید چرا ویدئو درست حسابی از بازی نمیاد..؟

نمیدونم چرا انقدر که ازش تعریف میشه با بازی حال نمیکنم ! یعنی چیزِ خاصی برام نداشت حتی اون شماره 2 که یه تریلر گیم پلی رو کلیفی واسه GT بود فکر کنم به نمایش در آورد خیلی جذبم کرد ولی خود بازی اصلاً . یجورایی بازی برام خنثی هست ...

چرا؟؟؟؟ اینجا داریم بحث میکنیم دیگه....حدسیاتمونو میگیم تاپیک جذاب شه
نمیدونم چرا انقدر که ازش تعریف میشه با بازی حال نمیکنم ! یعنی چیزِ خاصی برام نداشت حتی اون شماره 2 که یه تریلر گیم پلی رو کلیفی واسه GT بود فکر کنم به نمایش در آورد خیلی جذبم کرد ولی خود بازی اصلاً . یجورایی بازی برام خنثی هست ...
ولی من برعکس شما بزرگترین بازییه برا من واز همه بازی ها بیشتر منتظرشم...

یه ویدیوی 5دقیقه ای از قسمتhorde بازی اومده که داره با فرگوسن مصاحبه میکنه و بازی رو هم نمایش میده.....اخراش هم دوبلورنقش cole میاد از اون اسلحه جدید(ساطور) رونمایی می کنه.......

حتما حتما حتما ببینن گیرزدوستان:d:

http://www.youtube.com/watch?v=tEkxwT8HHFA&feature=relmfu

• Like
Reactions: Terova

بعد نمیدونید چرا ویدئو درست حسابی از بازی نمیاد..؟

منم زیاد پست دادم بعد اومدم دیدم نیست ! زیاد جدی نگیر !:d;)

من فکر کنم واقعا میخوان مردم رو تشنه بازی کنن به خاطر همینم یه چیزه درست درمون نمیدن که ببینیم چی به چیه . . .

-------------------

ولی خدایی من فقط تو کف یه جمله هستم که تو تریلر دیدم خیلی باهاش حال کردم - هرچی میخواد بشه بشه !

BROTHERS TO THE END

چرا؟؟؟؟ اینجا داریم بحث میکنیم دیگه....حدسیاتمونو میگیم تاپیک جذاب شه
وقتی شما داستان رو از 900 زاویه مورد بررسی قرار میدی بازی اصلی کاملا برات بی معنی میشه مثل قضیه دوستان و H:R..:d

پس خواهشا در مورد داستان بحث نکنید..

یه ویدیوی 5دقیقه ای از قسمتhorde بازی اومده که داره با فرگوسن مصاحبه میکنه و بازی رو هم نمایش میده.....اخراش هم دوبلورنقش cole میاد از اون اسلحه جدید(ساطور) رونمایی می کنه.......

حتما حتما حتما ببینن گیرزدوستان:d:

http://www.youtube.com/watch?v=tEkxw...feature=relmfu
دانلود نمیشه..!

آقا چرا این حرف های ناراحت کننده رو میزنید.از داستان بازی که خبر ندارید.
به نظر من آخرش همه خسته میشن و یه جلسه میزارن و دور هم جمع میشن.مارکوس هم در حال چای ریختن روش رو لوکاست ها میکنه و میگه بسه و دوم هم سرش رو به نشانه تایید تکون میده در همین زمان لوکاست ها به هم نیگاه میکنن و اون یکی دسته هم کمی به فکر فرو میرن آخرشم نتیجه میگیرن رو زمین جا برای همه زیاد و همه یه عمر به خوبی و خوشی با هم زندگی میکنن.:d;)

آقا چرا این حرف های ناراحت کننده رو میزنید.از داستان بازی که خبر ندارید.
به نظر من آخرش همه خسته میشن و یه جلسه میزارن و دور هم جمع میشن.مارکوس هم در حال چای ریختن روش رو لوکاست ها میکنه و میگه بسه و دوم هم سرش رو به نشانه تایید تکون میده در همین زمان لوکاست ها به هم نیگاه میکنن و اون یکی دسته هم کمی به فکر فرو میرن آخرشم نتیجه میگیرن رو زمین جا برای همه زیاد و همه یه عمر به خوبی و خوشی با هم زندگی میکنن.:d;)

مگه داری سریال ایرانی نگاه می کنی؟ :d

توی سیارهSera هستن:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or