Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

من یچیزیو موندم! ایکس باکس که انقدر گرافیک روش اجرا میشه چرا بازیای دیگه ـش اینجورین؟

کدوم بازیاش چجورین؟؟ یه Alan Wake داد بیرون زد رو دسته هرچی نور پردازی تا الان امده !!! غیره اینه ؟

من یچیزیو موندم! ایکس باکس که انقدر گرافیک روش اجرا میشه چرا بازیای دیگه ـش اینجورین؟
خب چون کمپانبای انحصاری تمام زیر و بم کنسول و میشناسن و بیشترین استفاده رو ازش می برم و به ساختار کنسول بیشتر مسلطن و از نظر مالیم micro پشتشونه و قویترین بازیارو می سازن.

یک ویدئو جدید اومده که امکانات جدید اضافه شده به Horde رو نشون میده..

http://ve3tro.com/2011/06/21/gears-of-war-3-horde-2-0-briefing-gameplay-video/

امکانات خیلی زیاد و جالبی به این Horde اضافه شده که کلا این مد رو متحول کرده..

دقیقه 2.30 تا 2.33 نگاه کنید..! یکی از آرزو های من تو Geow2 بود..:((

اینم یک سری عکس که خودم گرفتم..

mb3b4bj0c8my5870gcsr.bmp

واقعا عالی کار شده .......
مود Horde خودش به تنهایی یه عالمی ـه :d

هر کمبودی که تو geow 2 احساس میشد بنظر میاد تو این شماره جبران شده .
یه نکته جالب تو بازی بود که بنظر میاد مختص این مپ باشه اونم این که وسعت محیط بود که تو بعضی سکانس ها بنظر میاد نسبت به نسخه های قبلی خیلی بیشتر و بزرگتر شده .

آقـا من نظرم عوض شد :d!

اصلاً به Game Play بازی که تو E3 کلیفی و ایس تی اجرا کردن خوب توجه نکرده بودم ... الان HD ـیش رو گرفتم و نشستم دوباره دیدم به نظرم که عالی بود . یکی از نکات جالب بازی واسه من رنگ بندی ـه محیط هست با اون رنگ زردِ مایل به طلایی خیلی حال میکنم و بازتابش روی اشیا بنظرم خیلی قشنگ کار شده ، برای مثال تاثیر نور خورشید روی بازوی کرکترا یجورایی به خاطر اون رنگ بندی خیلی خاصه و جلوه جالبی به بازو و انحنای عضله ـش میده ! شدیداً منتظریم ! اما نسخه دومش رو من گرفتم و بنظرم خوب بود ولی خب اونطور که انتظار داشتم عالی نبود ، با این حال بنظرتون شماره 1 رو بگیرم ؟

چون اونطور که شنیدم گیرز 1 نسبت به 2 بهتر بوده ...

آقـا من نظرم عوض شد :d!

اصلاً به Game Play بازی که تو E3 کلیفی و ایس تی اجرا کردن خوب توجه نکرده بودم ... الان HD ـیش رو گرفتم و نشستم دوباره دیدم به نظرم که عالی بود . یکی از نکات جالب بازی واسه من رنگ بندی ـه محیط هست با اون رنگ زردِ مایل به طلایی خیلی حال میکنم و بازتابش روی اشیا بنظرم خیلی قشنگ کار شده ، برای مثال تاثیر نور خورشید روی بازوی کرکترا یجورایی به خاطر اون رنگ بندی خیلی خاصه و جلوه جالبی به بازو و انحنای عضله ـش میده ! شدیداً منتظریم ! اما نسخه دومش رو من گرفتم و بنظرم خوب بود ولی خب اونطور که انتظار داشتم عالی نبود ، با این حال بنظرتون شماره 1 رو بگیرم ؟

چون اونطور که شنیدم گیرز 1 نسبت به 2 بهتر بوده ...

تو هیچ زمینه ای گرز1 از گرز 2 بهتر نیست.. فقط بعضی ها انتظار داشتن که بازی پیشرقت چشمگیری بکنه که به خاطر محدود بودن کنسول پیشرفت خیلی چشمگیری رو شاهد نبودیم..(گرافیک)

شماره 1 هم خیلی خوب هست درسته یکم گیمپلی بازی نسبت به 2 روانتر نیست و جو بازی هم تاریکتر ولی حداقل از خیلی از بازیهای که تو این یکی دو سال اخیر اومدن بهتر هست خودت بازی کنی می فهمی..

اگر لینک با کیفیت از گیم پلی E3 داری بده ما هم نگاه کنیم..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or