Pythonistas
کاربر سایت
یکی لینک دانلود ویدئو Horde بزاره ببینیم , دلمون آب شد .
این یارو توی نسخه های قبلی نبود! سه تا برادر بودند که شبیه هم اند. دوتاشون مردن و این آخریشونه، چند وقت پیش Epic نظر سنجی درست کرده بود که اینم بکشه یا نه؟ معلوم نیست میمیره یا نه ...دوستان این clayton carmine تو گیرز های قبلی هم بوده؟
همون یارمونه که رفت پشت دیوار رو ببینه دیگه برنگشت؟
متن پنهان:
اینم اکشن فیگورش:
متن پنهان:
خودش رو یادم نیست اما داداشش بوددوستان این clayton carmine تو گیرز های قبلی هم بوده؟
همون یارمونه که رفت پشت دیوار رو ببینه دیگه برنگشت؟
اینم اکشن فیگورش:
فکر کنم بعد از نظرسنجی قرار شد زنده بمونه ! ماشالله ماهیچه هاش هم انقدر عظیمه که تیر دشمن روش تآثیر نداره !این یارو توی نسخه های قبلی نبود! سه تا برادر بودند که شبیه هم اند. دوتاشون مردن و این آخریشونه، چند وقت پیش Epic نظر سنجی درست کرده بود که اینم بکشه یا نه؟ معلوم نیست میمیره یا نه ...
یه چیز جالب هم در مورد زرهش هست. اون آرم گیرز روی زره همه شخصیت ها قرمز و آبیه, فقط از مارکوس و Clay سفیده!
شاید ماموریت دارن اینو از یه جای پرت نجات بدن(جون تو دمو ها نیستش(مثل فیلم نجات سرباز رایان:d))بعد بهش بگن برادرات مردن اونوقت این با کاپیتان تیم که مارکوس هست،خیلی رفیق میشه و بعد از شهادت مارکوس راهش رو ادامه میده و فرماندهی گروه رو به عهده می گیره.اولا شک داشتم ولی وقتی به این نکته مهم اشاره کردی دیگه شک ندارم
بنظرم بعد از پایان رسیدن ماموریت مارکوس حالا چه مرده یا زنده این clayton carmine میشینه جای مارکوس ! ببینید اینو من کی گفتم !
فک کنم چهار تا برادر باشن...این یارو توی نسخه های قبلی نبود! سه تا برادر بودند که شبیه هم اند. دوتاشون مردن و این آخریشونه، چند وقت پیش Epic نظر سنجی درست کرده بود که اینم بکشه یا نه؟ معلوم نیست میمیره یا نه ...
اگه 4 تا باشن،2 تا شون تو نسخه های قبلی مرده باشن،اینم تو نسخه ی 3 بمیره،چهارمی رو فکر کنم بذارن واسه Bonus level..فک کنم چهار تا برادر باشن...