Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

این هم برای خوره ها Horde ! یاد روزهایی که با Horde شب رو به صبح می رسوندیم ! :d
2veb6w0p2d31sz43cy8n.jpg

ie2ch3mabtb6ix7980tr.jpg

• Like
Reactions: kayne
دوستان این clayton carmine تو گیرز های قبلی هم بوده؟
همون یارمونه که رفت پشت دیوار رو ببینه دیگه برنگشت؟
متن پنهان:

اینم اکشن فیگورش:
متن پنهان:
این یارو توی نسخه های قبلی نبود! سه تا برادر بودند که شبیه هم اند. دوتاشون مردن و این آخریشونه، چند وقت پیش Epic نظر سنجی درست کرده بود که اینم بکشه یا نه؟ معلوم نیست میمیره یا نه ...

این یارو توی نسخه های قبلی نبود! سه تا برادر بودند که شبیه هم اند. دوتاشون مردن و این آخریشونه، چند وقت پیش Epic نظر سنجی درست کرده بود که اینم بکشه یا نه؟ معلوم نیست میمیره یا نه ...
فکر کنم بعد از نظرسنجی قرار شد زنده بمونه ! :دی ماشالله ماهیچه هاش هم انقدر عظیمه که تیر دشمن روش تآثیر نداره ! :دی

^ یه بار قبلا بهش سوء قصد شده. روی کلاه خودش نگاه کنی جای یه تیر هست. کلا بد سیماش قاطیه:دی

یه چیز جالب هم در مورد زرهش هست. اون آرم گیرز روی زره همه شخصیت ها قرمز و آبیه, فقط از مارکوس و Clay سفیده!

• Like
Reactions: Isildur
یه چیز جالب هم در مورد زرهش هست. اون آرم گیرز روی زره همه شخصیت ها قرمز و آبیه, فقط از مارکوس و Clay سفیده!

اولا شک داشتم ولی وقتی به این نکته مهم اشاره کردی دیگه شک ندارم :دی
بنظرم بعد از پایان رسیدن ماموریت مارکوس حالا چه مرده یا زنده :دی این clayton carmine میشینه جای مارکوس ! ببینید اینو من کی گفتم !:دی

بنظرم بعد از پایان رسیدن ماموریت مارکوس حالا چه مرده یا زنده این clayton carmine میشینه جای مارکوس ! ببینید اینو من کی گفتم !
آره اینم جالب میشه بنظرم.....با اینکه گفتن زنده میمونه.....
ولی دوستان این همون داداش بزرگه کارماینه که تو مرگش کارماین گفت بهش بگو دوستش دارم؟؟؟؟؟.:(( :d

اولا شک داشتم ولی وقتی به این نکته مهم اشاره کردی دیگه شک ندارم :دی
بنظرم بعد از پایان رسیدن ماموریت مارکوس حالا چه مرده یا زنده :دی این clayton carmine میشینه جای مارکوس ! ببینید اینو من کی گفتم !:دی
شاید ماموریت دارن اینو از یه جای پرت نجات بدن(جون تو دمو ها نیستش(مثل فیلم نجات سرباز رایان:d))بعد بهش بگن برادرات مردن اونوقت این با کاپیتان تیم که مارکوس هست،خیلی رفیق میشه و بعد از شهادت مارکوس راهش رو ادامه میده و فرماندهی گروه رو به عهده می گیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or