Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

اپیک جونش در میومد یه مقدار رو موارد هنری بیشتر کار کنه ؟؟!!!!:d
این عکس ها رو نگاه کنید ،خودم با تغییر کنتراست این اختلاف رو بوجود آوردم :

لطفا بد برداشت نکنید منظورم این نیست که عکس هایی که من تغییر دادم بهتره ، میخوام بگم خیلی راحت با یه تغییر کنتراست میشه کلیت بازی رو از لحاظ ظاهری تغییر داد .

کنتراست از تو خود بازی میشه دستکاری کرد ؟
احتمالا بشه ....اگه نشد کنتراست تو مانیتورت تغییر بده .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arman210
لطفا بد برداشت نکنید منظورم این نیست که عکس هایی که من تغییر دادم بهتره ، میخوام بگم خیلی راحت با یه تغییر کنتراست میشه کلیت بازی رو از لحاظ ظاهری تغییر داد .
این تنظیمات معمولا توی آپشن بازی هست

دقیقا تو Geow2 خیلی راحت میتونستی کنتراست بازی رو کم و زیاد کنی.. تو این نسخه هم حتما هست از طریق مانیتور یا LCD هم میتونی این کار رو بکنی

در کل اینها برای نمایش یا خود بازی اصلی همیشه تنظیمات استاندارد رو قرار میدن که با کم و زیاد کردنش خیلی تاریک یا خیلی روشن نشه

یه سئوال ****(:دی)
مگه کول خودشو تو شماره 2 نمیکشه؟
اگه نه پس کی بود اون؟:دی
اصلا یادم نمیاد:)) عید پارسال بازیو تموم کردم:|

بابا اون که خدابیامرز کچل خان بود
کارشم فک کنم شاتگان بود
خدا بیامرزشه طاقت دیدن اون روزارو نداشت:))

این تنظیمات معمولا توی آپشن بازی هست

آخه موقع انتخاب یا امتیاز دادن ، سایت ها نمیان کنتراست رو دستی تنظیم کنن بعد نمره بدن :d

منظورم این بود ای کاش همون قدر که به مسائل تکنیکی توجه میکنن رو مسائل هنری هم وقت بذارن .....
خدایی دلم میسوزه ، بعضی شرکت ها از 100 تا ترفند و حقه های مختلف استفاده میکنن تا گرافیک بازیشون از چیزی که هست بهتر جلوه کنه ، بعد بعضی بازی ها مثل halo reach یا همین gears که از لحاظ تکنیکی در سطح بالایی قرار دارن حتی به این مسائل کوچیک هم توجه نمی کنن !!!
شما حساب کن وقتی با یه تغییر کنتراست میشه یه همچین تفاوتی ایجاد کرد اگه رو جنبه های هنری وقت و دقت لازم رو بذارن نتیجه نهایی چه قدر میتونه بهتر بشه .

ترینری که این عکس ها رو ازش کپچر کردی کیفت پایینی داشته چون من همین ترینر رو با کیفت بالا گرفتم ایقدر تاریک نیست...
نه دوست عزیز ، کیفیت تریلر منم بالاست مشکل جای دیگست :d

آخه موقع انتخاب یا امتیاز دادن ، سایت ها نمیان کنتراست رو دستی تنظیم کنن بعد نمره بدن :d

منظورم این بود ای کاش همون قدر که به مسائل تکنیکی توجه میکنن رو مسائل هنری هم وقت بذارن .....
خدایی دلم میسوزه ، بعضی شرکت ها از 100 تا ترفند و حقه های مختلف استفاده میکنن تا گرافیک بازیشون از چیزی که هست بهتر جلوه کنه ، بعد بعضی بازی ها مثل halo reach یا همین gears که از لحاظ تکنیکی در سطح بالایی قرار دارن حتی به این مسائل کوچیک هم توجه نمی کنن !!!
شما حساب کن وقتی با یه تغییر کنتراست میشه یه همچین تفاوتی ایجاد کرد اگه رو جنبه های هنری وقت و دقت لازم رو بذارن نتیجه نهایی چه قدر میتونه بهتر بشه .
شما چه گیری دادی ! دوست عزیز من فکر میکنم سایتها که میخوان به بازی نمره بدن - به تمام موارد توجه دارن از جمله همین کنتراست و ...

ولی اعتراض شما زمانی وارد هستش:d که بازی آپشن این تنظیمات رو نداشته باشه - یکی از دوستان هم گفت تو شماره 2 هم بود - شک نکن تو شماره 3 هم هست . . . پس اپیک هواسش

کاملا هست - اصلا درباره اپیک بد صحبت نکن که قاطی میکنم! :d

اینجوری خیلی غیر طبیعی می شه مثل اینکه تو استدیوی فیلم برداری هستن یکی نوره زمینه رو دستکاری می کنه:dتاریک باشه بهتره

آیا Jack میمیره؟

این عکس را نگاه کنید:

80898400569372093125.jpg

همونطور که می بینید جلوی پای Baird یه ربات افتاده که درب و داغون شده و دقیقا هم شبیه به Jackـه.
از طرفی توی رمان‌های گیرز نوشته شده که Jack تنها رباتیه که هنوز کارایی خودشو از دست نداده و مورد استفاده قرار می‌گیره. دو دوتا چهارتا...

پ.ن: امیدوارم نابود نشه. ربات باحالی بود:دی

• Like
Reactions: DeanAmbrose

حرفهایی میزنیدا!جدا تریلر گیم پلی رو ندیدید؟این خاکستری بودن پریرندر ها بیشتر بخارطر جو بازیه. اونا براشون کاری نداره.به عنوان نمونه این رو ببین (خودم الان از روی ویدئو E3گرفتم)
شما با این تغییرات کنتراست،نور پردازی رو در معنای واقعیه کلمه نابود کردی:دی

کلا این کارا رو epic از سر دونستن کرده نه ندونم کاری.بهر حال اگه ماها 2-3 ساله فتو شاپ کار میکنیم اونا ...:دی

به سایه زنی و نور پردازی توجه کن!البته ویدئو بی کیفیت هست دیگه،چه میششه کرد:دی

اینم یکی دیگهhttp://up.iranblog.com/images/bcvwapjjs8xh4jxkfyod.jpg

آخرین ویرایش:
این عکس را نگاه کنید:

80898400569372093125.jpg

همونطور که می بینید جلوی پای Baird یه ربات افتاده که درب و داغون شده و دقیقا هم شبیه به Jackـه.
از طرفی توی رمان‌های گیرز نوشته شده که Jack تنها رباتیه که هنوز کارایی خودشو از دست نداده و مورد استفاده قرار می‌گیره. دو دوتا چهارتا...

پ.ن: امیدوارم نابود نشه. ربات باحالی بود:دی
هر کی بمیره مایه‌ی سر افرازیه. کلاً توی بازیا هرکی شخصیت خوبه می‌چسبه که بمیره. >:)
ولی خب این نگاه معنی داری که بیرد به رباته می‌کونه احتمالاً همینه. خودش فرشته‌ی مرگشه.
دو دوتّا ... پنج؟ سه؟ اممم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or