Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

یه لحظه توی تریلر انگار Dizzy را دیدم. کلاه کابوی سرشه. دور و بر 32 ثانیه.
دشمنا هم که همه Lambent هستند! اصلا لوکاست من ندیدم غیر از اون Bumark و Reaver.

از همه نظر عالی بود. به نظر میاد حرف کلیف بی به حقیقت بپیونده:" Gears3 بهترین نسخه از سری Gears".

dizzy مگه توی 2 نمرد؟!فک کنم مرده باشه!

من که هرچی سعی کردم نتونستم ببینم!

منم ندیدم !!!!

هرچی نگاه میکنم تو کتم نمیره اینقدر پیشرفت کرده!!!
آخه یکی دو مورد نیست ، تو همه زمینه ها پیشرفت کرده ، حالا فرض کنید اپیک یه شرکت fp ماکروسافت بود و انجینش رو از ابتدا بر پایه سخت افزار 360 مینوشت ....

یعنی این بازی حکم عصا برای 360 داره کاش ماکروسافت ip رو کلا خریداری کرده بود ....

مشخص نیست که مرده باشه. آخرین بار در حال مبارزه با Skorge بود. ممکنه توسط لوکاست‌ها اسیر شده باشه. با توجه به اینکه یه بخشی از Gears 3 هم توی زندان اتفاق می‌افته و به دنبال آزاد کردن نیروهای COG هستند، ممکنه یکیشون همین Dizzy باشه.

توی تریلر دقیقا بعد از اون انفجار که بازو‌های Lambent از زیر زمین میاد بیرون، یکی را نشون میده مثل Dizzy.

• Like
Reactions: BROXIGAR
مشخص نیست که مرده باشه. آخرین بار در حال مبارزه با Skorge بود. ممکنه توسط لوکاست‌ها اسیر شده باشه. با توجه به اینکه یه بخشی از Gears 3 هم توی زندان اتفاق می‌افته و به دنبال آزاد کردن نیروهای COG هستند، ممکنه یکیشون همین Dizzy باشه.

توی تریلر دقیقا بعد از اون انفجار که بازو‌های Lambent از زیر زمین میاد بیرون، یکی را نشون میده مثل Dizzy.

منظورت اینه :-/

تریلر رو الان دیدم!
به نظرم گرافیکش فوق العادست! این تریلررو که دیدم به این نتیجه رسیدم خیلی خشن تر شده نسبت به نسخه های قبلی! اون صحنه ای که پدر مارکوس نشون داد و مارکوس قیافشو اونجوری!! کرد هم خیلی باحال بود!

گیرز آف وار 2 = پرت کردن به سمت سطل آشغال!
گیرز آف وار 3 = گذاشتن با احترام بسیار درون درایو 360!

دوست عزیز برای قضاوت در مورد گرافیک هر بازی باید اون رو در زمان خودش مقایسه کرد نه اینکه مثلا بیای GEOW 2 با U2 مقایسه کنی بگی بدرد سطل زباله میخوره..

گرافیک گیرز 2 در زمان خودش حداقل از لحاظ تکنیکی بهترین بود و سایت GT اونو به عنوان بهترین گرافیک سال انتخاب کرد!!!

واقعا تعجب میکنم !!!
تریلر به این خفنی با سکانس های سینمایی ، گرافیک فوق العاده و....... بعد این موزیک روش گذاشتن !!!!
فرض کنید music این بازی مثله Cod mw3 (همین تریلر جدیده ) بود ، چه جوی میداد:d

اتفاقا موزیک بسیار توپ بود :دی جو گروه دلتا فان هستش :دی و آدم های باحالین آهنگ این تریلر تمام صحبت هایی که مارکوس با خودش میکنه :دی بسی هم عالی :دی

دوست عزیز برای قضاوت در مورد گرافیک هر بازی باید اون رو در زمان خودش مقایسه کرد نه اینکه مثلا بیای GEOW 2 با U2 مقایسه کنی بگی بدرد سطل زباله میخوره..

گرافیک گیرز 2 در زمان خودش حداقل از لحاظ تکنیکی بهترین بود و سایت GT اونو به عنوان بهترین گرافیک سال انتخاب کرد!!!

شاید منظور ایشون لایو هست چون واقعا رو اعصاب بود.خارجی ها هم گلایه کرده بودن .
این که تو قسمت آف و گرافیک بهترین بود که شکی نیست.

گرافیک بازی از تو عکسا خیلی خوبه خدا کنه تو بازیم همین باشه.

بسم الاه.از تو عکس؟؟؟؟؟
بنده خدا نمیبینی همه داریم در مورد تریلری که پخش شد صحبت میکنیم.اون رو ببینی به قضیه پی میبری نه این عکس ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or