cool2010 کاربر سایت May 29, 2011 #946 دست دوستان درد نکنه واسه گذاشتن تریلر واقعا خطریییییییییییییییییییییییییییییییییییه آخرشه دیگه.
Terova No Trolls کاربر سایت May 29, 2011 #948 این هم یک سری عکس که خودم گرفتم.. حجم متوسط آخرین ویرایش: May 29, 2011
most-t36 کاربر سایت May 29, 2011 #950 نکته ی جالبش اون لوکیشن E3ـه که یه تیکه هاییشو تو دمو نشون می ده ... ظاهرا Epic می خواسته پیشرفت گرافیکو به رخ بکشه .
نکته ی جالبش اون لوکیشن E3ـه که یه تیکه هاییشو تو دمو نشون می ده ... ظاهرا Epic می خواسته پیشرفت گرافیکو به رخ بکشه .
Fu11 GAME کاربر سایت May 29, 2011 #951 دیگه باید بازی های دیگه رو ببوسم بزارم کنار آدم وقتی اینارو بازی میکنه دیگه نمیتونه بازی دیگه رو بره
ahmad mashti کاربر سایت May 29, 2011 #953 عظمت بازی منو یاد halo 2 انداخت. بعدها از این اثر به عنوان شاهکار xbox 360 یاد میشه. ایول..ایول..
.:Soheil:. کاربر سایت May 29, 2011 #954 Wow ... فوق العاده بود:-o اون مرحله که E3 پخش شد , کلا از روز به شب تبدیل شده ؟!
ZETSU کاربر سایت May 29, 2011 #955 گرافیک که واقعا عالیه اره اون که کمک خواست پدرش بود(پدرش کچله) اون صحنه که coal یه دستش به طناب بود یه دستش بولتوک و داشت می آمد پایین خیلی باحال بود (اگه تو مولتی اینطور باشه خیلی باحاله):excited:
گرافیک که واقعا عالیه اره اون که کمک خواست پدرش بود(پدرش کچله) اون صحنه که coal یه دستش به طناب بود یه دستش بولتوک و داشت می آمد پایین خیلی باحال بود (اگه تو مولتی اینطور باشه خیلی باحاله):excited:
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت May 29, 2011 #957 اشک شوق نیست،جدا گرخیدم،واقعا ترکیب رنگ منهدم کنندست:-o
War Has Change کاربر سایت May 29, 2011 #958 عالی بود به معنای واقعی کلمه فوق العاده بود . چند صحنه گیم پلی نشون داد که عظمت بازی رو نشون میداد لذت بردیم در حد لالیگا
عالی بود به معنای واقعی کلمه فوق العاده بود . چند صحنه گیم پلی نشون داد که عظمت بازی رو نشون میداد لذت بردیم در حد لالیگا
u.s.a کاربر سایت May 29, 2011 #960 گرافیک عالی شده حرف نداره.فکر میکنم جون ue3 رو در اووردن.یه چی میگم نریزین سرم.قاطیم نکنید:d Spoiler با همه اینها فکر میکنم u3 قویتر باشه:d
گرافیک عالی شده حرف نداره.فکر میکنم جون ue3 رو در اووردن.یه چی میگم نریزین سرم.قاطیم نکنید:d Spoiler با همه اینها فکر میکنم u3 قویتر باشه:d