koorosh sh کاربر سایت May 28, 2011 #916 نوشته شده توسط terova: این تصاویر نشون میده که حساس ترین نقطه بدن دشمن ها کجا هست و باید با تفنگی که سرش چاقو هست به کجا ها ضربه بزنی تا تاثیر بیشتری داشته باشه.. بعد فکر کنم این موجودات تو بخش Horde باشن و با زدن به جاهای مختلف بدنشون امتیاز کسب کنیم..(حدث) بیشتر... Spoiler حدس :d Reactions: Terova
نوشته شده توسط terova: این تصاویر نشون میده که حساس ترین نقطه بدن دشمن ها کجا هست و باید با تفنگی که سرش چاقو هست به کجا ها ضربه بزنی تا تاثیر بیشتری داشته باشه.. بعد فکر کنم این موجودات تو بخش Horde باشن و با زدن به جاهای مختلف بدنشون امتیاز کسب کنیم..(حدث) بیشتر... Spoiler حدس :d
PAUSE کاربر سایت May 28, 2011 #918 نوشته شده توسط Gartall: تریلر جدید امروز قراره پخش دیگه ؟ بیشتر... آره دیگه به امید خدا اگه مشکلی پیش نیاد
نوشته شده توسط Gartall: تریلر جدید امروز قراره پخش دیگه ؟ بیشتر... آره دیگه به امید خدا اگه مشکلی پیش نیاد
Bedeadorsatani کاربر سایت May 28, 2011 #919 هوی ملت! امشب همچنان در شبکه جهانی باشید و گر لینک دانلود یافتید ما رو بی نصیب نذارید
PanterGame کاربر سایت May 28, 2011 #920 قهرمانی بارسا همراخ با تریلر جدید گیرز جالب خواهد بود.اینکار واقعا تبلیغ خوبیه و میتونه اشخاص زیادی رو به طرف سری گیرز بکشونه. یه سوال درسته که کاورگیری زیر اب یا مخفی شدن زیر اب تو نسخه سوم امکان پذیره؟
قهرمانی بارسا همراخ با تریلر جدید گیرز جالب خواهد بود.اینکار واقعا تبلیغ خوبیه و میتونه اشخاص زیادی رو به طرف سری گیرز بکشونه. یه سوال درسته که کاورگیری زیر اب یا مخفی شدن زیر اب تو نسخه سوم امکان پذیره؟
K Kavigne کاربر سایت May 28, 2011 #921 بیشتر... لوکیشن مث لوکیشنیه که تو گیرز 1 اولین بار اون باسه که کور بود رو کشتیم خیلی دوس دارم اون گلخونه رو . لامصّب بازی مث آرت وُرک میمونه
بیشتر... لوکیشن مث لوکیشنیه که تو گیرز 1 اولین بار اون باسه که کور بود رو کشتیم خیلی دوس دارم اون گلخونه رو . لامصّب بازی مث آرت وُرک میمونه
koorosh sh کاربر سایت May 28, 2011 #923 نوشته شده توسط PanterGame: قهرمانی بارسا همراخ با تریلر جدید گیرز جالب خواهد بود.اینکار واقعا تبلیغ خوبیه و میتونه اشخاص زیادی رو به طرف سری گیرز بکشونه. بیشتر... هميــــــــــــــنه !!! :d .............................. Spoiler بارسلون ببره من كلي شرط ميبرم ... اگر ببازه هم بايد فرار كنم برم از ايران !!! ................. تريلر هم كه ديگه هيچي
نوشته شده توسط PanterGame: قهرمانی بارسا همراخ با تریلر جدید گیرز جالب خواهد بود.اینکار واقعا تبلیغ خوبیه و میتونه اشخاص زیادی رو به طرف سری گیرز بکشونه. بیشتر... هميــــــــــــــنه !!! :d .............................. Spoiler بارسلون ببره من كلي شرط ميبرم ... اگر ببازه هم بايد فرار كنم برم از ايران !!! ................. تريلر هم كه ديگه هيچي
Terova No Trolls کاربر سایت May 28, 2011 #924 خدا کنه بازی تو 90 دقیقه تموم بشه که وقت برای دیدن تریلر هم باشه.. نوشته شده توسط koorosh sh: Spoiler حدس :d بیشتر... هر چی نگاه کلمه میکردم به ذهنم شکلش عادی نبود ولی کار داشتم نشد بیشتر فکر کنم.. اقا اون جنبه ي مزاح داشتا بیشتر... می دونم:d آخرین ویرایش: May 28, 2011
خدا کنه بازی تو 90 دقیقه تموم بشه که وقت برای دیدن تریلر هم باشه.. نوشته شده توسط koorosh sh: Spoiler حدس :d بیشتر... هر چی نگاه کلمه میکردم به ذهنم شکلش عادی نبود ولی کار داشتم نشد بیشتر فکر کنم.. اقا اون جنبه ي مزاح داشتا بیشتر... می دونم:d
Musician کاربر فعال May 28, 2011 #925 نوشته شده توسط terova: این تصاویر نشون میده که حساس ترین نقطه بدن دشمن ها کجا هست و باید با تفنگی که سرش چاقو هست به کجا ها ضربه بزنی تا تاثیر بیشتری داشته باشه.. بعد فکر کنم این موجودات تو بخش Horde باشن و با زدن به جاهای مختلف بدنشون امتیاز کسب کنیم..(حدس) بیشتر... left picture -gears of war 2 multiplayer map- security
نوشته شده توسط terova: این تصاویر نشون میده که حساس ترین نقطه بدن دشمن ها کجا هست و باید با تفنگی که سرش چاقو هست به کجا ها ضربه بزنی تا تاثیر بیشتری داشته باشه.. بعد فکر کنم این موجودات تو بخش Horde باشن و با زدن به جاهای مختلف بدنشون امتیاز کسب کنیم..(حدس) بیشتر... left picture -gears of war 2 multiplayer map- security
Terova No Trolls کاربر سایت May 28, 2011 #926 نوشته شده توسط mehrdad_metallica: left picture -gears of war 2 multiplayer map- security بیشتر... نه..:d خیلی شبیه هست ولی اون MAP نیست..
نوشته شده توسط mehrdad_metallica: left picture -gears of war 2 multiplayer map- security بیشتر... نه..:d خیلی شبیه هست ولی اون MAP نیست..
Navid ?Can I Play Daddy کاربر سایت May 28, 2011 #927 اینجا تاپیک فوتبال نیستا بحث بازی امشب فقط و فقط در تاپیک فوتبال دنبال میشه پست اسپم هم ممنوع
Dante Never Cry The Awakening Dragon کاربر سایت May 29, 2011 #928 تریلر بازی پخش شد ؟ من بازی رو از Sky Sport 1 دیدم ولی تریلری پخش نشد !!!
Behrooz کاربر سایت May 29, 2011 #930 ----------------------------------------- تریلر هم اومد: http://www.youtube.com/watch?v=mawFwSMhM1g اینم لینک دانلود -------------------- لینک دانلود HD http://www.gamersyde.com/news_gears_...-11132_en.html Last edited by a moderator: May 29, 2011
----------------------------------------- تریلر هم اومد: http://www.youtube.com/watch?v=mawFwSMhM1g اینم لینک دانلود -------------------- لینک دانلود HD http://www.gamersyde.com/news_gears_...-11132_en.html