Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

دوستان کسی لینکه hd نداره بذاریم دانلود کنیم؟؟
نمی دونم چرا بعد دیدن این تریلر یا baird حال کردم ، قیافش خیلی باحال تر شده :d

13616157129143977166.jpg

خدایی راجع به این عکس چه میشه گفت؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
یا علی ! اینجوری که شما تعریف میکنین از این عکس والا من فکر کردم عکس crysis 3 رو دارین میبینین !!! گرافیک عالیه اما نه دیگه در حد باز موندن دهن !!!

صدا گذار برد عوض شده؟؟؟؟؟؟چون یه صدای ناآشنا ازش میومد فک کردم کلایتونه:دی
-------------------------------
کسی میتونه این ویدیو را جایی دیگه آپلود کنه؟
حرف دلمو زدی :((
کسی چرا آپ نمیکه پس!

آخرین ویرایش:
Baird جراحی پلاستیک کرده ؟! صورتش خیلی چاله چوله داشت قبلاً اینجا رنگ به رخ داره :دی

بروبچه های COG هم دسته جمعی زدن تو کار آستین حلقه ای !

---
این دیالوگ هاشون منو کشته lol :

Dom: So, any idea where we are now ؟
Baird: Ummm, in the shit, up to here

آخرین ویرایش:
یا علی ! اینجوری که شما تعریف میکنین از این عکس والا من فکر کردم عکس crysis 3 رو دارین میبینین !!! گرافیک عالیه اما نه دیگه در حد باز موندن دهن !!!

مطمئن باش اگه بازی کنی مخصوصا به اون بعد دار بودن دیوار و .... متوجه میشی کم از کرایسی 3 نداره.راستی 3 منظورت pc هست دیگه انشاالاه وگرنه.....;)

من نمیدونم شما چی میگین ولی این چیزی که ما از Geow3 میبینم پیشرفت خیلی خیلی زیادی هست که نسبت به نسخه قبلی داشته..

سایه های که رو بدن وصورت کارکتر هاس رو نگاه کنید واقعا زیباست

خواستم بگم این تریزری که شما میگید همین 16 ثانیه ایه هستش؟؟؟؟اگه نیست میشه لینکش رو بزارید.(چ-----*لتر اینا مهم نی)!

نه این فرق میکنه..

مژده برای اون هایی که رنکشون رو تو Geow2 می خوان بالا ببرن !
اپیک تو فیســـــبوک گفته که اگر Geow 3 جایزه Most Anticipated سایت IGN رو ببره ! به مدت یه هفته XP در مولتی گیرز 2 30x خواهد شد !

مژده برای اون هایی که رنکشون رو تو Geow2 می خوان بالا ببرن !
اپیک تو فیســـــبوک گفته که اگر Geow 3 جایزه Most Anticipated سایت IGN رو ببره ! به مدت یه هفته XP در مولتی گیرز 2 30x خواهد شد !
خدایا یکاری کن منتقد ign به بازی نمره کامل بده (آمین!)
تمومه مسلمه که برنده میشه:دی
گیم اسپاتم 7ـمین نمره کاملشو میده:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or