Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

مهدی توی GeoW 2 این ملکه لوکاست ها یه چیزایی در مورد آدام میگفت ! درست یادم نیست ولی یه جوری بود که منم بعید نمیدونم آدام مشکلات اخلاقی (!) داشته باشه مثلآ به خاطر آزمایشات و کارهایی که کرده لوکاست ها این شکلی شده باشن !

نکته‌های مبهم خیلی توی داستان هست. من جمله اون The genetic bridge to future و Sires و آزمایشگاه تحقیقاتی Mount Kadar.

ولی لوکاست‌ها قبل از آدام فینیکس هم وجود داشتند پس نمی‌تونند توسط اون بوجود اومده باشند. منتها ریشه اصلیشون مشخص نیست. یه جا بنجامین کارماین میگفت من شنیدم که اون‌ها از یکی از قمر‌های Sera به اسم Risea به اینجا اومدند.

بهرحال من به حقانیت آدام فنیکس شک ندارم:دی
--------------

حالا داستان را بیخیال. بالاخره میفهمیم. فکر میکنید محبوبترین کاراکتر از نظر فروم گیرز کی باشه؟ حدس بزنید بعد نگاه کنید:دی
http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=795641

در کل به نظر من بازو دام هم دسته کمی از این دوتا نداره..
ولی در مجموع همشون در مقابل Clayton لُنگ میندازن. اون Drone را یه دستی بلند کرده بود:دی جالبه، توی همین نظر سنجی از مارکوس هم جلو‌تره با اینکه هنوز هیچی ازش مشخص نیست.

حالا داستان را بیخیال. بالاخره میفهمیم. فکر میکنید محبوبترین کاراکتر از نظر فروم گیرز کی باشه؟ حدس بزنید بعد نگاه کنید:biggrin1:
http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=795641

خاک تو سرشون با این سلیقشون..:d

ولی در مجموع همشون در مقابل Clayton لُنگ میندازن. اون Drone را یه دستی بلند کرده بود:biggrin1: جالبه، توی همین نظر سنجی از مارکوس هم جلو‌تره با اینکه هنوز هیچی ازش مشخص نیست.

بله اون هم گوریلی هست برای خودش..

فکر کنم افرا COG هر وقت بیکار میشن جلو بازو کار میکنن..:d

http://gamingbolt.com/wp-content/uploads/2010/10/Gears-of-War-3HD-ClaytonCarmine01-Gears-3.jpg

ولی در مجموع همشون در مقابل Clayton لُنگ میندازن. اون Drone را یه دستی بلند کرده بود:دی جالبه، توی همین نظر سنجی از مارکوس هم جلو‌تره با اینکه هنوز هیچی ازش مشخص نیست.

این نظر سنجی بخوره تو سرشون :دی اخه این نظر سنجی زیاد معتبر نیست که :دی نمگیم فروم معتبر نیست ولی جمعا 182 تا رای دادن ! یعنی گیرز 182 نفر طرفدار داره ؟:دی

این نظر سنجی بخوره تو سرشون :دی اخه این نظر سنجی زیاد معتبر نیست که :دی نمگیم فروم معتبر نیست ولی جمعا 182 تا رای دادن ! یعنی گیرز 182 نفر طرفدار داره ؟:دی
اونجا روزی تقریبا 100-150 تا تاپیک جدید زده میشه. این تاپیکه رفت گم شد اصلا. ولی نمیدونم چه حسایه Baird خیلی طرفدار داره. انصافا هم بد نیست. کاراکتر محبوب من نیست ولی ازش خوشم میاد.
من از Dom بدم میاد، اون هم بیشتر به خاطر صداگذاریش:دی

وایییییییییییی خدای من !!!!!!
عالی ....محشر ....بی نظیر ......چی بگم؟؟؟؟؟؟

انیمیشن صورت فوق العادست ،خیلی پیشرفت کرده .....
در مورد گرافیکم فقط باید سکوت کرد:d

76443356418358554252.jpg

آخرین ویرایش:
وایییییییییییی خدای من !!!!!!
عالی ....محشر ....بی نظیر ......چی بگم؟؟؟؟؟؟

انیمیشن صورت فوق العادست ،خیلی پیشرفت کرده .....
در مورد گرافیکم فقط باید سکوت کرد:d

76443356418358554252.jpg

عالی واقعا عالی واقعا عالللللللللللللللللللللیییییییی

به دیوار نیگاه کنید به اون قسمت های چوبی واقعا عمق دارن دیگه مثل عکس تو بازی های دیگه نیست واقعا عمق داره یعنی همون تکنولوژی که قبلا دوستان گفته بودن که 360 داره بالاخره استفاده شد.خدایی ترکونده.واقعا هر بازی ای بخواد کیفیت گرافیکش بالاتر از این باشه باید خود خود فیلم باشه نه بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or