D.of.persia
کاربر سایت
خیلی ممنون با لو دادن داستاناین:
![]()
مربوط به هرد 2 هست؟
چون آنیا...
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
خیلی ممنون با لو دادن داستاناین:
![]()
مربوط به هرد 2 هست؟
چون آنیا...
آره دیگه.جدا از شوخی نیگاه کنی تو اکثر بازی ها یا چمن خیلی کمه یا مثل موکت چسبیده زمین چون تا اونجا که میدونم رندر کردن چمن سنگین ترین چیزه بعد از اون فکر کنم برگ های درخت میشه به همین خاطر بعضی بازی ها تا تو محیط جنگل میرن یا درختش کمه یا افت فریم داره یا به هرچی شبیه هست به غیر از جنگل.یعنی یه چمن باعث شد شما پی ببرید باریه بزرگیه ؟!![]()
بنده خدا جدا از شوخی نیگاه کنی تو اکثر بازی ها یا چمن خیلی کمه یا مثل موکت چسبیده زمین چون تا اونجا که میدونم رندر کردن چمن سنگین ترین چیزه بعد از اون فکر کنم برگ های درخت میشه به همین خاطر بعضی بازی ها تا تو محیط جنگل میرن یا درختش کمه یا افت فریم داره یا به هرچی شبیه هست به غیر از جنگل
نه اینطوری هم که تو میگی نیست :d البته تو این که طراحی چمن گیرز 3 عالی شکی نیست ولی اینکه بیام بگیم چمن تو اکثر بازی ها مثل موکت ِ دیگه ...........:dآره دیگه.جدا از شوخی نیگاه کنی تو اکثر بازی ها یا چمن خیلی کمه یا مثل موکت چسبیده زمین چون تا اونجا که میدونم رندر کردن چمن سنگین ترین چیزه بعد از اون فکر کنم برگ های درخت میشه به همین خاطر بعضی بازی ها تا تو محیط جنگل میرن یا درختش کمه یا افت فریم داره یا به هرچی شبیه هست به غیر از جنگل.
در ضمن از طرف دارهای بی چون و چرای این بازی هستم یادمه قبل از تایید شدن این بازی به خاطر صحبت در مورد این بازی اخطار گرفتم:d
نه اینطوری هم که تو میگی نیست :d البته تو این که طراحی چمن گیرز 3 عالی شکی نیست ولی اینکه بیام بگیم چمن تو اکثر بازی ها مثل موکت ِ دیگه ...........:d
![]()
![]()
هیچ اسپویلری نداره این عکس.این:
![]()
مربوط به هرد 2 هست؟
چون آنیا...
نه واسه کنسولِ :dخوب تو خیلی از بازی ها چسبیده مثل مافیا 2 نسخه ps3 و خیلی از بازی های مشترک.
تصویر بالایی نسخه pc هستش؟
دان کردی؟چجوری باید نصبشون کرد؟؟؟؟؟؟؟؟