REDEMPTiON313# کاربر سایت Sep 7, 2011 #1,832 این تصویر ماله یه گدجت هست،تاریخ پی سی هم 7/سپتامبره. این طوری میشه 10/سپتامبر گدجت اشتباهه. 10 روز کم داره تا 20 سپتامبر. ممنون از تذکر. ====================================== درسته؟ تا عرضه ی بازی: آخرین ویرایش: Sep 8, 2011
این تصویر ماله یه گدجت هست،تاریخ پی سی هم 7/سپتامبره. این طوری میشه 10/سپتامبر گدجت اشتباهه. 10 روز کم داره تا 20 سپتامبر. ممنون از تذکر. ====================================== درسته؟ تا عرضه ی بازی:
REDEMPTiON313# کاربر سایت Sep 8, 2011 #1,833 Spoiler واقعا به این میگن خیره کننده!!!!!! 23 میلیون بار چاین ساو. Reactions: semejpc
Terova No Trolls کاربر سایت Sep 8, 2011 #1,834 بعد از گلد شدن فشردش میکنن 100 درصد 1دیسک عرضه میشه... بیشتر... خدا کنه یک دیسک باشه ولی من چشمم آب نمیخوره..
بعد از گلد شدن فشردش میکنن 100 درصد 1دیسک عرضه میشه... بیشتر... خدا کنه یک دیسک باشه ولی من چشمم آب نمیخوره..
Behrooz کاربر سایت Sep 8, 2011 #1,837 Gears Of War 3 Game & Lancer unboxing by Ice T http://www.youtube.com/watch?v=S7RwoaiMFjA&feature=youtu.be ============
Gears Of War 3 Game & Lancer unboxing by Ice T http://www.youtube.com/watch?v=S7RwoaiMFjA&feature=youtu.be ============
.:Soheil:. کاربر سایت Sep 8, 2011 #1,838 نوشته شده توسط SaDrA_HhH: نزار عکسا رو نزار خدا کنه بتونیم کپی بزنیم بیشتر... تو که راحت به ارجینال دسترسی داری , مایه دار هم که هستی :d
نوشته شده توسط SaDrA_HhH: نزار عکسا رو نزار خدا کنه بتونیم کپی بزنیم بیشتر... تو که راحت به ارجینال دسترسی داری , مایه دار هم که هستی :d
need to fight کاربر سایت Sep 8, 2011 #1,840 خدا وکیلی همچین چمنی تو هیچ بازی ای ندیده بودم.واقعا بازی بزرگی هست.
NaViiDii God Of War کاربر سایت Sep 8, 2011 #1,841 وای خدای من این عکسا چیــــــــــــــــــــــه ما همچنان با Horde شماره 2 داریم زندگی میکنیم دیگه چه برسه به این . وای عکس ها فوق العاده است ! گرخیدیم
وای خدای من این عکسا چیــــــــــــــــــــــه ما همچنان با Horde شماره 2 داریم زندگی میکنیم دیگه چه برسه به این . وای عکس ها فوق العاده است ! گرخیدیم
most-t36 کاربر سایت Sep 8, 2011 #1,842 خدا کنه یک دیسک باشه ولی من چشمم آب نمیخوره.. بیشتر... یه دیسک ـه ! ... تایید شد ! :d همچین نامتوازن ... Gears Of War 3 Game & Lancer unboxing by Ice T بیشتر...
خدا کنه یک دیسک باشه ولی من چشمم آب نمیخوره.. بیشتر... یه دیسک ـه ! ... تایید شد ! :d همچین نامتوازن ... Gears Of War 3 Game & Lancer unboxing by Ice T بیشتر...
Gartall کاربر سایت Sep 8, 2011 #1,843 نوشته شده توسط need to fight: خدا وکیلی همچین چمنی تو هیچ بازی ای ندیده بودم.واقعا بازی بزرگی هست. بیشتر... یعنی یه چمن باعث شد شما پی ببرید باریه بزرگیه ؟!
نوشته شده توسط need to fight: خدا وکیلی همچین چمنی تو هیچ بازی ای ندیده بودم.واقعا بازی بزرگی هست. بیشتر... یعنی یه چمن باعث شد شما پی ببرید باریه بزرگیه ؟!
kayne کاربر سایت Sep 8, 2011 #1,844 عاشق خرابه های GRIDLOCK ـم :d Spoiler خدا کنه تو بخش داستانی هم از این تریپ طراحی مراحل داشته باشیم :d Reactions: Captain America
عاشق خرابه های GRIDLOCK ـم :d Spoiler خدا کنه تو بخش داستانی هم از این تریپ طراحی مراحل داشته باشیم :d