Karchect hardcore will never die, but you will کاربر سایت Sep 3, 2011 #1,816 نوشته شده توسط Saeed PM: این قضیه درمورد دیسکایه جدید چیه؟ یکی یه توضیح بده بیشتر... http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=48099&highlight=
نوشته شده توسط Saeed PM: این قضیه درمورد دیسکایه جدید چیه؟ یکی یه توضیح بده بیشتر... http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=48099&highlight=
Arman210 کاربر سایت Sep 4, 2011 #1,817 اگه قرار باشه اوریج بخرم از لایو می گیرم ، فقط باید 1 هفته صبر کنی تا با این شبانه دانلود شه !
T Elite x کاربر سایت Sep 4, 2011 #1,818 نوشته شده توسط Arman210: اگه قرار باشه اوریج بخرم از لایو می گیرم ، فقط باید 1 هفته صبر کنی تا با این شبانه دانلود شه ! بیشتر... آره ولی قبلش باید یه سالو نیم صبر کنی تو لایو بیاد
نوشته شده توسط Arman210: اگه قرار باشه اوریج بخرم از لایو می گیرم ، فقط باید 1 هفته صبر کنی تا با این شبانه دانلود شه ! بیشتر... آره ولی قبلش باید یه سالو نیم صبر کنی تو لایو بیاد
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Sep 4, 2011 #1,819 تریلر جدید تقدیم میشود Gears of War 3 Mad Last Day Trailer HDhttp://www.youtube.com/watch?v=5ggrWLhuif4&feature=player_embedded#t=0s Reactions: hosein me and kayne
تریلر جدید تقدیم میشود Gears of War 3 Mad Last Day Trailer HDhttp://www.youtube.com/watch?v=5ggrWLhuif4&feature=player_embedded#t=0s
Terova No Trolls کاربر سایت Sep 4, 2011 #1,820 نوشته شده توسط kolange_edalat: تریلر جدید تقدیم میشود Gears of War 3 Mad Last Day Trailer HD بیشتر... خیلی زیباست ولی قسمت اول و دومش مال نسخه 1 و 2 هست..
نوشته شده توسط kolange_edalat: تریلر جدید تقدیم میشود Gears of War 3 Mad Last Day Trailer HD بیشتر... خیلی زیباست ولی قسمت اول و دومش مال نسخه 1 و 2 هست..
S..Zeus کاربر سایت Sep 4, 2011 #1,821 نوشته شده توسط kolange_edalat: تریلر جدید تقدیم میشود Gears of War 3 Mad Last Day Trailer HD بیشتر... مال من که نیو مد
نوشته شده توسط kolange_edalat: تریلر جدید تقدیم میشود Gears of War 3 Mad Last Day Trailer HD بیشتر... مال من که نیو مد
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Sep 4, 2011 #1,822 نوشته شده توسط S..Zeus: مال من که نیو مد بیشتر... خوب فیــــلتر شکن باید داشته باشی تا بیادش
hosein me کاربر سایت Sep 4, 2011 #1,823 نوشته شده توسط kolange_edalat: تریلر جدید تقدیم میشود Gears of War 3 Mad Last Day Trailer HD بیشتر... فرهاد ترکوندی عجب چیزی هست
نوشته شده توسط kolange_edalat: تریلر جدید تقدیم میشود Gears of War 3 Mad Last Day Trailer HD بیشتر... فرهاد ترکوندی عجب چیزی هست
S..Zeus کاربر سایت Sep 4, 2011 #1,824 نوشته شده توسط kolange_edalat: خوب فیــــلتر شکن باید داشته باشی تا بیادش بیشتر... اره پسر حواسم نبود:d
نوشته شده توسط kolange_edalat: خوب فیــــلتر شکن باید داشته باشی تا بیادش بیشتر... اره پسر حواسم نبود:d
idahadi21 کاربر سایت Sep 6, 2011 #1,825 دوستان امیدی هست کپی بشه؟ اخه من به خاطر geow3 و... تازه 360 گرفتم ... گناه دارم خو ...
A.T.HELLBOY کاربر سایت Sep 6, 2011 #1,826 نوشته شده توسط idahadi21: دوستان امیدی هست کپی بشه؟ اخه من به خاطر geow3 و... تازه 360 گرفتم ... گناه دارم خو ... بیشتر... آره باو !! می تونن !! فقط دیر و زود داره
نوشته شده توسط idahadi21: دوستان امیدی هست کپی بشه؟ اخه من به خاطر geow3 و... تازه 360 گرفتم ... گناه دارم خو ... بیشتر... آره باو !! می تونن !! فقط دیر و زود داره
Terova No Trolls کاربر سایت Sep 7, 2011 #1,827 اگر قرار باشه از دو دیسک استفاده کنند دیگه هیچ دلیلی وجود نداره MS از دیسک های جدیدش استفاده کنه
kayne کاربر سایت Sep 7, 2011 #1,828 نوشته شده توسط terova: اگر قرار باشه از دو دیسک استفاده کنند دیگه هیچ دلیلی وجود نداره MS از دیسک های جدیدش استفاده کنه بیشتر... والا این نسحه لیک شده که دوستان دانلود کرده بودن میگفتن حجمش 8 گیگ هست.
نوشته شده توسط terova: اگر قرار باشه از دو دیسک استفاده کنند دیگه هیچ دلیلی وجود نداره MS از دیسک های جدیدش استفاده کنه بیشتر... والا این نسحه لیک شده که دوستان دانلود کرده بودن میگفتن حجمش 8 گیگ هست.
Terova No Trolls کاربر سایت Sep 7, 2011 #1,829 والا این نسحه لیک شده که دوستان دانلود کرده بودن میگفتن حجمش 8 گیگ هست. بیشتر... البته اون خیلی ناقص بود ولی اگر 8 گیگ باشه قطعا از دیسک های جدید استفاده میکنه.
والا این نسحه لیک شده که دوستان دانلود کرده بودن میگفتن حجمش 8 گیگ هست. بیشتر... البته اون خیلی ناقص بود ولی اگر 8 گیگ باشه قطعا از دیسک های جدید استفاده میکنه.
reach کاربر سایت Sep 7, 2011 #1,830 نوشته شده توسط terova: البته اون خیلی ناقص بود ولی اگر 8 گیگ باشه قطعا از دیسک های جدید استفاده میکنه. بیشتر... بعد از گلد شدن فشردش میکنن 100 درصد 1دیسک عرضه میشه...
نوشته شده توسط terova: البته اون خیلی ناقص بود ولی اگر 8 گیگ باشه قطعا از دیسک های جدید استفاده میکنه. بیشتر... بعد از گلد شدن فشردش میکنن 100 درصد 1دیسک عرضه میشه...