† Salvatore †
کاربر سایت
اینجا به کسی Glitch کردن آموزش داده نمیشه.یعنی کسی گلیچ کردن بلد نیست
عزیزم گلیچ کردن جنبه می خواد... وقتی کسی مثل عرفان گلیچ کرده به خاطر اینه که خودش بازی را قبلا 1000 کرده و بعدش گلیچ می کنه چون اکانتش را عوض کرده و به همین دلیل آموزش داده نمی شه !یعنی کسی گلیچ کردن بلد نیست
یعنی کسی گلیچ کردن بلد نیست
اینجا به کسی Glitch کردن آموزش داده نمیشه.
معلومه شما آمار پست های من رو خوب داری!دوست عزیز یه سر به این پست بزن تو خود سایت هم هستش.
http://www.bazicenter.com/forums/sho...t=17917&page=4
نه احمدر رضا من فقط سعی کردم به اون دوستمون پاسخ بدم و چون خودم تا حالا این کار رو انجام ندادم و نخواهم داد(میدونم شما هم همچین کاری نمی کنی) فقط سعی در رفع حل مشکل اون دوستمون بود.(راستی قبلش چی نوشته بودی که ویرایش کردی؟)معلومه شما آمار پست های من رو خوب داری!
اولا که گلیچ به معنای تقلب هست و کار پسندیده ای نیست و بیشتر شان طرف رو میرسونه در ضمن دوره اون گلیچ ها خیلی وقته با اپدیت دوم سر اومده .در مورد اون اچیومنت هم پست های بچه ها رو میخوندی میفهمدی جه جوری باید گرفتGlitch که فقط برای گرفتن اچیومنت نیست.. تو این بازی Glitch های خیلی باحالی رو میشه انجام داد..
اون Glitch ی که هم سپر و شات گان یا لنسر رو میگیری دستت خیلی حال میده..
من کلا 850 تا از این بازی گرفتم.. البته دو تا اچیومنت لایوشم از این روزهاست که تموم بشه.. اچیومنت CO-OP هم با وجود اینکه تمومش کردم بهم نداد.!!!
من فقط هر چی فکر میکنم این اچیومنت 100.000 رو نمیشه گرفت.. من که سه بار بازی رو تموم کردم و هر روز هم تو لایو هستم 12.000 تا بیشتر نکشتم..
اولا که گلیچ به معنای تقلب هست و کار پسندیده ای نیست و بیشتر شان طرف رو میرسونه در ضمن دوره اون گلیچ ها خیلی وقته با اپدیت دوم سر اومده .در مورد اون اچیومنت هم پست های بچه ها رو میخوندی میفهمدی جه جوری باید گرفت
سلام اولا باید ازکسایی که گلیچ کردن رو خودشون پیدا میکنن تشکر کرد چرا؟چون باعث میشه ایرادای بازی تابلوشه.من یه دوست دارم تو usa واسم یه گلیچی کرد روانی کفففففففففففففف کردم وحشتناککک .تا با gamertagam امدم بالا دیدم هر achivements رو یهبار انجام بدم کلشو بم میده.اینکه کشکه بم گفت یه gamertag به ساز تا واست بنش کنم:confused: یا حضرت دوستیا خالق 360 بابا بیخیال کلی بش خندیدم که یه دفه دیدم بله Avoit های بنده شده %100 خدارو 100مرتبه شکر با gamertage خودم بالا نبودم حالا هرکی باور نداره خواست gamertage دوستم رو بش میدم.با سپر تو gow 2 اسکیت بازی میکنه پیغمبرررررررررررررر.تا بیشتر کف بر نشدید byeآره کلیچ اصلا کار پسندیده ای نیست..
پست بچه ها رو دیدم که باید بری تو یک مرحله خاص که آدم زیاد میاد .. و با 15 ساعت بازی کردن میتونی این اچیومنت رو بگیری..
ولی من هر چی فکر میکنم در حالت عادی بازی حداقل باید 40 بار بازی رو تا آخر ببری تا این اچیومنت رو بهت بده.. من موندم این سازنده های بازی چی تو سرشون هست.. نمی شد حداقل 40.000 تاش میکردن..
اینایی که شما میگی کاری نداره منم بلدم با س÷ر اسکیت بازی کنم این گلیچارو تو you tube همسلام اولا باید ازکسایی که گلیچ کردن رو خودشون پیدا میکنن تشکر کرد چرا؟چون باعث میشه ایرادای بازی تابلوشه.من یه دوست دارم تو usa واسم یه گلیچی کرد روانی کفففففففففففففف کردم وحشتناککک .تا با gamertagam امدم بالا دیدم هر achivements رو یهبار انجام بدم کلشو بم میده.اینکه کشکه بم گفت یه gamertag به ساز تا واست بنش کنم:confused: یا حضرت دوستیا خالق 360 بابا بیخیال کلی بش خندیدم که یه دفه دیدم بله Avoit های بنده شده %100 خدارو 100مرتبه شکر با gamertage خودم بالا نبودم حالا هرکی باور نداره خواست gamertage دوستم رو بش میدم.با سپر تو gow 2 اسکیت بازی میکنه پیغمبرررررررررررررر.تا بیشتر کف بر نشدید bye
برهان چی شده دعوا من اومدم گلیچ :laughing: ابدیت جدید که اومد گند زد به حالم تو هورد گلیچ سپر با شاتگان کردم یک دفعه مردم :laughing::laughing::laughing::laughing::cheesygriنه احمدر رضا من فقط سعی کردم به اون دوستمون پاسخ بدم و چون خودم تا حالا این کار رو انجام ندادم و نخواهم داد(میدونم شما هم همچین کاری نمی کنی) فقط سعی در رفع حل مشکل اون دوستمون بود.(راستی قبلش چی نوشته بودی که ویرایش کردی؟)
امیر جان من نمی تونستم پساخ ندم چون که در مورد من حرفی زده شده بودامیدوارم بتونی درک کنی.