Gears of War 2

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برهان چی شده دعوا من اومدم گلیچ :laughing: ابدیت جدید که اومد گند زد به حالم تو هورد گلیچ سپر با شاتگان کردم یک دفعه مردم :laughing::laughing::laughing::laughing::cheesygri
بچه ها گلیچ عاقبت خوبی نداره مگه این رنک 100 هارو ندیدید به چه روزی افتادن ؟:cool:
نه خیر هیچ دعوایی نیستش من فقط کار اون دوستمون رو انجام دادم و مشکلش رو برطرف کردم و من و احمدرضا با هم دوست هستیم و مشکلی ندارم.
در مورد رنک 100 هم من که ندیدم به کسی بد بگذره چون اون قضیه آچیومنت 0 رو اجرا نکردن چون قابل اجرا نبود. دلیلش هم این بود که تو می تونستی rank خودت رو کم هم بکنی.

به چه روزی افتادن؟
نفهمیدی ااااااااااااااااااااااااااااااااااا :eek:
پس بگذارید بگم اینرو میدونید که اونهایی که گیلیچ کردن اچیومنت های گیرز 2 شون 0 شد ( گیلیچ رنک 100 ) واسه خودشون شاد بودن که با انجام دادن مثلا 1 اره ( دوئل ) اچیومنت دوئل رو میگیرن و همینطور هم بود تا این که :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing: خشم ایزدی را ( مایکروسافت ) برافروختن و رنکشون 1 شد اجازه 3 روز پابلیک رو هم ازشون گرفتن نمونش دوست من که امیر میشناستش mmd slash .
اونهایی هم که تا الان هیچ اتفاقی براشون پیش نیومده به زودی بیچاره خواهند شد .:cheesygri
اگر کسی هم تا چند وقت دیگه براش پیش نیومد در ابدیت بعدی طعم سقوط رنک رو خواهد چشید .:-"

نه خیر هیچ دعوایی نیستش من فقط کار اون دوستمون رو انجام دادم و مشکلش رو برطرف کردم و من و احمدرضا با هم دوست هستیم و مشکلی ندارم.
در مورد رنک 100 هم من که ندیدم به کسی بد بگذره چون اون قضیه آچیومنت 0 رو اجرا نکردن چون قابل اجرا نبود. دلیلش هم این بود که تو می تونستی rank خودت رو کم هم بکنی.
0 هم میشه ولی فقط اچیو های گیرز .:biggrin1:

همیدی ااااااااااااااااااااااااا اااااااااا :eek:
پس بگذارید بگم اینرو میدونید که اونهایی که گیلیچ کردن اچیومنت های گیرز 2 شون 0 شد ( گیلیچ رنک 100 ) واسه خودشون شاد بودن که با انجام دادن مثلا 1 اره ( دوئل ) اچیومنت دوئل رو میگیرن و همینطور هم بود تا این که :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing: خشم ایزدی را ( مایکروسافت ) برافروختن و رنکشون 1 شد اجازه 3 روز پابلیک رو هم ازشون گرفتن نمونش دوست من که امیر میشناستش mmd slash .
اونهایی هم که تا الان هیچ اتفاقی براشون پیش نیومده به زودی بیچاره خواهند شد .:cheesygri
اگر کسی هم تا چند وقت دیگه براش پیش نیومد در ابدیت بعدی طعم سقوط رنک رو خواهد چشید .:-"
زودتر از شما ما اینو میدونستیم تا اونجایی که من میدونم برای هیچکسی بین خودمون که رنکش 100 شد از جمله خودم هیچ اتفاقی نیفتاده برای 0 شدن گیمر اسکور خیلی ها هنوز رنکشون 100 هست کلا مایکروسافت و اپیک یه حرفی اون موقع زدن که بترسید

دو نکته. 1- دو تا پست با فاصله زمانی کم ندهید. 2- در مورد آچیومنت هم برای هر کی که گلیچ میکنه متاسفم
البته گیلیچ هم ضد گیلیچ داره که مام بله :blushing:
اقایونی که حوس گیلیچ کردن بر علیه من در پابلیک رو دارن به روز سیاه نشستن ( البته در بازی ها ) یارو با اسموک اومد اره کنه دید من نیستم :confused: بد ییهو از پشت اره شد به زیبایی هرچه تمام :-"

البته گیلیچ هم ضد گیلیچ داره که مام بله :blushing:
اقایونی که حوس گیلیچ کردن بر علیه من در پابلیک رو دارن به روز سیاه نشستن ( البته در بازی ها ) یارو با اسموک اومد اره کنه دید من نیستم :confused: بد ییهو از پشت اره شد به زیبایی هرچه تمام :-"
در هر صورت این هم نوعی گلیچ هست ولی کسی که دارم با آدم از این کار ها می کنه واجب که جوابش رو بدی حالا تو هر بازی که می خواد باشه

s48=.jpg

38 - Pound of Flesh
10G

10 دشمن را گروگان گرفته تا جان شما در امان بماند .

در بازی وقتی که مشاهده کردید دشمن شما Down شده سریعا به بالای سر او رفته و A را بزنید تا بلندش کنید . در این حالت شما Damage نخواهید دید زیرا این گروگان مانند یک سپر عمل میکند . وقتی که گروگان شما بیش از حد Damage دید شما خود به خود ان را رها خواهید کرد . این عمل را 10 بار در بازی انجام دهید تا اچیومنت باز شود .

من توی این مشکل پیدا کردم، هر دشمنی که روی زمین افتاده بود با A بلندش کردم و از پشتش به بقیه تیراندازی کردم و دشمنا هم هرچی تیر میزدن به اون میخورد، حالا وقتی توی Achievements نگاه میکنم نوشته فقط 2 تا. کار خاصی باید انجام بدم که این حساب بشه؟

من توی این مشکل پیدا کردم، هر دشمنی که روی زمین افتاده بود با A بلندش کردم و از پشتش به بقیه تیراندازی کردم و دشمنا هم هرچی تیر میزدن به اون میخورد، حالا وقتی توی Achievements نگاه میکنم نوشته فقط 2 تا. کار خاصی باید انجام بدم که این حساب بشه؟
سلام
من سر اينم گير كرده بودم ولي فهميدم چه جوريه!!
من اين كار روكردم كه وقتي بلندشون ميكردم بايد وايسي تا لوكاستي كه دست تو هست از تير اونها بميره!!
يعني بگيري دستت و وايسي جلوي تير دشمنا يا بري جلوي يكي از اين جونورها كه مثل مين هستن تا اين كه دستت هست بميره خلاص!!

من گرفتن این اچیومنت رو قبلا هم به طور راحت تری توضیح داده بودم :

در مورد اچیومنت Pound of Flesh گویا خیلی ها مشکل داشتن .
من یک روش خیلی اسون بهتون میگم که بتونید این اچیومنت رو هم بگیرید .
شما هنگامی که کسی رو گروگان گرفتید کافیه که برید جلوی کسی که Torque Bow یا Boomshot داره قرار بگیرید و منتظر بمونید که اونها به شما شلیک کنند . در این حالت وقتی که تیر ( بمب البته ) به شما اصابت کرد شما نخواهید مرد بلکه گروگان شما متلاشی خواهد شد !
این کار رو 10 بار انجام بدید تا اچیومنت رو بگیرید . با دو کنترلر هم میتونید برای این اچیومنت اقدام کنید که کارتون راحت تر میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or