Gears of War 2

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی ها مثل xfight3r 2 که میگفتن من glitch کردم خودشون همه اکچیومنت ها رو با glitch گرفتن.واقعا" متاسفم
یعنی شما میگید که عرفان Glitch کرده:eek: بعد آقا اشکان میاد بهش تبریک میگه به عنوان اولین نفری که این آچیومنت رو گرفته:confused:

ابا گرفتن اچیمونت هزار زیاد سخت نیست.. احتیاج به کلیچم نداره.. فقط بخش wigman یکمی سخته..
اچیومت آن چنان سختی نداره شاید سختترینش Insane باشه و 1999 راند و 100000 تا که وقت گیره و حوصله میخواد و گرنه اچیومنت های انلاین چیز سختی نداره

یعنی شما میگید که عرفان Glitch کرده:eek: بعد آقا اشکان میاد بهش تبریک میگه به عنوان اولین نفری که این آچیومنت رو گرفته:confused:
عرفان دو تا اکانت داره:
یکی XxI RAMBO IxX بود که خودش بدون هیچ glitchی تمام کرده بود و اولین نفر هم بود در اینجا.
دومی XFIGHT3R 2 هست که تو این فقط می خواست دیگه اچیومنت هاش اضافه بشه و چون یک بار گرفته بود دیگه حوصله دوباره بازی کردن رو نداشت و اونا رو glitch کرده. (هیچ آدم عاقلی دوبار نمی شنیه وقتشو برای اچیومنت های این بازی تلف کنه.)

اچیومنت های این بازی سخت نیست آخه اصلا که بخوای Glitch کنی.
میدونم سخت نیست مسئله وقته که نداریم :دی اینهمه بازی جدید اومده همشم خریدم اما هیچ کودوم رو بازی نکردم. از بازی های اخیر فقط ME و CoD WaW و GeOW2 رو بازی کردم.

آخرین ویرایش:
میدونم سخت نیست مسئله وقته که نداریم :دی اینهمه بازی جدید اومده همشم خریدم اما هیچ کودوم رو بازی نکردم. از بازی های اخیر فقط ME و CoD WaW و GeOW2 رو بازی کردم.
Geow2 از نظر من اصلا لیست خوبی برای اچیومنت نداشت برعکس Geow1 که برای گرفتن اچیومنت هاش باید واقعا تلاش میکردی.
توی Geow1 باید 10.000 نفر رو میکشتی اما توی حالت آنلاین تازه اونم Ranked match و طرف برای گرفتن این اچیومنت واقعا باید چند ماه(بستگی به زمانی که میذاشت و بازی ای که داشت) وقت صرف میکرد اما اینجا با اینکه باید 100.000 نفر رو بکشی اما هیچ چیز رو ثابت نمیکنه چون باید n میلیون بار یه Checkpoint رو لود کنی و دو بار X رو بزنی تا 100 نفر بمیرن!
این Seriously2 رو هم باید به مرور بگیری مثلا من خودم روزی 5000-6000 نفر رو میزدم و رسیده بودم به 86000 نفر که کنسول ...!

خوب من مدت زیادی نیودم ودر حال آماده شدن واسه خرید کنسول نو بودم
همون طوری که اشکان جان فرمودند من دیگه نیازی نمیبینم که بخواهم بگم که چرا glitch کردم!
من فقط گیر اون دو تا achievement بودم که خوشبختانه با وجود دوست های خوبی که داشتم اون هارو گرفتم!
لطفا اگر سوالی دارید در داخل XBL بپرسید!
آخه من خیلی پای کامپوتر نیستم!
در ضمن اولین کسانی که GoW 2 را 1175 کردن امیر و اشکان بودن (بدون هیچ glitch)
با تشکر عرفان :)

البته از حق نگذریم اچیومنت های gow2 که با XxI RAMBO IxX گرفتی را براش زحمت کشیدی.

من هم برم این اچیومنت COD4 را گلیچ کنم :دی اون اچیومنت تلویزیون ها باز نمی شه...!

در کل زیاد در این موارد خودتون را حرص ندید. بازی کنید و لذت ببرید. در هر صورت عرفان جزء بچه های گل و حرفه ای سایت هست و به اچیومنت GOW2 اش احترام می ذاریم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or