یعنی شما میگید که عرفان Glitch کرده بعد آقا اشکان میاد بهش تبریک میگه به عنوان اولین نفری که این آچیومنت رو گرفته:confused:خیلی ها مثل xfight3r 2 که میگفتن من glitch کردم خودشون همه اکچیومنت ها رو با glitch گرفتن.واقعا" متاسفم
منظورم با پروفایل xfight3r 2 هست که gilitch کرده اکچیومت های gow رویعنی شما میگید که عرفان Glitch کرده بعد آقا اشکان میاد بهش تبریک میگه به عنوان اولین نفری که این آچیومنت رو گرفته:confused:
برای آنلاین ها باید یه دوست خوب داشته باشیداچیومت آن چنان سختی نداره شاید سختترینش Insane باشه و 1999 راند و 100000 تا که وقت گیره و حوصله میخواد و گرنه اچیومنت های انلاین چیز سختی نداره
عرفان دو تا اکانت داره:یعنی شما میگید که عرفان Glitch کرده بعد آقا اشکان میاد بهش تبریک میگه به عنوان اولین نفری که این آچیومنت رو گرفته:confused:
شما باید یک پروفایل دیگه داشته باشی که روش 1000 کردی بعدش میتونی با اون پروفایل...!:biggrin1:حالا از این Glitch ها به مام یاد بدین 1000 کنیم.
میدونم سخت نیست مسئله وقته که نداریم اینهمه بازی جدید اومده همشم خریدم اما هیچ کودوم رو بازی نکردم. از بازی های اخیر فقط ME و CoD WaW و GeOW2 رو بازی کردم.اچیومنت های این بازی سخت نیست آخه اصلا که بخوای Glitch کنی.
Geow2 از نظر من اصلا لیست خوبی برای اچیومنت نداشت برعکس Geow1 که برای گرفتن اچیومنت هاش باید واقعا تلاش میکردی.میدونم سخت نیست مسئله وقته که نداریم اینهمه بازی جدید اومده همشم خریدم اما هیچ کودوم رو بازی نکردم. از بازی های اخیر فقط ME و CoD WaW و GeOW2 رو بازی کردم.